PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Οταν γυρνάω το τιμόνι...τρίζει σαν παλαιά γέφυρα από σχοινί!
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
DrJekyll (Αλέκος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 30 Νοέ 2004
Τόπος: Serres

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Αύγ 2006, 15:36:09    Θέμα δημοσίευσης: Οταν γυρνάω το τιμόνι...τρίζει σαν παλαιά γέφυρα από σχοινί! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και εκεί που νόμιζα ότι είμαι ο μόνος με απροβλημάτιστο Peugeot...

Είμαι σταματημένος με 0 χμλ/ωρα....
Όταν λοιπόν γυρνάω το τιμόνι (πχ για παρκάρισμα)...ακούγεται ένας θόρυβος από τον άξονα μπροστά...όπως κάνουν κάτι παλιές ετοιμόροπες γέφυρες από σχοινί...
Ελπίζω σε λίγο να μην ακούσω κανά snap! και ψάχνομαι...
Είχε ποτέ κανένας τίποτα παρόμοιο????
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Αύγ 2006, 17:19:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Είναι σίγουρα από τον άξονα; Μήπως ακούς τα λάστιχα που τρίβονται στην άσφαλτο; Επειδή το έχω πάθει εγώ αυτό, γιαυτό...

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Antonis78 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 GT

Ένταξη: 05 Απρ 2004
Τόπος: Γαστουνη Ηλειας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Αύγ 2006, 18:58:06    Θέμα δημοσίευσης: Re: Οταν γυρνάω το τιμόνι...τρίζει σαν παλαιά γέφυρα από σχο Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DrJekyll έγραψε:

Όταν λοιπόν γυρνάω το τιμόνι (πχ για παρκάρισμα)...ακούγεται ένας θόρυβος από τον άξονα μπροστά...όπως κάνουν κάτι παλιές ετοιμόροπες γέφυρες από σχοινί...
Σπρει γρασσου με τεφλον στα σαιλεντ μπλοκ της κρεμαριερας.Το ειχε παθει και το δικο μου.

ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΠΑΛΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩ,
ΕΣΥ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΛΟΥΤΗ ΕΓΩ ΕΧΩ PEUGEOT
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
DrJekyll (Αλέκος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 31 Αύγ 2006, 09:21:37    Θέμα δημοσίευσης: Re: Οταν γυρνάω το τιμόνι...τρίζει σαν παλαιά γέφυρα από σχο Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

drdino έγραψε:
Είναι σίγουρα από τον άξονα;

1000% από εκεί ακούγεται....

Antonis78 έγραψε:
Σπρει γρασσου με τεφλον στα σαιλεντ μπλοκ της κρεμαριερας.Το ειχε παθει και το δικο μου.

Να σαι καλά αντώνη...και ένα φιλαράκι εδω θεσσαλονίκη το ίδιο μου είπε...
Επιστροφή στην κορυφή
Ronin (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 Grand Tourisme 2.0 16v

Ένταξη: 08 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 31 Αύγ 2006, 09:35:29    Θέμα δημοσίευσης: Re: Οταν γυρνάω το τιμόνι...τρίζει σαν παλαιά γέφυρα από σχο Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DrJekyll έγραψε:

Ψαλίδι είναι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
DrJekyll (Αλέκος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 31 Αύγ 2006, 09:46:00    Θέμα δημοσίευσης: Re: Οταν γυρνάω το τιμόνι...τρίζει σαν παλαιά γέφυρα από σχο Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ronin έγραψε:
Ψαλίδι είναι...

Με τσάκησες τώρα....
Πάω κατ'ευθείαν για συνεργείο να δω τι είναι.... Evil
Επιστροφή στην κορυφή
Antonis78 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 GT

Ένταξη: 05 Απρ 2004
Τόπος: Γαστουνη Ηλειας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 31 Αύγ 2006, 19:08:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μην ανησυχεις.99% ειναι αυτο που σου ειπα.

ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΠΑΛΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩ,
ΕΣΥ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΛΟΥΤΗ ΕΓΩ ΕΧΩ PEUGEOT
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
Nuntius (Γιάννης!!!)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 206

Ένταξη: 27 Απρ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Σεπ 2006, 10:56:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά, είχα παρόμοια εμπειρία σε 206 1400cc 8v...και όπως αποδείχτηκε, απλώς και όλως αθώως οι τεχνικοί του εξουσιοδοτημένου πίσω από τα ΚΤΕΛ μου είπαν ότι να μωρέ είχαν ξεχάσει να βάλουν ένα παξιμάδι και όσο δούλευε το τιμόνι, απλώς να...εεε...έχανε τα υγρά το υδραυλικό σύστημα. Βέβαια το ότι κάποτε τα υγρά θα τέλειωναν και θα σκοτωνόμουν δεν τους απασχόλησε. Και φυσικά με έβαλαν να πληρώσω και περί τα 15 euros για συμπλήρωση υγρών τιμονιού, ενώ 2 βδομάδες πριν συμβεί αυτό, το φτωχό αμαξάκι μου το είχα πάει για service στο ίδιο συνεργείο και μου είχαν δώσει πιστοποιητικό καλής λειτουργίας.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Σεπ 2006, 11:49:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Nuntius έγραψε:
Παιδιά, είχα παρόμοια εμπειρία σε 206 1400cc 8v...και όπως αποδείχτηκε, απλώς και όλως αθώως οι τεχνικοί του εξουσιοδοτημένου πίσω από τα ΚΤΕΛ μου είπαν ότι να μωρέ είχαν ξεχάσει να βάλουν ένα παξιμάδι και όσο δούλευε το τιμόνι, απλώς να...εεε...έχανε τα υγρά το υδραυλικό σύστημα. Βέβαια το ότι κάποτε τα υγρά θα τέλειωναν και θα σκοτωνόμουν δεν τους απασχόλησε. Και φυσικά με έβαλαν να πληρώσω και περί τα 15 euros για συμπλήρωση υγρών τιμονιού, ενώ 2 βδομάδες πριν συμβεί αυτό, το φτωχό αμαξάκι μου το είχα πάει για service στο ίδιο συνεργείο και μου είχαν δώσει πιστοποιητικό καλής λειτουργίας.

Εντελος ανευθηνο εκ μερους τους αλλα μην αγχωνεσαι, δεν επροκειτο να σκοτωθεις. Το τιμονι δουλευει και χωρις υγρα στο συστημα, απλα ειναι πολυ βαρυ οταν το αμαξι ειναι ακινητο.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
silver turbo 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Pug 206 1.4(8V)Quicksilver

Ένταξη: 06 Ιούν 2006
Τόπος: Χανια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Σεπ 2006, 12:00:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω πολυ απλα δεν θα τους πληρωνα τιποτα.Σιγα μην τους πληρωσω για δικο τους λαθος.
Επιστροφή στην κορυφή
Nuntius (Γιάννης!!!)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 206

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Σεπ 2006, 13:23:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και αυτοί βέβαια σιγά μη δεχόντουσαν να μου δώσουν το αυτοκίνητο χωρίς να τους πληρώσω για δικό τους λάθος!!!

Κάθε εμπόδιο για καλό!!!
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Σεπ 2006, 13:28:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σοβαρά μιλάς; Για δική τους βλακεία δεν θα σε άφηναν να πάρεις το αμάξι σου; Κατευθείαν καλείς την αστυνομία τηλέφωνο.

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
Nuntius (Γιάννης!!!)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 206

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Σεπ 2006, 13:45:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αχχχχχχχχχχ, τα ξέρω...αστα, δικηγόρος είμαι, αλλά το θέμα είναι να μην τους κάνεις όλους εχθρούς, αν και όταν μου την ξαναέκαναν με το κοντέρ, δεν ξαναπάτησα και ούτε πρόκειται πλέον.

Κάθε εμπόδιο για καλό!!!
Επιστροφή στην κορυφή
nikos 206cc 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 16V

Ένταξη: 12 Μάρ 2010
Τόπος: thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 25 Οκτ 2010, 21:22:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μετα απο ενα search που εκανα πιστευω οτι ο τιτλος ταιριαζει περισσοτερο στο προβλημα μου.Ο ηχος ακουγεται οταν ειμαι σταματημενος και ετοιμος να παρκαρω αμεσως μολις γυρισω το τιμονι και μεχρι το τερμα του ακουγεται ενα τριξιμο σαν να το ακουω απο μπροστα κοντα στα αμορτισερ...Πιο λογικο τι ειναι,υγρα τιμονιου,ψαλιδι,αμορτισερ,κρεμαγιερα,ΤΙ?????? Sad

Υπαρχει καποιος κινδυνος?Μου το κανει απο χθες... Confused
Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 25 Οκτ 2010, 21:39:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ρουλεμάν του τοπ μαουντ;

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
nikos 206cc 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 25 Οκτ 2010, 21:50:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τασο τα αλλα δεν παιζει να ειναι?Καπου διαβασα οτι ολα που εχουν σχεση με θορυβο απο τιμονι δεν ειναι μεγαλη ζημια,εκτος αν μιλαμε για κρεμαριερα....
Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 25 Οκτ 2010, 22:02:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εσύ λες ότι ακούγεται όταν είσαι σταματημένος και όταν γυρίζεις τροχό και ότι ακούγεται από το αμορτισερ.

Αν ήταν ψαλίδι ή μπαράκι ζαμφορ θα στο εκανε εν κινήσει. Υγρα τιμονού υποθέτω ότι μπορείς να ανοίξεις το καπάκι και να δεις αν έχει...

Τα μόνα που μένουν είναι αν έχεις αλλάξει αμορτισέρ να παίζουν τα πάνω πιατέλα πάνω στα τοπ μαουντ ή να έχουν χαλάσει τα ρουλεμαν του τοπ μουντ.

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
nikos 206cc 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Οκτ 2010, 16:44:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κατα ενα περιεργο λογο το τιμονι απλα σταματησε να τριζει!!!Ετριζε για 2 μερες και μετα απλα σταματησε να τριζει Rolling eyes
Στο επομενο σερβις που θα σηκωθει και το αμαξι θα πω να κοιταξουν απο που μπορει τελικα να προερχοταν ολο αυτο Confused
Επιστροφή στην κορυφή
xtr (κωστας)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 106 1.6(16v)rallye02

Ένταξη: 28 Οκτ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Οκτ 2010, 23:30:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εμενα που μου εκανε το ιδιο ακριβως οπως το περιγραφεις ειχε φυτιλιασει το ρουλεμαν του τοπ μαουντ

κωστας
Επιστροφή στην κορυφή
nikos 206cc 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Οκτ 2010, 23:55:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυριο ή μεσα στην επομενη βδομαδα θα τους πω να το κοιταξουνε , μη μας βγει και καμια ζημια και τρεχουμε.Πιστευω οτι αν και δεν ακουγεται τιποτα τωρα πια αν υπαρχει προβλημα μολις σηκωθει το αμαξι θα το καταλαβουνε , τι σκ**ά!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης