Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
REDRC (Delis) Νέος χρήστης

peugeot 106,107,206,207 και συνεχιζουμε.
Ένταξη: 11 Μάϊ 2004 Δημοσιεύσεις: 56
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 02 Ιούλ 2009, 19:06:00 Θέμα δημοσίευσης: MOTER 106 GR.A BY APR |
|
|
το γραφω εδω αν και δεν ξερω αν ειναι το σωστο μερος..
σημερα πηγα στον ΑPR να του παω πισω το μοτερ που μου ειχε πουλησει για 174 αλογα οπως λεει εδω η αγγελια...
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=9&t=33938
το αποτελεσμα ηταν αντι να παραδεχτει το λαθος του και να μου ζητησει και συγνωμη (ασε που αν ηταν σοβαρος επαγγελματιας θα μου εδινε πισω τα λεφτα μου) κατηγορησε και τον μηχανικο μου ACTION SPORT αλλα και τον ανδιανακη οτι ειναι μ@λ!%^&κες και δεν ξερουν τι τους γινεται και γιαυτο το μκοτερ δεν εβγαλε δυναμη.. υποψιν οτι το μοτερ μπηκε απειραχτο ππανω στο αμαξι ουτε καν γυρισαμε τα μεταβλητα (για να μην το χαλασουμε υποτιθεται)
το μοτερ οταν το ανοιξαμε γιατι εκαιγε 1 λιτερο λαδι στα 500km
διαπιστωσαμε οτι ηταν ενα νορμαλ μοτερ με 4 πιστονια μια ψευτοροικη και δυο PT52...
με αυτα τα πραγματα δεν υπαρχει περιπτωση να βγαλει 174 ουτε καν 160...
με λιγα λογια για να μην σας ζαλιζω το αποτελεσμα ηταν να του το πεταξω στη μουρη και η συνεχεια θα ειναι στα δικαστηρια κατηγορουμενος και απο εμενα αλλα και απο τον μηχανικο και τον προγραματιστη μου..
η συνεχεια στις οθονες σας....
www.kaffein.gr |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
kane (Σταύρος) Έχω ξεφύγει !!!

SL 55 AMG
Ένταξη: 01 Δεκ 2006 Δημοσιεύσεις: 3238 Τόπος: στο συνεργείο...
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 02 Ιούλ 2009, 19:14:30 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μετα οταν γραφω εγω και κανα 2 αλλοι,γινομαστε κακοι και αγνωμονες...
ΟΥΣΤ επιτελους ρε λαμογια.
Με το καλό παντελή να βρεις το δικιο σου,γιατι με τοσα λεφτα που εχεις φαει σε αγωνες κι αυτ/τα δεν σε εχω ικανο να ανοιξεις ενα μοτερ και να πεις οτι δεν εχει καποια πραγματα για 2000 ψωροευρω...
Αναμένουμε τις εξελιξεις...
Ακου κει γρουπΑ 174πς...
"λυπαμαι που δεν προλάβατε..." 
Kane + Steve VS 2kg αρνίσιο παϊδάκι, σημειώσατε 1 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
volvos (volvos) Άντε γεια !!!

Ένταξη: 08 Απρ 2004 Δημοσιεύσεις: 15542
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 02 Ιούλ 2009, 19:37:51 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
επειδη το θεμα ειναι αρκετα σοβαρο και ελπιζω ο κυριος κανελλες παντελης να βγαλει αμεσα ακρη καλο θα ηταν να μη γινονται σχολια και να μην αναγαγουμε το φορουμ σε λαικο δικαστηριο...
ειμαστε ανοιχτοι προς καθε μερια που θελει να παρει θεση.  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

SL 55 AMG
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 02 Ιούλ 2009, 21:29:56 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Παναγιωτη ουδεποτε ειχα την διαθεση να προβώ σε τετοιου ειδους ποστ...Ισως το ανωθεν ποστ μου να ηταν λαικιστικο,αλλα ενθυμησαι την περιπτωση...βλ. ρεπροφαιλ γνησιων εκκ.
Φυσικα και περιμενουμε να ακουσουμε τις αποψεις ολων...Και αν χοντρυνει το "πραγμα" εχουμε και φωτο-αποδειξεις,αν φυσικα ο πρωην εμπλεκομενος αφησει να δημοσιευσουμε.
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 02 Ιούλ 2009, 22:09:26 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
σταυρο γνωριζω τη περιπτωση μη τα μπερδευουμε... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

SL 55 AMG
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 02 Ιούλ 2009, 23:23:03 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Δεν μπερδευουμε τιποτε παναγιωτη...
απλα κι αυτο ειναι μια αποδειξη μη επαγγελματισμου,οπως και η ανωθεν του παντελη,εφοσον φυσικα ισχυει...
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 02 Ιούλ 2009, 23:43:45 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
επειδη δεν ξερω το ιστορικο του συγκεκριμενου ''μαστορα'' καλο θα ηταν να μου το ελεγε καποιος για να ξερω με τι κουμασι εχω να κανω..
δεχομαι και π.μ..
www.kaffein.gr |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
asa1 (Τασος) Μέλος

106 gra 306 gti6 306 1.6 16v 309 1.6 16v
Ένταξη: 13 Ιαν 2005 Δημοσιεύσεις: 152 Τόπος: περιστερι
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 06 Ιούλ 2009, 11:34:32 Θέμα δημοσίευσης: Re: MOTER 106 GR.A BY APR |
|
|
REDRC έγραψε: | το γραφω εδω αν και δεν ξερω αν ειναι το σωστο μερος..
σημερα πηγα στον ΑPR να του παω πισω το μοτερ που μου ειχε πουλησει για 174 αλογα οπως λεει εδω η αγγελια...
το αποτελεσμα ηταν αντι να παραδεχτει το λαθος του και να μου ζητησει και συγνωμη (ασε που αν ηταν σοβαρος επαγγελματιας θα μου εδινε πισω τα λεφτα μου) κατηγορησε και τον μηχανικο μου ACTION SPORT αλλα και τον ανδιανακη οτι ειναι μ@λ!%^&κες και δεν ξερουν τι τους γινεται και γιαυτο το μκοτερ δεν εβγαλε δυναμη.. υποψιν οτι το μοτερ μπηκε απειραχτο ππανω στο αμαξι ουτε καν γυρισαμε τα μεταβλητα (για να μην το χαλασουμε υποτιθεται)
διαπιστωσαμε οτι ηταν ενα νορμαλ μοτερ με 4 πιστονια μια ψευτοροικη και δυο PT52...
με λιγα λογια για να μην σας ζαλιζω το αποτελεσμα ηταν να του το πεταξω στη μουρη και η συνεχεια θα ειναι στα δικαστηρια κατηγορουμενος και απο εμενα αλλα και απο τον μηχανικο και τον προγραματιστη μου..
η συνεχεια στις οθονες σας.... |
Καλημερα!Το συγκεκριμενο μοτερ ειναι οντως 174 στροφαλο σε μαχα ρυθμισμενο με ΑΓΡΑΦΟ και σωστη εξατμιση απο τον κ.νομικο(ο οποιος ρυθμιζη τα τοπ ελληνικα αγωνιστικα ρωτα τον κ. ανδριανακη να σου πει) το νουμερο που βγαζει του κ.ανδριανακη στροφαλο ειναι λιγο λιγοτερο απο αυτο που βλεπει στροφαλο το μαχα οποτε αν και με μαμα εγκεφαλο βγαλατε 160 ειναι σε αυτα που σας εχει πει ο κ.αναγνωστοπουλοςAPR και καλο νουμερο για νορμαλ εγκεφαλο.Ενα καλο 52αρι παιζει στα 175 στροφαλο.Επισης καλο θα ηταν οταν μιλας για εναν ανθρωπο που ειναι στο χωρο και στους αγωνες 30 χρονια να προσεχεις τι λες γιατι κανεις ποτε δεν εχει πει κουβεντα ουτε για τη δουλεια του ουτε για το ηθος του!!και να εισαι σιγουρος οτι δεν ειχε αναγκη τα 3500 για να σε κοροιδεψη!!
φιλικα Τασος Αγγελιδης
01000hp racing |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 07 Ιούλ 2009, 09:52:29 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
τασο ποσο σιγουρος εισαι οτι μιλατε για το ιδιο μοτερ??
γιατι μοτερ με μαμα σωθικα 174 αλογα λιγο χλωμο . . . |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
asa1 (Τασος) Μέλος

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 07 Ιούλ 2009, 10:02:03 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
volvos έγραψε: | τασο ποσο σιγουρος εισαι οτι μιλατε για το ιδιο μοτερ??
ροικη πτ52 εμβολα και συμπιεση για το μοτερ ειμαι 100% γιατι εχει περαση απο εδω αλλα τετοια σεταπ εχουν γινει πολλα οριο υδραυλικα ωστηρια σωστη συμπιεση και καπακι μαμα μπιελες και ζυγισμενο στροφαλο για να ειναι και νομιμο!
01000hp racing |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
asa1 (Τασος) Μέλος

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 07 Ιούλ 2009, 10:03:39 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
asa1 έγραψε: | volvos έγραψε: | τασο ποσο σιγουρος εισαι οτι μιλατε για το ιδιο μοτερ??
ροικη πτ52 εμβολα και συμπιεση για το μοτερ ειμαι 100% γιατι εχει περαση απο εδω αλλα τετοια σεταπ εχουν γινει πολλα οριο υδραυλικα ωστηρια σωστη συμπιεση και καπακι μαμα μπιελες και ζυγισμενο στροφαλο για να ειναι και νομιμο! |
επισης 60αρα και αγραφο!!με 54αρα ειναι 5 κατω με σημπιεση σωστη παντα..
01000hp racing |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 07 Ιούλ 2009, 10:10:58 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
επισης τασο του ανδριανακη στροφαλο νομιζα οτι βγαζει ενα κλικ πανω απο το μαχα σου??? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
asa1 (Τασος) Μέλος

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 07 Ιούλ 2009, 10:14:12 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
volvos έγραψε: | επισης τασο του ανδριανακη στροφαλο νομιζα οτι βγαζει ενα κλικ πανω απο το μαχα σου??? |
Πανο του ανδριανακη δεν βγαζει στροφαλο βγαζει μουαγιε και ειναι λιγο κατι απο το στροφαλο στο μαχα
το παλιο που ειχαν με το μαλιωρα μπορει..το καινουργειο rototest βγαζει αυτα
01000hp racing |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
venzinas (Μανθος) Δραστήριο μέλος

Ένταξη: 04 Απρ 2008 Δημοσιεύσεις: 242
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 07 Ιούλ 2009, 11:10:35 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
δεν ξερω αν μπορο να βοηθησω,απο δυναμομετρηση με διαφορα μιας ημερας και στα 2 δυναμομετρα που αναφερετε στου τασου εδιξε 159,3 στροφαλο και στου γιαννη 140,5 μουαγε....
στον ανδριανακη οταν φτιαξατε το προγραμα τη νουμερα εβγαλε?
  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 14 Ιούλ 2009, 19:28:08 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
venzinas έγραψε: | δεν ξερω αν μπορο να βοηθησω,απο δυναμομετρηση με διαφορα μιας ημερας και στα 2 δυναμομετρα που αναφερετε στου τασου εδιξε 159,3 στροφαλο και στου γιαννη 140,5 μουαγε....
στον ανδριανακη οταν φτιαξατε το προγραμα τη νουμερα εβγαλε? |
μουαγιε εβγαλε 143 αρα στο αλλο θα εβγαζε 162? 163? απο τα 174 ειμαστε πολλλυ μακρια....
βγαλε και αλλα 5 λογω 54αρας παμε στα 169... παλυ πολυ μακρια ειμαστε...
εξαλου η αγγελια λεει πωλειται μοτερ 174 αλογα δεν λεει πωλειται μοτερ 174 αλογα αν βαλεις 60αρα εξατμιση αγραφο και το ρυθμησει ο ταδε και μονο στα δυναμομετρο του θα τα δεις αυτα....
αν το ελεγε ετσι στην αγγελια σιγα να μην το πουλαγε...
μην τρελαινεστε αλλο ηδη τωρα που μιλαμε εχει εκδοθει το εξοδικο και παμε για συνεχεια...
www.kaffein.gr |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 14 Ιούλ 2009, 19:38:12 Θέμα δημοσίευσης: Re: MOTER 106 GR.A BY APR |
|
|
asa1 έγραψε: | REDRC έγραψε: | το γραφω εδω αν και δεν ξερω αν ειναι το σωστο μερος..
η συνεχεια στις οθονες σας.... |
Καλημερα!Το συγκεκριμενο μοτερ ειναι οντως 174 στροφαλο σε μαχα ρυθμισμενο με ΑΓΡΑΦΟ και σωστη εξατμιση απο τον κ.νομικο(ο οποιος ρυθμιζη τα τοπ ελληνικα αγωνιστικα ρωτα τον κ. ανδριανακη να σου πει) το νουμερο που βγαζει του κ.ανδριανακη στροφαλο ειναι λιγο λιγοτερο απο αυτο που βλεπει στροφαλο το μαχα οποτε αν και με μαμα εγκεφαλο βγαλατε 160 ειναι σε αυτα που σας εχει πει ο κ.αναγνωστοπουλοςAPR και καλο νουμερο για νορμαλ εγκεφαλο.Ενα καλο 52αρι παιζει στα 175 στροφαλο.Επισης καλο θα ηταν οταν μιλας για εναν ανθρωπο που ειναι στο χωρο και στους αγωνες 30 χρονια να προσεχεις τι λες γιατι κανεις ποτε δεν εχει πει κουβεντα ουτε για τη δουλεια του ουτε για το ηθος του!!και να εισαι σιγουρος οτι δεν ειχε αναγκη τα 3500 για να σε κοροιδεψη!!
φιλικα Τασος Αγγελιδης |
αν δεν τα ειχε αναγκη τα 3.500 θα μου εδινε πισω τα λεφτα μου και θα εληγε εκει ομορφα και ωραια το θεμα αλλα με την συμπεριφορα του αλλα εδειξε..
www.kaffein.gr |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 15 Ιούλ 2009, 06:55:03 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
χωρις να θελω να παρεξηγιθω και χωρις να ξερω ουτε εσενα ουτε τον μαστορα απο τα 160 και κατι ψιλα μεχρι τα 174 ειναι μεγαλη η διαφορα.....απο τα 169 ομος μεχρι τα 174 οχι
σχετικα ομος με αυτο που λες για το τη ελεγε η αγγελια γνωμη μου ειναι οτι επρεπε να επερνες μαζι με το μοτερ την εξατμιση του και τον εγκεφαλο αν τοτε δεν τα εβγαζε αφτα τα αλογα θα ειχες απολιτο δικιο....
και ξανατονιζο για να μην παρεξηγιθω ολα τα παραπανω ειναι η αποψη μου και δεν υποστιριζω κανεναν
  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Pughell (Στελιος) Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6
Ένταξη: 24 Απρ 2003 Δημοσιεύσεις: 11050 Τόπος: Σαλλλονικη...
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 15 Ιούλ 2009, 09:14:18 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
asa1 έγραψε: | volvos έγραψε: | τασο ποσο σιγουρος εισαι οτι μιλατε για το ιδιο μοτερ??
ροικη πτ52 εμβολα και συμπιεση για το μοτερ ειμαι 100% γιατι εχει περαση απο εδω αλλα τετοια σεταπ εχουν γινει πολλα οριο υδραυλικα ωστηρια σωστη συμπιεση και καπακι μαμα μπιελες και ζυγισμενο στροφαλο για να ειναι και νομιμο! |
Τασο αμα καλο 52αρι ειναι 165-170,τοτε το μοτερ του Χιωτακη πρεπει να εχει τα 190 για πλακα,ε;  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 15 Ιούλ 2009, 09:47:32 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
venzinas έγραψε: | χωρις να θελω να παρεξηγιθω και χωρις να ξερω ουτε εσενα ουτε τον μαστορα απο τα 160 και κατι ψιλα μεχρι τα 174 ειναι μεγαλη η διαφορα.....απο τα 169 ομος μεχρι τα 174 οχι
σχετικα ομος με αυτο που λες για το τη ελεγε η αγγελια γνωμη μου ειναι οτι επρεπε να επερνες μαζι με το μοτερ την εξατμιση του και τον εγκεφαλο αν τοτε δεν τα εβγαζε αφτα τα αλογα θα ειχες απολιτο δικιο....και ξανατονιζο για να μην παρεξηγιθω ολα τα παραπανω ειναι η αποψη μου και δεν υποστιριζω κανεναν |
ας μου το ελεγε οτι για να βγαλεις αυτα που σου ταζω πρεπει να παρεις και αυτα μαζι...
εκεινος μου ειπε οτι με την 54 που φορας και με προγραμμα τα εχεις συγουρα τα 170..!!
το θεμα δεν ειναι μονο τα αλογα ειναι οτι το μοτερ για να παει θεσσαλονικη με 4.000 στοφες ταξιδι χρειαστηκε να του βαλω 1200 γρ λαδι!!!!
συν οτι στο τρακντεη που καναμε για 3 δεκαλεπτα που μπηκα εκαψε 500 γρ λαδι..!!
αντε να το φαω το οτι δεν ειναι 174 αλογα αλλα να καιει πιο πολυ λαδι απο βενζινη αυτο...
να συμπηρωσω οτι
απο τον ενα κυλινδρο ελειπαν τα τσιμουχακια στις βαλβιδες
και οι μισες βαλβιδες ηταν ιμιτασιον και πιο χοντρες απο τις αλλες στα καλαμια..
αυτο το μοτερ δενν ειχε κανει μονο 4 μινι ραλι που ελεγε η αγγελια αλλα 4 χρονια ραλι..
γιαυτο και η απατεωνια θα αποδειχτει στο δικαστηριο...
www.kaffein.gr |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 15 Ιούλ 2009, 09:57:07 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
REDRC έγραψε: |
το θεμα δεν ειναι μονο τα αλογα ειναι οτι το μοτερ για να παει θεσσαλονικη με 4.000 στοφες ταξιδι χρειαστηκε να του βαλω 1200 γρ λαδι!!!!
συν οτι στο τρακντεη που καναμε για 3 δεκαλεπτα που μπηκα εκαψε 500 γρ λαδι..!!
αντε να το φαω το οτι δεν ειναι 174 αλογα αλλα να καιει πιο πολυ λαδι απο βενζινη αυτο...
|
τοσο λαδι ουτε rx-8....
  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|