PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 - Parking sensors στο 207
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Φεβ 2008, 21:23:37    Θέμα δημοσίευσης: 207 - Parking sensors στο 207 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οποιος γνωριζει ας με διαφωτισει στο εξης,

το 207 εχει αισθητηρες παρκαρισματος
εχει οπτικη ενδειξη στην οθονη αλλα και ηχητικη ειδοποιηση.

α. εχει κανεις 207 με αισθητ. παρκαρισματος να μου πει αν ειναι πολυ ενοχλητικο το ηχητικο σημα που κανουν ;
β. αν ειναι, υπαρχει οποιοσδηποτε τροπος να απομονωνεται το "ενοχλητικο" μπιπ-μπιπ που ακουγεται οταν ενεργοποιούνται ή εστω να μειώνεται η ενταση του ;

Question Question Question Question

αν υπαρχει τροπος να απενεργοποιείται ακομα καλυτερα .

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
power (Κώστας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT

Ένταξη: 03 Φεβ 2007
Τόπος: Δράμα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Φεβ 2008, 21:30:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σε μένα έχει τον εργοστασιακό αισθητήρα παρκαρίσματος και δεν είναι καθόλου ενοχλητικός.
Έχει και κουμπί απενεργοποίησης. Άμα σου σπάει τα νευρά το πατάς και τέλος.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Φεβ 2008, 21:58:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

power έγραψε:
Σε μένα έχει τον εργοστασιακό αισθητήρα παρκαρίσματος και δεν είναι καθόλου ενοχλητικός.
Έχει και κουμπί απενεργοποίησης. Άμα σου σπάει τα νευρά το πατάς και τέλος.

μου ειπαν πως δεν απενεργοποιειται γιαυτο.

ποσο ευαισθητος ειναι ; δηλ. απο ποια αποσταση ενεργοποιειται και στα ποσα εκατοστα στματα ; (σφυριζει συνεχεια δηλ)

Επιστροφή στην κορυφή
power (Κώστας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Φεβ 2008, 22:01:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν τον περάσουν Ελλάδα δεν απενεργοποιείτε.
Αν όμως είναι στον βασικό εξοπλισμό όπως στο 207 GT τότε έχει και κουμπί απενεργοποίησης.
Επιστροφή στην κορυφή
WHISPER (ΟΘΩΝΑΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

207 RC

Ένταξη: 17 Νοέ 2007
Τόπος: Α.ΠΑΤΗΣΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Φεβ 2008, 22:29:19    Θέμα δημοσίευσης: Re: 207 με parking sensors - ΕΡΩΤΗΣΗ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:

α. εχει κανεις 207 με αισθητ. παρκαρισματος να μου πει αν ειναι πολυ ενοχλητικο το ηχητικο σημα που κανουν ;
β. αν ειναι, υπαρχει οποιοσδηποτε τροπος να απομονωνεται το "ενοχλητικο" μπιπ-μπιπ που ακουγεται οταν ενεργοποιούνται ή εστω να μειώνεται η ενταση του ;

ποιος ο λογος υπαρξης του αισθητηρα αν δεν εχει ηχητικη ειδοποιηση?οταν παρκαρεις η θα κοιτας πισω η τους καθρεφτες σου.δεν νομιζω να κοιτας την κονσολα για να βλεπεις την οπτικη ενδειξη!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Φεβ 2008, 22:41:10    Θέμα δημοσίευσης: Re: 207 με parking sensors - ΕΡΩΤΗΣΗ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

WHISPER έγραψε:
DimiP έγραψε:

ποιος ο λογος υπαρξης του αισθητηρα αν δεν εχει ηχητικη ειδοποιηση?οταν παρκαρεις η θα κοιτας πισω η τους καθρεφτες σου.δεν νομιζω να κοιτας την κονσολα για να βλεπεις την οπτικη ενδειξη!

σωστο αλλα αν εχοντας μαθει να παρκαρεις χωρις αισθητηρες τους βαλεις και μετα καταλαβεις οτι δεν σε βολευει και σε δυσκολευει στο παρκαρισμα , τι κανεις ; τους ξηλωνεις ;
οποτε καλυτερα αν καποια στιγμη δεν θελεις να μπορεις να τους απενεργοποιησεις.

οποτε αν ειναι στο βασικο εξοπλισμο , τοτε και απενεργοποιουνται !

παντως εγω που ρωτησα ηταν στον στανταρ εξοπλισμο (οχι αξεσουαρ) κιομως μου ειπαν πως δεν απενεργοποιουνται- πιθανον να μην ηξερε ο πωλητης

Επιστροφή στην κορυφή
WHISPER (ΟΘΩΝΑΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

207 RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Φεβ 2008, 22:51:14    Θέμα δημοσίευσης: Re: 207 με parking sensors - ΕΡΩΤΗΣΗ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:
WHISPER έγραψε:
DimiP έγραψε:

σωστο αλλα αν εχοντας μαθει να παρκαρεις χωρις αισθητηρες τους βαλεις και μετα καταλαβεις οτι δεν σε βολευει και σε δυσκολευει στο παρκαρισμα , τι κανεις ; τους ξηλωνεις ;

παντως εγω που ρωτησα ηταν στον στανταρ εξοπλισμο (οχι αξεσουαρ) κιομως μου ειπαν πως δεν απενεργοποιουνται- πιθανον να μην ηξερε ο πωλητης

για ποιο λογο να σου σπαει τα νευρα?δεν ειναι κατι που θα αρχιζει να βαραει οποτε του καπνισει!εδω αλλοι το βαζουνα για να αποφευγουν μικρο γραντζουνιες που μπορει να γινουν κατα το παρκαρισμα!μηπως αν τυχει και ακουμπησεις αθελα σου κανεναν αλλον τοτε σου σπασουν ποιο πολυ τα νευρα?για σκεψου το!μιας και ειναι στανταρ στο αμαξι αποψη μου ειναι να μην κανεις καμια κινηση και να το αφησεις οπως ειναι.σε κανενα στριμοκωλο παρκαρισμα θα σε βοηθηση αρκετα!
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Φεβ 2008, 22:56:43    Θέμα δημοσίευσης: Re: 207 με parking sensors - ΕΡΩΤΗΣΗ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

WHISPER έγραψε:
DimiP έγραψε:
WHISPER έγραψε:
DimiP έγραψε:

για ποιο λογο να σου σπαει τα νευρα?δεν ειναι κατι που θα αρχιζει να βαραει οποτε του καπνισει!εδω αλλοι το βαζουνα για να αποφευγουν μικρο γραντζουνιες που μπορει να γινουν κατα το παρκαρισμα!μηπως αν τυχει και ακουμπησεις αθελα σου κανεναν αλλον τοτε σου σπασουν ποιο πολυ τα νευρα?για σκεψου το!μιας και ειναι στανταρ στο αμαξι αποψη μου ειναι να μην κανεις καμια κινηση και να το αφησεις οπως ειναι.σε κανενα στριμοκωλο παρκαρισμα θα σε βοηθηση αρκετα!

δεν ειπα οτι θα το βγαλω ουτε για καμια κινηση.
απλα ρωτησα αν απενεργοποιείται

επισης ρωτησα στα ποσα εκατοστα αρχιζει να βουιζει (εντοπιζει εμποδιο) αλλα δεν απαντησε κανεις

Επιστροφή στην κορυφή
WHISPER (ΟΘΩΝΑΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

207 RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Φεβ 2008, 23:00:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

στο δικο μου απο το εναμιση μετρο περιπου!
Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Φεβ 2008, 23:18:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

WHISPER έγραψε:

Πολύ νωρίς!!! Και πότε σταματάει;

Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Φεβ 2008, 23:18:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

WHISPER έγραψε:

και στα ποσα κανει το πιο συνεχομενο θορυβο , δηλ. σαν να ακουμπησες πανω στο εμποδιο ;

παντως αν χτυπαει απο το 1.5 μ κλαφτα Χαραλαμπε ειδικα εδω στην Αττικη που για να βρουμε να παρκαρουμε κανουμε ταμα και αν βρουμε χωρο ισα με ενα μηκος αυτοκινητο ειμαστε και ευχαριστημενοι ! δηλ. για μανουβρες δεν εχουμε και πανω απο 50 ποντους οποτε αυτο σημαινει οτι με το που μπαινουμε εχει ηδη αρχισει να βαραει - ευτυχως οπως λες δεν ειναι πολυ ενοχλητικο

Επιστροφή στην κορυφή
JDROGAS (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

PEUGEOT 207 RC-207 1.4-ALFA 75 TURBO

Ένταξη: 24 Δεκ 2005
Τόπος: KAΛΑΜΑΤΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Φεβ 2008, 23:53:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:
WHISPER έγραψε:

και στα ποσα κανει το πιο συνεχομενο θορυβο , δηλ. σαν να ακουμπησες πανω στο εμποδιο ;

παντως αν χτυπαει απο το 1.5 μ κλαφτα Χαραλαμπε ειδικα εδω στην Αττικη που για να βρουμε να παρκαρουμε κανουμε ταμα και αν βρουμε χωρο ισα με ενα μηκος αυτοκινητο ειμαστε και ευχαριστημενοι ! δηλ. για μανουβρες δεν εχουμε και πανω απο 50 ποντους οποτε αυτο σημαινει οτι με το που μπαινουμε εχει ηδη αρχισει να βαραει - ευτυχως οπως λες δεν ειναι πολυ ενοχλητικο

Σταματαει περιπου στα 30 εκατοστα.
Επιστροφή στην κορυφή
WHISPER (ΟΘΩΝΑΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

207 RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 14 Φεβ 2008, 11:01:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SnakeMJK έγραψε:
WHISPER έγραψε:

Πολύ νωρίς!!! Και πότε σταματάει;

τι εννοεις ποτε σταματαει?απο το εναμιση μετρο ξεκιναει και κανει ενα διακεκομενο ηχο και οσο πλησιαζεις γινεται συνεχομενος.ταυτοχρονα με το ηχητικο εχει και οπτικο σημα δειχνοντας αριστερα και δεξια την αναλογη αποσταση καθως επισης και αριθμητικα!τι αλλο να κανει ποια?
Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 14 Φεβ 2008, 17:07:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το κακο ειναι οτι δεν σε φτανει στους 10 15 ποντους φτανει 30 μην πω 40....αφηνει πολυ αποσταση...κ μου την δινει αυτο
Επιστροφή στην κορυφή
WHISPER (ΟΘΩΝΑΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

207 RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 14 Φεβ 2008, 17:23:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

android έγραψε:
το κακο ειναι οτι δεν σε φτανει στους 10 15 ποντους φτανει 30 μην πω 40....αφηνει πολυ αποσταση...κ μου την δινει αυτο

δεν μπορει να σε σταματισει 10 ποντους.φτανει στους 25 ποντους διοτι πρεπει να υπαρχει και ενα περιθωριο ασφαλειας απο οτιδηποτε θα βρισκεται πισω!σου αφηνουν ετσι καποιο περιθωριο ετσι ωστε να μπορεσεισ να κανεις καποια διορθωση και να αποφυγεις τυχον ζημια!
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 14 Φεβ 2008, 17:32:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

WHISPER έγραψε:
android έγραψε:

δεν μπορει να σε σταματισει 10 ποντους.φτανει στους 25 ποντους διοτι πρεπει να υπαρχει και ενα περιθωριο ασφαλειας απο οτιδηποτε θα βρισκεται πισω!σου αφηνουν ετσι καποιο περιθωριο ετσι ωστε να μπορεσεισ να κανεις καποια διορθωση και να αποφυγεις τυχον ζημια!

καλα , αμα βρεις εσυ μερος για παρκαρισμα με 25 ποντους κενο πισω και αλλους 25 ποντους μπροστα , πες μου να ερθω να παρκαρω κιεγω Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
WHISPER (ΟΘΩΝΑΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

207 RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 14 Φεβ 2008, 17:49:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:
WHISPER έγραψε:
android έγραψε:

καλα , αμα βρεις εσυ μερος για παρκαρισμα με 25 ποντους κενο πισω και αλλους 25 ποντους μπροστα , πες μου να ερθω να παρκαρω κιεγω Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

δυστυχως οι εταιριες δεν εχουν φτασει να ρυθμιζουν το parking sensor αναλογα με την δυσκολια παρκαρισματος του καθενος μας. Confused απο την στιγμη που οι θεσεις που παρκαρεις ειναι τσιμα τσιμα μονο βοηθεια θα σου δωσει και τπτ αλλο!τουλαχιστον εγω που βρισκομαι Καλλιθεα καθε μερα με εχει βολεψει απειρες φορες!
Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 14 Φεβ 2008, 18:48:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δεν δινει 25 καμια 40αρα αφηνει ρε παιδια....
Επιστροφή στην κορυφή
Jim207GT (Δημήτρης)
Τμήμα Κοινωνικών Εκδηλώσεων
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207GT 2007

Ένταξη: 23 Οκτ 2007
Τόπος: Βύρωνας Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 14 Φεβ 2008, 22:59:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί γκρινιάζετε. Αφήστετο να χτυπήσει και κάντε και άλλους 20-30 πόντους μόνοι σας έλεος πιά. Το οτι μπορεί να οδηγάει π.χ καποιος ασχετος ή γυναίκα που πέρνουν φοοοοραααα στην όπισθεν δεν πρέπει να τους δώσει περιθόριο να φρενάρουν? Τώρα επειδή εσείς είστε ΟΙ μάγκες και σας ενοχλεί το μπιπ μπιπ υπάρχει και το μαγικό κουμπάκι "parking assist OFF". Παρεπιπτώντος πιάνει τα ΠΑΝΤΑ και με γλύτωσε απο ζημιά απο μπετόβεργα πεταμένη στην ακρη πεζοδρομίου βράδυ, που εννοείτε ούτε που εβλεπα, αλλά αυτό βάραγε οπότε κατέβηκα να δώ μήπως χαλασε η μλκια και έμεινα εγώ μαλ**ας.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
power (Κώστας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 14 Φεβ 2008, 23:24:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όντως από κάτι τέτοια σε γλιτώνει πολλές φόρες.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 1 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης