Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
DimiP Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT
Ένταξη: 16 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 5257 Τόπος: Πειραιάς
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 13 Φεβ 2008, 21:23:37 Θέμα δημοσίευσης: 207 - Parking sensors στο 207 |
|
|
οποιος γνωριζει ας με διαφωτισει στο εξης,
το 207 εχει αισθητηρες παρκαρισματος
εχει οπτικη ενδειξη στην οθονη αλλα και ηχητικη ειδοποιηση.
α. εχει κανεις 207 με αισθητ. παρκαρισματος να μου πει αν ειναι πολυ ενοχλητικο το ηχητικο σημα που κανουν ;
β. αν ειναι, υπαρχει οποιοσδηποτε τροπος να απομονωνεται το "ενοχλητικο" μπιπ-μπιπ που ακουγεται οταν ενεργοποιούνται ή εστω να μειώνεται η ενταση του ;
αν υπαρχει τροπος να απενεργοποιείται ακομα καλυτερα .
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
power (Κώστας) Τρελλαμένο μέλος

207 GT
Ένταξη: 03 Φεβ 2007 Δημοσιεύσεις: 455 Τόπος: Δράμα
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 13 Φεβ 2008, 21:30:27 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Σε μένα έχει τον εργοστασιακό αισθητήρα παρκαρίσματος και δεν είναι καθόλου ενοχλητικός.
Έχει και κουμπί απενεργοποίησης. Άμα σου σπάει τα νευρά το πατάς και τέλος. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DimiP Άντε γεια !!!

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 13 Φεβ 2008, 21:58:34 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
power έγραψε: | Σε μένα έχει τον εργοστασιακό αισθητήρα παρκαρίσματος και δεν είναι καθόλου ενοχλητικός.
Έχει και κουμπί απενεργοποίησης. Άμα σου σπάει τα νευρά το πατάς και τέλος. |
μου ειπαν πως δεν απενεργοποιειται γιαυτο.
ποσο ευαισθητος ειναι ; δηλ. απο ποια αποσταση ενεργοποιειται και στα ποσα εκατοστα στματα ; (σφυριζει συνεχεια δηλ)
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

207 GT
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 13 Φεβ 2008, 22:01:31 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Αν τον περάσουν Ελλάδα δεν απενεργοποιείτε.
Αν όμως είναι στον βασικό εξοπλισμό όπως στο 207 GT τότε έχει και κουμπί απενεργοποίησης. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
WHISPER (ΟΘΩΝΑΣ) Δραστήριο μέλος

207 RC
Ένταξη: 17 Νοέ 2007 Δημοσιεύσεις: 283 Τόπος: Α.ΠΑΤΗΣΙΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 13 Φεβ 2008, 22:29:19 Θέμα δημοσίευσης: Re: 207 με parking sensors - ΕΡΩΤΗΣΗ |
|
|
DimiP έγραψε: | οποιος γνωριζει ας με διαφωτισει στο εξης,
α. εχει κανεις 207 με αισθητ. παρκαρισματος να μου πει αν ειναι πολυ ενοχλητικο το ηχητικο σημα που κανουν ;
β. αν ειναι, υπαρχει οποιοσδηποτε τροπος να απομονωνεται το "ενοχλητικο" μπιπ-μπιπ που ακουγεται οταν ενεργοποιούνται ή εστω να μειώνεται η ενταση του ;
αν υπαρχει τροπος να απενεργοποιείται ακομα καλυτερα . |
ποιος ο λογος υπαρξης του αισθητηρα αν δεν εχει ηχητικη ειδοποιηση?οταν παρκαρεις η θα κοιτας πισω η τους καθρεφτες σου.δεν νομιζω να κοιτας την κονσολα για να βλεπεις την οπτικη ενδειξη! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DimiP Άντε γεια !!!

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 13 Φεβ 2008, 22:41:10 Θέμα δημοσίευσης: Re: 207 με parking sensors - ΕΡΩΤΗΣΗ |
|
|
WHISPER έγραψε: | DimiP έγραψε: | οποιος γνωριζει ας με διαφωτισει στο εξης,
ποιος ο λογος υπαρξης του αισθητηρα αν δεν εχει ηχητικη ειδοποιηση?οταν παρκαρεις η θα κοιτας πισω η τους καθρεφτες σου.δεν νομιζω να κοιτας την κονσολα για να βλεπεις την οπτικη ενδειξη! |
σωστο αλλα αν εχοντας μαθει να παρκαρεις χωρις αισθητηρες τους βαλεις και μετα καταλαβεις οτι δεν σε βολευει και σε δυσκολευει στο παρκαρισμα , τι κανεις ; τους ξηλωνεις ;
οποτε καλυτερα αν καποια στιγμη δεν θελεις να μπορεις να τους απενεργοποιησεις.
οποτε αν ειναι στο βασικο εξοπλισμο , τοτε και απενεργοποιουνται !
παντως εγω που ρωτησα ηταν στον στανταρ εξοπλισμο (οχι αξεσουαρ) κιομως μου ειπαν πως δεν απενεργοποιουνται- πιθανον να μην ηξερε ο πωλητης
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

207 RC
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 13 Φεβ 2008, 22:51:14 Θέμα δημοσίευσης: Re: 207 με parking sensors - ΕΡΩΤΗΣΗ |
|
|
DimiP έγραψε: | WHISPER έγραψε: | DimiP έγραψε: | οποιος γνωριζει ας με διαφωτισει στο εξης,
σωστο αλλα αν εχοντας μαθει να παρκαρεις χωρις αισθητηρες τους βαλεις και μετα καταλαβεις οτι δεν σε βολευει και σε δυσκολευει στο παρκαρισμα , τι κανεις ; τους ξηλωνεις ;
παντως εγω που ρωτησα ηταν στον στανταρ εξοπλισμο (οχι αξεσουαρ) κιομως μου ειπαν πως δεν απενεργοποιουνται- πιθανον να μην ηξερε ο πωλητης |
για ποιο λογο να σου σπαει τα νευρα?δεν ειναι κατι που θα αρχιζει να βαραει οποτε του καπνισει!εδω αλλοι το βαζουνα για να αποφευγουν μικρο γραντζουνιες που μπορει να γινουν κατα το παρκαρισμα!μηπως αν τυχει και ακουμπησεις αθελα σου κανεναν αλλον τοτε σου σπασουν ποιο πολυ τα νευρα?για σκεψου το!μιας και ειναι στανταρ στο αμαξι αποψη μου ειναι να μην κανεις καμια κινηση και να το αφησεις οπως ειναι.σε κανενα στριμοκωλο παρκαρισμα θα σε βοηθηση αρκετα! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DimiP Άντε γεια !!!

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 13 Φεβ 2008, 22:56:43 Θέμα δημοσίευσης: Re: 207 με parking sensors - ΕΡΩΤΗΣΗ |
|
|
WHISPER έγραψε: | DimiP έγραψε: | WHISPER έγραψε: | DimiP έγραψε: | οποιος γνωριζει ας με διαφωτισει στο εξης,
παντως εγω που ρωτησα ηταν στον στανταρ εξοπλισμο (οχι αξεσουαρ) κιομως μου ειπαν πως δεν απενεργοποιουνται- πιθανον να μην ηξερε ο πωλητης |
για ποιο λογο να σου σπαει τα νευρα?δεν ειναι κατι που θα αρχιζει να βαραει οποτε του καπνισει!εδω αλλοι το βαζουνα για να αποφευγουν μικρο γραντζουνιες που μπορει να γινουν κατα το παρκαρισμα!μηπως αν τυχει και ακουμπησεις αθελα σου κανεναν αλλον τοτε σου σπασουν ποιο πολυ τα νευρα?για σκεψου το!μιας και ειναι στανταρ στο αμαξι αποψη μου ειναι να μην κανεις καμια κινηση και να το αφησεις οπως ειναι.σε κανενα στριμοκωλο παρκαρισμα θα σε βοηθηση αρκετα! |
δεν ειπα οτι θα το βγαλω ουτε για καμια κινηση.
απλα ρωτησα αν απενεργοποιείται
επισης ρωτησα στα ποσα εκατοστα αρχιζει να βουιζει (εντοπιζει εμποδιο) αλλα δεν απαντησε κανεις
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

207 RC
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 13 Φεβ 2008, 23:00:06 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
στο δικο μου απο το εναμιση μετρο περιπου! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
SnakeMJK (Ζήσης) Άντε γεια !!!

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)
Ένταξη: 27 Φεβ 2003 Δημοσιεύσεις: 5109 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 13 Φεβ 2008, 23:18:35 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
WHISPER έγραψε: | στο δικο μου απο το εναμιση μετρο περιπου! |
Πολύ νωρίς!!! Και πότε σταματάει;
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DimiP Άντε γεια !!!

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 13 Φεβ 2008, 23:18:52 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
WHISPER έγραψε: | στο δικο μου απο το εναμιση μετρο περιπου! |
και στα ποσα κανει το πιο συνεχομενο θορυβο , δηλ. σαν να ακουμπησες πανω στο εμποδιο ;
παντως αν χτυπαει απο το 1.5 μ κλαφτα Χαραλαμπε ειδικα εδω στην Αττικη που για να βρουμε να παρκαρουμε κανουμε ταμα και αν βρουμε χωρο ισα με ενα μηκος αυτοκινητο ειμαστε και ευχαριστημενοι ! δηλ. για μανουβρες δεν εχουμε και πανω απο 50 ποντους οποτε αυτο σημαινει οτι με το που μπαινουμε εχει ηδη αρχισει να βαραει - ευτυχως οπως λες δεν ειναι πολυ ενοχλητικο
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
JDROGAS (Γιαννης) Τρελλαμένο μέλος

PEUGEOT 207 RC-207 1.4-ALFA 75 TURBO
Ένταξη: 24 Δεκ 2005 Δημοσιεύσεις: 634 Τόπος: KAΛΑΜΑΤΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 13 Φεβ 2008, 23:53:33 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
DimiP έγραψε: | WHISPER έγραψε: | στο δικο μου απο το εναμιση μετρο περιπου! |
και στα ποσα κανει το πιο συνεχομενο θορυβο , δηλ. σαν να ακουμπησες πανω στο εμποδιο ;
παντως αν χτυπαει απο το 1.5 μ κλαφτα Χαραλαμπε ειδικα εδω στην Αττικη που για να βρουμε να παρκαρουμε κανουμε ταμα και αν βρουμε χωρο ισα με ενα μηκος αυτοκινητο ειμαστε και ευχαριστημενοι ! δηλ. για μανουβρες δεν εχουμε και πανω απο 50 ποντους οποτε αυτο σημαινει οτι με το που μπαινουμε εχει ηδη αρχισει να βαραει - ευτυχως οπως λες δεν ειναι πολυ ενοχλητικο |
Σταματαει περιπου στα 30 εκατοστα. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

207 RC
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 14 Φεβ 2008, 11:01:33 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
SnakeMJK έγραψε: | WHISPER έγραψε: | στο δικο μου απο το εναμιση μετρο περιπου! |
Πολύ νωρίς!!! Και πότε σταματάει; |
τι εννοεις ποτε σταματαει?απο το εναμιση μετρο ξεκιναει και κανει ενα διακεκομενο ηχο και οσο πλησιαζεις γινεται συνεχομενος.ταυτοχρονα με το ηχητικο εχει και οπτικο σημα δειχνοντας αριστερα και δεξια την αναλογη αποσταση καθως επισης και αριθμητικα!τι αλλο να κανει ποια? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
android (γιωργος) Έχω ξεφύγει !!!

207 gt
Ένταξη: 30 Αύγ 2007 Δημοσιεύσεις: 3540
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 14 Φεβ 2008, 17:07:06 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
το κακο ειναι οτι δεν σε φτανει στους 10 15 ποντους φτανει 30 μην πω 40....αφηνει πολυ αποσταση...κ μου την δινει αυτο |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

207 RC
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 14 Φεβ 2008, 17:23:12 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
android έγραψε: | το κακο ειναι οτι δεν σε φτανει στους 10 15 ποντους φτανει 30 μην πω 40....αφηνει πολυ αποσταση...κ μου την δινει αυτο |
δεν μπορει να σε σταματισει 10 ποντους.φτανει στους 25 ποντους διοτι πρεπει να υπαρχει και ενα περιθωριο ασφαλειας απο οτιδηποτε θα βρισκεται πισω!σου αφηνουν ετσι καποιο περιθωριο ετσι ωστε να μπορεσεισ να κανεις καποια διορθωση και να αποφυγεις τυχον ζημια! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DimiP Άντε γεια !!!

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 14 Φεβ 2008, 17:32:35 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
WHISPER έγραψε: | android έγραψε: | το κακο ειναι οτι δεν σε φτανει στους 10 15 ποντους φτανει 30 μην πω 40....αφηνει πολυ αποσταση...κ μου την δινει αυτο |
δεν μπορει να σε σταματισει 10 ποντους.φτανει στους 25 ποντους διοτι πρεπει να υπαρχει και ενα περιθωριο ασφαλειας απο οτιδηποτε θα βρισκεται πισω!σου αφηνουν ετσι καποιο περιθωριο ετσι ωστε να μπορεσεισ να κανεις καποια διορθωση και να αποφυγεις τυχον ζημια! |
καλα , αμα βρεις εσυ μερος για παρκαρισμα με 25 ποντους κενο πισω και αλλους 25 ποντους μπροστα , πες μου να ερθω να παρκαρω κιεγω 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

207 RC
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 14 Φεβ 2008, 17:49:18 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
DimiP έγραψε: | WHISPER έγραψε: | android έγραψε: | το κακο ειναι οτι δεν σε φτανει στους 10 15 ποντους φτανει 30 μην πω 40....αφηνει πολυ αποσταση...κ μου την δινει αυτο |
καλα , αμα βρεις εσυ μερος για παρκαρισμα με 25 ποντους κενο πισω και αλλους 25 ποντους μπροστα , πες μου να ερθω να παρκαρω κιεγω  |
δυστυχως οι εταιριες δεν εχουν φτασει να ρυθμιζουν το parking sensor αναλογα με την δυσκολια παρκαρισματος του καθενος μας. απο την στιγμη που οι θεσεις που παρκαρεις ειναι τσιμα τσιμα μονο βοηθεια θα σου δωσει και τπτ αλλο!τουλαχιστον εγω που βρισκομαι Καλλιθεα καθε μερα με εχει βολεψει απειρες φορες! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
android (γιωργος) Έχω ξεφύγει !!!

207 gt
Ένταξη: 30 Αύγ 2007 Δημοσιεύσεις: 3540
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 14 Φεβ 2008, 18:48:25 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
δεν δινει 25 καμια 40αρα αφηνει ρε παιδια.... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Jim207GT (Δημήτρης) Τμήμα Κοινωνικών Εκδηλώσεων

Peugeot 207GT 2007
Ένταξη: 23 Οκτ 2007 Δημοσιεύσεις: 1174 Τόπος: Βύρωνας Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 14 Φεβ 2008, 22:59:54 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί γκρινιάζετε. Αφήστετο να χτυπήσει και κάντε και άλλους 20-30 πόντους μόνοι σας έλεος πιά. Το οτι μπορεί να οδηγάει π.χ καποιος ασχετος ή γυναίκα που πέρνουν φοοοοραααα στην όπισθεν δεν πρέπει να τους δώσει περιθόριο να φρενάρουν? Τώρα επειδή εσείς είστε ΟΙ μάγκες και σας ενοχλεί το μπιπ μπιπ υπάρχει και το μαγικό κουμπάκι "parking assist OFF". Παρεπιπτώντος πιάνει τα ΠΑΝΤΑ και με γλύτωσε απο ζημιά απο μπετόβεργα πεταμένη στην ακρη πεζοδρομίου βράδυ, που εννοείτε ούτε που εβλεπα, αλλά αυτό βάραγε οπότε κατέβηκα να δώ μήπως χαλασε η μλκια και έμεινα εγώ μαλ**ας. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

207 GT
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 14 Φεβ 2008, 23:24:10 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Όντως από κάτι τέτοια σε γλιτώνει πολλές φόρες. |