Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
RoadRunner122 (Γιάννης) Έχω ξεφύγει !!!

106RallyeS2/206XS/C4II
Ένταξη: 30 Οκτ 2008 Δημοσιεύσεις: 2965 Τόπος: Δροσοπηγή
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 21 Δεκ 2010, 12:57:41 Θέμα δημοσίευσης: «Υπό διάλυση» έφτασε ο «Παπανικολής» |
|
|
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/12/blog-post_2226.html?spref=fb
Ντρέπομαι, ειλικρινά!
Γιατί είμαστε τόσο γελοίος λαός που ακόμα και μετά από τόσα χρόνια έχουμε τουρκοφοβία!
Γιατί με τόσο άθλια διαχείρηση στα οικονομικά της χώρας, δεχόμαστε να σπαταλούνται χρήματα σε πολεμικό εξοπλισμό!
Γιατί ακόμα και οι ...έμποροι πολεμικού εξοπλισμού μας έχουν πάρει στην πλάκα και μας πουλάνε σκάρτο πράμα για χρυσάφι!
Γιατί στην περίπτωση του ελλατωματικού Παπανικολή, αντί να πάμε να τους το χώσουμε σαν υπόθετο στον κώλο, αχριστέψαμε ένα άλλο υποβρύχιο.
Γιατί το μόνο που μας νοιάζει είναι η ΜΟΣΤΡΑ και πώς θα είναι το look του νέου υποβρυχίου στην τελετή, όσο κι αν κοστίσει, ακόμα κι αν δε λειτουργεί!
Γιατί θα καμαρώνουμε θα που έχουμε ένα τέτοιο υποβρύχιο στο στόλο μας (ακόμα κι αν το αγοράσαμε DOA!).
Γιατί παρόλ'αυτά θα είμαστε υπερήφανοι όταν θ'ακούσουμε τον εθνικό ύμνο στην τελετή!
Συγνώμη, πλέον δε νιώθω καμία υπερηφάνεια! Πείτε με ότι θέλετε. Για μένα όλο αυτό έχει τουλάχιστον "ξεθωριάσει"!
3rioStooges-Motorsport Team |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
drdino (Kωνσταντίνος) Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)
Ένταξη: 16 Δεκ 2003 Δημοσιεύσεις: 3365 Τόπος: Βροχονήσι
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 21 Δεκ 2010, 13:06:21 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ας περιμένουμε να ακούσουμε κάτι πιο αξιόπιστο...
Εδώ πχ
Το υποβρύχιο «Παπανικολής» προσορμίστηκε σύμφωνα με το πρόγραμμα χθες, ώρα 21:00, στα ναυπηγεία ΕΝΑΕ (Σκαραμαγκάς) προκειμένου να αντικατασταθεί μικρό τμήμα επικαλυπτικής λαμαρίνας που αποκολλήθηκε από τον πυργίσκο του υποβρυχίου λόγω εξαιρετικά δυσμενών καιρικών συνθηκών στη Βόρεια Θάλασσα και στο Βισκαϊκό Κόλπο (άνεμοι 8-9 Μποφόρ και ύψος κύματος μεγαλύτερο των έξι μέτρων). Το έλασσον αυτό συμβάν είναι απολύτως φυσιολογικό για τέτοιες καιρικές συνθήκες και δεν έχει καμία σχέση με την επιχειρησιακή λειτουργία του πλοίου που δοκιμάστηκε και επιβεβαιώθηκε με τον πιο απαιτητικό τρόπο.
Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Pughell (Στελιος) Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6
Ένταξη: 24 Απρ 2003 Δημοσιεύσεις: 11050 Τόπος: Σαλλλονικη...
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 21 Δεκ 2010, 13:11:01 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Sorry αλλα επειδη οταν ημουν φανταρος η ειδικοτητα μου ηταν τετοια,τετοια τμηματα δεν ξεκολλανε απλως....
Τα υποβρυχια εχουν αλλο υλικο βεβαια αλλα ο τροπος συγκολλησης ειναι παραπλησιος και η θωρακιση δεν αλλαζει και δραματικα σε σχεση με ενα πολεμικο πλοιο αναλογης κατασκευης.
Και μαλιστα το πλοιο αντεχει τεραστιες στρεπτικες καταπονησεις οταν ταξιδευει με 10-12 μποφορ ενω οι αναλογες συνθηκες υπο την επιφανεια,ποτε δεν ειναι ιδιες(απλουστατα δεν υπαρχουν τα κυμματα!). |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

106RallyeS2/206XS/C4II
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 21 Δεκ 2010, 13:14:38 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Οκ, ακόμα κι αν είναι ράδιο αρβύλα, η γνώμη μου δεν αλλάζει 
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
SnakeMJK (Ζήσης) Άντε γεια !!!

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)
Ένταξη: 27 Φεβ 2003 Δημοσιεύσεις: 5109 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 21 Δεκ 2010, 14:33:37 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
καλά, αυτά τα προβλήματα δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που έχει περάσει το συγκεκριμένο υποβρύχιο εδώ και χρόνια... τυχαίνει να έχω γνωστούς στην πρώτη ομάδα που πήγαν να το δοκιμάσουν... το υποβρύχιο απλά δεν πήγαινε! έχει γίνει και εκπομπή στο μέγκα, στην εμπόλεμη ζώνη νομίζω, πριν 1-2 χρόνια... κ φυσικά όσοι αξιωματικοί αρνήθηκαν να παραλάβουν τότε τα κωλουποβρύχια τους αποστράτευσαν... καλό ε; 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
SnakeMJK (Ζήσης) Άντε γεια !!!

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)
Ένταξη: 27 Φεβ 2003 Δημοσιεύσεις: 5109 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 21 Δεκ 2010, 14:35:03 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
εεεεε η εκπομπή παίζει να είχε γίνει και στον παπαχελά στο σκάι... δεν θυμάμαι. όποιος ενδιαφέρεται, μπορώ να την βρω το απόγευμα απ το σπίτι.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Ghost Dog (John Φυστίκης) Ταμίας

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130
Ένταξη: 18 Ιούν 2002 Δημοσιεύσεις: 5423 Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 22 Δεκ 2010, 05:59:22 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ζηση, μηπως μπορεις να βρεις και την εκπομπη της αρετης και τολμης γιατι μας εδειξε πριν 2 βδομαδες και "με εχασα"????
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
SAKIS-LEMANS (Κώστας) Έχω ξεφύγει !!!

207 Lemans
Ένταξη: 16 Αύγ 2008 Δημοσιεύσεις: 1887 Τόπος: Φραπεδονίκη!
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 22 Δεκ 2010, 12:56:32 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Τώρα που χρωστάς τα άντερά σου και δεν μπορείς να ξεχρεώσεις, εκτός από τον "Παπανικολή" θα κάνεις και άλλες πίπες - γαργάρες...
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
SERSEGI (ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ) Δραστήριο μέλος

106 RALLYE 16V
Ένταξη: 15 Ιούν 2010 Δημοσιεύσεις: 263
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 22 Δεκ 2010, 16:08:17 Θέμα δημοσίευσης: Re: «Υπό διάλυση» έφτασε ο «Παπανικολής» |
|
|
RoadRunner122 έγραψε: | http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/12/blog-post_2226.html?spref=fb
Ντρέπομαι, ειλικρινά!
Γιατί είμαστε τόσο γελοίος λαός που ακόμα και μετά από τόσα χρόνια έχουμε τουρκοφοβία!
Γιατί με τόσο άθλια διαχείρηση στα οικονομικά της χώρας, δεχόμαστε να σπαταλούνται χρήματα σε πολεμικό εξοπλισμό!
Γιατί ακόμα και οι ...έμποροι πολεμικού εξοπλισμού μας έχουν πάρει στην πλάκα και μας πουλάνε σκάρτο πράμα για χρυσάφι!
Γιατί στην περίπτωση του ελλατωματικού Παπανικολή, αντί να πάμε να τους το χώσουμε σαν υπόθετο στον κώλο, αχριστέψαμε ένα άλλο υποβρύχιο.
Γιατί το μόνο που μας νοιάζει είναι η ΜΟΣΤΡΑ και πώς θα είναι το look του νέου υποβρυχίου στην τελετή, όσο κι αν κοστίσει, ακόμα κι αν δε λειτουργεί!
Γιατί θα καμαρώνουμε θα που έχουμε ένα τέτοιο υποβρύχιο στο στόλο μας (ακόμα κι αν το αγοράσαμε DOA!).
Γιατί παρόλ'αυτά θα είμαστε υπερήφανοι όταν θ'ακούσουμε τον εθνικό ύμνο στην τελετή!
Συγνώμη, πλέον δε νιώθω καμία υπερηφάνεια! Πείτε με ότι θέλετε. Για μένα όλο αυτό έχει τουλάχιστον "ξεθωριάσει"! |
Γιαννη η αποψη σου ειναι απολυτως σεβαστη αλλα ειναι
διαφορετικο πραγμα η ΕΘΝΙΚΗ υπερηφανεια που αντλειται απο
την ιστορια που ακολουθει την καθε φυλη
(και απο ιστορια εχουμε μπολικη...) και αλλο η υπερηφανεια
που νιωθεις ζωντας σε ενα κρατος ευνομουμενο και δικαιο.
Πιστεψε με...αυτο που θελουν να καταφερουν οι καιροσκοποι των τελευταιων
δεκαετιων που ασελγουν πανω στην κακομοιρη Ελλαδιτσα
ειναι να διαλυσουν,να αφανισουν και να καταστρεψουν καθε ψηγμα περηφανιας,ιστοριας,αντιδρασης,αναπτυξης και εθνικης ταυτοτητας του
κοσμου που την κατοικει.Εν μερει το εχουν καταφερει...αλλα τιποτα δεν
εχει τελειωσει αρκει να το πιστεψουμε ολοι μας!
Δεν χρειαζεται να καταργουμε οτι μας οριζει για πραγματα που δεν αξιζει...
και πιστεψε με αυτο που ποσταρες ειναι απλα μια ακομα...ΜΙΖΑ!
Ενα γερμανικο κατασκευασμα της ΠΛΑΚΑΣ για μια ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ της ΠΛΑΚΑΣ..και οχι ενα ΕΘΝΟΣ της πλακας!
Και φυσικα δεν θα σε χαρακτηρισω...δεν εχω το δικαιωμα!
Απλα θα πω πως εισαι οργισμενος και μπερδεμενος οπως ολοι μας και ειναι λογικο να αντιδρας ετσι!
Φιλικα παντα!!! 
Garage man...
http://www.karabalisracing.com/ |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

207 Lemans
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 22 Δεκ 2010, 16:26:50 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Όχι δεν είμαστε έθνος της πλάκας, απλά πρέπει να βρεθεί (να βρούμε αν θέλεις) έναν τρόπο ώστε εκεί στα 300 καθίσματα να κάθοντε 300 άνθρωποι με αίσθημα ευθύνης και χρέους προς την Ελλάδα. Δεν μας έφαγαν τα ξένα συμφέροντα, τα δικά μας συμφέροντα φάγαν την Ελλάδα. Τους κάναμε εύκολη την προσπάθεια....
Μας δουλεύουν 35 χρόνια, και το κακό είναι ότι εμείς αγρό αγοράζαμε, ώς τώρα, γιατί ο καθένας κοίταζε το συμφέρον του. Φταίνε και αυτοί (οι βολευτές, ναι καλα το λέω βολευτές γιατί βουλευτές δεν ήταν και δεν είναι όπως βλέπουμε ακόμα και τώρα) αλλα και εμείς.
για να δείτε πόσο κοιτάμε τον εαυτούλη μας, όταν πηγαίνετε στα βενζινάδικα ζητάτε απόδειξη?
Η συντριπτική πλειοψηφία θα απαντήσει όχι, γιατί έχει συμπληρώσει για την εφορία..... Πρέπει να δούμε όλοι την Ελλάδα επιτέλους σαν Ελλάδα μας.....
Από την άλλη ο υπουργός οικονομίας ήταν έτοιμος να χαρίσει χρέη... τι ωρέ τρελάμενε, και δεν έχεις παραιτηθεί? Πας καλα? Φυλακή πρέπει να παέι αν το κάνει αυτό, όχι πολιτικές ευθύνες και παπ***ές. Κόβεις από τον συνταξιούχο και χαρίζεις στους μεγαλοφειλέτες. Βγαίνει και το ανακοινώνει στην βουλή..... ντροπή!
Αυτά λοιπόν βλέπει ο έλληνας και κοιτάει τον εαυτό του και μπαινουμε όλοι στον φαύλο κύκλο (πολιτικοί και πολίτες) και φτάσαμε εδώ που φτάσαμε, κάτι που το αξίζουμε γιατί μόνοι μας το φτάσαμε εδώ.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

106 RALLYE 16V
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 22 Δεκ 2010, 17:18:43 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
οι 300 δεν βγαζουν καμια αποφαση φιλε Κωστα.
πληρωμενες μαριονετες των πολυεθνικων και των
ισχυρων lobby ειναι.εκλεγουν οποιον θελουν οποτε θελουν
και πολυ απλα κανουν οτι θελουν!και το ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ
προσωπικα δεν το δεχομαι.ουδεις αλανθαστος αλλα δεν εχουν
ολα τα λαθη την ιδια βαρυτητα.ΕΛΕΟΣ με αυτη την καραμελα.
η Ελλαδα δεν ειναι ουτε 100χιλ ουτε 1000000 κοσμος μονο.
το οτι μασησανε πολλα ανθρωπαρια μαζι με τους μεγαλους
συμφωνω.το οτι το δημοσιο εγινε καλαθος ετοιμων ψηφων εναντι
30 αργυριων και αυτο σεβαστο.Αλλα αυτο το χαλι ΔΕΝ εγινε επειδη δεν πηρες αποδειξη...ημαρτον...το κρατος τα επαιρνε και τα παιρνει απο ΠΑΝΤΟΥ!
Γνωριζω πολυ κοσμο που ζει ταπεινα και με αξιοπρεπεια διχως να
γινεται βαρος σε κανενα και δεν αξιζει αυτο που βιωνει σημερα...
και ειμαι σιγουρος πως δεν ξερω μονον εγω τετοιο κοσμο.
υπαρχουν εξαιρετικα μυαλα που παραμενουν στην αφανεια γιατι πολυ
απλα ετσι βολευει.επιστημονες πασης φυσεως με ριζοσπαστικες ιδεες σε καθε τομεα,ακομα και στον πολιτικο...αλλα στη μουγκα και αυτοι γιατι ετσι πρεπει!
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΑΓΕΙΡΕΨΑΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΦΑΓΑΝ ΟΛΟΙ!
Οσο και αν μου το κοπανανε απλα δεν θα τους περασει!
Garage man...
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
plaketokofths (Γιάννης) Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub
Ένταξη: 25 Μάρ 2006 Δημοσιεύσεις: 3189
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 22 Δεκ 2010, 17:46:55 Θέμα δημοσίευσης: Re: «Υπό διάλυση» έφτασε ο «Παπανικολής» |
|
|
SERSEGI έγραψε: |
που νιωθεις ζωντας σε ενα κρατος ευνομουμενο και δικαιο.
Πιστεψε με...αυτο που θελουν να καταφερουν οι καιροσκοποι των τελευταιων
δεκαετιων που ασελγουν πανω στην κακομοιρη Ελλαδιτσα
ειναι να διαλυσουν,να αφανισουν και να καταστρεψουν καθε ψηγμα περηφανιας,ιστοριας,αντιδρασης,αναπτυξης και εθνικης ταυτοτητας του
κοσμου που την κατοικει.Εν μερει το εχουν καταφερει...αλλα τιποτα δεν
εχει τελειωσει αρκει να το πιστεψουμε ολοι μας!
Δεν χρειαζεται να καταργουμε οτι μας οριζει για πραγματα που δεν αξιζει...
και πιστεψε με αυτο που ποσταρες ειναι απλα μια ακομα...ΜΙΖΑ!
Ενα γερμανικο κατασκευασμα της ΠΛΑΚΑΣ για μια ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ της ΠΛΑΚΑΣ..και οχι ενα ΕΘΝΟΣ της πλακας!
Και φυσικα δεν θα σε χαρακτηρισω...δεν εχω το δικαιωμα!
Απλα θα πω πως εισαι οργισμενος και μπερδεμενος οπως ολοι μας και ειναι λογικο να αντιδρας ετσι!
Φιλικα παντα!!!  |
Το καράβι δεν το κουμαντάρουν οι πεθαμένοι δυστυχώς αλλά οι ζωντανοί. Και οι ζωντανοί είμαστε εγώ, εσύ... κτλ κτλ.
Οι ξένοι μας γαμάνε γιατί ξέρουν οτι με 2€ τα κατεβάζουμε και καλά μας κανουνε τετοιοι που είμαστε. Κρίμα για τον 1 Ελληνα / 1000 ...
Γνωριζω πολυ κοσμο που ζει ταπεινα και με αξιοπρεπεια διχως να
γινεται βαρος σε κανενα και δεν αξιζει αυτο που βιωνει σημερα...
και ειμαι σιγουρος πως δεν ξερω μονον εγω τετοιο κοσμο.
|
Εγώ αν αντιθέσει μ' εσένα δυστυχώς γνωρίζω απειροελάχιστους που τους "δώσανε καρέκλα αντί ψήφου" και είπαν όχι. Σώστα αυτά που λες αλλά υπάρχει ειδοποιός διαφορά... Άλλο πράγμα να σου προσφέρουν κάτι και να μην το πέρνεις κι αλλο να μην στο προσφέρουν καθόλου. Ο αξιοπρεπής φαίνεται εκεί που εχει δοκιμαστεί... Νομίζω καταλαβαίνεις τι λέω.
Στον αντίποδα, δείτε μια ωραία απάντηση ενός Ελληνα σε Γερμανό.
http://eglimatikotita.blogspot.com/2010/12/blog-post_7703.html |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

106 RALLYE 16V
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 22 Δεκ 2010, 18:14:30 Θέμα δημοσίευσης: Re: «Υπό διάλυση» έφτασε ο «Παπανικολής» |
|
|
plaketokofths έγραψε: |
Γιαννη η ιστορια δεν ειναι μονον οι νεκροι αλλα και οι ζωντανοι,εγω και εσυ
οπως ειπες αλλα και αλλοι οπως προανεφερα που μας ειναι αγνωστοι και ειναι αδυνατον να αναφερθουμε τωρα.το καραβι δεν το κουμανταρουμε εμεις αλλα οι...αναξιοπρεπεις που προανεφερες που αδυνατω να πιστεψω πως ειναι 1000/1! |
Ο αξιοπρεπης οπως ειπες δεν ειναι αναγκη να εχει δοκιμαστει απαραιτητα,
μπορει με τον τροπο ζωης που υιοθετει και την σταση του να αποστασιοποιειται απο ολο το ''πανηγυρι'' απλα επειδη ειναι...αξιοπρεπης!
Κατα εναν περιεργο τροπο συμφωνουμε...απλα διαφερει το πρισμα.
Το γραμμα που ποσταρες μιλαει για τους καπετανιους...και το πληρωμα του καραβιου.
Garage man...
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Piper J-3 Cub
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 22 Δεκ 2010, 18:32:03 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Το θέμα είναι λεπτό και προσωπικά δεν είμαι ο κατάλληλος για να το συζητήσω, αυτα που γράφω όμως είναι αυτά που βλέπω κάθε μέρα στην ζωή μου.
Το πως αντιδρά καθένας είναι δικό του θέμα και η ιστορία έδειξε οτι τα λόγια με τις πράξεις απέχουν οποτε προσωπικά θα "λασκάρω την μπαρούμα..." |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

106RallyeS2/206XS/C4II
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Δεκ 2010, 00:13:14 Θέμα δημοσίευσης: Re: «Υπό διάλυση» έφτασε ο «Παπανικολής» |
|
|
που νιωθεις ζωντας σε ενα κρατος ευνομουμενο και δικαιο...... |
Έχεις δίκιο Παναγιώτη, το πιασες ότι ήμουν εξοργισμένος! Βγήκα απ'τα ρούχα μου. Αλλά πλέον δεν το ανέχομαι ρε φίλε τόσον εμπαιγμό από 300 ζώα εκ των οποίων το Α% είναι καθίκια και το άλλο μισό ποσοστό ανίκανοι!
Σήμερα το πρωί πίνοντας καφέ άνοιξα για λίγο τv και στην EΤ1 είχε βουλή. Παρόλο που το να προσπαθείς να ξυπνίσεις βλέποντας βουλή κάνει τα πράγματα δυσκολότερα, εγώ παρακολουθησα για 5 λεπτά, έτσι απο περιέργεια, για να δω τι συζητάνε οι κύριοι... Ρε παιδιά, ειλικρινά, αν πήγαινα σε ένα καφενείο, το ίδιο στυλ κουβέντας θα γινόταν! Η χαλαρότητα και η παπαρολογία σε όλο της το μεγαλείο...
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Piper J-3 Cub
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Δεκ 2010, 00:32:03 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ξύλινη γλώσσα... είναι μέρος της πολιτικής. Είναι μέσα στο παιχνίδι.
Το πρόβλημα δεν είναι εκεί αλλά στον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζεται η κατάσταση αυτή απο εμάς. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

106RallyeS2/206XS/C4II
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Δεκ 2010, 01:34:04 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Γιάννη, αυτό που είδα σήμερα δεν ήταν ξύλινη γλώσσα. Ήταν γλώσσα μοσχαρίσια στα κάρβουνα! Αν στο background δεν ήταν τα έδρανα, θα έβαζα στοίχημα ότι βρίσκονται σε καφενείο, έχουν χτυπίσει τις ρετσίνες τους και λένε ότι θέλουν.
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

207 Lemans
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Δεκ 2010, 13:00:32 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
SERSEGI έγραψε: | Αλλα αυτο το χαλι ΔΕΝ εγινε επειδη δεν πηρες αποδειξη...ημαρτον...το κρατος τα επαιρνε και τα παιρνει απο ΠΑΝΤΟΥ!
|
αγαπητέ την ζημιά την έκανε ο καθένας με τον δικο του τρόπο, φυσικά φταίμε όλοι με διαφορετικό μερίδιο ο καθένας. Οι πολιτικοί έχουν την μερίδα του λέοντος αλλα αν το σκεφτείς πιο έτρεχε από πίσω τους να τους ψηφίσει? Θα μου πείς κάποιοι δεν τρέχανε, έχεις δίκιο. Αλλα κάποιοι τρέχανε....
Έτσι λοιπόν κανένας δεν σκέφτηκε κανέναν. Και φτάσαμε εδώ.
Και μιλάω για όλους. Μπορεί να μην έφαγες λεφτά όσα έφαγε ο άλλος, αλλα έφαγες, ναι εκείνη την μικρή απόδειξη τότε που δεν πήρες, αν μιλάμε για αυτό.
Το ποιος φταίει εμπλέκει όλους μας, κάποιοι βάλαν λιθαράκι, κάποιοι βάλανε κοτρώνες... Πες ότι το λιθαράκι είναι οι "αποδείξεις" οι κοντρόνες είναι τα οικονομικά σκάνδαλα.
Τα λιθαράκια κάνουν μερικές κοντρόνες όμως όταν αυτά είναι πολλά.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

207 Lemans
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Δεκ 2010, 13:05:55 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
plaketokofths έγραψε: | Ξύλινη γλώσσα... είναι μέρος της πολιτικής. Είναι μέσα στο παιχνίδι.
Το πρόβλημα δεν είναι εκεί αλλά στον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζεται η κατάσταση αυτή απο εμάς. |
Πολύ ορθώς ελάλησες!
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
giannhs13 (giannhs) Μόλις έγραψα

PEUGEOT 206 1.6
Ένταξη: 24 Δεκ 2005 Δημοσιεύσεις: 44
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Δεκ 2010, 18:22:44 Θέμα δημοσίευσης: ΗΙ |
|
|
Για οσους δεν το εχουν καταλαβει ακομη,περναμε μια δευτερη κατοχη.Γυριζουμε 50 χονια πισω και για ολα αυτα φταιμε εμεις που τοσα χρονια καναμε μουγκα και ανεχομασταν τα παντα,φταιμε που συνεχεια βγαζουμε τους ιδιους στη βουλη,φταιμε που ακομη και σημερα γινεται πανελλαδικη απεργεια και μαζευονται μονο 25 χιλιαδες ατομα.Ντροπη μας
GIA PANTA PEUGEOT |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|