PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Σ.Ε.Σ.Ο. (Συστημα Ελεγχου Συμπεριφορας Οδηγων)

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  

Ποσο ψηλα ειστε στη εκτιμηση μας !!!
Δυστυχως εχω 0 βαθμους ποινης , αλλα που θα παει...
65%
 65%  [ 15 ]
Κανω προσπαθειες αλλα δεν μου καθεται 1 εως 5 βαθμους ποινης
13%
 13%  [ 3 ]
Στα νιατα μου ημουν καλος αλλα τελευταια... 6 εως 12 βαθμους ποινης
13%
 13%  [ 3 ]
Ειμαι ατομο που οταν βαζει στοχους...... 13 εως 20 βαθμους ποινης
4%
 4%  [ 1 ]
Ανηκω στο Δ.Σ του Kangoores Corp... 21 ως 24 βαθμους ποινης
4%
 4%  [ 1 ]
Σύνολο Ψήφων : 23

Συγγραφέας Μήνυμα
Tomcat (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1400 QS (V8) 55,927 kW+

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα-Καλλιθέα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Σεπ 2003, 03:11:25    Θέμα δημοσίευσης: Σ.Ε.Σ.Ο. (Συστημα Ελεγχου Συμπεριφορας Οδηγων) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ν νομίζετε ότι εφόσον πήρατε το δίπλωμα οδήγησης, θα το έχετε αιώνια, γελαστήκατε ... Κάθε μέρα δίνετε εξετάσεις,
στο ότι, αξίζετε να οδηγείτε άρα ... ορθώς έχετε δίπλωμα ...στον ακοίμητο φρουρό: point system και αν σας χαλάει η ... ξενική προφορά: στο Σ. Ε. Σ. Ο. [Σύστημα Ελέγχου Συμπεριφοράς Οδηγών].

Αν υπερβείτε τους 25 βαθμούς ποινής , θα ξανακαθίσετε στα θρανία και θα ξαναδώσετε εξετάσεις από την αρχή .

Πως σας φαίνετε ...? Διαβάστε παρακάτω τις λεπτομέρειες ... Παραβάσεις Κ.Ο.Κ. - Βαθμοί ποινής

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΩΝ - ΒΑΘΜΟΙ ΠΟΙΝΗΣ ΣΕΣΟ

Α/Α
Περίληψη παράβασης
Κωδικός παράβασης
Βαθμοί ποινής

1
Aρθρο 3
Παραβίαση σημάτων Τροχονόμου
Γ1
3

2
Aρθρο 4 (παρ. 3)
Παραβίαση πινακίδων Ρ-1, Ρ-2, Ρ-71, Ρ-72 ή τον συνδυασμό αυτών με πρόσθετες πινακίδες
Ζ1
7

Παραβίαση πινακίδων Ρ-5,Ρ-6, Ρ-7, Ρ-8, Ρ-9, Ρ-10, Ρ-12, Ρ-13, Ρ-14, Ρ-18, Ρ-19, Ρ-20,

Ρ-21, Ρ-22, Ρ-23, Ρ-24, Ρ-25, Ρ-26, Ρ-27,

Ρ-28, Ρ-29, Ρ-30, Ρ-31, Ρ-45, Ρ-46, Ρ-47,

Ρ-48, Ρ-49, Ρ-50, Ρ-50α, Ρ-50δ, Ρ-51α,

Ρ-51δ, Ρ-52, Ρ-52α,Ρ-52δ, Ρ-53, Ρ-54, Ρ-55, Ρ-56, Ρ-57, Ρ-59, Ρ-60, Ρ-63, Ρ-64, Ρ-65,

Ρ-66, Ρ-67, Ρ-73α, Ρ-73δ,Ρ-74α,Ρ-74δ, Ρ-75
ή τον συνδυασμό αυτών με πρόσθετες πινακίδες
Ε1
5

3
Aρθρο 5 (παρ. 8)
Περιπτώσεις α,β,γ,δ,ε,στ,ζ,ια,ιγ εκτός κατοικημένης περιοχής
Ζ2
7

Περιπτώσεις α,β,γ,δ,ε,στ,ζ,ια,ιγ εντός κατοικημένης περιοχής
Ε2
5

Περιπτώσεις η,θ,ιβ
Γ2
3

4
Aρθρο 6 (παρ. 1)
Περιπτώσεις β,ε,η,ι (παραβίαση ερυθρού σήματος)
Ζ3
7

5
Aρθρο 12 (εκτός παρ. 8)
Γενικές διατάξεις που αφορούν την αντικανονική συμεριφορά του οδηγού.
Γ3
3

Aρθρο 12 (παρ. 8)
Tέλεση αυτοσχέδιων αγώνων Z 4
7

6
Aρθρο 16
Αντικανονική θέση στο οδόστρωμα
Ε3
5

7
Aρθρο 17
Αντικανονικό προσπέρασμα
Ε4
5

8
Aρθρο 20
Υπέρβαση ορίου ταχύτητας από 20 έως 40 χιλ. την ώρα
Γ4
3

Υπέρβαση ορίου ταχύτητας πάνω από 40 χιλ. την ώρα έως 60 χιλ. την ώρα
Ε5
5

Υπέρβαση ορίου ταχύτητας πάνω από 60 χιλ. την ώρα
Θ1
9

9
Aρθρο 21
Μη χρήση δεικτών κατεύθυνσης
Γ5
3

Επικίνδυνοι ελιγμοί (ΠΟιοι κανουν τετοια πραγματα??? Ειστε πολυ αλητες τελικα....)
Ζ5
7

10
Aρθρο 26
Παραβίαση προτεραιότητας
Ζ6
7

11
Aρθρο 29 (εκτός παρ. 7)
Αντικανονική κίνηση σε αυτοκινητόδρομους και οδούς ταχείας κυκλοφορίας
Ε7
5

12
Aρθρο 32
Αντικανονική φόρτωση οχημάτων
Γ6
3

13
Aρθρο 33 ( παρ. 2 περ. β, γ)
Αντικανονική μεταφορά παιδιών
Γ7
3

14
Aρθρο 36 (παρ. 1 περ. β).
Αντικανονική (εκθαμβωτική) χρήση φώτων πορείας (μεγάλα)
Ζ7
7

15
Aρθρο 39
Αντικανονική συμπεριφορά οδηγών προς πεζούς
Ζ8
7

16
Aρθρο 42
Περιεκτικότητα αλκοόλ στο αίμα 0,5 έως 0,8 gr / lit αίματος
Γ8
3

Περιεκτικότητα αλκοόλ στο αίμα πάνω από 0,8 gr / lit αίματος έως 1,10 gr / lit αίματος
Ε8
5

Περιεκτικότητα αλκοόλ στο αίμα πάνω από 1,10 gr / lit αίματος
Ζ9
7

Οδήγηση υπό την επήρεια τοξικών ουσιών
Ζ10
7

17
Aρθρο 44 (παρ. 1,2,3,)
Μη διευκόλυνση οχημάτων έκτακτης ανάγκης
Ε9
5

18
Aρθρο 52 (παρ. 4)
Κίνηση σε οδούς ή λωρίδες κυκλοφορίας που κυκλοφορούν μόνο μέσα μαζικής μεταφοράς.
Γ9
3

19
Aρθρο 68
Φώτα τροχοπέδησης (προβολακια μαλλον)
Γ10
3

20
Aρθρο 82
(παρ. 4)
Αντικανονικός πρόσθετος εξοπλισμός οχημάτων
Ε10
5

Κυρώσεις

1. Οι παραβάσεις διατάξεων του Κ.Ο.Κ., όπως αυτές περιγράφονται στο άρθρο 3 της παρούσας, που εντάσσονται Σ.Ε.Σ.Ο., εκτός καταχώρησης των βαθμών ποινής με βάση το ΣΕΣΟ, θα επισύρουν και τις προβλεπόμενες κυρώσεις Κ.Ο.Κ.

2.Σε περίπτωση συρροής παραβάσεων του Κ.Ο.Κ., κατά το άρθρο 3 της παρούσας, αστυνομικό όργανο που τις βεβαιώνει, ανεξαρτήτως των ποινών προβλέπουν οι διατάξεις Κ.Ο.Κ. για την εφαρμογή ΣΕΣΟ βαθμολογεί όλες παραβάσεις.

3. Η άδεια οδήγησης μηχανοκίνητου οχήματος του άρθρου 2 της παρούσας, αφαιρείται, κατ' εφαρμογή των διατάξεων αυτής απόφασης (άρθρο 8 παρούσας), με την συμπλήρωση στο μητρώο παραβάτη - οδηγού είκοσι πέντε (25) βαθμών και πάνω.

4.Κάθε παράβαση του Κ.Ο.Κ., που είναι καταχωρημένη στο μητρώο παραβάτη - οδηγού, σύμφωνα με το άρθρο 6 της παρούσας, μαζί τους βαθμούς αντιστοιχούν σ' αυτή, παραγράφεται μόλις συμπληρωθεί χρονικό διάστημα τεσσάρων (4) ετών, από την ημερομηνία βεβαίωσης παράβασης. Ειδικά οι παραβάσεις διαπράττονται οδηγό κάτοχο επαγγελματικής άδειας οδήγησης κατά χρόνο άσκησης εργασίας ( είτε αφορά όχημα Δ.Χ. Ι.Χ. εκτός Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο), αυτές παραγράφονται δύο (2) ετών.

5. Οι καταχωρημένες στο μητρώο του παραβάτη - οδηγού παραβάσεις διατάξεων Κ.Ο.Κ. που υπάγονται Σ.Ε.Σ.Ο. και οι αντίστοιχοι βαθμοί ποινής, με τον υπολογισμό των οποίων έγινε η αφαίρεση της άδειας οδήγησής του, παραγράφονται μετά την παραλαβή από καθ' ύλη αρμόδια Υπηρεσία, σχετικής έγγραφης ειδοποίησης Αστυνομικού Τμήματος, στην οποία βεβαιώνεται ότι αφαιρέθηκε παραπάνω αναφερόμενη άδεια.

6. Αν όμως στο χρονικό διάστημα μεταξύ της ημερομηνίας που ο παραβάτης-οδηγός συμπλήρωσε τις απαιτούμενες για την αφαίρεση άδειας οδήγησής του παραβάσεις (με αντίστοιχη βαθμολογία τους) και εκείνης αφαίρεσης, σύμφωνα με διατάξεις άρθρου 8 του, αυτός (ο παραβάτης - οδηγός) κάνει παραβάσεις, οι αντίστοιχοι βαθμοί ποινής των παραβάσεων αυτών, χρεώνονται μητρώο κανονικά υπολογίζονται, αν επαναχορηγηθεί η άδεια όλες συνέπειες, παρούσας, επί πλέον τυχόν άλλων προβλεπόμενων κυρώσεων.

Τρόπος βεβαίωσης παραβάσεων

1. Η βεβαίωση των παραβάσεων του άρθρου 3 της παρούσας απόφασης, γίνεται με εκθέσεις (κλήσεις) κατά τον καθιερωμένο τρόπο από αρμόδια όργανα των αστυνομικών αρχών, τα οποία ανακοινώνουν στον παραβάτη-οδηγό ότι η παράβαση που έγινε υπάγεται στο ΣΕΣΟ και αν είναι δυνατό και τους βαθμούς που αντιστοιχούν στην παράβαση αυτή.Οι εκθέσεις αυτές παραδίδονται από τα αστυνομικά όργανα σε εξουσιοδοτημένο βαθμοφόρο του αστυνομικού τμήματος που υπηρετούν, αμέσως μετά το τέλος της υπηρεσίας τους.

2. Εάν η βεβαίωση της παράβασης γίνει μόνο με βάση τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος, τότε η σχετική έκθεση επιδίδεται με δημόσιο έγγραφο στον φερόμενο σαν ιδιοκτήτη αυτού και σε περίπτωση συνιδιοκτησίας σε έναν από τους συνιδιοκτήτες. Στην περίπτωση που ο, αναφερόμενος στο προηγούμενο εδάφιο, ιδιοκτήτης ισχυριστεί ότι δεν ήταν αυτός ο παραβάτης - οδηγός, για τη ή τις συγκεκριμένες παραβάσεις, υποχρεούται εντός αποκλειστικής προθεσμίας πέντε (5) ημερών από τη χρονολογία επίδοσης της πιο πάνω έκθεσης, να υποβάλλει υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86 στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής κατοικίας του ή στην Υπηρεσία που όργανό της βεβαίωσε την παράβαση, στην οποία να δηλώνει ότι δεν είναι αυτός ο παραβάτης - οδηγός, καθώς και το ονοματεπώνυμο και τη διεύθυνση κατοικίας του συγκεκριμένου οδηγού στον οποίο είχε παραχωρήσει τη χρήση του οχήματος.
Σε περίπτωση που δεν υποβληθεί η παραπάνω αναφερόμενη δήλωση, στην καθοριζόμενη προθεσμία, τότε παραβάτης λογίζεται ο ιδιοκτήτης του οχήματος ή επί συνιδιοκτητών έχων το μεγαλύτερο ποσοστό ιδιοκτησίας αυτού εταιρειών νόμιμος εκπρόσωπος αυτής και οι διατάξεις της παρούσας απόφασης εφαρμόζονται γι' αυτούς.

3.Το σύνολο των βεβαιωμένων παραβάσεων που αφορούν το σύστημα της παρούσας, σύμφωνα με τις κατά την παράγραφο 1 του άρθρου αυτού εκθέσεις, καταχωρίζονται αριθμητικά σε ειδική κατάσταση. Οι εκθέσεις περιέχουν παραβάσεις αυτές παραμένουν στο αρμόδιο αστυνομικό τμήμα τρεις (3) ημέρες από τη χρονολογία βεβαίωσής τους. Στο χρονικό αυτό διάστημα ο παραβάτης - οδηγός για τον οποίο βεβαιώθηκε η παράβαση, μπορεί να εμφανισθεί ενώπιον διοικητή ή παρ' εξουσιοδοτημένου ανακριτικού υπαλλήλου ίδιας αστυνομικής αρχής, εκθέσει αντιρρήσεις παράβαση έκανε.
Αν οι αντιρρήσεις αυτές κριθούν βάσιμες, δεν υπολογίζονται βαθμοί που προβλέπονται για την παράβαση βεβαιώθηκε, με σχετική αιτιολογημένη πράξη γίνεται πάνω στην έκθεση (κλήση) . Μετά τη παρέλευση του πιο τριημέρου, σημειώνεται παραπάνω ειδική κατάσταση ο συνολικός αριθμός εκείνων των παραβάσεων τους στο σύστημα.

4. Οι εκθέσεις που αντιστοιχούν σε παραβάσεις υπολογίζονται στο ΣΕΣΟ της παρούσας, καταχωρούνται σε ειδική μηχανογραφική έντυπη κατάσταση που αποστέλλεται με έγγραφο της Αστυνομικής Αρχής στην καθ' ύλη αρμόδια Υπηρεσία ή μέσω του συστήματος μηχανογράφησης (ΟΝ- LINE ) . Οι καταστάσεις αυτές (μία ή περισσότερες) αποστέλλονται, όπως ορίζεται πιο πάνω, το πρώτο δεκαπενθήμερο κάθε μήνα και αφορούν τις παραβάσεις του προηγούμενου μήνα.

Τήρηση μηχανογραφικού μητρώου

Η αρμόδια Υπηρεσία τηρεί ειδικό μηχανογραφικό αρχείο παρακολούθησης των τροχαίων παραβάσεων που υπάγονται στο Σ.Ε.Σ.Ο., με την καταγραφή κάθε τέτοιας παράβασης με τους βαθμούς ποινής στο μητρώο του οδηγού που την διέπραξε, όπως αυτά προβλέπονται στο άρθρο 3 και περιγράφονται στις ειδικές έντυπες μηχανογραφικές καταστάσεις του άρθρου 5 της παρούσας.

Επιβολή διοικητικών κυρώσεων

1. Όταν στο μητρώο του παραβάτη - οδηγού συμπληρωθούν, κατ' εφαρμογή των διατάξεων της παρούσας απόφασης, είκοσι πέντε (25) βαθμοί και άνω, η αρμόδια Υπηρεσία εκδίδει έγγραφο αφαίρεσης της άδειας οδήγησης λόγω συμπλήρωσης των προβλεπόμενων βαθμών ποινής από το Σ.Ε.Σ.Ο.

2.Το πιο πάνω έγγραφο απευθύνεται προς τον παραβάτη - οδηγό και αποστέλλεται σ' αυτόν ταχυδρομικά με απόδειξη παραλαβής κοινοποίηση στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής κατοικίας του. Με το αυτό καλείται ο παραβάτης οδηγός να παραδώσει την άδεια οδήγησής του, αναφερόμενο αστυνομικό τμήμα, μέσα σε προθεσμία πέντε (5) ημερών από επόμενη ημέρα του εγγράφου. Η αφαίρεση άδειας οδήγησης πραγματοποιείται στην περίπτωση που ισχυριστεί ότι δεν έχει λάβει γνώση περιεχομένου προειδοποιητικού εγγράφου άρθρου 7 παρούσας απόφασης.

3.Σε περίπτωση που ο παραβάτης - οδηγός δεν συμμορφωθεί με το περιεχόμενο του, κατά τις προηγούμενες παραγράφους, εγγράφου, η άδεια οδήγησης αφαιρείται από οικείο Αστυνομικό Τμήμα, εφαρμοζομένων τα λοιπά των διατάξεων της παρ. 5 του άρθρου 103 Κ.Ο.Κ.

4. Αν, μετά τη πάροδο της προθεσμίας των πέντε (5) ημερών παρ. 2 του παρόντος άρθρου, ο οδηγός, για οποιοδήποτε λόγο, δεν παραδώσει την άδειά οδήγησης ως όφειλε, η άδεια παύει αυτοδίκαια να ισχύει. Στην περίπτωση αυτή εφαρμόζονται επιπρόσθετα και οι διατάξεις άρθρου 103 Κ.Ο.Κ.

5.Κάθε άδεια οδήγησης μηχανοκίνητου οχήματος, που έχει αφαιρεθεί σύμφωνα με τις διατάξεις των προηγούμενων παραγράφων, αποστέλλεται σχετικό έγγραφο του αρμόδιου Αστυνομικού Τμήματος στην αρμόδια υπηρεσία της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης, περιοχή ευθύνης οποίας την κατοικία ο κάτοχος αυτής. Το αυτό θα αναφέρει, εκτός άλλων, ημερομηνία αφαίρεσης άδειας και αντίγραφό κοινοποιείται προς Υπηρεσία εξέδωσε το η οποία υποχρεούται να ενημερώσει αρχείο.

6.Εάν ο παραβάτης - οδηγός ειδοποιούμενος να παραδώσει την άδεια οδήγησής του, δηλώσει εντός της προθεσμίας των πέντε (5) ημερών κλοπή, απώλεια ή φθορά της, του δίνεται προθεσμία δύο μηνών, από επομένης, για προσκομίσει αντίγραφο μετά παρέλευση οποίου εφαρμόζονται οι ισχύουσες διατάξεις.

7.Oι τυχόν υποβαλλόμενες ενστάσεις, είτε απευθείας στην αρμόδια Υπηρεσία είτε μέσω των αστυνομικών Αρχών, εξετάζονται εντός 20ημέρου από της ημερομηνίας εισαγωγής του σχετικού εγγράφου στην αρμόδια Υπηρεσία. Σε περίπτωση απόρριψης- μη ικανοποίησης του αιτήματος, ισχύουν οι οικείες διατάξεις του διοικητικού δικαίου.

1. Η άδεια οδήγησης μηχανοκίνητου οχήματος, που αφαιρέθηκε ή έπαψε να ισχύει, κατ' εφαρμογή των διατάξεων της παρούσας απόφασης, επαναχορηγείται στον κάτοχο αυτής εφόσον αυτός παρακολουθήσει, για όποιες άδειες οδήγησης έχει θεσμοθετηθεί, το πενήντα τοις εκατό (50%) των ελάχιστων μαθημάτων θεωρητικής και πρακτικής εκπαίδευσης υποψηφίων οδηγών σε θέματα συναφή με τις παραβάσεις που καταγράφονται στο έντυπο του άρθρου 7 της παρούσας απόφασης και επανεξετασθεί θεωρητικά (γραπτά) και πρακτικά σύμφωνα με τις ισχύουσες, κατά κατηγορία άδειας οδήγησης, διατάξεις θεωρητικής και πρακτικής εξέτασης υποψηφίων οδηγών. Η πρακτική εξέταση γίνεται στην ανώτερη κατηγορία της αφαιρεθείσας άδειας οδήγησης.

2. Δικαίωμα συμμετοχής στην, κατά τη προηγούμενη παράγραφο, επανεξέταση έχει ο ενδιαφερόμενος μετά από τη παρέλευση χρονικού διαστήματος έξι (6) μηνών, από την επόμενη της ημερομηνίας αφαίρεσης της άδειας οδήγησης. Αν ο ίδιος παραβάτης - οδηγός συμπληρώσει το όριο των είκοσι πέντε (25) βαθμών ποινής και άνω, για δεύτερη φορά εντός πενταετίας από την επαναχορήγηση της, η άδεια οδήγησης αφαιρείται και πάλι με την ίδια διαδικασία που περιγράφεται στο άρθρο αυτό, για διάστημα ενός (1) έτους. Αν ο ίδιος παραβάτης - οδηγός συμπληρώσει το όριο των είκοσι πέντε (25) βαθμών ποινής και άνω, για τρίτη ή περισσότερες φορές εντός πενταετίας από την προηγούμενη επαναχορήγηση της, η άδεια οδήγησης αφαιρείται εκ νέου με την ίδια διαδικασία που περιγράφεται στο άρθρο αυτό, για διάστημα δύο (2) ετών κάθε φορά μετά τη δεύτερη.

3. Η κατά τα προηγούμενα εδάφια εξέταση, των υποψηφίων οδηγών που ήταν κάτοχοι άδειας οδήγησης η οποία αφαιρέθηκε κατ' εφαρμογή διατάξεων της παρούσας, γίνεται από ειδική επιτροπή και σύμφωνα με τις διατάξεις του ισχύουν κάθε φορά για εξέταση υποψηφίου οδηγού προς απόκτηση οδήγησης, ύστερα την υποβολή, τον ενδιαφερόμενο σχετικής αίτησης συνοδευόμενης αποδεικτικό καταβολής υπέρ Δημοσίου χρηματικού ποσού (παράβολο) ισχύει εξετάσεις αυτές.

4.Η Υπηρεσία που επαναχορηγεί άδεια οδήγησης, είχε αφαιρεθεί κατ' εφαρμογή του Σ.Ε.Σ.Ο., ενημερώνει σχετικά την αρμόδια τηρεί το αρχείο.

5. Τα αναγκαία στοιχεία όλων των οδηγών μηχανοκίνητων οχημάτων, των οποίων οι άδειες οδήγησης έχουν αφαιρεθεί, σύμφωνα με τις διατάξεις της παρούσας απόφασης, από οποιοδήποτε Δημόσια Αρχή καταγράφονται σε ειδικό μηχανογραφικό αρχείο από την καθ΄ύλη αρμόδια Υπηρεσία.

Ειδικές διατάξεις

Όπου στη παρούσα απόφαση αναφέρεται η φράση "καθ' ύλη αρμόδια Υπηρεσία" νοείται:

α. Για τις άδειες οδήγησης αυτοκινήτων οχημάτων και μοτοσικλετών η Διεύθυνση Πληροφορικής του Υπουργείου Μεταφορών και Επικοινωνιών.

β. Για τις άδειες οδήγησης μοτοποδηλάτων το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης.

γ. Για τις άδειες οδήγησης αγροτικών μηχανοκίνητων οχημάτων οι αρμόδιες Υπηρεσίες χορήγησης αδειών και πτυχίων χειριστών γεωργικών μηχανημάτων των Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
lia206cc (Λιάνα)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) CC (2002)

Ένταξη: 25 Νοέ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Σεπ 2003, 10:20:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ ???
Εγώ έπρεπε να 'μαι στης φυλακής τα σίδερα! Δεν μπορώ να ψηφίσω γιατί δεν ξέρω τι high score έχω...
για κάτσε γιατί έχω κι ένα αλτσχάιμερ ... χμμμμ

1. Υπέρβαση ορίου ταχύτητας 9 + 9
2. Προσπέραση σε 2πλή διαχωριστική γραμμή 5
3. Αλκοτέστ 3 + 3 + 7
4. Προβολάκια 3 (χάρη μου 'κανε για να μην μου γράψει υπέρβαρο, ζώνη, ασφάλεια και κάτι άλλα ψιλά...)
5. Φλασάκια (δεν ανάβουμε ποτέ - οικονομία) 3
6. Επίδειξη ικανοτήτων = τέλεση αυτοσχέδιων αγώνων? άρα 7
7. Λες να μου στείλουν και φωτοκλήσεις; ?

ΣΥΝΟΛΟ = όχι άδεια, όχι δίπλωμα, και τα βρακιά θα μου πάρουν!

Και τώρα τι κάνουμε καλέ; Γιατί νόμιζα ότι ήταν 2 τα χρόνια; πότε έγιναν 4; (αν και παλιά είναι μόνο τα αλκοτέστ - τώρα κάνω αποτοξίνωση)
(δεν έχουμε κάναν τροχαίο στο club; έχουμε;)
Έεεελα Αλέκοοοο! τι ώρα είπες περνάει το λεωφορείο αύριο; Τι ώρα;
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
zzzleepy (Μαύρος Χέλωνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 06 Ιούλ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Σεπ 2003, 10:36:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπορείς να κάνεις τα πάντα, αρκεί να μη σε πιάσουν... Wink

Για όλο τον κόσμο είσαι κάποιος... για κάποιον είσαι όλος ο κόσμος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Petros (Πέτρος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) ΧS2 (2002)

Ένταξη: 16 Δεκ 2002
Τόπος: Αθήνα - Βριλήσσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Σεπ 2003, 12:26:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λιάνα πες μου πού κινείσαι, να μετακομίσω... στο διπλανό νομό!!!
Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

In Rallye I trust (παρόλο που το αποχωρίστηκα)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Ady (Αδριανός)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2001)

Ένταξη: 03 Σεπ 2002
Τόπος: Αθήνα - Ν. Ερυθραία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Σεπ 2003, 13:26:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

lia206cc έγραψε:
Και τώρα τι κάνουμε καλέ;

Τι είπες ότι κάνεις την 28η Οκτωβρίου;

Για κατέβα από Αθήνα μεριά να πάρεις τη σημαία του κλουμπ !!!

Εύγε !! Και του χρόνου !! Εις ανώτερα !!

Μόνο μη σε δούμε κάποια στιγμή με ριγέ συνολάκι....

Τι τσιγάρα είπες ότι καπνίζεις ;;

Τσαφ...τσουφ...τσαφ...τσουφ...
Επιστροφή στην κορυφή
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

Ένταξη: 07 Νοέ 2002
Τόπος: Σέρρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Σεπ 2003, 23:38:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμένα μια φορά με έγραψαν για πάτημα διπλής γραμμής,οι πόντοι σβήστηκαν τα 153 ευρώ όμως όχι! Crying or Very sad
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Alex 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (1999)

Ένταξη: 24 Ιούλ 2002
Τόπος: Αθήνα - Μαρούσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 21 Σεπ 2003, 01:34:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

zzzleepy έγραψε:
Μπορείς να κάνεις τα πάντα, αρκεί να μη σε πιάσουν... Wink

Α ρε Zzzleepy το χεις πιασει το νοημα ε? Wink

Εγω ειμαι ακομα στους 0...
Επιστροφή στην κορυφή
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002

Ένταξη: 09 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 21 Σεπ 2003, 03:15:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αν ολο αυτο το κατεβατο εφαρμοζοταν απο τα στρουμφακια τοτε

οι μισοι ελληνες δεν θα ειχαν διπλωμα

και οι αλλοι μισοι θα ειχαν σχολες οδηγων...

Arrow Idea Arrow Idea Arrow Idea

εγω παντος ειμαι καλο παιδι και ειμαι στο "0" ακομα Silly Onfire

"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..."
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 21 Σεπ 2003, 08:39:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ έχω 1 κλίση για επικίνδυνη οδήγηση χάριν επιδείξεως (κολιες , πάντες), μια για παραβίαση ερυθρού σηματοδότη (τα είχαμε στήσει με ένα saxo ενός φίλου μου για πλάκα) και μια για δακτύλιο, αρα πρεπει να εχω πανω από 15? Crying or Very sad Crying or Very sad
Επιστροφή στην κορυφή
lia206cc (Λιάνα)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 21 Σεπ 2003, 11:09:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ady έγραψε:
lia206cc έγραψε:
Και τώρα τι κάνουμε καλέ;

Τι είπες ότι κάνεις την 28η Οκτωβρίου;

Δεν θυμάμαι... Scratch παρέλαση ίσως; (ξέρω ξέρω, θα ανέβεις τελικά στο Πήλιο και θες να 'χει λιακάδα... Big wink την πάτησες Ανδριανούκομ'!)

ady έγραψε:
Για κατέβα από Αθήνα μεριά να πάρεις τη σημαία του κλουμπ !!! Εύγε !! Και του χρόνου !! Εις ανώτερα !!

του Καγκού-κλούμπ ... επίτιμο μέλος κι έτσι! Armed Στα γούσταααααα!!!

ady έγραψε:

Φούστα μπλούζα; Κ*λολέει! ...είχα κλείσει σουίτα στις Δικαστικές Κομοτηνής, αλλά μετά έμαθα ότι δεν έχει γυναικείο τμήμα. Απευθείας για Κορυδαλλό με βλέπω ΤΣΙΟΥΥΥΥΥ!!! (αλήθεια εκείνη η κολλητή η Σωτηροπούλου τι γίνεται; κάτσε να χτυπήσω ένα τηλέφωνο...)

ady έγραψε:
Τι τσιγάρα είπες ότι καπνίζεις ;;

Old Navy - αυτό με το βαπόρι απ' την Περσία Silent
φχαριστώ ...
Επιστροφή στην κορυφή
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?

Ένταξη: 27 Μάρ 2003
Τόπος: Γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 21 Σεπ 2003, 20:06:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλα τωρα γιατι μου το κανετε αυτο Question Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
επεσα σε μελαγχολια απο την ωρα που διαβασα το αρθρο του tomcat Crying or Very sad Crying or Very sad
με αυτη την γκινια που εχω με βλεπω σε καμια τριετια να δινω ξανα για διπλωμα Exclamation Exclamation Exclamation Confused Confused Confused Confused Confused

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 21 Σεπ 2003, 22:48:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σε αυτό το τρίμηνο δεν είχα καλούς βαθμούς,την προηγούμενη χρονιά όμως ήμουν απουσιολόγος.

Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
nik7 (Νικολάκης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) Quiksilver (2002)

Ένταξη: 18 Μάρ 2003
Τόπος: Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Σεπ 2003, 08:58:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kai ego miden alla pou tha mou paei...... axxx afto to atimo...... ontos to pedevo alla den ginete tipota oute klisi den exo faei.........
Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
lia206cc (Λιάνα)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Σεπ 2003, 10:06:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Petros έγραψε:
Λιάνα πες μου πού κινείσαι, να μετακομίσω... στο διπλανό νομό!!!
Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

Πετράκη... για να μην σου την πώ κατάμουτρα, διάβασε την υπογραφή του shark_zak και γράψτη 20 φορές για να νιώσεις...

Twisted evil Twisted evil Twisted evil
Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Petros (Πέτρος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) ΧS2 (2002)

Ένταξη: 16 Δεκ 2002
Τόπος: Αθήνα - Βριλήσσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Σεπ 2003, 12:55:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

lia206cc έγραψε:

1. Υπέρβαση ορίου ταχύτητας 9 + 9
2. Προσπέραση σε 2πλή διαχωριστική γραμμή 5
3. Αλκοτέστ 3 + 3 + 7
4. Προβολάκια 3 (χάρη μου 'κανε για να μην μου γράψει υπέρβαρο, ζώνη, ασφάλεια και κάτι άλλα ψιλά...)
5. Φλασάκια (δεν ανάβουμε ποτέ - οικονομία) 3
6. Επίδειξη ικανοτήτων = τέλεση αυτοσχέδιων αγώνων? άρα 7
7. Λες να μου στείλουν και φωτοκλήσεις; ?

ΣΥΝΟΛΟ = όχι άδεια, όχι δίπλωμα, και τα βρακιά θα μου πάρουν!

Λιάνα μου, δεν "πέφτω και κοιμάμαι" απλώς... αλλά την κάνω με ελαφρά πηδηματάκια.
Wink
Smile

In Rallye I trust (παρόλο που το αποχωρίστηκα)
Επιστροφή στην κορυφή
douf (Δημήτρης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206xs 1.6/16v

Ένταξη: 08 Ιούλ 2003
Τόπος: Χαϊδάρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 24 Σεπ 2003, 12:55:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καθότι παίζει και ένα Δ.Χ. στα χέρια μου καταλαβαίνετε τι γίνεται στους δρόμους της Αθήνας και υπόλοιπης επικράτειας. Σύνολο 8.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email AIM διεύθυνση MSN Messenger
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 25 Σεπ 2003, 01:37:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

lia206cc έγραψε:
ady έγραψε:

Φούστα μπλούζα; Κ*λολέει! ...είχα κλείσει σουίτα στις Δικαστικές Κομοτηνής, αλλά μετά έμαθα ότι δεν έχει γυναικείο τμήμα. Απευθείας για Κορυδαλλό με βλέπω ΤΣΙΟΥΥΥΥΥ!!!

Για Διαβατά ενδιαφέρεσαι; Τσιγάρα έχουμε, κρεβάτια έχουμε, καλό φαγητό έχουμε, ρούχα βάζεις ότι σου αρέσει, ακόμη και κλιματισμό έχουμε.... Laughing

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 25 Σεπ 2003, 08:48:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Miltellas έγραψε:
lia206cc έγραψε:
ady έγραψε:

Φούστα μπλούζα; Κ*λολέει! ...είχα κλείσει σουίτα στις Δικαστικές Κομοτηνής, αλλά μετά έμαθα ότι δεν έχει γυναικείο τμήμα. Απευθείας για Κορυδαλλό με βλέπω ΤΣΙΟΥΥΥΥΥ!!!

Για Διαβατά ενδιαφέρεσαι; Τσιγάρα έχουμε, κρεβάτια έχουμε, καλό φαγητό έχουμε, ρούχα βάζεις ότι σου αρέσει, ακόμη και κλιματισμό έχουμε.... Laughing

Κάτσε ντε... κάτω από αυτές τις προϋποθέσεις, έρχομαι και εγώ!!!

Τι λές τώρα!!! Τσάμπα φαϊ, τσάμπα ύπνος... γουστάρω!

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης