PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Blackout

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
nfx1587 
Μέλος
Μέλος

Ένταξη: 17 Ιαν 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Φεβ 2011, 01:57:50    Θέμα δημοσίευσης: Blackout Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κυριολεκτικά όμως. Βράδυ και γυρνώντας από την καθιερωμένη μου βόλτα, συνειδητοποιώ ότι δεν έχει φωτισμό το καντράν. Το μόνο που έβλεπα ήταν η ώρα και η ένδειξη για το χειρόφρενο όταν πάρκαρα. Τα υπόλοιπα 'φώτα' μέσα στ αμάξι δούλευαν κανονικά (π.χ. κουμπιά για κλιματισμό, ρύθμιση ύψους προβολέων κτλ).

Επίσης δεν ανάβουν τα μπροστινά φώτα παρκαρίσματος. Τα πίσω όλα ΟΚ. Δηλαδή, 1η σκάλα και εκεί που θα έπρεπε να ανάβουν (και) τα μπροστινά φώτα παρκαρίσματος και το κοντέρ - τίποτα, σκοτάδι. 2η σκάλα, και τα φώτα πορείας (μπροστά) δουλεύουν κανονικά, αλλά το κοντέρ είναι ακόμα σκοτεινό.

Που σημαίνει ότι δεν μπορώ να δω ούτε με πόσα χλμ πάω, ούτε θερμοκρασία λαδιού/νερού...

Μήπως κάηκε καμιά ασφάλεια. Τι άλλο μπορεί να είναι;

Question
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
z@ck! (Ζαχαριας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

Citroen AX... soon eurofighter !

Ένταξη: 21 Αύγ 2007
Τόπος: Οπου λαχει ....

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Φεβ 2011, 09:13:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

απο το ποστ σου καταλαβαινω οτι απλα δεν δουλευει ο φωτισμος των οργανων σου..
παιζει να ειναι καποια ασφαλεια (αν μου φαινεται οτι ολος ο εσωτερικος φωτισμος ειναι σε μια ασφαλεια)
παιζει να ειναι και το λεβιεδακι των φωτων (το πιο πιθανο κατα την κριση μου)
οπως και καποιος ρελες κατω απο τις ασφαλειες

οταν γυρνας το joistick για τα φωτα στην πρωτη σκαλα (θεσεως) ακους να οπλιζει καποιος ρελες απο κατω?
δοκιμασε το με σβηστο μοτερ για να μην εχεις φασαρια....
αν και να σου πω ... προς το joistick κλινω.....

As I lay rubber down the street, I pray for traction I can keep, but if I spin and start to slide, please dear lord protect my ride.!!!
DRIVE IT LIKE YOU STOLE IT!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
nfx1587 
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Φεβ 2011, 11:12:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ελπίζω να είναι ασφάλεια και όχι το joystick. Γιατί το κόβω να ναι ακριβό..
Επιστροφή στην κορυφή
reselie-206 (Αστραπόγιαννος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 522 whp

Ένταξη: 14 Ιαν 2011
Τόπος: Λαμία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Φεβ 2011, 11:48:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

loγικά το joistick σου πρέπει να είναι αυτό

0000625361 ΔΙΑΚ.ΦΩΤΙΣΜΟΥ 63,93 EUR (mazi me fpa)

με προβολάκια ομίχλης και το τελευταίο που βγήκε αν δεν κάνω λάθος...

Εάν μπαίνει χωρίς να πάει πακέτο με κάτι άλλο και είναι το joistick telika νομίζω μόνο αυτό θές...
Επιστροφή στην κορυφή
z@ck! (Ζαχαριας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Φεβ 2011, 11:59:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

βασικα θα παρεις μεταχειρα αφου πουλας το αμαξι...
θα βρεις στανταρ και φτηνα... αν τελικα ειναι αυτο και βαλεις "ζητηση" Wink

As I lay rubber down the street, I pray for traction I can keep, but if I spin and start to slide, please dear lord protect my ride.!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
nfx1587 
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Φεβ 2011, 18:51:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

z@ck! έγραψε:
βασικα θα παρεις μεταχειρα αφου πουλας το αμαξι...
θα βρεις στανταρ και φτηνα... αν τελικα ειναι αυτο και βαλεις "ζητηση" Wink

Δεν το πουλάω αυτό (ποτέ όμως).

Το quiksilver πουλάω. Αυτό που περιγράφω γίνεται στο Rallye... Ότι και να ναι, θα το δω Δευτέρα..
Επιστροφή στην κορυφή
z@ck! (Ζαχαριας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Φεβ 2011, 00:33:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τοτε δοκιμασε απο το quick για να δεις αν ειναι αυτο Wink

Επιστροφή στην κορυφή
nfx1587 
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Φεβ 2011, 21:56:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μάλλον δεν είναι το joystick. Έπειτα από τη σημερινή βραδινή βόλτα, διαπίστωσα ότι δεν 'δουλεύει' ούτε η ρύθμιση ύψους των προβολέων (παρόλο που το όργανο είναι 'φωτισμένο' - όπου και να το αλλάξω, παραμένει στην ίδια σκάλα).. Confused

Επίσης έχει καεί το ένα από τα πίσω φώτα πορείας (και ενώ το είχα αλλάξει πρόσφατα). Υπήρχαν υποψίες ότι έμπαζε υγρασία το εν λόγω φανάρι και μου είχαν πει να βάλω λίγη μαύρη σιλικόνη για να το μονώσω (αλλά το ξέχασα). Οπότε όλα δείχνουν βραχυκύκλωμα .. ελπίζω.
Επιστροφή στην κορυφή
nfx1587 
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Φεβ 2011, 13:28:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ασφάλεια ήταν τελικά..

Κάτι άσχετο - τα μπροστά μικρά φώτα (παρκαρίσματος) είναι w5w, σωστά;
Επιστροφή στην κορυφή
reselie-206 (Αστραπόγιαννος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 522 whp

Ένταξη: 14 Ιαν 2011
Τόπος: Λαμία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Φεβ 2011, 13:48:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναί w5w
Επιστροφή στην κορυφή
nfx1587 
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Φεβ 2011, 14:11:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Thanx

Έχω τις Night Breaker Plus (Η4 + Η1) και ψάχνω να βρώ κάτι αντίστοιχο σε w5w για τα μπροστά. Δεν θέλω όμως τπτ που να μπλε-δίζει - θέλω σε white light και να είναι και legal...

(σόρρυ που ****** το offτοπικ)
Επιστροφή στην κορυφή
nfx1587 
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Φεβ 2011, 19:05:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nfx1587 έγραψε:
Ασφάλεια ήταν τελικά..

Και εξακολουθεί να είναι, γιατί ξανακάηκε η ίδια ασφάλεια. Ούτε μια μέρα δεν πέρασε. Και σχεδόν αμέσως με το που κάηκε, έσβησε 1-2 φορές και τ αμάξι και ενώ ήμουν στο ρελαντί..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης