PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

προβλημα με οθονη κλιματισμου σε 207
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
papillon (bill)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 207 1.4 16V

Ένταξη: 05 Αύγ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 11 Δεκ 2010, 00:49:51    Θέμα δημοσίευσης: προβλημα με οθονη κλιματισμου σε 207 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλησπερα παιδια...οπως αναφερω κ στο τιτλο υπαρχει το εξης προβλημα σε 207 φιλου....το αριστερο τμημα της οθονης εχει εξασθενισει σημαντικα + το οτι του αναβει το κλιμα απο μονο του......πηγε ρωτησε κ του ειπαν για αλλαγη ολοκληρου του τμηματος με κοστος καπου στα 500 ευρω...εψαξα στο φορουμ για παρομοιο θεμα αλλα δεν βρηκα κατι....να προσθεσω πως ρωτησε για οθονη απο κανενα τρακαρισμενο αλλα δεν βρηκε κατι...χρειαζεται οντως αντικατασταση ολοκληρη η οθονη?αν καποιος ειχε παρομοιο προβλημα ή ξερει κατι παραπανω ας βοηθησει!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 1.6T Rallye (2009)

Ένταξη: 29 Δεκ 2008
Τόπος: Λονδίνο, Αγγλία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 11 Δεκ 2010, 01:44:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τι ελεεινοί και τρισάθλιοι που είναι γ@μώ το κερ...τό μου!!!

Και η δική μου οθόνη άναβε η μισή διότι είχε καεί ένα λαμπάκι από μέσα. Κόστος νομίζω κάνα 15ευρω με την αλλαγή (κάπου το είχα ξαναγράψει αυτό). Μην τολμήσει να πάει ν'αλλάξει ολόκληρο το σύστημα. Πιθανότατα είναι λαμόγια..

Αυτό που λές οτι κολλάει μου το έκανε και εμένα μια φορά και νομίζω ότι μάλλον είχε κολλήσει απλά το κουμπάκι λίγο μέσα. Αν παίξει λιγάκι με το κουμπάκι δυνατά για να ξεφρακάρει μάλλον δεν θα του το ξανακάνει. Εμένα δεν το ξανάκανε τουλάχιστον.

Αν θές, έστω και με pm, πες μου που του είπαν ν'αλλάξει όλη την μονάδα να ξέρω να μην πατήσω ποτέ...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Bill207 (Bill)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 1.4 95ps (16V) ΠΙΣΤΟΛΑΡΑ

Ένταξη: 05 Νοέ 2008
Τόπος: ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 11 Δεκ 2010, 05:07:16    Θέμα δημοσίευσης: Re: προβλημα με οθονη κλιματισμου σε 207 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και βάζω μπρος σήμερα το βράδυ, και το ίδιο συναίβει και σε μένα!
το δεξί μέρος της οθονης του κλιματισμου έχει εξασθενίσει αρκετά

αυτό είναι λαμπάκι από μέσα να φανταστώ;

papillon έγραψε:
+ το οτι του αναβει το κλιμα απο μονο του.....

αυτό μου το κάνει και σε μένα, "παίζω" λίγο με τις θερμοκρασίες και δεν ξανατυχαίνει
σκαλώνει καμιά φορά το έχω προσέξει

Μ.
Γ.
Δ.
Επιστροφή στην κορυφή
rallakias22 (Κωστας)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 rallye

Ένταξη: 26 Νοέ 2010
Τόπος: Λάρισα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Ιαν 2011, 13:20:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Aυτο μου το εχει κανει και εμενα πριν κανα μισο χρονο αναβε η μιση οθονη αλλα μολις χτυπουσα λιγο το ταμπλο στην μερια του συνοδηγου εσβηνε. Μου το εκανε δυο τρεις φορες και δεν μου το ξαναεκανε απο τοτε.
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Ιαν 2011, 13:51:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ενδείξεις ύπαρξης της λεγόμενης πεζο-αυτο-ίασης όπως λέει και ο Στελάρας Exclamation Laughing Laughing

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Paoki (Στέργιος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peuzeot 207 1.4 (16 V) 10.2006

Ένταξη: 04 Φεβ 2011

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Φεβ 2011, 17:59:16    Θέμα δημοσίευσης: Re: προβλημα με οθονη κλιματισμου σε 207 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλησπέρα. εμένα δε μου αναβε μονος του ο κλιματισμος αλλά εξασθλενησε η δεξιά μερια της ένδειξης. μετά απο καιρο μαυρισε ολο. με φακο αν φεξεις κ βλεπεις τις ενδειξεις πηγαινε σε ηλεκτρολογο κ αλλαξε 2 ψειρες που εχει εσωτερικα (βεβαια θα βγαλει μερικα κοματια της κονσολας πχ θηκη,ηχοσυστημα κλπ) μονο 2 ψειρες αλλαξα 10 ευρω κοστος. αν οντως εχει προβλημα η οθονη τοτε..κριμα)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
rallaki-1 (Μike)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 Rallyeee..

Ένταξη: 19 Απρ 2010
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Φεβ 2011, 18:08:12    Θέμα δημοσίευσης: Re: προβλημα με οθονη κλιματισμου σε 207 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Paoki έγραψε:
καλησπέρα. εμένα δε μου αναβε μονος του ο κλιματισμος αλλά εξασθλενησε η δεξιά μερια της ένδειξης. μετά απο καιρο μαυρισε ολο. με φακο αν φεξεις κ βλεπεις τις ενδειξεις πηγαινε σε ηλεκτρολογο κ αλλαξε 2 ψειρες που εχει εσωτερικα (βεβαια θα βγαλει μερικα κοματια της κονσολας πχ θηκη,ηχοσυστημα κλπ) μονο 2 ψειρες αλλαξα 10 ευρω κοστος. αν οντως εχει προβλημα η οθονη τοτε..κριμα)

Μπορείς να μου πεις αν είδες τι έβγαλαν πρώτα και πως?? Για να το κάνω μόνος μου!

Peugeotναυτης..
Επιστροφή στην κορυφή
Paoki (Στέργιος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Φεβ 2011, 20:52:04    Θέμα δημοσίευσης: Re: προβλημα με οθονη κλιματισμου σε 207 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

απ'οσα είδα εβγαλε τα ασημί κάθετα πλαστικα. αφαιρεσε την θηκη,επειτα το συστημα του κλιματισμου για να εχει καλυτερη προσβαση.μετα δεν ειδα τι εκανε.... σορρυ.λογικα θα εχει καποιο καπακι και θα φαινονται οι 2 ψειρες. δεν ξερω τι τυπος ειναι παντως. οταν εβαλε τις νεες φωτιζε πολυ περισσοτερο. εβαλε δυνατοτερες επειδη πλεον στα αυτοκινητα βαζουν λαμπες που καιγονται ευκολα (λογω υψηλης τασης)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
kostasvti (kost@s)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 207 rallye

Ένταξη: 25 Ιαν 2009
Τόπος: Περιστερι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Φεβ 2011, 21:32:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εμενα αυτο με την ενεργοποιηση του κλιματισμου απο μονο του μου το κανει καθε αρχη του χειμωνα, 2 χρονια τωρα. το κανει 2-3 φορες παιζω λιγο on-off και δεν το ξανακανει. δεν ξερω αν ειναι τυχαιο

φωτογραφία (1)
Επιστροφή στην κορυφή
giler84 (christos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 rallye

Ένταξη: 04 Δεκ 2011

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Ιαν 2012, 20:29:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλησπερα,

γνωριζει κανεις τον τυπο της λαμπας και την διαδικασια αλλαγης ?
Επιστροφή στην κορυφή
Paoki (Στέργιος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Ιαν 2012, 01:17:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα φίλε μου. Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω στον τύπο των λαμπών... είναι πάντως πάρα πολύ μικρούλες...
Επιστροφή στην κορυφή
dimkeras (Δημοσθένης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

e-tuned

Ένταξη: 18 Ιούλ 2007
Τόπος: Λευκάδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Ιαν 2012, 11:27:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

giler84 έγραψε:
καλησπερα,

Γειά σου φίλε μου.

Οι λάμπες που αναζητάς είναι τύπου Τ5-12Volt-2Watt.

Μπορείς να τις βρεις οπουδήποτε πουλάν είδη αυτοκινήτου ή σε ηλεκτρολογείο. Προσοχή όμως, μην τις αντικαταστήσεις με LED διότι θα φωτίζουν σημειακά και δε θα φαίνεται όμορφο (επιβεβαιωμένο).

Ο κλιματισμός στο 207 έχει 2 τέτοιες λάμπες μέσα σε πλαστική βάση (δε χρειάζεται να πάρεις βάσεις).

Η διαδικασία αντικατάστασης είναι λίγο επίφοβη, αν δεν το κατέχεις το "σπορ" μπορεί να κάνεις ζημιά. Ωστόσο θα σου την περιγράψω :

1) Αφαιρείς (κουνώντας δεξιά-αριστερά και τραβώντας προς τα έξω) τα πλαστικά φιλετάκια που κατεβαίνουν δεξιά κι αριστερά της κεντρικής κονσόλας.
2) Αφαιρείς τις 2 βίδες Torx που συγκρατούν το πανελάκι με τα κουμπιά του κλειδώματος, του parking sensor, του ESP κλπ που βρίσκεται χαμηλά στην κονσόλα.
3) Η μονάδα κλιματισμού έχει 4 (αν θυμάμαι καλά) βίδες Torx που τις αφαιρείς και την τραβάς προσεκτικά προς τα έξω.
4) Στην πίσω πλευρά βλέπεις 2 μαύρες πλαστικές βάσεις που αν τις στρίψεις (αριστερόστροφα νομίζω) βγαίνουν και βλέπεις τις λάμπες.
5) Τραβάς τη λάμπα να βγει, βάζεις την καινούρια και ακολουθείς την αντίστροφη διαδικασία για το δέσιμο.

Ελπίζω να σε βοήθησα Wink

Vroum-vroum!
Επιστροφή στην κορυφή
mutunas 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 02 Νοέ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Ιαν 2012, 11:52:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

giler84 έγραψε:
καλησπερα,

ίδιο με του citroen c4 δεν είναι η μονάδα του κλιματισμού;
αν ναι τότε η διαδικασία είναι εδώ http://www.youtube.com/watch?v=Y-iiYpTVRoM&list=UUGNprDA7cPSd0Lp_uns7BKg&index=34&feature=plcp

τα led είναι 1210 (υπάρχουν άθφονα στο ebay και με πολλά χρώματα)
Επιστροφή στην κορυφή
giler84 (christos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 rallye

Ένταξη: 04 Δεκ 2011

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Ιαν 2012, 15:24:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ευχαριστώ για την βοήθεια dimkeras και mutunas οπότε μάλλον μένει να το βγάλω τον κλιματισμό για να ανακαλύψω εάν είναι λεδ οι λάμπες... μόλις το βρω θα σας ενημερώσω.
Επιστροφή στην κορυφή
dimkeras (Δημοσθένης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

e-tuned

Ένταξη: 18 Ιούλ 2007
Τόπος: Λευκάδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Ιαν 2012, 13:42:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

giler84 έγραψε:
Ευχαριστώ για την βοήθεια dimkeras και mutunas οπότε μάλλον μένει να το βγάλω τον κλιματισμό για να ανακαλύψω εάν είναι λεδ οι λάμπες... μόλις το βρω θα σας ενημερώσω.

Σε όσα 207 έχω δει δεν είναι led.

Vroum-vroum!
Επιστροφή στην κορυφή
antonis1980 (Antonis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 19 Δεκ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Σεπ 2016, 12:42:45    Θέμα δημοσίευσης: Κρίμα ο χανιαδάκης Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μόλις γύρισα από τον ηλεκτρολόγο (Καόνης Κώστας)...
Με 10 ευρώ κόστος αλλάξαμε 2 λαμπάκια και έχω πάλι φως στην οθόνη του κλιματιστικού!

Η peugeot χανιαδάκης μου είπε ότι δεν υπάρχουν λαμπάκια και έπρεπε να αλλαχτεί όλο το αντίστοιχο κομμάτι της κονσόλας με κόστος 350 ευρω + εργασία!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Έχω peugot 207 gt του 2007

[/img]
Επιστροφή στην κορυφή
antonis1980 (Antonis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Σεπ 2016, 12:43:18    Θέμα δημοσίευσης: Re: Κρίμα ο χανιαδάκης Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Με 10 ευρώ κόστος αλλάξαμε 2 λαμπάκια και έχω πάλι φως στην οθόνη του κλιματιστικού!

Η peugeot χανιαδάκης μου είπε ότι δεν υπάρχουν λαμπάκια και έπρεπε να αλλαχτεί όλο το αντίστοιχο κομμάτι της κονσόλας με κόστος 350 ευρω + εργασία!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://s1356.photobucket.com/user/Antonis_Koniaris/media/IMG_20160921_131514s_zpsfut9ufs4.jpg.html?o=1

http://s1356.photobucket.com/user/Antonis_Koniaris/media/IMG_20160921_131531s_zps4ciln5wn.jpg.html?o=1

http://s1356.photobucket.com/user/Antonis_Koniaris/media/IMG_20160921_131842s_zpsa5j59edg.jpg.html?o=0
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Σεπ 2016, 16:59:03    Θέμα δημοσίευσης: Re: Κρίμα ο χανιαδάκης Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

antonis1980 έγραψε:

Laughing Laughing Laughing ειναι απιστευτοι οι τυποι!!
Κι εμενα μου καηκε μια, τις αλλαξα και τις δυο, κοστος 2€...

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Stamatak (Νίκος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 rallye

Ένταξη: 17 Μάρ 2017
Τόπος: Χαϊδάρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Μάρ 2017, 19:43:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα παιδια και εχω το ιδιο πρόβλημα..Ποτε αναβει με την μια όταν βαλψ μπροστα ποτε μετα από λιγη ωρα, γενικα ότι του ερθει κανει..Λετε να μην κανουν καλη επαφη τα λαμπάκια από πισω η να μην δινει το σωστο ρευμα η μπαταρια..?
Επιστροφή στην κορυφή
antonis1980 (Antonis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Μάρ 2017, 21:06:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και μενα ετσι μου εκανε για ενα διαστημα μεχρι που εσβησαν τελειως
10ευρω θα δώσεις μην αγχωνεσαι
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης