PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

106-προβλημα με τις ταχυτητες μετα απο αλλαγη ημιαξονιου

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
groupN (Μπαμπης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

peugeot 106 rallye 16v

Ένταξη: 18 Μάρ 2009
Τόπος: Θεσσαλονικη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 12 Δεκ 2010, 03:12:29    Θέμα δημοσίευσης: 106-προβλημα με τις ταχυτητες μετα απο αλλαγη ημιαξονιου Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αλλαξα ημιαξονιο στο ραλλακι μου και απο την μερα που εφυγα απο το συνεργειο ξαφνικα αρχισαν να μην κουμπωνουν σωστα οι ταχυτητες.
σαν να εσφιξε το σαζμαν και ειδικα η 1η και η 3η μαγκωνουν στην αρχη.
πριν αλλαξω ημιαξονιο ηταν ολα μια χαρα και οι βαλβολινες ειναι οκ.
να μην μπηκε σωστα το ημιαξονιο δεν πιστευω. υποψιαζομαι οτι μπορει να ειναι απο αλλο μοντελο η 206 που να ειναι ιδια εμφανισιακα και να ταιριαζουν. αλλα καποια μικρη διαφορα στα χιλ. να κανει την ζημια.
τι να πω δεν ξερω, να μην ξερει ο μηχανικος τι βαζει η να του εστειλαν λαθος και να μην το καταλαβε. τι λετε;
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 12 Δεκ 2010, 12:22:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

του 106/σαξο ιμιαξονια ειναι 'μοναδικα' δεν κανουν απο αλλο μοντελο...η μονη διαφορα που εχουν ειναι τα παλαιου με τα νεου τυπου που εχουν διαφορα στο 'γραναζι' που εχουν στην ακρη για το αβσ και ειναι και πιο χοντρος ο μπιλιοφορος αλλα κουμπωνουν κανονικα...μηπως απλα με την βαλβολινη που βγηκε και ξαναμπηκε βγηκε στην φορα αλλο προβλημα πυ μπορει να ελοχευε?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
BILLY. (ΒΑΣΙΛΗΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

PEUGEOT 206 1.6(16v) XS (2003)

Ένταξη: 16 Οκτ 2007
Τόπος: ΚΑΛΛΙΘΕΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 12 Δεκ 2010, 13:20:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπάμπη εγώ άλλαξα πρόσφατα βαλβολίνες και έχω το ίδιο πρόβλημα. Τις παλιές τις είχα μέσα δύο χρόνια και όλα δούλευαν ρολόι. Έβγαλα τις ELF TRP και έβαλα την ELF NFP η οποία υποτίθεται είναι η αντικαταστάτρια της TRP. Είμαι στο φανάρι και περιμένουν όλοι απο πίσω να βάλω πρώτη. Έχω γίνει ρόμπα. Έχει περάσει ένας μήνας και τώρα αρχίζει να ψιλοστρώνει. Είδωμεν...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
groupN (Μπαμπης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

peugeot 106 rallye 16v

Ένταξη: 18 Μάρ 2009
Τόπος: Θεσσαλονικη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 13 Δεκ 2010, 12:13:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τα ιδια και εγω στο φαναρι βασιλη. λες επειδη χυθηκαν λιγο οι βαλβολινες και τις συμπληρωσε με αλλες να φταιει! εχω ξαναλλαξει βαλβολινες και δεν μου το εχει κανει
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης