PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Peugeot 206RC: H αναβίωση των θρύλων!
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3 ... 24, 25, 26  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Predator 
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Ιούλ 2002, 10:02:03    Θέμα δημοσίευσης: 206 RC Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έπεσε χθες στα χέρια μου ένα AUTOCAR του Απριλίου που ένα απ'τα θέματά του ήταν κ το νέο 206 GTI(RC)!!!

Ας δούμε τι λέει...
Σας παπρουσιάζουμε τις πρώτες φωτογραφίες του νέου πυραύλου τσέπης της Peugeot, του αναβαθμισμένου 206 Gti των 180 ίππων, που πλέον θα ονομάζεται 206 RC!Έτσι, παραγκωνίζεται το 'χλιαρό' από πλευράς επιδόσεων σημερινό μοντέλο και αναγεννάται το πνεύμα του παλιού εκρηκτικού 205 Gti! Το νέο 206 RC, του οποίου οι πωλήσεις θα Ξκινήσουν πρίν από το τέλος του έτους, υπόσχεται να χαρίσει την απαραίτητη ιπποδύναμη για να ανταγωνιστεί στα ίσια τις νέες ελεύσεις όπως Mini Cooper S και το Renault Clio 172.
Κάτω απ'το καπό του 206 RC βρίσκεται ένας 16βάλβιδος 4κύλινδρος κινητήρας 2.0 λίτρων, που αποδίδει 180 ίππους και 20,6 kgm ρόπης. Η μέση κατανάλωση αναμένεται γύρω στα 7,8 λίτρα/100 km, τιμή εντυπωσιακή για τη κατηγορία.
Εκρηκτικές θα είναι και οι επιδόσεις από στάση, με επιτάχυνση 0-100 km/h σε λιγότερο από 7 sec και τελική ταχύτητα πάνω από 225 km/h - αρκετά καλύτερα δηλαδή από τον προκάτοχό του με τους 135 ίππους που σταμάτησε το χρονόμετρο στα 8,9 sec για τα πρώτα 100 km/h.
Παρεμπιπτόντως, το νέο 206 RC δεν θα συμπληρώνει την γκάμα, αλλά θα αντικαταστήσει το παλιό 206 Gti. "Μας απασχόλησε αρκετά το αν θα μπορουσαν να συνυπάρξουν το παλιό με το νέο μοντέλο. Καταλήξαμε όμως στο συμπέρασμα ότι μόνο για το ένα υπήρχε χώρος", μας είπε στέλεχος της γαλλικης εταιρείας.
Οι φωτογραφίες τραβηχτηκαν από κατάσκοπο του Αυτοcar σε συνέδριο ντίλερς της Peugeot στο Παρίσι, όπου παρουσιάστηκε το νέο Peugeot.
Το νέο 206 RC, που αναμένεται περί τα 2.000 ευρω ακριβότερο απ'το προηγούμενο, έχει μεγάλο διχτυωτό πλέγμα μπρόστά από το ψυγείο, προφυλακτήρες στο χρωμα του αμαξώματος, ευμεγέθεις πεντάκτινες ζάντες αλουμινίου, χρωμιωμένη τάπα βενζίνης και διπλή εξαγωγή στην απόληξη της εξάτμισης.
Οι αλλάγες στο αμάξωμα περιλαμβάνουν νέες ρυθμίσεις στις αναρτήσεις και ελαστικά χαμηλού προφίλ, ώστε να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στην επιπλέον ιπποδύναμη, ενώ το εσωτερικό ξεχωρίζει με μπάκετ καθίσματα, διάτρητα αλουμνένια πεντάλ και επιλογέα ταχυτήτων με μεταλλική επικάλυψη.[/i]

Τάδε έφη Autocar... Exclamation
Επιστροφή στην κορυφή
pezomania (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16V

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Mandra

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Ιούλ 2002, 15:52:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΒΡΗΚΑ ΤΙ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΩ!

ΘΑ ΤΟΥ ΒΑΛΩ ΤΟΝ 2.0 ΜΕ ΤΑ 180 ΚΑΙ ΜΕΤΑ...ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ 8)

Η ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΕΛΚΕΙ ΤΗΝ ΑΤΕΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Ιούλ 2002, 01:53:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Άντε, επιτέλους ένας κινητήρας που αξίζει στο 206!

Άργησε η Peugeot, αλλά το έκανε...

Με 2000€ παραπάνω μακρινός συγγενής μας θα είναι, ένα σαφώς και γενικώς, πλήρως αναβαθμισμένο σημερινό 2.0!!

Αυτό σίγουρα θα κάνει κάποιους 2λιτρους να τρέξουν. Κι εμείς θα βρίσκουμε πιο εύκολα τον 2λιτρο με τους 140 ίππους στα μεταχειρισμένα. Wink

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
chatasos (Τάσος)
Developer - Administrator
Developer - Administrator
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207 1.6 (17V!) GT (2009)

Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 19 Ιούλ 2002, 15:25:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και επειδή τα δοκιμάσανε (τα R/C και όχι το RC), αυτό που έχει σημασία είναι το παρακάτω:

...τοποθετήθηκε ένας δίλιτρος βενζινοκινητήρας με ισχύ 180 ίππους. Ενάντια στα χρονόμετρα, η Peugeot ισχυρίζεται ότι και τα δύο μοντέλα επιταχύνουν σε λιγότερο από έξι δευτερόλεπτα στα πρώτα 100χλμ./ώρα από στάση, ενώ και η τελική τους ταχύτητα είναι ίδια και αγγίζει τα 240χλμ./ώρα.

Σίγουρα πάντως η γαλλική εταιρεία σκοπεύει να "περάσει" την τεχνολογία που διαθέτουν τα δύο πρωτότυπα, στα μοντέλα παραγωγής. Έτσι, το δίλιτρο βενζινοκίνητο σύνολο θα τοποθετηθεί στην αναμενόμενη κορυφαία έκδοση του 206 -με τα διακριτικά RC-, τα μπροστινά φωτιστικά σώματα θα αξιοποιηθούν στο επερχόμενο 407, ενώ οι αλουμινένιες αναρτήσεις θα εξοπλίσουν μελλοντικά σπορ μοντέλα της γαλλικής εταιρείας.

Το πλήρες άρθρο στο http://www.in.gr/auto/dokimes/pr_dokimes_ae/ae_Peugeot_RC_072002.htm

Ο φορουμάρχης επέστρεψε παντρεμένος & ανανεωμένος!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
pduke (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 GT 2.0 16V

Ένταξη: 17 Ιούλ 2002
Τόπος: Scholarington(Duke of..)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 19 Ιούλ 2002, 19:22:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οι μοναδικές φωτό του RC που έχω βρει είναι οι παρακάτω

Αν βγει έτσι στην παραγωγή χρειαζόμαστε από ένα τροπέτο με άθηκτη τη μηχανή και τα RECARO.

Επίσεις μια άλλη καλή μετατροπή είναι τροπέτο 607 2.2 από γαλλία με 160 αλογάκια Mr. Green .Το ψάχνω και θα ενημερώσω σχετικά.

GT όπως Μέγας Τουρίστας

Don't forget the boogie ... and those marvellous bastards !
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Predator 
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 19 Ιούλ 2002, 23:13:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pduke έγραψε:
Οι μοναδικές φωτό του RC που έχω βρει είναι οι παρακάτω

Αν βγει έτσι στην παραγωγή χρειαζόμαστε από ένα τροπέτο με άθηκτη τη μηχανή και τα RECARO.

Επίσεις μια άλλη καλή μετατροπή είναι τροπέτο 607 2.2 από γαλλία με 160 αλογάκια Mr. Green .Το ψάχνω και θα ενημερώσω σχετικά.

Ακριβώς αυτές τις φωτογραφίες είχε κ το Autocar απ'το οποίο πηρα κ το σχετικό άρθρο!!

Εκτός απ'τα Recaro που παρουσιάζουν ΤΕΡΑΣΤΙΟ ενδιαφέρον βρίσκω πολύ όμορφη κ τη σίτα που φοράει στο μπροστινό προφυλακτήρα!!!
Επιστροφή στην κορυφή
pduke (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 GT 2.0 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Αύγ 2002, 11:19:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αντε, σιγά σιγά.......
Σας αρέσει ?
καλά παέι ε?

GT όπως Μέγας Τουρίστας

Επιστροφή στην κορυφή
pezomania (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Αύγ 2002, 11:26:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πανέμορφο!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πιο βαβαβούμ μου λές τώρα 206 RC OLE!!!!!!!!!!!!!!

Επιστροφή στην κορυφή
pduke (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 GT 2.0 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Αύγ 2002, 11:32:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pezomania έγραψε:
Πανέμορφο!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πιο βαβαβούμ μου λές τώρα 206 RC OLE!!!!!!!!!!!!!!

Μαζί σου!!!
Η Peugeot είναι να μην το αποφασίσει.Και εδώ είναι μαζί με τη lotus....
Τι λες τώρααααα??

GT όπως Μέγας Τουρίστας

Επιστροφή στην κορυφή
pduke (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 GT 2.0 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Αύγ 2002, 11:44:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ξέρει κανείς πιθανή τιμή αγοράς?

GT όπως Μέγας Τουρίστας

Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Αύγ 2002, 11:47:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ακουσα για 1.000.000 με 1.500.000 πιο ακριβό από το GTi

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
pduke (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 GT 2.0 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Αύγ 2002, 12:04:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:
Ακουσα για 1.000.000 με 1.500.000 πιο ακριβό από το GTi

Πιο φτηνό από το clio δηλαδή??

GT όπως Μέγας Τουρίστας

Επιστροφή στην κορυφή
pezomania (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Αύγ 2002, 12:09:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και εγώ εκεί κοντα έχω ακούσει. Γύρο στα 7.500.000 με 8.000.000δρχ!

Καλή τιμή δεν μπορώ να πώ Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Αύγ 2002, 12:22:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pezomania έγραψε:
Και εγώ εκεί κοντα έχω ακούσει. Γύρο στα 7.500.000 με 8.000.000δρχ!

Καλή τιμή δεν μπορώ να πώ Wink

Αν έρθει στην Ελλάδα.....!!!!! Και αν έρθει στην Ελλάδα εγώ το περιμένω κοντά στα 9.000.000 με τις νέες τιμές....
Επιστροφή στην κορυφή
pezomania (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Αύγ 2002, 12:56:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ελλάδα νομίζω θα έρθει λίγο μετά τα Χριστούγενα!!

Και αν δεν κάνω λάθος στην Ελλάδα η τιμή αναμένετε γύρο στα 8.000.000δρχ!

Επίσης πληροφορίες που άκουσα λένε ότι πλέον το 1.6 16v θα έχει τα αρχικά GT και όχι XS. Άντε να πάμε να τα εφοδιαστούμε σιγά σιγά Razz Razz

Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Αύγ 2002, 12:58:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pezomania έγραψε:
Ελλάδα νομίζω θα έρθει λίγο μετά τα Χριστούγενα!!

Και αν δεν κάνω λάθος στην Ελλάδα η τιμή αναμένετε γύρο στα 8.000.000δρχ!

Επίσης πληροφορίες που άκουσα λένε ότι πλέον το 1.6 16v θα έχει τα αρχικά GT και όχι XS. Άντε να πάμε να τα εφοδιαστούμε σιγά σιγά Razz Razz

Στην Ευρώπη στην Πορτογαλία κυκλοφορεί σαν Gt το ίδιο και στην Νότιο Αμερική....
Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Αύγ 2002, 14:57:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Α ρε, φτώχεια καταραμένη.... Crying or Very sad Crying or Very sad Evil

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Αύγ 2002, 18:36:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Miltellas έγραψε:
Α ρε, φτώχεια καταραμένη.... Crying or Very sad Crying or Very sad Evil

Η φτώχεια φταίει ή η χώρα που βρήκαμε να γεννηθούμε ? ?
Στην Βραζιλία δηλαδή και στην Αργεντινή ή στην Χιλή που το Gti πουλάει σαν τρελό εκεί είναι πλούσιοι? Μάλλον όχι...μάλλον το αντίθετο...

Εδώ κολάει αυτό που είπε ο Pezomania...εμείς μάλλον γεννηθήκαμε στην χώρα/μπανανία για "BORN TO BE WILD" για πάντα.... Evil Evil Evil Evil Evil
Επιστροφή στην κορυφή
pduke (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 GT 2.0 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Αύγ 2002, 22:28:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αν σας παρηγορεί ,στην αγγλία το gti είναι 600 χιλιάρικα ακριβότερο.
Ερωτήσεις:
1.Μήπως ξέρει κανείς τα χρηματοδοτικά της μαμάς.
2.Αν είναι να πάρει κανείς rc και έχει GT (ποιος να είναι άραγε????)τι συμφέρει (δεδομένων των τιμών που αλλάζουν),να πουλήσει και να περιμένει να πέσουν ή να περιμένει γενικώς.
3.ένα Gt πόσο πουλιέται στην αγορά?

GT όπως Μέγας Τουρίστας

Επιστροφή στην κορυφή
Nikel 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Πειραιάς-Κερατσίνι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Αύγ 2002, 03:05:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pduke έγραψε:
Αντε, σιγά σιγά.......
Σας αρέσει ?
καλά παέι ε?

Καλα μιλαμε κουκλα το RC. Σκαλωσα με κατι ομως ρε συ Πανο τις φωτο που τις βρηκες Question Ρωταω γιατι γιατι διπλα στο RC διακρινεται ενα CC μπλε και αναρωτιεμαι τι φρουτο ειναι αυτο Question

A CC & a Strong Hair-Gel Are 2 Things That Go Together
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3 ... 24, 25, 26  Επόμενη
Σελίδα 1 από 26

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης