PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207-αποληξη εξατμισης

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Driver ///M (Άρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 1.4 90hp sport

Ένταξη: 16 Νοέ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 19 Νοέ 2010, 23:17:41    Θέμα δημοσίευσης: 207-αποληξη εξατμισης Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά, γνωρίζει κανείς πόσο περίπου κοστίζει να βάλω μια εμφανή απόληξη (μπούκα για να το πω απλά) εξάτμισης στο 207 μου γιατί την έχει κρυφή ?
Τα εργατικά εννοώ γιατί σε απολήξεις υπάρχει μεγάλη ποικιλία τιμών.

Θέλει κόψιμο ο προφυλακτήρας ή μπορεί να μπει και χωρίς?

Επίσης μπορώ να πάρω από κάποιο εξουσιοδοτημένο την απόληξη των gt/rallye μόνη της, ή πάει πακέτο με μεσαίο-τελικό?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
mechanic (Θανασης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 05 Ιούν 2008
Τόπος: Ελλαδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Νοέ 2010, 01:18:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ταπεινή μου γνώμη:
βρίσκεις ένα μεταχειρισμένο τελικό από 207 GT/rallye
( Μiν ανησυχείς από απόδοσή δεν υπάρχει περίπτωσή να χάσεις)
τα πουλάνε σε πάρα πολύ χαμηλές τιμές γιατί πολύ άπλα αυτί η εξάτμισή
δεν κάνει για αυτό το μοτέρ...
και βασικά κάνεις δεν τα παίρνει, ( σε antithesi με τις εξατμίσεις από RC που είναι Μία κίνησή must για ένα μαμά 150ari ΤΗΠ)
οπότε σίγουρα θα βρεις κάτι σε χαμηλή Τίμι,
στη συνέχειά ίσος χρειαστεί να κόψεις λίγο τον προφυλακτήρα σου( δεν ξερό αν έχεις το άνοιγμά σαν αναμονή η όχι)
και θα μπει επάνω Μία χαρά xόρις παρενέργειές...
δεν αξίζει να ψάχνεις καινούργια κτλ, τσάmpα λεφτά...
και κάτι ακόμα τα τελικά silencers που έχει φορέσει η πεζό μπορει να είναι χαμηλής ποιότητάς, άλλα έχουν ένα μεγάλο πλεονέκτημά.
δεν" καίγοntαι" καθώς επί τις ουσίας δεν έχουν μονώσι ώστε να φοβάσαι Μiν σου κάνει( η την έχει κάψει ο προηγούμενος και τώρα isos σου κάνει θόρυβο) άπλα κάποια στιγμή όπως και αυτό που έχεις τώρα θα σου σκουριάσει...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Driver ///M (Άρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Νοέ 2010, 13:20:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mechanic έγραψε:
Ταπεινή μου γνώμη:
βρίσκεις ένα μεταχειρισμένο τελικό από 207 GT/rallye
( Μiν ανησυχείς από απόδοσή δεν υπάρχει περίπτωσή να χάσεις)
τα πουλάνε σε πάρα πολύ χαμηλές τιμές γιατί πολύ άπλα αυτί η εξάτμισή
δεν κάνει για αυτό το μοτέρ...
και βασικά κάνεις δεν τα παίρνει, ( σε antithesi με τις εξατμίσεις από RC που είναι Μία κίνησή must για ένα μαμά 150ari ΤΗΠ)
οπότε σίγουρα θα βρεις κάτι σε χαμηλή Τίμι,
στη συνέχειά ίσος χρειαστεί να κόψεις λίγο τον προφυλακτήρα σου( δεν ξερό αν έχεις το άνοιγμά σαν αναμονή η όχι)
και θα μπει επάνω Μία χαρά xόρις παρενέργειές...
δεν αξίζει να ψάχνεις καινούργια κτλ, τσάmpα λεφτά...
και κάτι ακόμα τα τελικά silencers που έχει φορέσει η πεζό μπορει να είναι χαμηλής ποιότητάς, άλλα έχουν ένα μεγάλο πλεονέκτημά.
δεν" καίγοntαι" καθώς επί τις ουσίας δεν έχουν μονώσι ώστε να φοβάσαι Μiν σου κάνει( η την έχει κάψει ο προηγούμενος και τώρα isos σου κάνει θόρυβο) άπλα κάποια στιγμή όπως και αυτό που έχεις τώρα θα σου σκουριάσει...

Ευχαριστώ για την απάντηση.
Λες να είναι προτιμότερο αυτό από το να μου κουμπώσουν στην κρυφή απόληξη που έχω, ένα εμφανές τελικό? Το λέω γιατί φαντάζομαι πως έτσι θα έχει λιγότερο ράβε ξήλωνε (όχι βέβαια ότι κι αυτό που λες είναι κάτι δύσκολο) και θα γλιτώσω τον κόπο να ψάχνω για μεταχειρισμένα τελικά.

Επίσης σκέφτομαι να βάλω μια λίγο πιο όμορφη και μεγάλη απόληξη αφού των rallye/gt είναι κάπως μικρή κι ας χαλάσει λιγάκι το εργοστασιακό αποτέλεσμα.
Όπως είπα δεν ενδιαφέρομαι και για καζανάκι, θα αφήσω αυτό που έχει, μόνο αισθητικά θέλω να διαφέρει.

Αν πάρω πχ μια απόληξη (χωρίς καζανάκι) από την americat, είναι δύσκολη η σύνδεσή της με την ήδη υπάρχουσα εξάτμισή μου?
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Νοέ 2010, 14:33:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οχι
αλλα καλητερα πηγαινε επιτοπου σε ενα εξατμισα και πες του να σου τοποθετησει καποια απο τις αποληξεις που ηδη εχει εκει αυτος

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Driver ///M (Άρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Νοέ 2010, 14:49:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
οχι
αλλα καλητερα πηγαινε επιτοπου σε ενα εξατμισα και πες του να σου τοποθετησει καποια απο τις αποληξεις που ηδη εχει εκει αυτος

Ωραία γιατί κάτι τέτοιο σκεφτόμουν να κάνω κι εγώ.
Υπάρχει κάποιο σημείο που χρειάζεται προσοχή (πχ στο πως θα ενωθεί η παλιά κρυφή απόληξη με την καινούρια) ώστε να μη γίνει καμια βλακεία και φύγει κανα τελικό στο δρόμο, ή είναι κάτι πολύ απλό για το μάστορα?

Και τέλος, πόσο περίπου είναι μια νορμάλ τιμή για εργατικά?
Επιστροφή στην κορυφή
Sinanai (Κωστής)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) GTi (2006)

Ένταξη: 10 Ιαν 2008
Τόπος: Στις "Κάπα" των παλαιών Ε.Ο.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Νοέ 2010, 15:01:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Είναι κάτι πολύ απλό για το μάστορα. Εγχείρηση ρουτίνας, που λένε... Laughing

Κόστος ενδεικτικά, ένα τελικό group n παίζει στα 120-130 ευρώ, άρα υπολόγιζε - φαντάζομαι - κάνα 150άρι...

Σβέλτα, μαντόνα, μανιβέλα
φρένο, στραπάτσο, καραμπόλα
μόδα, καβάλα, ντόλτσε βίτα
τρόμπα, φιγούρα, σαχλαμάρα κι άρπα-κόλλα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Driver ///M (Άρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Νοέ 2010, 15:17:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sinanai έγραψε:
Είναι κάτι πολύ απλό για το μάστορα. Εγχείρηση ρουτίνας, που λένε... Laughing

Κόστος ενδεικτικά, ένα τελικό group n παίζει στα 120-130 ευρώ, άρα υπολόγιζε - φαντάζομαι - κάνα 150άρι...

Βρε Κώστα δε θέλω ολόκληρο το τελικό, αλλά μόνο την απόληξή του. Αν έβαζα τελικό σίγουρα θα έβαζα των gt/rallye που είπε ο Θανάσης παραπάνω.

Μια μπούκα απλά θέλω που να συνδεθεί με την ήδη υπάρχουσα και να φαίνεται πιο όμορφη, δεν ξέρω πόσο πιο απλά να το πω. Σαν αυτό πχ που κάνουν μερικοί και βγάζουν τη μονή απόληξη που έχουν και βάζουν διπλή, χωρίς καμία άλλη αλλαγή.
Αισθητική παρέμβαση και μόνο θέλω να κάνω, τουλάχιστον προς το παρόν, αφού και να αλλάξω τελικό, πέρα από το θόρυβο (που αν είναι και έντονος δε μου αρέσει κιόλας), καμια αλλαγή στην απόδοση του αυτοκινήτου δεν παίζει να δω, οπότε δε βλέπω το λόγο να το κάνω.
Αν άλλαζα εξατμίσεις θα ξεκινούσα από πολύ πιο μπροστά.

Φαντάζομαι λοιπόν πως πάνω από 40-50 ευρώ δύσκολα να έχει μια απόληξη σκέτη, αφού όσες έχω δει κάπου εκεί κυμαίνονται.
Εργατικά πάλι πόσο λέτε? Προσωπικά, υπολογίζω κανα 20ρικο.
Το θέμα απλά είναι να γίνει σωστή δουλειά στην ένωση με την παλιά (κρυφή) απόληξη. Αυτό ξέρει κανείς αν είναι εύκολο?
Επιστροφή στην κορυφή
Sinanai (Κωστής)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) GTi (2006)

Ένταξη: 10 Ιαν 2008
Τόπος: Στις "Κάπα" των παλαιών Ε.Ο.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Νοέ 2010, 15:31:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Με συγχωρείς Άρη. Αν πρόκειται για απόληξη, τότε ναι, φυσικά μιλάμε για πολύ μικρό κόστος. Wink

Σβέλτα, μαντόνα, μανιβέλα
φρένο, στραπάτσο, καραμπόλα
μόδα, καβάλα, ντόλτσε βίτα
τρόμπα, φιγούρα, σαχλαμάρα κι άρπα-κόλλα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Νοέ 2010, 18:54:49    Θέμα δημοσίευσης: Re: 207-αποληξη εξατμισης Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Driver ///M έγραψε:
Παιδιά, γνωρίζει κανείς πόσο περίπου κοστίζει να βάλω μια εμφανή απόληξη (μπούκα για να το πω απλά) εξάτμισης στο 207 μου γιατί την έχει κρυφή ?
Τα εργατικά εννοώ γιατί σε απολήξεις υπάρχει μεγάλη ποικιλία τιμών. ...

Στον Δαναλάτο στο Περιστέρι (Θηβών) έχει τεράστια γκάμα από απολήξεις (έχουν δική τους βιοτεχνία). Διαλέγεις και βάζεις όποια θέλεις χωρίς να "ξεσκίσουν" τον προφυλακτήρα. Είχα βάλει σε Astra οβάλ πολύ όμορφη, μεγάλη, ανοξείδωτη, 30euro με εργατικά.
Μιλάμε πάντα πάνω στο εργοστασιακό καζανάκι.

Υπολογίζω τώρα να έχει τιμές κάπου στα 50euro.
Επιστροφή στην κορυφή
Driver ///M (Άρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Νοέ 2010, 21:41:54    Θέμα δημοσίευσης: Re: 207-αποληξη εξατμισης Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vini έγραψε:
Driver ///M έγραψε:
Τα εργατικά εννοώ γιατί σε απολήξεις υπάρχει μεγάλη ποικιλία τιμών. ...

Στον Δαναλάτο στο Περιστέρι (Θηβών) έχει τεράστια γκάμα από απολήξεις (έχουν δική τους βιοτεχνία). Διαλέγεις και βάζεις όποια θέλεις χωρίς να "ξεσκίσουν" τον προφυλακτήρα. Είχα βάλει σε Astra οβάλ πολύ όμορφη, μεγάλη, ανοξείδωτη, 30euro με εργατικά.
Μιλάμε πάντα πάνω στο εργοστασιακό καζανάκι.

Υπολογίζω τώρα να έχει τιμές κάπου στα 50euro.

Πολύ καλές τιμές! Θα τον επισκεφτώ σύντομα.
Αν μπορούσες να μου στείλεις κι ένα πμ με την ακριβή διεύθυνση θα σου ήμουν υπόχρεος.
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 21 Νοέ 2010, 11:15:59    Θέμα δημοσίευσης: Re: 207-αποληξη εξατμισης Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Driver ///M έγραψε:

Πολύ καλές τιμές! Θα τον επισκεφτώ σύντομα.
Αν μπορούσες να μου στείλεις κι ένα πμ με την ακριβή διεύθυνση θα σου ήμουν υπόχρεος.

http://www.exhaustflow.gr/index.php?option=com_wrapper&view=wrapper&Itemid=95

Και που΄σαι! Στον ίδιο δρόμο θα βρεις αρκετά μαγαζιά με εξατμίσεις. Για ρώτα και πουθενά αλλού...αν και ο συγκεκριμένος είχε τεράστια ποικιλία σε "φρέσκιες" απολήξεις. Εμένα μου είχε κάνει και μία περιήγηση στο μηχανουργείο που τις έκοβε/έφτιαχνε. Είδα από κοντά κατασκευή απόληξης... Καλή φάση!...
Επιστροφή στην κορυφή
Driver ///M (Άρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 21 Νοέ 2010, 18:51:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σ'ευχαριστώ πολύ Νίκο!
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 21 Νοέ 2010, 20:44:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλά να είσαι Άρη!... Ελπίζω να βρεις αυτό που ζητάς Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης