Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
xristos_c (ΧΡΙΣΤΟΣ) Νέος χρήστης

Peugeot 306 1.8l 16v
Ένταξη: 02 Ιούν 2010 Δημοσιεύσεις: 62 Τόπος: ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 05 Δεκ 2010, 23:51:32 Θέμα δημοσίευσης: Σωληνακια σιλικονης για την παροχη βενζινης |
|
|
Καλησπερα, εχω ενα 306 1.8 16V, τα σωληνακια για την παροχη βενζινης στην μπεκιερα χρηζουν αντικαταστασης.
η ερωτηση μου ειναι εαν γνωριζει καποιος κατα ποσο μπορω να αντικασταστησω τα παραπανω σωληνακια με σωληνακια σιλικονης π.χ. χρωματος μπλε. Το ρωταω αυτο επειδη η βενζινη ειναι καυστικη, μην βαλω σωληνακια σιλικονης και μου τρυπησουν καποια στιγμη και τρεχω και δεν φτανω.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την xristos_c στις Δευ 06 Δεκ 2010, 18:01:17, 1 φορά |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
MEMsound Υπεύθυνος Συνεργασιών

206gti
Ένταξη: 17 Σεπ 2004 Δημοσιεύσεις: 31102 Τόπος: Στροφοδιαδρομές
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Pughell (Στελιος) Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6
Ένταξη: 24 Απρ 2003 Δημοσιεύσεις: 11050 Τόπος: Σαλλλονικη...
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 06 Δεκ 2010, 19:32:32 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Σιλικονης για βενζινη δεν υπαρχουν...
Αν θες να κανεις κατι για το ματι αλλα και για την ασφαλεια σου ταυτοχρονα,σωληνακι αεροπορικου τυπου για 5 bar τουλαχιστον.
Κανενα 25Ε το μετρο βεβαια αλλα δεν γινεται και αλλιως...  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
xristos_c (ΧΡΙΣΤΟΣ) Νέος χρήστης

Peugeot 306 1.8l 16v
Ένταξη: 02 Ιούν 2010 Δημοσιεύσεις: 62 Τόπος: ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 06 Δεκ 2010, 19:50:28 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
καλο αυτο που λες, ερωτηση τα σωληνακια που λεω δεν ειναι με ρακορ εναι με σφυκτηρες, τα αεροπορικου τυπου δεν ειναι βυδωτα? πως κουμπονουν πανω στο στελεχος? τα εργοστασιακα σωληνακια απο τι υλικο ειναι? αναφερομαι σε αυτα της βενζινης παντα κατι τετοιο σαν αυτο θελω να κανω
http://www.girlsnmotors.co.uk/car-adverts/peugeot/peugeot-306-xsi-leicester-rachelbarr.html αν δεις εχει αλλαξει και τα σωληνακια της βενζινης παιζει να ειναι τα κανονικα τυλιγμενα με μπλε ταινια? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|