PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Αρυθμίες σε 106

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
nfx1587 
Μέλος
Μέλος

Ένταξη: 17 Ιαν 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Ιούλ 2010, 00:31:41    Θέμα δημοσίευσης: Αρυθμίες σε 106 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά, εδώ και μερικές βδομάδες το ραλλάκι μου κάνει κάτι περίεργα. Έχω προσέξει ότι στο ρελαντί (που είναι περίπου στις 800κάτι), αρχίζει και ανεβάζει στροφές από μόνο του. Το φαινόμενο ήταν αρχικά αισθητό με το που έβαζα βενζίνη και μετά από λίγο 'έφτιαχνε' μόνο του. Δοκίμασα να βάλω από διαφορετικά πρατήρια, αλλά τίποτα, συνέχιζε.

Τώρα τελευταία όμως το κάνει σχεδόν συνέχεια και έχω αρχίσει να αγχώνομαι. Δεν έχει σβήσει ποτέ, αλλά παίζει πολύ και είναι αισθητό ακόμα και σε κανονική πορεία - νιώθω σαν να έχει 'λοξυγκα' το μοτέρ.

Αύριο πρωί πάω συνεργείο για αλλαγή λαδιών, μπουζί, κόντρα βάση μηχανής...

Πιθανά σενάρια και πράγματα να πω στον μηχανικό να κοιτάξει επί της ευκαιρίας; Κάτι να θέλει καθάρισμα; Smile Κάτι να είναι στα τελευταία του; Sad

Υ.Γ. Το αμάξι είναι ΦΠΕ (etuned)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
nfx1587 
Μέλος
Μέλος

Ένταξη: 17 Ιαν 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 24 Ιούλ 2010, 18:52:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τελικά μάλλον ήταν η πεταλούδα. Την καθάρισα στο συνεργείο και τώρα, 5 μέρες αργότερα, είχε αρρυθμίες μόνο μια φορά. Να υποθέσω πως για να καθαρίσει κανονικά η πεταλούδα, θέλει λύσιμο-καθάρισμα και όχι με το σπρέι όπως την κάναμε τώρα. Οπότε ίσως να χει μείνει λίγη βρωμιά ακόμα.

Εν το μεταξύ βρήκα το fuel line cleaner της Protec (10ευρώ) και τώρα σκέφτομαι να το βάλω ή όχι.

Σε περίπτωση που το βάλω, έχει κάποια ιδιαιτερότητα; Λέει στις οδηγίες "for best results use the Protec Clearflow machine..." - τι είναι αυτό; Εγώ σκεφτόμουν να το βάλω στο επόμενο γέμισμα του ρεζερβουάρ π.χ. να βάλω 20lt, άδειασμα το fuel line cleaner και έπειτα πάλι καύσιμο μέχρι να φουλάρει. Σωστά δεν το σκέφτομαι ή μήπως το παρακάνω και δεν χρειάζεται 'ανακάτεμα';
Επιστροφή στην κορυφή
nikos 206cc 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 16V

Ένταξη: 12 Μάρ 2010
Τόπος: thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 24 Ιούλ 2010, 19:29:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν χρειαζεται τιποτα...Αλλα καλυτερα γεμισμα ρεζερβουαρ,το βαζεις ολο και ακομα καλυτερα βαλτο οταν ειναι να κανεις ταξιδι Wink
Επιστροφή στην κορυφή
grand106 (Γιώργος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 19 Σεπ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Οκτ 2010, 00:46:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αφαίρεση πόλου μπαταρίας, αφαίρεση και καθάρισμα map sensor με σπρέι επαφών , αφήνεις να στεγνώσει καλά, ξανά κουμπώνεις, συνδέεις πόλο μπαταρίας γυρνάς το κλειδί χωρίς να βάλεις μπρος, αφήνεις να κάνει τα διαγνωστικά του ο κινητήρας για καμιά 30sec και βάζεις μπροστά. ψάξε σχετικό thread sto forum .
Επιστροφή στην κορυφή
groupN (Μπαμπης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

peugeot 106 rallye 16v

Ένταξη: 18 Μάρ 2009
Τόπος: Θεσσαλονικη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Νοέ 2010, 00:38:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και εγω εχω το ιδιο προβλημα με το ρελαντι. αλλα μαλλον ειναι στον εγκεφαλο το προβλημα πιστευω. οταν το πηρα εκανε ετσι και μετα απο 4 χρονια που εχω αλλαξει μοτερ ρελαντι, map sesnor. εχω καθαρισει μπεκ, πεταλουδα και κανενας δεν το εχει βρει. σιγουρα δεν ειναι τεχνικο το προβλημα. μονο σε διαγνωστικο peugeot δεν το εχω βαλει. και αυτο δεν ξερω αν μπορεσει να κανει τιποτα. εχει παθει καποιος το ιδιο;
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
nikolas206gti (Nikos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 16V Gti (2005) Kitcar

Ένταξη: 10 Σεπ 2009
Τόπος: Πύργος-Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Νοέ 2010, 02:00:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εχω μια μικρη υποψια πως ειναι το μοτερακι του ρελαντι Cool Εκει εχουν ολα το προβλημα Cool

Κυνηγώντας τα Saxoralla με Φ.Π.Ε. (Όχι Φλάτζα. Πρόγραμμα. Εκκεντροφόροι) - E-tuners !
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης