PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

...αν πέσετε σε λιμνη/θαλασσα κλπ
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Ιαν 2009, 00:00:38    Θέμα δημοσίευσης: ...αν πέσετε σε λιμνη/θαλασσα κλπ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

...οσο περιέργο η και αστείο αν φαίνεται το παρακάτω εχει σχετικό ενδιαφέρον...
http://www.youtube.com/watch?v=oyx1E2s-tsE

δεν το ειχα σκεφτεί οχι ακόμα και οταν βυθιστεί το αμάξι και ακόμα και αν γεμίζει ολόκληρο νερό μέχρι να "πιάσει πάτο" (και μάλιστα περάσουν και λιγα ακομα δευτερόλεπτα) η πίεση του νερου μέσα στο αμάξι ειναι μικρότερη απο την πίεση του νερού και οτι η πόρτα για να ανοίξει πρέπει οι 2 πιέσεις μέσα και εξω να εξισωθουν...

αρα ακομα και οταν ολο το αμαξι ειμαι μέσα στο νερό μέχρι να πιάσει πάτω η πόρτα πρακτικά δεν ανοίγει...

κάτι ελεγαν οτι αν ανοίξει ςτο παραθυρο (αν δεν ειναι ηλεκτικό και κολλήσει) βοηθάει η κάτι τετοιο που δεν το πολυκατάλαβα

αρα αμαγινει η στραβη προσπαθουμε να μην πανικοβληθουμε και κάνουμε οτι μπορουμε για να βγουμε το συντόμότερο απ το αμάξι

καλές βουτιές! Laughing

(υ.γ πέραν του χαβαλέ ας το χουμε κατα νου, γιατί ποτε δεν ξέρεις)

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
ath7 (Χαρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

corsa B

Ένταξη: 22 Φεβ 2008
Τόπος: Περιστερι-Κηπουπολη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Ιαν 2009, 00:33:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δηλαδη αμα εχει βαθος βραστα!

Και δεν νομιζω καποιος να καταφερει να κρατησει την ψυχρεμια του! Rolling eyes

+αμα δεν εχεις λυποθυμησει απο το μπαμ και εχεις καταλαβει τι εχει σημβει αν κατσει κανονικα τοτε παιζει να σωθεις! Laughing

Παντως καλο ειναι να τα εχουμε κατα νου!

..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος)
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

Ένταξη: 27 Νοέ 2005
Τόπος: Pyongyang

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Ιαν 2009, 01:19:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

To καλυτερο σε μια τετοια περιπτωση ειναι η να ανοιξεις το τζαμι η να το σπασεις.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

Ένταξη: 22 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Ιαν 2009, 01:36:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Road_Runner έγραψε:
To καλυτερο σε μια τετοια περιπτωση ειναι η να ανοιξεις το τζαμι η να το σπασεις.

Αφου και παλι εξισωθει η πιεση μεσα εξω, αλλιως αν σπασεις το τζαμι χωρις η καμπινα να εχει νερο, κινδινευεις να τραυματιστεις απο τα θραυσματα και την ορμη του νερου που θα εισβαλει στην καμπινα.
Θυμαμαι εδειχνε κατι τετοια βιντεακια ο Σταθακης "απο τη θεση του οδηγου".
Ωραιες εποχες τοτε! Laughing

Messinian Houses
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος)
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

Ένταξη: 27 Νοέ 2005
Τόπος: Pyongyang

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Ιαν 2009, 02:23:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

sps έγραψε:
Road_Runner έγραψε:

Αφου και παλι εξισωθει η πιεση μεσα εξω, αλλιως αν σπασεις το τζαμι χωρις η καμπινα να εχει νερο, κινδινευεις να τραυματιστεις απο τα θραυσματα και την ορμη του νερου που θα εισβαλει στην καμπινα.
Θυμαμαι εδειχνε κατι τετοια βιντεακια ο Σταθακης "απο τη θεση του οδηγου".
Ωραιες εποχες τοτε! Laughing

Ναι προφανως να εχει γεμισει νερο η εστω να εχει αρκετα μεγαλη ποσοτητα...

Πω... Τι μου θυμισες τωρα....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Ιαν 2009, 09:58:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Άσε ότι το τζάμι δεν σπάει με τίποτα...

Επιστροφή στην κορυφή
sod (BASILHS)
Τμήμα Κοινωνικών Εκδηλώσεων

PUG 206 1.4 (8v) Βελτιωμενο στα σημεια

Ένταξη: 10 Νοέ 2004
Τόπος: athina - peristeri

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Ιαν 2009, 10:10:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οποτε αντι για νιτρομπουκαλα βαλε μια μπουκαλα οξυγονου...που ξερειs...μπορει.... Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Ιαν 2009, 10:29:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

To τζαμι δεν υπαρχει περιπτωση να μπορεσεις να το σπασεις κατω απ΄το νερο, και ειδικα οταν το μονο εργαλειο που εχεις ειναι τα χερια σου...
Αυτο που σε σωζει ειναι ειτε ενα ανοιχτο παραθυρο (εστω και λιγο ωστε να γεμισει γρηγορα το αμαξι και να μπορεσεις να ανοιξεις πορτα) ειτε μια ΜΕΓΑΛΗ ανασα για να περιμενεις να εξισωθει η πιεση μεσα-εξω ωστε να μπορεις να ανοιξεις τη πορτα.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Ιαν 2009, 13:15:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

η πίεση θα εξισωθεί κάμποσα δευτερόλεπτα μετα την στιγμή που θα φτάσει τον πυθμένα...

αρα κατα προτίμηση... βουτιές... μόνο στα ρηχά Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Ιαν 2009, 13:47:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ πιστεύω ότι με το που γίνει το σπλας, μέχρι να βυθιστεί πλήρως το αυτοκίνητο έχεις 3-4 δευτερόλεπτα, αρκετά για να σκεφτείς και να ανοίξεις όσο προλάβεις το παράθυρο, πριν κλατάρουν τα ηλεκτρικά. Στα λόγια βέβαια όλα εύκολα φαίνονται! Πρόβλημα θα χουν οι πίσω σε 3θυρο...

Επιστροφή στην κορυφή
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Ιαν 2009, 13:48:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λες να ξυλωσω τα ηλεκτρικα παραθυρα απο το αγωνιστικο???
Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Ιαν 2009, 14:01:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Lef205 έγραψε:
Λες να ξυλωσω τα ηλεκτρικα παραθυρα απο το αγωνιστικο???
Laughing Laughing Laughing

ΜΑΝΘΙΖΕΙΣ

εχεις γραψει 3 ποστ με αηδιες μεσα σε ενα πρωινο

νομιζω οτι ειναι πασιφανες οτι ο λεφος μας ΓΑ**ΣΕ το σκ Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
sod (BASILHS)
Τμήμα Κοινωνικών Εκδηλώσεων

PUG 206 1.4 (8v) Βελτιωμενο στα σημεια

Ένταξη: 10 Νοέ 2004
Τόπος: athina - peristeri

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Ιαν 2009, 17:14:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SnakeMJK έγραψε:
Εγώ πιστεύω ότι με το που γίνει το σπλας, μέχρι να βυθιστεί πλήρως το αυτοκίνητο έχεις 3-4 δευτερόλεπτα, αρκετά για να σκεφτείς και να ανοίξεις όσο προλάβεις το παράθυρο, πριν κλατάρουν τα ηλεκτρικά. Στα λόγια βέβαια όλα εύκολα φαίνονται! Πρόβλημα θα χουν οι πίσω σε 3θυρο...

Γι αυτο λεω να βρεθει ενα how to για το πωs θα κανουμε τα πισω ηλεκτρικα.....στα 3θυρα Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

Ένταξη: 10 Μάϊ 2004
Τόπος: Fathercare

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Ιαν 2009, 17:30:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πολλές ταινίες βλέπετε όλοι σας Laughing

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 masturbisio!!!

Ένταξη: 13 Ιούλ 2003
Τόπος: Νίκαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Ιαν 2009, 23:33:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κάπου είχα δει για παρόμοια κατάσταση (στην τηλεόραση νομίζω) και εκεί ανέφερε πως τα ηλεκτρικά παράθυρα κατεβαίνουν κανονικά. Shocked Shocked Shocked
Τώρα αν όντως ισχύει αυτό..μόνο στην πράξη! Laughing Laughing Laughing

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Ιαν 2009, 23:40:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΤΗΝ ΓΑ**ΣΑΤΕ ! Very happy Very happy Very happy

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
ath7 (Χαρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

corsa B

Ένταξη: 22 Φεβ 2008
Τόπος: Περιστερι-Κηπουπολη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 13 Ιαν 2009, 07:58:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:

ΤΗΝ ΓΑ**ΣΑΤΕ ! Very happy Very happy Very happy

Oh yes... Very happy Very happy

..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 13 Ιαν 2009, 09:20:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

βασικα...

"την πνίξατε"
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 13 Ιαν 2009, 18:06:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

To είχαν σαν θέμα κάποτε οι Mythbusters. Εδώ και τα αποτελέσματα:

http://mythbustersresults.com/episode72

Και μερικά βίντεο... Το όλο εγχείρημα (στο τέλος έχει και το άνοιγμα της πόρτας)
http://www.youtube.com/watch?v=ef2LmRmSQWk

Και εδώ το σπάσιμο του παραθύρου και ο... πάτος:
http://www.youtube.com/watch?v=JFVCC-Hk_ZI

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 13 Ιαν 2009, 18:14:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

sod έγραψε:
SnakeMJK έγραψε:

Γι αυτο λεω να βρεθει ενα how to για το πωs θα κανουμε τα πισω ηλεκτρικα.....στα 3θυρα Laughing Laughing Laughing

Γιατι ? Αν ανοιξεις τα ΠΙΣΩ παραθυρα του 3-θυρου μπορεις να βγεις απο αυτα ??? Shocked

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης