Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
nikapos Μέλος

rallye - 307
Ένταξη: 15 Ιαν 2003 Δημοσιεύσεις: 117 Τόπος: athens
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Οκτ 2003, 09:12:03 Θέμα δημοσίευσης: μπορούν να μειώσουν την ενδειξη του χιλιομετρητη? |
|
|
αγοράζει ένας φίλος 206 αλλά του κάνει εντύπωση που έχει πολύ λίγα χιλιόμετρα. ξέρω ότι τους μηχανικούς χιλιομετρητές τους πειράζουν. μπορούν να κάνουν το ίδιο και με του ηλεκτρονικούς?
μην αρχίσετε να λέτε ότι όλα μπορούν να γίνουν , το ξέρω κι εγώ... θα ήθελα να μου πει κάποιος αν ξέρει σίγουρα! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DRAKE (ΚΥΡΙΑΚΟΣ) Τρελλαμένο μέλος

207 Le Mans No 0638, 106 1,1
Ένταξη: 29 Αύγ 2003 Δημοσιεύσεις: 516 Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Οκτ 2003, 09:19:14 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Δυστυχώς ναι, φίλε μου, μπορούν να το κάνουν αλλά όχι ο οποιοσδήποτε. Πρέπει να βρείς μηχανικό τσακάλι για να επέμβει ΣΩΣΤΑ στον εγκέφαλο και να κάνει την αλλαγή. Αν έχεις κάποιον γνωστό σε συνεργεία του PSA μπορεί να γίνει.
Μην αποκλείεις την πιθανότητα πάντως να είναι αυτά τα πραγματικά χλμ του αυτοκινήτου,. Εγώ όταν πήρα το δικό μου σε ενάμιση χρόνο είχα κάνει μόνο 6700χλμ!!! Αλήθεια πόσα έχει;
Πάρα πολύ κ@λ@παιδο ο Κυριάκος ρε Κούλα... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ΒΟΥΛΑ - ΒΑΓΓΕΛΗΣ (ΒΟΥΛΑ - ΒΑΓΓΕΛΗΣ) Νέος χρήστης

PEUGEOT 206 CC ROLLAND GARROS
Ένταξη: 11 Ιούν 2003 Δημοσιεύσεις: 69 Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Οκτ 2003, 09:28:24 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Κάποιος γνωστός πούλησε το AUDI του σε έμπορο (με ηλεκτρονικό) και πέρασε μετά από καιρό να πάρει τα χαρτιά της μεταβίβασης και είχε μισά χιλιόμετρα επάνω.
Μπορούν να πειραχτούν όλα, αυτό είναι το βέβαιο. Αυτό που ξέρω για τη BMW είναι πως όταν ελεγχθεί ο εγκέφαλος εμφανίζει τα πραγματικά χλμ. που έχει κάνει το αυτοκίνητο κι ας δείχνει διαφορετικό νούμερο.
Μπορείς να το ελέγξεις αυτό για τον εγκέφαλο αν ισχύει και για άλλες μάρκες. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ΒΟΥΛΑ - ΒΑΓΓΕΛΗΣ (ΒΟΥΛΑ - ΒΑΓΓΕΛΗΣ) Νέος χρήστης

PEUGEOT 206 CC ROLLAND GARROS
Ένταξη: 11 Ιούν 2003 Δημοσιεύσεις: 69 Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Οκτ 2003, 09:29:15 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Κάποιος γνωστός πούλησε το AUDI του σε έμπορο (με ηλεκτρονικό) και πέρασε μετά από καιρό να πάρει τα χαρτιά της μεταβίβασης και είχε μισά χιλιόμετρα επάνω.
Μπορούν να πειραχτούν όλα, αυτό είναι το βέβαιο. Αυτό που ξέρω για τη BMW είναι πως όταν ελεγχθεί ο εγκέφαλος εμφανίζει τα πραγματικά χλμ. που έχει κάνει το αυτοκίνητο κι ας δείχνει διαφορετικό νούμερο.
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
vangsgr (Vangelis) Μέλος

206xs 1,6(16v)
Ένταξη: 19 Ιούν 2003 Δημοσιεύσεις: 147 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Οκτ 2003, 09:42:33 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ΒΟΥΛΑ - ΒΑΓΓΕΛΗΣ έγραψε: | Αυτό που ξέρω για τη BMW είναι πως όταν ελεγχθεί ο εγκέφαλος εμφανίζει τα πραγματικά χλμ. που έχει κάνει το αυτοκίνητο κι ας δείχνει διαφορετικό νούμερο.
Απ' ότι ξέρω ισχύει όντως για όλα τα αυτοκίνητα |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Ronin (Πάνος) Έχω ξεφύγει !!!

206 Grand Tourisme 2.0 16v
Ένταξη: 08 Δεκ 2002 Δημοσιεύσεις: 1252 Τόπος: ΑΘΗΝΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Οκτ 2003, 09:43:28 Θέμα δημοσίευσης: Re: μπορούν να μειώσουν την ενδειξη του χιλιομετρητη? |
|
|
nikapos έγραψε: | αγοράζει ένας φίλος 206 αλλά του κάνει εντύπωση που έχει πολύ λίγα χιλιόμετρα. ξέρω ότι τους μηχανικούς χιλιομετρητές τους πειράζουν. μπορούν να κάνουν το ίδιο και με του ηλεκτρονικούς?
μην αρχίσετε να λέτε ότι όλα μπορούν να γίνουν , το ξέρω κι εγώ... θα ήθελα να μου πει κάποιος αν ξέρει σίγουρα! |
Περυσι το καλοκαιρι,το αυτοκινητο ειχε μπει στο φανοποιειο της LION .Το αυτοκινητο μπηκε μεσα με 24.500κατι χιλιομετρα,και οταν το παρελαβα,ειχε 19.980.
Προσπαθησα φυσικα να μαθω,τι ακριβως ειχε γινει,αλλα το μονο που καταφερα,ηταν να σπασω τα νευρα μου.Ακουσα απιστευτα πραγματα απο τα ''τσακαλια'' εκει.Τελικα ολοι μου ελεγαν οτι εκανα ΛΑΘΟΣ ,και οτι σε αυτον τον εγκεφαλο δεν μπορουν να αλλαχτουν τα χιλιομετρα..
Επειδη δεν ηθελα να καταληξω στο τρελλαδικο,το παρατησα το θεμα.
Το τι εγινε ,δεν το εμαθα ποτε.Το μονο σιγουρο ειναι οτι το αμαξι το πηρα με καμποσα χιλιομετρα λιγοτερα... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
vangsgr (Vangelis) Μέλος

206xs 1,6(16v)
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Οκτ 2003, 10:12:49 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Σου αφαίρεσαν χιλιόμετρα για πλάκα ε;
Καλό αυτό να τους πάμε και τα δικά μας!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Vasso (Βάσω) Φανατικό μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)
Ένταξη: 09 Σεπ 2002 Δημοσιεύσεις: 395 Τόπος: Fortaleza - Brasil (Νέα Σμύρνη)
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Οκτ 2003, 11:40:05 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Πρέπει να το έχω ξαναναφέρει αυτό . Ένας φίλος μου πούλησε το αμάξι του πριν από 2 μήνες , ένα Punto Sporting 2001 και το είχε πάει εκεί που το πήρε και ο ίδιο ο αντιπρόσωπος του σύστησε έναν μηχανικό ο οποίος του μείωσε τα χιλιόμετρα από 110.000 σε 45.000 χλμ !!!!!
Πλήρωσε βέβαια ένα ποσό για τη δουλειά αυτή αλλά το αμάξι .......... βγήκε πολύ νεότερο
Παρόμοια περίπτωση ένας άλλος με ένα Golf και αυτό του 2001 !!!
 Fortaleza !!
Ο ήλιος καίει ..... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
vangsgr (Vangelis) Μέλος

206xs 1,6(16v)
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Οκτ 2003, 11:47:50 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Και πως μπορεί ο φουκαράς που πάει να πάρει μεταχειρισμένο να διαπιστώσει αυτή την απάτη
Απλώς στραβώνει τα δάχτυλα κι ελπίζει στη θεά τύχη για να μήν του κάτσει μια τέτοια περίπτωση;;;;
Μήπως φταίμε κι εμείς που όταν αγοράζουμε δεν θέλουμε κάτι τέτοιο αλλά όταν πουλάμε το επιδιώκουμε  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DimiP Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT
Ένταξη: 16 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 5259 Τόπος: Πειραιάς
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 10 Οκτ 2003, 01:31:27 Θέμα δημοσίευσης: Re: μπορούν να μειώσουν την ενδειξη του χιλιομετρητη? |
|
|
Judger έγραψε: | nikapos έγραψε: | αγοράζει ένας φίλος 206 αλλά του κάνει εντύπωση που έχει πολύ λίγα χιλιόμετρα. ξέρω ότι τους μηχανικούς χιλιομετρητές τους πειράζουν. μπορούν να κάνουν το ίδιο και με του ηλεκτρονικούς?
Περυσι το καλοκαιρι,το αυτοκινητο ειχε μπει στο φανοποιειο της LION .Το αυτοκινητο μπηκε μεσα με 24.500κατι χιλιομετρα,και οταν το παρελαβα,ειχε 19.980.
Προσπαθησα φυσικα να μαθω,τι ακριβως ειχε γινει,αλλα το μονο που καταφερα,ηταν να σπασω τα νευρα μου.Ακουσα απιστευτα πραγματα απο τα ''τσακαλια'' εκει.Τελικα ολοι μου ελεγαν οτι εκανα ΛΑΘΟΣ ,και οτι σε αυτον τον εγκεφαλο δεν μπορουν να αλλαχτουν τα χιλιομετρα..
Το τι εγινε ,δεν το εμαθα ποτε.Το μονο σιγουρο ειναι οτι το αμαξι το πηρα με καμποσα χιλιομετρα λιγοτερα... |
ποσο σιγουρος εισαι οτι πηρες πισω το δικο σου αμαξι;; μηπως σου εδωσαν κανενα αλλο ;;; 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
kanelj (Γιαννης) Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?
Ένταξη: 27 Μάρ 2003 Δημοσιεύσεις: 2206 Τόπος: Γαλατσι
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 10 Οκτ 2003, 01:47:59 Θέμα δημοσίευσης: Re: μπορούν να μειώσουν την ενδειξη του χιλιομετρητη? |
|
|
DimiP έγραψε: | Judger έγραψε: | nikapos έγραψε: | αγοράζει ένας φίλος 206 αλλά του κάνει εντύπωση που έχει πολύ λίγα χιλιόμετρα. ξέρω ότι τους μηχανικούς χιλιομετρητές τους πειράζουν. μπορούν να κάνουν το ίδιο και με του ηλεκτρονικούς?
ποσο σιγουρος εισαι οτι πηρες πισω το δικο σου αμαξι;; μηπως σου εδωσαν κανενα αλλο ;;;  |
λες
χα χα χα ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

www.secret-rooms.gr |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
vangsgr (Vangelis) Μέλος

206xs 1,6(16v)
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 10 Οκτ 2003, 08:20:52 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Καλό εεεεεεεεεεεεεεεε  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
nikapos Μέλος

rallye - 307
Ένταξη: 15 Ιαν 2003 Δημοσιεύσεις: 117 Τόπος: athens
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 10 Οκτ 2003, 08:44:10 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ρώτησα κι εγώ χθες ένα μαντρά , ειδικά για τα ηλεκτρονικά και μου είπε ότι γίνεται... τελικά είναι πουστιά, διότι εκτός από τα σέρβις, υπάρχουν πράγματα που αλλάζουν σε συγκεκριμένα χιλιόμετρα όπως ο ιμάντας χρονισμού κι είναι μαμακία να πάρεις ένα μεταχειρισμένο και μετά να σπάσει ο ιμάντας και να χτυπήσουν οι βαλβιδες και να πάθεις τρελή ζημιά... νομίζω ότι μετά την αγορά καλό είναι να ρωτάμε τον προηγούμενο ιδιοκτήτη να μας πει την αλήθεια, για να προλάβουμε άλλες ζημιές. ούτως ή άλλως οι καινούργιοι κινητήρες αντέχουν σε πολλά απροβλημάτιστα χιλιόμετρα. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
vangsgr (Vangelis) Μέλος

206xs 1,6(16v)
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 10 Οκτ 2003, 08:48:56 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
nikapos έγραψε: | ρώτησα κι εγώ χθες ένα μαντρά , ειδικά για τα ηλεκτρονικά και μου είπε ότι γίνεται... τελικά είναι πουστιά, διότι εκτός από τα σέρβις, υπάρχουν πράγματα που αλλάζουν σε συγκεκριμένα χιλιόμετρα όπως ο ιμάντας χρονισμού κι είναι μαμακία να πάρεις ένα μεταχειρισμένο και μετά να σπάσει ο ιμάντας και να χτυπήσουν οι βαλβιδες και να πάθεις τρελή ζημιά... νομίζω ότι μετά την αγορά καλό είναι να ρωτάμε τον προηγούμενο ιδιοκτήτη να μας πει την αλήθεια, για να προλάβουμε άλλες ζημιές. ούτως ή άλλως οι καινούργιοι κινητήρες αντέχουν σε πολλά απροβλημάτιστα χιλιόμετρα. |
Μετά την αγορά είναι μάλλον αργά. Η ζημιά έχει γίνει ήδη.
Την πάτησα άλλωστε με το πρώτο μου αυτοκίνητο (Renault Clio) και 9 μήνες μετά την αγορά το έφτιαξα σχεδόν όλο.
Δεν έπαιρνα καινούριο καλύτερα  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|