PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Τσιμπάει νερά το rc?

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
nikossk30 (niko)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

207 rc

Ένταξη: 29 Απρ 2014

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Μάϊ 2015, 23:08:34    Θέμα δημοσίευσης: Τσιμπάει νερά το rc? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα παιδιά.μετα απο 1 χρόνο που εχω το αμάξι σήμερα ο δείκτης υγρών ψυγείου ηταν στο min.τσιμπαει νερά γενικά το rc?εψαξα για διαρροή και δεν εχει κάπου.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
saikoe_39 (Κώστας)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207

Ένταξη: 27 Απρ 2009
Τόπος: Στο στόκολο.!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 05 Μάϊ 2015, 02:50:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και εκει θα μεινει....
ριχνε του ματιες να δεις ενα θα πεσει και αλλο...αλλα δεν το νομιζω..

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
JDROGAS (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

PEUGEOT 207 RC-207 1.4-ALFA 75 TURBO

Ένταξη: 24 Δεκ 2005
Τόπος: KAΛΑΜΑΤΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 05 Μάϊ 2015, 08:00:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μετα απο 8ετη πλεον συμβιωση μπορω να σε διαβεβαιωσω πως οχι δεν "τρωει νερα".
Φυσικα αυτο προυποθετει πως θελει και καποια αλλαγη ανα 2-3 χρονια.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
driver7 (thanassis)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 RC f/l

Ένταξη: 12 Σεπ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 05 Μάϊ 2015, 08:28:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Διαρροή από αντλία είδες φαντάζομαι...το πιο κλασσικό δηλαδή...
Στον δεξί τροχό, αφού έχεις στρίψει τιμόνι τέρμα αριστερά κοιτάς από κάτω...
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 05 Μάϊ 2015, 18:54:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν απλα κατεβηκε στο μιν μην σε ανχωνει καθολου....αν αδειασε τελιως και το κανεει και επανηλημενα τοτε εχεις θεμα και ψαχνεις για διαροη....οπω ολα τα υγρα και το ψυκτικο εχει και αυτο φθορα στην δειαρκεια των κυκλων που κανει (ζεσταματα κρυωματα) οποτε λογικο ειναι να χαθει μια μικρη ποσοτητα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Driver ///M (Άρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 1.4 90hp sport

Ένταξη: 16 Νοέ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 06 Μάϊ 2015, 00:59:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Giannis307 έγραψε:
Αν απλα κατεβηκε στο μιν μην σε ανχωνει καθολου....αν αδειασε τελιως και το κανεει και επανηλημενα τοτε εχεις θεμα και ψαχνεις για διαροη....οπω ολα τα υγρα και το ψυκτικο εχει και αυτο φθορα στην δειαρκεια των κυκλων που κανει (ζεσταματα κρυωματα) οποτε λογικο ειναι να χαθει μια μικρη ποσοτητα

Αν δεν κανω λαθος ειναι κλειστο κυκλωμα, οποτε μαλλον δεν θα'πρεπε να υπαρχει η οποιαδηποτε μειωση στη σταθμη του αντιψυκτικου.

Και σε αλλα αυτοκινητα που εχω δει, το αντιψυκτικο δεν εχει πεσει χιλιοστο σε περισσοτερο απο 20.000 χλμ.
Ωστοσο και στο 207 μου το αντιψυκτικο πεφτει απ'το μαξ στο μιν στα 900-1000χλμ.
Δεν ξερω αν παει και παρακατω γιατι το αργοτερο σε κανα 10ημερο το παω παλι στο μαξ, αλλα παρατηρω πως ενω πεφτει γρηγορα κατω απο το μαξ, οσο πλησιαζει προς το μιν η σταθμη πεφτει πολυ πιο αργα.
Το γιατι, αγνωστο.
Επιστροφή στην κορυφή
saikoe_39 (Κώστας)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 06 Μάϊ 2015, 01:05:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Aστο να παει και κατω απο το μιν..εκει θα μεινει...
Δεν εχω ασχοληθει γιατι μερικα το κανουν..αλλα και το δικο μου ειναι ενα απο αυτα..

Επιστροφή στην κορυφή
Andreasf1 (Ανδρέας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 GT 1.6 (HDi) 110

Ένταξη: 05 Δεκ 2012
Τόπος: Καλαμάτα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 06 Μάϊ 2015, 01:29:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ανά ~8μηνο, ίσως και παραπανω, και με 10-12000 χλμ πέφτει και σε εμενα η στάθμη απο το μαξ και πάει αναμεσα στο μιν και μαξ.. Απλά το συμπληρωνω.

Είναι φυσιολογικό θεωρώ μιας και υπάρχει και το φαινομενο της (ελάχιστης μεν) εξάτμισης του.

Το έχω παρατηρήσει και σε thp175 αλλά και σε άλλα αυτοκίνητα της παρέας μου.

Ανα 1.000 χλμ παντως φυσιολογικό δεν νομίζω να είναι.. :S Κάτι πρέπει να παιζει..

Peugeot 2 0 7 | GT HDI |
Επιστροφή στην κορυφή
saikoe_39 (Κώστας)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 06 Μάϊ 2015, 01:57:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οπως εγραψα και πιο πανω...δοκιμαστε και αφηστετο για λιγο καιρο κοντα στο MIN...και δειτε πως θα παει...(εκει θα μεινει..εκτος και εαν χανεις απο την τρομπα)

Απλα προς γνωση το σωληνάκι της επιστροφης απο το ψυγειο..εχει ενα ορινγκ..
Οταν λοιπον η σταθμη ειναι στο ΜΑΧ...και το κυκλωμα πρεσαρει...ΟΛΑ χανουν απο εκει..μιας και η σταθμη φτανει μεχρι αυτο(η μαλλον πανω απο αυτο).. απλα λογο του πλαστικου καλυμματος δεν ειναι ορατο...

Οταν η σταθμη ειναι στο ΜΙΝ...ενω το κυκλωμα πρεσαρει η σταθμη δεν φτανει το υψος του σωληνα αυτου..και δε υπαρχει πλεον το φαινόμενο της απωλειας.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης