PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ ΙΜΟΜΠΙΛΑΙΖΕΡ

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
savas22 (Savas)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 106 rallye 1600 16 V

Ένταξη: 14 Νοέ 2009
Τόπος: Edessa

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Ιούλ 2011, 20:40:14    Θέμα δημοσίευσης: ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ ΙΜΟΜΠΙΛΑΙΖΕΡ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΕΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΩ ΤΟ ΙΜΟΜΠΙΛΑΙΖΕΡ ΑΠΟ ΠΕΖΟ 106 ΡΑΛΛΥ ΤΟ 1998.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΚΑΝΑ ΕΝΑ ΒΡΑΧΙΚΥΚΛΟΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΕΙ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ,ΑΛΛΑ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΕ ,ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΩ ΤΟ ΙΜΟΜΠΙΛΑΙΖΕΡ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
ice-t (Πέτρος)
Μέλος
Μέλος

Ένταξη: 29 Μάρ 2011

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 08 Ιούλ 2011, 09:00:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το ιμο ειναι πολυ ευκολο να βγει... αλλα δεν θα στο συνιστουσα.

Πιο παλια δεν θα μιλαγα καν για τετοιες πληροφοριες αλλα πλεον ειναι πασίγνωστα... Το ιμο κρυβεται στην κολωνα του τιμονιου, ενα μικρο μαυρο κουτακι με μια φυσουλα.

ΟΜΩΣ

Δεν το συνιστω... Ο πιο συνιθισμενος τροπος που ανοιγουν τα 106 ειναι να ξυλωνουν την ταπα του ρεζερβουαρ, να βγαζουν αντικλειδι και μετα... bye buy 106!

ΑΝ θες έχω άτομο δικό μου να σου λύσει το όποιο "πρόβλημα" με το ιμο...

Άκου εκεί... ακύρωσε το ιμο....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 08 Ιούλ 2011, 13:36:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ice-t έγραψε:

Δεν το συνιστω... Ο πιο συνιθισμενος τροπος που ανοιγουν τα 106 ειναι να ξυλωνουν την ταπα του ρεζερβουαρ, να βγαζουν αντικλειδι και μετα... bye buy 106!

ΑΝ θες έχω άτομο δικό μου να σου λύσει το όποιο "πρόβλημα" με το ιμο...

Άκου εκεί... ακύρωσε το ιμο....

NAI αυτο που περιγραφεις και αν ειναι επιστιμονικη φαντασια....τα 106 σαξο ανοιγουν πανευκολα...και οσο αφορα το ιμμο αν ο αλλος ειναι κλεφτης που γνωριζει εχει καβα ενα μαμα εγκεφαλλο ξεκλειδωτο κανει και μια κατσαβιδια στην κλειδαρια και αντιο....τι ταπες και πρασιναλογα λες..... Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
ice-t (Πέτρος)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 08 Ιούλ 2011, 14:05:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Υπάρχουν πολλοί τρόποι, ψήνεσαι να τους αναλύσουμε όλους?
Η τάπα βγαίνει σε 2 λεπτά και το κλειδί σε 10.

Είμαι φαντασιόπληκτος ο άτιμος, τι να κάνουμε!
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 08 Ιούλ 2011, 14:35:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

an o allow einai toso psagmenos wste na ktsei na vgalei antikleidi mallon pio pithano senario einai ayto pou lew
Επιστροφή στην κορυφή
savas22 (Savas)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 106 rallye 1600 16 V

Ένταξη: 14 Νοέ 2009
Τόπος: Edessa

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 09 Ιούλ 2011, 11:20:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το ξέρω οτι η πλακετα βρισκετε στην κολονα του τιμονιου,αλλα το θεμα ειναι οτι αν βγαλω τιν φυσουλα θα δουλεψει κανονικα?η θα θελει καποια γεφυρα εκει ?
Επιστροφή στην κορυφή
ice-t (Πέτρος)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 09 Ιούλ 2011, 22:02:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

βγαζεις το ιμο, ξεκλειδωνεις τον εγκεφαλο και νομιζω παιζει ετσι, αλλα δεν το συνιστω..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης