Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
ik307cc Μόλις έγραψα

Ένταξη: 01 Δεκ 2013 Δημοσιεύσεις: 2
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 01 Δεκ 2013, 18:13:19 Θέμα δημοσίευσης: Άνοιγμα καπό εξωτερικά |
|
|
Γεια σας,
έχω ένα 307cc μοντέλο 2004 και έχω πάθει το εξής. Μετά από αρκετό καιρό ακινησίας, η μπαταρία έχει αδειάσει, ο μύλος της κλειδαριάς στην πόρτα ήταν χαλασμένος και έτσι δεν υπάρχει τρόπο να ανοίξω το αυτοκίνητο.
Η λύση φαντάζομαι είναι να ανοίξω το καπό και να αλλάξω μπαταρία, αλλά δεν ξέρω πως μπορεί αυτό να γίνει από έξω έστω και με μικρή ζημιά.
Αν υπάρχει κάποια ιδέα για το καπό ή γενικότερα για να ανοίξει το αυτοκίνητο, ευχαριστώ πολύ για τη βοήθειά σας!
Γιάννης. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Giannis307 (Giannis???) Έχω ξεφύγει !!!

308 Thp130
Ένταξη: 05 Δεκ 2006 Δημοσιεύσεις: 3967 Τόπος: Nikaia/Argyroupoli
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 01 Δεκ 2013, 18:22:29 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ειναι δτσκολο φιλε μου αυτο που ζητας μιας και η κλειδαρια ειναι πολυ ψηλα χωμενη...αν εχεις θραυση κρυσταλων στην ασφαλεια σπασε τζαμι καλητερα....πιο μικρη ζημια θα κανεις ακομα και να το πληρωσεις το τζμια απο την τσεπη σου....
Ανα σπασεις το φινιστρινι και βαλεις χερι και ανοιξεις το χερουλι θα ανοιξει |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
hlias303 Νέος χρήστης

Ένταξη: 20 Μάϊ 2013 Δημοσιεύσεις: 51
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 01 Δεκ 2013, 20:09:02 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
σε μια ανάλογη κατάσταση σε grand cherokee έπεσα από κάτω με καλώδια άλλης μπαταρίας τον αρνητικό όπου να ναι και τον θετικό πάνω στο θετικό της μίζας και άλλος ένας απέξω να πατήσει το "τιλεκοντρολ" στο grand χώραγα στο 307 θα χρειαστείς γρύλο για να φτάσεις την μίζα! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Giannis307 (Giannis???) Έχω ξεφύγει !!!

308 Thp130
Ένταξη: 05 Δεκ 2006 Δημοσιεύσεις: 3967 Τόπος: Nikaia/Argyroupoli
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 01 Δεκ 2013, 20:30:58 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Και παλι χλωμο....η μιζα ειναι απο πισω και εχει γεφυρα απο κατω....αν το μπορεσει ομως θα ειναι καλη φαση |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
alfasud (Γιώργος) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 106 R 1.6 (16V)
Ένταξη: 09 Νοέ 2011 Δημοσιεύσεις: 457
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 01 Δεκ 2013, 21:26:48 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ρίχνω μια ιδέα, δεν ξέρω κατα ποσο μπορεί να εφαρμοστεί.
Έχω πάρει από το Lidl ενα εργαλειάκι που συνδέει τους... αναπτήρες δυο αυτοκινήτων ( υποτίθεται το ένα έχει μεινει από μπαταρία). Βάζεις μπροστά το "καλό" και δίνει ρεύμα στο άλλο ώστε να πάρει μπροστά. Εγώ το χρησιμοποιώ στο σκουτερ μου ( που ως γνήσιο σκούτερ δεν έχει μανιβέλα, έτσι ειδικά μετά από χρονικά διαστήματα ακινησίας, κινδυνεύω να μείνω από μπαταρια και με έχει σώσει μερικές φορές.
Ένα τέτοιο δεν θα μπορούσε να συνδεθεί στο κύκλωμα του αυτοκινήτου όσο γινεται πιο ανώδυνα και να βοηθήσει??
Auto Power
"Ο ΝΟΤΗΣ" |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
makis106 (makis) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)
Ένταξη: 15 Μάϊ 2007 Δημοσιεύσεις: 2966
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 01 Δεκ 2013, 21:58:07 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Και πως θα εχεις προσβαση στον αναπτήρα του αυτοκινητου που θες να ξεκλειδώσεις
Εκτος και αν εννοεις να συνδεσεις επανω στην πλεξουδα του, πραγμα αδυνατο.
Το μονο που μπορει να χει αποτελεσμα ειναι αυτο που ειπε ο hlias303, με τη μιζα.
etuned |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
bagos (bagosgt-Moderator at O.X) Έχω ξεφύγει !!!

207....
Ένταξη: 17 Σεπ 2012 Δημοσιεύσεις: 1050 Τόπος: Halkida
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 01 Δεκ 2013, 22:22:55 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
δτο δικο μου 207 που ειχε φυγει η ντιζα του καπω κ δε μπορουσα να το ανοιξω,το σηκωσα με εναν γρυλο,επεσα απο κατω κ εβαλα το χερι μου κ ανοιξα το κουμπωμα του καπω...δε ξερω τι χωρο εχει το δικο σου σα μηχανοστασιο κ αν σου δινει χερι να φτασει απο κατω,τον γαντζο του καπω,παντως κανε μια δοκιμη... 
μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
hlias303 Νέος χρήστης

Ένταξη: 20 Μάϊ 2013 Δημοσιεύσεις: 51
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 01 Δεκ 2013, 23:13:39 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
alfasud έγραψε: | Ρίχνω μια ιδέα, δεν ξέρω κατα ποσο μπορεί να εφαρμοστεί.
Έχω πάρει από το Lidl ενα εργαλειάκι που συνδέει τους... αναπτήρες δυο αυτοκινήτων ( υποτίθεται το ένα έχει μεινει από μπαταρία). Βάζεις μπροστά το "καλό" και δίνει ρεύμα στο άλλο ώστε να πάρει μπροστά. Εγώ το χρησιμοποιώ στο σκουτερ μου ( που ως γνήσιο σκούτερ δεν έχει μανιβέλα, έτσι ειδικά μετά από χρονικά διαστήματα ακινησίας, κινδυνεύω να μείνω από μπαταρια και με έχει σώσει μερικές φορές.
Ένα τέτοιο δεν θα μπορούσε να συνδεθεί στο κύκλωμα του αυτοκινήτου όσο γινεται πιο ανώδυνα και να βοηθήσει?? |
αυτό το εργαλειακή μπορεί να κανε δουλειά στο scooter μην το χρησιμοποιήσεις ποτε σε αμάξι είναι μονο για να αλλάξεις μπαταρία χωρίς να χασίς μνήμες! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ik307cc Μόλις έγραψα

Ένταξη: 01 Δεκ 2013 Δημοσιεύσεις: 2
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 02 Δεκ 2013, 08:12:48 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ευχαριστώ πάρα πολύ όλους για τις άμεσες και πολύ χρήσιμες απαντήσεις! Με βλέπω για την πιο απλή για εμένα λύση του τζαμιού! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
alfasud (Γιώργος) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 106 R 1.6 (16V)
Ένταξη: 09 Νοέ 2011 Δημοσιεύσεις: 457
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 02 Δεκ 2013, 09:24:42 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
hlias303 έγραψε: | alfasud έγραψε: | Ρίχνω μια ιδέα, δεν ξέρω κατα ποσο μπορεί να εφαρμοστεί.
Ένα τέτοιο δεν θα μπορούσε να συνδεθεί στο κύκλωμα του αυτοκινήτου όσο γινεται πιο ανώδυνα και να βοηθήσει?? |
αυτό το εργαλειακή μπορεί να κανε δουλειά στο scooter μην το χρησιμοποιήσεις ποτε σε αμάξι είναι μονο για να αλλάξεις μπαταρία χωρίς να χασίς μνήμες! |
Έχω δώσει ρεύμα σε άλλο αμάξι με αυτό! Μια χαρά πήρε μπρος
Auto Power
"Ο ΝΟΤΗΣ" |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|