PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - Αλλαγή μπαταρίας
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Ιαν 2003, 21:00:29    Θέμα δημοσίευσης: 206 Μπαταρία Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδες λογω αμεσης αναβαθμισης (τι αναβαθμιση δηλ. αφου τα πεταξα ολα και βαζω αλλα ;;...τελος παντων) του Ηχοσυστηματος στον Πεζουλα , θα χρειαστω τις γνωσεις σας ωστε να δω αν θα αντεξει η μπαταρια μου.
Λοιπον, εχω μια μπαταρια ξηρου τυπου η κλειστου τυπου (δεν ανοιγει-δεν συμπληρωνεις υγρα) με τα εξης στοιχεια:

Mαρκα :Delphi 55Ah
BE 05527
CCA (-18 *C) BCI450
IEC300 DIN 255 EN 510

Ξερει κανεις να μεταφρασει αυτα τα στοιχεια ;
Με ενδιαφερει ιδιαιτερα αυτο το νουμερακι που δειχνει ποσο αντεχει σε στοιγμιαια αποφορτιση οταν δηλαδη θα χρειαστει να τραβηξει αποτομα ρευμα ο/οι ενισχυτης/τες.

Επισης ξερει κανεις το δυναμο του 206 1400xt (no multiplexing) model 2000, τι ικανοτητα φορτωσης της μπαταριας εχει;;;

Δεκτες και αλλες παρατηρησεις απο γνωστες του I.C.E. περι ρευματων και μπαταριων.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Ady (Αδριανός)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2001)

Ένταξη: 03 Σεπ 2002
Τόπος: Αθήνα - Ν. Ερυθραία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 20 Ιαν 2003, 12:42:03    Θέμα δημοσίευσης: Re: ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΙΑΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ η πως διαβαζουμε τη μπαταρια Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:
Παιδες λογω αμεσης αναβαθμισης (τι αναβαθμιση δηλ. αφου τα πεταξα ολα και βαζω αλλα ;;...τελος παντων) του Ηχοσυστηματος στον Πεζουλα , θα χρειαστω τις γνωσεις σας ωστε να δω αν θα αντεξει η μπαταρια μου.
Λοιπον, εχω μια μπαταρια ξηρου τυπου η κλειστου τυπου (δεν ανοιγει-δεν συμπληρωνεις υγρα) με τα εξης στοιχεια:

BE 05527
CCA (-18 *C) BCI450
IEC300 DIN 255 EN 510

Με ενδιαφερει ιδιαιτερα αυτο το νουμερακι που δειχνει ποσο αντεχει σε στοιγμιαια αποφορτιση οταν δηλαδη θα χρειαστει να τραβηξει αποτομα ρευμα ο/οι ενισχυτης/τες.

Επισης ξερει κανεις το δυναμο του 206 1400xt (no multiplexing) model 2000, τι ικανοτητα φορτωσης της μπαταριας εχει;;;

Δεκτες και αλλες παρατηρησεις απο γνωστες του I.C.E. περι ρευματων και μπαταριων.

Δημήτρη, από τα λίγα που ξέρω είναι ότι το CCA σημαίνει Cold Cranking Amps, και μας δείχνει το μέγιστο αριθμό των αμπέρ που μπορεί συνεχόμενα να "δώσει" η μπαταρία για 30 δευτερόλεπτα στους -17,8 βαθμούς Κελσίου, πριν πέσει κάτω από τα 7,2 Volt.

Τα BCI, IEC, DIN, EN είναι στάνταρ οργανισμών (π.χ. BCI=Battery Council International)

Αρα κατά BCI η μπαταρία σου μπορεί να δώσει 450 αμπέρ επί 30 δευτερόλεπτα στους -17.8 βαθμούς Κελσίου, πριν πέσει σε επικίνδυνα επίπεδα (κάτω από 7,2 Volt).
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 20 Ιαν 2003, 20:44:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μπορεις να κανεις το εξης : η να βαλεις αλλο συστημα μπαταριων (πραγματικες μπαταριες) εαν εχεις ΤΡΟΜΕΡΕΣ απαιτησεις σε ενεργεια, η να βαλεις ΠΥΚΝΩΤΗ εαν και παλι εχεις αναγκη για εχτρα ρευμα.
Συνηθως για εναν ενισχυτη ακομη και 5καναλο δεν βαζουμε πυκνωτη αν εχουμε καλη μπαταρια και δυνατο δυναμο που ανταπεξερχεται στα καθηκοντα του φορτιζοντας τη μπαταρια.

παντως οι πυκνωτες ειναι ακριβοι και αρχιζουν απο 50000δρχ η 150Ε.

Επιστροφή στην κορυφή
mick206 (Πράσινος Ninja)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line

Ένταξη: 06 Νοέ 2002
Τόπος: Άλφα Κένταυρος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Ιαν 2003, 08:32:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ παιδιά που έχω τετρακάναλο ενισχυτή και έχω το 1.1lt δέν έχω κάποιο πρόβλημα με την μπαταρία.Εξάλλου το ερώτημα είναι γιατί να έχω; Laughing Laughing Laughing
Εννοείται πως όταν θα βάλεις μπρός και θα ξεκινήσει το αμάξι δέν θα έχεις το ραδιο-cd αναμμένο να παίζει!!!! Πρώτα βάλε μπρός και μετά κάνε ότι θες!!! Wink Η μπαταρία απο όσο ξέρω υπάρχει για να παίρνει μπρός το αμαξάκι μας Wink Εάν έχετε το αμάξι σβηστό και παίζει το ραδιο-cd τότε λογικό είναι η μπαταρία να εξαντληθεί Rolling eyes

Είναι πολύ ωραία η αίσθηση του να πιστεύεις πως ζεις σε μια μικρή Αυστραλία με τόσα καγκούρια που κυκλοφορούν...
Achtung achtung!! Ζουν ανάμεσά μας! Ich bin αλύπητοι und ανελέητοι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Ιαν 2003, 18:06:03    Θέμα δημοσίευσης: Re: ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΙΑΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ η πως διαβαζουμε τη μπαταρια Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:

BE 05527
CCA (-18 *C) BCI450
IEC300 DIN 255 EN 510

ΟΡΙΣΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ:

Τα νούμερα σημαίνουν τα εξής : 55Ah = διαβάζετε 55 αμπερορια και σημαίνει ότι καταναλώνοντας 1 αμπέρ αντέχει 55 ώρες , οπότε π.χ. 10 αμπέρ =55/10=5,5 ώρες.
BE 05527 είναι το μοντέλο. CCA(-18C) την θερμοκρασία που τα επόμενα στοιχεία είναι δυνατά. IEC300 χρησιμοποιείτε περισσότερο στην Ιαπωνία, DIN255 η ευρωπαϊκή μέτρηση που μας αφορά και σημαίνει στιγμιαία αμπέρ (αμπέρ εκκίνησης π.χ. μίζα, όχι όμως ο ενισχυτής γιατί αυτός θέλει και ταχύτητα κάτι που δεν έχουν όλες η κοινές μπαταρίες) δηλαδή 255 αμπέρ, EN510 και αυτή αντίστοιχη και δεν θυμάμαι ποιος την χρησιμοποιεί. Η μπαταρία λέγετε κλειστού τύπου και σημαίνει όχι ότι δεν έχει υγρά , αλλά ότι αυτά δεν εξαερώνονται οπότε δεν χρειάζεται συμπλήρωμα . Το πεζο φοράει 60 αμπέρ δυναμό. Εγώ θα σου πρότεινα να βάλεις έναν πυκνωτή 1farad , και όταν η μπαταρία χαλάσει τότε βαλε κάποια με ντζελ π.χ.OPTIMA, τα διό τελευταία έχουν ταχύτατη φόρτιση και εκφόρτιση κάτι που θέλουμε για τους ενισχυτές.

Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Ιαν 2003, 01:26:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Larry69 έγραψε:
Ρε Δημήτρη Δεν υπάρχει πυκνωτής 1 F μήπως αναφέρεσαι σε μF ή mF Question Wink Question

Κανεις λαθος Λαζαρε.
οριστε τα τεχν. χαρακτηριστικα ενος πυκνωτη signat.

The ECC-100 stabilizes the amplifier`s power circuit. Short-time
voltage fluctuations, which may occur with strong impulse signals,
are compensated. The result is a higher amplifier power
and a significant sound improvement: low and powerful bass,
trasparent midrange and brilliant trebles. Due to an itegrated
overload protection, the installation of the ECC-100 is simple and safe.
More amplifir power - significant sound improvement - interference-
free power - protection against over-voltage and reserved polarity-
gold-plated ternminals - softstart - integrated power tester - 7 LED displays
- vibration protection - automatic turn on and turn
off - visual loading control - easy installation

Capacity: 1F (1 000 000 microF)

Operating Voltage: 12V DC (ground to vehilce chassis)
Limiting charging current: 500 mA
Overload protection: from 16,5V
Charging time: 1 minute approx.
Switching off after 1,5 min. without Voltage fluctuactions
Height: 265 mm
Diameter: 75 mm

Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Ιαν 2003, 01:45:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

η τελευταια ενημερωση αφου σημερα εβαλα το ηχοσυστημα λεει πως αλλαζουμε μπαταρια (οταν χαλασει) με αλλη τεχνολογιας gel. και μπαινει πυκνωτης που θα ξεκουρασει τη μπαταρια..
αυτα!

Επιστροφή στην κορυφή
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

Ένταξη: 31 Οκτ 2004
Τόπος: Νικαια city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 05 Ιούλ 2005, 00:57:18    Θέμα δημοσίευσης: 206 - Αλλαγή μπαταρίας Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μετά από 2 χρόνια και 10 μήνες ήρθε η ώρα να αλλάξω μπαταρία. το αμάξι έμεινε στον τόπο και το έβαλα μπρος με καλώδια προκειμένου να φτάσω σπίτι.
Τι μπαταρία να βάλω ? Πέτρο (baphonet) έχουμε κανέναν πουνα δίνει καμία προσφορά για μας ??

thanks Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 05 Ιούλ 2005, 11:25:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν έχουμε κάτι προς το παρόν.
Εγώ πάντως θα έβαζα Bosch Silver (κλειστού τύπου)
τον κωδικό θα στον βρουν εκεί που θα πας να την πάρεις. Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 05 Ιούλ 2005, 22:18:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
Δεν έχουμε κάτι προς το παρόν.
Εγώ πάντως θα έβαζα Bosch Silver (κλειστού τύπου)
τον κωδικό θα στον βρουν εκεί που θα πας να την πάρεις. Wink

thanks μανθο.
για πες μου κάτι. με το που τέλειωσε η μπαταρία, μου έβγαλε airbag faults και μάλιστα και για τους 2 αερόσακους.

αυτό δεν πρέπει να το πάω στην αντιπροσωπεία να μου τα σβήσουν ?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 06 Ιούλ 2005, 06:43:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Είναι λογικό που άναψε το λαμπάκι γιατί έπιασε πτώση τάσεως.
Με την νέα μπαταρία δεν θα έχεις πρόβλημα το λαμπάκι θα σβήσει απλά θα κρατήσει στην μνήμη την πτώση τάσεως. Wink

Α και κάτι ακόμα υπάρχει ένας εγκέφαλος για τους αερόσακους
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 06 Ιούλ 2005, 11:05:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Touristas έγραψε:
Με την νέα μπαταρία δεν θα έχεις πρόβλημα το λαμπάκι θα σβήσει απλά θα κρατήσει στην μνήμη την πτώση τάσεως. Wink

thanks αργυρη. Wink

οπότε πάω και βάζω μια μπαταρία και τελειωνω.
Η peugeot τι βάζει τώρα στα αυτοκινητά της ? κάποτε έβαζε fiamm. τώρα ?
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 06 Ιούλ 2005, 11:31:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DIMCHRI έγραψε:
Touristas έγραψε:

thanks αργυρη. Wink

οπότε πάω και βάζω μια μπαταρία και τελειωνω.
Η peugeot τι βάζει τώρα στα αυτοκινητά της ? κάποτε έβαζε fiamm. τώρα ?

αυτές που βάζει τώρα είναι TECNIC
από το εργοστάσιο φοράνε VARTA
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 06 Ιούλ 2005, 13:01:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγώ λέω να ψάξεις καμμία ελαφριά μπαταρία...τα ξέρει ο kouzman τα κόλπα αυτα! Very happy αλλιως bosch που είπε ο Μανθουκοτζουτζούκος. Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 06 Ιούλ 2005, 15:36:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Baphomet έγραψε:
εγώ λέω να ψάξεις καμμία ελαφριά μπαταρία...τα ξέρει ο kouzman τα κόλπα αυτα! Very happy αλλιως bosch που είπε ο Μανθουκοτζουτζούκος. Laughing

γούτσου γούτσου....
Πάντως τις Bosch τις έχω πολλαπλώς "ηχοσυστηματοδοκιμάσει" και είναι σκυλιά.... Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Αλεξ@νδρος (Αλέξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4(8V) XS 4/2004

Ένταξη: 20 Απρ 2002
Τόπος: Παλαιό Ηράκλειο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Ιούλ 2005, 23:21:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

H Fiamm μου κρατησε 4 χρόνια Very happy

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
bakclima (ΓΕΩΡΓΙΟΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 2.0 (16V) RC (2004) Α7

Ένταξη: 30 Δεκ 2003
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 23 Αύγ 2005, 20:57:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μακη πολυ καλη καλες οι Bosch αλλα απο 55μΑ και πανω Wink οχι πως με πιο μικρη θα εχεις προβλημα

DBH ENERGY SOLUTIONS
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 24 Αύγ 2005, 12:01:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Edited by Baphomet

Sniper Sniper Sniper kavaliotis

το τόπικ "Τι μπαταρία να βάλω" ενσωματώθηκε με το παρόν
Λίγη προσοχή στα νέα topics Wink Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
mick206 (Πράσινος Ninja)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line

Ένταξη: 06 Νοέ 2002
Τόπος: Άλφα Κένταυρος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 04 Σεπ 2005, 21:30:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πριν μια εβδομάδα και η δικιά μου μπαταρία ύστερα από 4 χρόνια λειτουργίας και βασανιστηρίων (λόγω ηχοσυστήματος Laughing ) παρέδωσε πνεύμα... Crying or Very sad
Τελικά αυτές οι VARTA όντως κρατάνε (όπως λένε και οι διαφημίσεις!) Laughing Laughing
Χαίρομαι που ακούω καλά λόγια για τις Bosch. Μια τέτοια μπήκε. Μόνο που δεν θυμάμαι χαρακτηριστικά να σας πώ. Rolling eyes Razz

Είναι πολύ ωραία η αίσθηση του να πιστεύεις πως ζεις σε μια μικρή Αυστραλία με τόσα καγκούρια που κυκλοφορούν...
Achtung achtung!! Ζουν ανάμεσά μας! Ich bin αλύπητοι und ανελέητοι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Νοέ 2006, 00:51:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βασικα εγω θελω να ρωτησω κατι αλλο.Ποσα Amber ειναι η μπαταρια που βαζουν στα αμαξακια μας?Συγκεκριμενα θελω να μαθω για το 307.Αν παρω καμια με ποιο πολλα Amber τοτε θα εχω και μεγαλυτερη αυτονομια ε??

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 1 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης