Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
franch_power (teo) Τρελλαμένο μέλος

207 rallye 1.6T
Ένταξη: 10 Ιούν 2010 Δημοσιεύσεις: 448 Τόπος: μαγούλα αττικής
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Αύγ 2010, 20:24:54 Θέμα δημοσίευσης: Περίεργος θόρυβος κατα το στρίψιμο!! |
|
|
Καλησπέρα παιδία! σήμερα παρατήρησα το εξής καθώς στρίβο το τιμόνι δεξιά η αριστερά εν κίνηση ακούγεται ένα 'τακ' τι μπορεί να είναι??? δεν το έχει ξανακάνει!  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

207 rallye 1.6T
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Αύγ 2010, 20:46:38 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Κανείς βρε παιδία  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
imaginas Δραστήριο μέλος

Peugeot 307 1.4 (8v) (2001)
Ένταξη: 06 Αύγ 2009 Δημοσιεύσεις: 229 Τόπος: Peristeri
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Αύγ 2010, 21:34:46 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Υπομονή,έχουν πάει για μπάνιο οι περισσότεροι ή διακοπές.
My photogallery! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
NoDsl Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 26 Μάϊ 2009 Δημοσιεύσεις: 787
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

207 rallye 1.6T
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 15 Αύγ 2010, 00:56:54 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Φίλε διονύση κ μένα το μυαλό μου πάει σε ελατήριο διότι το αμάξι ήταν ακίνητο γύρω στις 3 ημέρες! Έναν παρόμοιο ήχο έκανε κ το leon του αδερφού μου αλλά μετά δεν το ξανά έκανε! Θα το παρατηρήσω να δω αν θα συνεχίστη και τις επόμενες ημέρες αλλιώς θα το πάω να δω τι μπορεί να είναι!  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

207 rallye 1.6T
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 20 Αύγ 2010, 16:03:21 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Καλησπέρα παιδία! Χθες πήγα το αμάξι να το σηκώσουν για δούμε τι έχει κ δεν βρήκαν τίποτα το περίεργο,το πήραν και βόλτα κ όπως πάντα τυχαίνει να μην ακουστεί κίχ! Το αμάξι ξανακάνει αυτόν τον θόρυβο όταν πατάω φρένο (ακόμα κ σε ευθεία) κ όταν στρίβο ελαφρά πάντα με λίγα χιλιόμετρα
το τιμόνι (για παρκάρισμα πχ) αυτόν τον θόρυβο δεν το κάνει συνέχεια υπάρχουν μέρες που δεν ακούγεται! Τι μπορεί να είναι βρε παιδία? μου λένε πολύ ότι μπορεί να είναι ημιαξόνιο άλλος ακρόμπαρο άλλος διαφορίκο αν έχει το αμάξι κάτι από τα ποιό πάνω στα 14.500km σε 14 μήνες τι να πω θα το πουλήσω να τελειώνουμε! Το αμάξι δεν το κακομεταχειρίστηκα ποτέ γιατι το αγαπάω κ τα λεφτά τα έβγαλα δύσκολα για να το αγοράσω!  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
vamvakoolas (kostis) Τρελλαμένο μέλος

307cc
Ένταξη: 30 Ιούν 2008 Δημοσιεύσεις: 979 Τόπος: Athens
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 20 Αύγ 2010, 16:22:40 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
για ακρομπαρο σε κοβω
μαλλον δεν το ειδαν καλα....
προσεχε κατι τετοια μη μεινεις με...3 ροδες
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

207 rallye 1.6T
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 20 Αύγ 2010, 17:17:39 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Όταν έχει ανωμαλίες ο δρόμος κ είμαι πάνω από τα 50χλμ δεν ακούγεται τίποτα μόνο όταν πάω να παρκάρω η όταν πάω να καλυψώ απόσταση 50 μέτρων τότε ακούγεται μερικές φορές ένα γκουπ ήχος που δεν μου ακούγεται για μέταλλο! Αλλά το τονίζω το κάνει μερικές φορές!  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Bill207 (Bill) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 1.4 95ps (16V) ΠΙΣΤΟΛΑΡΑ
Ένταξη: 05 Νοέ 2008 Δημοσιεύσεις: 494 Τόπος: ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 20 Αύγ 2010, 21:05:27 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
εμένα ακούγεται ένα τακ όταν είμαι σταματημένος ή με πολύ χαμηλή ταχύτητα και κόβω το τιμόνι απότομα δεξιά...
Μ.
Γ.
Δ. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

207 rallye 1.6T
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 20 Αύγ 2010, 23:50:16 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Παράδειγμα σήμερα που πήγα βολτούλα το αυτοκίνητο δεν έκανε κιχ! Δεν ξέρω τι να υποθέσω!  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

207 rallye 1.6T
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 25 Αύγ 2010, 11:23:56 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Παιδία μα τον θεό το αμάξι θα με τρελάνει το πήγα σήμερα ξανά να δουν για αυτόν το θόρυβο το πήραν βόλτα κ δεν άκουσαν τίποτα εφόσον ήμουν παρόν κ εγώ μέσα! Το θέμα ποιο είναι ότι όσους έχω βάλει φίλους γκόμενα πατεράδες κ αδερφούς τον κάνει τον θόρυβο που σημαίνει ότι δεν είμαι τρελός αλλά ούτε είναι της φαντασίας μου! Και λέω εγώ το αμάξι δεν τον αγόρασα ούτε για κόντρες ούτε για να κάνω τον colin mcrae στην ειδική διαδρομή στην κρυόβρυση! Τα έχω χάσει τέλειος με το αμάξι στην κυριολεξία αν κάνει τέτοια στα 15χλμ στα 90χλμ τι να περιμένω από το αμάξι? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
mathanas Φανατικό μέλος

207 rallye 2009
Ένταξη: 08 Φεβ 2009 Δημοσιεύσεις: 343
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 25 Αύγ 2010, 12:56:36 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Η μονη λυση ειναι να βρεις ακριβως κατω απο ποιες συνθηκες το κανει και να προσπαθησεις να τις αναπαραγεις οσο το δυνατον οταν ειναι τα τζιμανια της αντιπροσωπειας μεσα... Δλδ σε τι km ακριβως , κατηφορα - ανηφορα , σε ανωμαλιες και αν ναι λακουβες ή σαμαρια, μηπως το κανει οταν η μια ροδα ειναι πιο συμπιεσμενη απο την αλλη κ.τ.λ
Μονο ετσι αλλα και τοτε θα σου πουν ετσι κανουν ολα ειναι Normal και θα σε ξεφορτωθουν κλασικη αντιμετωπιση..... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

207 rallye 1.6T
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 25 Αύγ 2010, 16:22:15 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Το αμάξι κάνει αυτό το τακ πίσω κ μπρος δεξιά όταν είναι κάτω από 40km/h το κάνει και σε φλατ δρόμο κ με λακούβες όταν τσιμπάω το φρένο σιγά σιγά ακούγεται αλλά άλλες φορές δεν ακούγεται τίποτα! Κ πάντα όταν το οδήγησα μπροστά τους είτε εκείνοι το αμάξι δεν έκανε κιχ!  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
gulik Φανατικό μέλος

Clio 172 ph1
Ένταξη: 15 Δεκ 2009 Δημοσιεύσεις: 309
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 25 Αύγ 2010, 17:20:42 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μήπως αγχώνεσαι άδικα; |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

207 rallye 1.6T
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 25 Αύγ 2010, 20:35:34 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Πως να μην ανχώνομαι φίλε μου αποστολε από την στιγμή που κάνει έναν θόρυβο που δεν τον έκανε πότε, και εφόσον του αυτοκινήτου του έχω κάνει την καλύτερη δυνατή μεταχείριση! και που στα 15 χλμ! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
gulik Φανατικό μέλος

Clio 172 ph1
Ένταξη: 15 Δεκ 2009 Δημοσιεύσεις: 309
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 25 Αύγ 2010, 23:50:04 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Κάτι τέτοιοι αγνώστου προελέυσεως θόρυβοι μπορεί να προέρχονται από οπουδήποτε... Ένας φίλος παλιότερα είχε γράψει για θόρυβο στο 206 που προερχόταν από την πίσω πινακίδα... Σήμερα μου είπε ένας μηχανικός της Mercedes που οδήγησε το δικό μου 206 ότι άκουγε έναν μικρό θόρυβο από το μπροστά δεξί ρουλεμάν του τροχού... Τρέχα γύρευε είναι το θέμα!
Έχω την εντύπωση πως στην περίπτωσή σου, εάν ήταν κάτι σοβαρό, θα φαινόταν σχεδόν άμεσα. Γνώμη μου βέβαια, τί άλλο να πω. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

207 rallye 1.6T
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 25 Αύγ 2010, 23:56:10 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Όντως αν είναι βλάβη θα βγει αλλά τώρα που είμαι εγγύηση γιατί έχω πληρώσει ένα σορώ κερατίατικα για να δούμε! Σε 5.000χλμ πάω για το πρώτο σερβίς θα τους βάλω ότι βίδα υπάρχει σφίξιμο ελενχος σε δαγκάνες κ ανάρτησης τα πάντα!  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
edessaios (george) Μόλις έγραψα

Ένταξη: 24 Αύγ 2010 Δημοσιεύσεις: 15
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Αύγ 2010, 00:54:30 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ξαφνικα και εμενα μια μερα αρχισε να χτυπαει ακριβως οπως και το δικο σου! ειχε κοπει η μια φουσκα απο το ημιαξονιο! αλλαχτηκε και μια χαρα! και πριν κανα μηνα, εμφανιστηκε ενα πολυ περιεργο τρανταγμα, μονο οταν εστριβα αριστερα και με 50χλμ και πανω! λες και πατας εκεινα τα φωσφορουχα που βαζουνε στους δρομους! εψαξα, εψαξα... τιποτα! και δεν εχει καμια κακομεταχειριση το αυτοκινητο! η λυση του? αλλαξα και τα 2 ακρα, με 2 μεταχειρισμενα, και τελειωσε το θεμα! κανε ενα τσεκ τα top mount σου, η τα ελατηρια σου! ειδικα την βαση οπου πατανε τα ελατηρια, τα λεγομενα ''πιατελα''! εμενα ηταν ραγισμενο το ενα, και γι αυτο εκανε τετοιους θορυβους! και γενικα, γνωμη μου, για να βρειτε αμεσα οποιοδηποτε χτυπημα, η κακη λειτουργια του συστηματος διευθυνσης η πεδησης, η ακομα και των αμορτισερ, μια ειναι η λυση! κτεο!!!!! παντε, δωστε τους ενα 20ρικο να σας το περασουνε ενα τσεκ, και τελειωσε! με τα μεσα που εχουνε εκει μεσα τα ιδιωτικα κτεο, πετυχαινουν αμεση προσομοιωση του δρομου! 
  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|