PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 - Κομπιάσματα 1.6THP
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
sakis_rc (sakis)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 RC

Ένταξη: 28 Ιούλ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Ιούλ 2010, 18:08:38    Θέμα δημοσίευσης: 207 - Κομπιάσματα 1.6THP Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλησπερα παιδια.εχω ενα rc με 42000κμ και τον τελευταιο καιρο καθως παταω βαθεια το γκαζι παρατηρω κυριως οταν εχω 3η στο κιβωτιο και 70κμ δλδ 3000σ/λ το αυτοκινητο κανει διακοπες και ακουγεται σαν να ανοιγοκλεινει η τουρμπινα ακαριαια η κατι παρομοιο..αυτο το κομπιασμα το παρατηρω σε μεγαλυτερο βαθμο σε αυτην την ταχυτητα αλλα και με 4η η 5η στο κιβωτιο..τι θα μπορουσε να ειναι??θα ηταν χρησιμα τα φωτα σας γτ δυστυχως εδω και 2 μηνες εχει τελειωσει και η εγγυηση...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Ιούλ 2010, 19:06:59    Θέμα δημοσίευσης: Re: 207 rc - προβλημα (μαλλον) με τουρμπινα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

sakis_rc έγραψε:
καλησπερα παιδια.εχω ενα rc με 42000κμ και τον τελευταιο καιρο καθως παταω βαθεια το γκαζι παρατηρω κυριως οταν εχω 3η στο κιβωτιο και 70κμ δλδ 3000σ/λ το αυτοκινητο κανει διακοπες και ακουγεται σαν να ανοιγοκλεινει η τουρμπινα ακαριαια η κατι παρομοιο..αυτο το κομπιασμα το παρατηρω σε μεγαλυτερο βαθμο σε αυτην την ταχυτητα αλλα και με 4η η 5η στο κιβωτιο..τι θα μπορουσε να ειναι??θα ηταν χρησιμα τα φωτα σας γτ δυστυχως εδω και 2 μηνες εχει τελειωσει και η εγγυηση...

τα πιο κλασικα ειναι βενζινη-μπουζι-πολλαπλασιαστης
Επιστροφή στην κορυφή
sakis_rc (sakis)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Ιούλ 2010, 19:14:48    Θέμα δημοσίευσης: Re: 207 rc - προβλημα (μαλλον) με τουρμπινα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

android έγραψε:
sakis_rc έγραψε:

τα πιο κλασικα ειναι βενζινη-μπουζι-πολλαπλασιαστης
βενζινη 100αρα εβαλα και συνεχιζει.μπουζι αλλαξα πριν 8000κμ.
Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Ιούλ 2010, 19:29:55    Θέμα δημοσίευσης: Re: 207 rc - προβλημα (μαλλον) με τουρμπινα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ακομα βγαζουν,σκαστρα-βαλβιδα υπερπιεσης n75-μερικα τρομπα βενζινης
και το χειροτερο χρονισμος...απ οτι ξερω στο χρονισμο μονο αργη πολυ να βγαλει λαμπακι...ειναι περιεργο που σου κανει κοψιματα κ δεν σου χει αναψει λαμπακι...
μηπως ακουγετε σαν να χανει απο καπου?
Επιστροφή στην κορυφή
franch_power (teo)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

207 rallye 1.6T

Ένταξη: 10 Ιούν 2010
Τόπος: μαγούλα αττικής

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Ιούλ 2010, 20:51:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φίλε σάκη κ εμένα μου τα έκανε αυτα το αυτοκίνητο μου όταν πάταγα τέρμα γκάζι με 3 ταχύτητα κ 4 αντίστοιχα κοντά στις 3000prm κ το αυτοκίνητο ήταν σαν να χτύπαγε πυράκια η σαν να ανοιγοκλείνε η τουρμπίνα! Άλλαξα βενζινάδικο με καλή 100άρα κ από τότε δεν ξανά έγινε τίποτα! Γιατί δεν πας σε μια αντιπροσωπία της αρεσκίας σου να το βάλουν στο διαγνωστικό για δεις τι σφάλμα θα βγει! Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

Ένταξη: 21 Οκτ 2006
Τόπος: Παλλήνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Ιούλ 2010, 22:38:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ειδικά με αυτά που έχουν γίνει τους τελευταίους 2 μήνες στα καύσιμα,
αναρωτιέμαι πόσα βενζινάδικα συνεχίζουν να έχουν πραγματική 100άρα...

Ειλικρινά δεν εχω ξαναδεί τόσο νερό στη βενζίνη όλων των ποιτήτων.

Σάκη, ακούς καθόλου πυράκια;

http://www.etuners.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
sakis_rc (sakis)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Ιούλ 2010, 22:55:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

salex έγραψε:
Ειδικά με αυτά που έχουν γίνει τους τελευταίους 2 μήνες στα καύσιμα,
αναρωτιέμαι πόσα βενζινάδικα συνεχίζουν να έχουν πραγματική 100άρα...

Ειλικρινά δεν εχω ξαναδεί τόσο νερό στη βενζίνη όλων των ποιτήτων.

Σάκη, ακούς καθόλου πυράκια;
φιλε salex επειδη επιτηδες "προσπαθησα" να ακουσω πυρακια ΔΕΝ ακουσα, και χρησιμοποιω 100αρα βενζινη εδω και 2000κμ
Επιστροφή στην κορυφή
manaros (manos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT(mini)

Ένταξη: 02 Απρ 2004
Τόπος: Χαιδαρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Ιούλ 2010, 23:39:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

θα σου προτεινα να αλλαξεις βενζιναδικο....μεχρι να βρεις καποιο καλο..εχω τα ιδια συμπτωματα,το διαγνωστικο δεν βγαζει τιποτα..εκανα ψιλοκατασταση στον βενζινα και αλλαξα βενζιναδικο...ολα οκ απο τοτε!!

207 project Mini
Επιστροφή στην κορυφή
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

Ένταξη: 21 Οκτ 2006
Τόπος: Παλλήνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Ιούλ 2010, 09:11:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

sakis_rc έγραψε:
φιλε salex επειδη επιτηδες "προσπαθησα" να ακουσω πυρακια ΔΕΝ ακουσα, και χρησιμοποιω 100αρα βενζινη εδω και 2000κμ

Ωχ. Πάμε στα επόμενα ενδεχόμενα τότε.

Διαγνωστικό OBD2 έχεις (ή κάποιος φίλος σου ίσως);

http://www.etuners.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
SaloS (Φίλιππος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 1.6 Rallye (2008)

Ένταξη: 23 Ιαν 2008
Τόπος: Ηρακλειο Κρητης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Αύγ 2010, 13:12:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γεια σας παιδια.

Δεν ειναι φαν του γραψηματος αλλα με αυτα που ακουσα απο ενα φιλο μου με ενα 207 ραλυ...

Λοιπον του εκανε το ιδιο που αναφερεται παραπανω, δηλαδη διακοπες στη 4-5
χωρις να αναψει κανενα λαμπακι. Πηγε στη πεζο και του ειπαν να βαλει 100αρα και να ξαναπαει...
Ετσι και εγινε την Παρασκευη εβαλε 100αρα και ολο το Σ/Κ ηταν μια χαρα, δεν εκανε το παραμικρο. Παει λοιπον τη Δευτερα στη πεζο να το ξανα δουν και του ειπαν οτι εχει σοβαρο προβλημα και πρεπει να το αφησει εκει γιατι ειναι επικυνδηνο να του μεινει το μοτερ στο χερι.
Παει την αλλη μερα και του ειπαν οτι βρηκαν λαδια στην εισαγωγη Shocked (το αυτοκινητο εινα εργοστασιο και ολα τα service πεζο με 25000χλ και ειναι 4 μηνες εκτος εγγυησης) και οτι θα χρειαστει να βγαλουν την κυλυνδροκεφαλη.
Την αλλη μερα που ξανα πηγε ειπαν οτι η ζημια που εχει, θα φτασει στα 3800 euros Shocked και του καλυπτουν το 40% Confused

δεν ξερω τι ακριβως θα του αλλαξουν γιατι και αυτος εινα λιγο ασχετος απο μηχανικα, αλλα μια μου ελεγε οτι θα του αλλαξουν την κεφαλη μια το μπλοκ... ελεος!!!

Εχει ακουσει κανεις καπιο παρομοιο περιστατικο?

Ευχαριστω! και sorry για το πολυ μπλα μπλα...

Επιστροφή στην κορυφή
NoDsl 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 26 Μάϊ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Αύγ 2010, 13:40:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

salex έγραψε:
sakis_rc έγραψε:

Ωχ. Πάμε στα επόμενα ενδεχόμενα τότε.

Διαγνωστικό OBD2 έχεις (ή κάποιος φίλος σου ίσως);

[offtopic]
να κάνουμε καμια ομαδική DashHawk ή να περιμένουμε τπτ για μέτρηση απο OBD με Palmtop (GPS)[/offtopic]
Επιστροφή στην κορυφή
sakis_rc (sakis)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Αύγ 2010, 16:30:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

επανερχομαι..αφου λοιπον πηγα σε ενα μηχανικο και καναμε 40χμ βολτα για να καταλαβει το προβλημα οπως λεει ο νομος του μερφυ του τη βαρεσε και δεν εκανε κιχ!!βαλαμε ενα καθαριστικο ρεζερβουαρ και χθες το βραδυ που το επινα σε ανηφορα ειχα 4η 175χμ και ξαφνικα να σου το κομπιασμα για αρκετα δευτερολεπτα και για να σας δωσω να καταλαβετε επεσε στα 160-165χμ χωρις αφημα γκαζιου η μεγαλυτερη κλιση ανηφορας...
Επιστροφή στην κορυφή
Alexis22 (Aλεξανδρος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

207 RC

Ένταξη: 17 Ιαν 2009
Τόπος: Σερρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Αύγ 2010, 16:34:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

sakis_rc έγραψε:
επανερχομαι..αφου λοιπον πηγα σε ενα μηχανικο και καναμε 40χμ βολτα για να καταλαβει το προβλημα οπως λεει ο νομος του μερφυ του τη βαρεσε και δεν εκανε κιχ!!βαλαμε ενα καθαριστικο ρεζερβουαρ και χθες το βραδυ που το επινα σε ανηφορα ειχα 4η 175χμ και ξαφνικα να σου το κομπιασμα για αρκετα δευτερολεπτα και για να σας δωσω να καταλαβετε επεσε στα 160-165χμ χωρις αφημα γκαζιου η μεγαλυτερη κλιση ανηφορας...
Μηπως το ειχες ζορισει αρκετα πριν και σου το εκανε αυτο?προγραμμα ή ιντερκουλερ εχεις?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
sakis_rc (sakis)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Αύγ 2010, 16:39:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Alexis22 έγραψε:
sakis_rc έγραψε:
Μηπως το ειχες ζορισει αρκετα πριν και σου το εκανε αυτο?προγραμμα ή ιντερκουλερ εχεις?
ολα μαμα ειναι.το ειχα ανεβασει μεχρι αυτη την ταχυτητα σχεδον στους κοφτες 1η 2α 3η αλλα δλδ για 1χμ..δε νομιζω οτι αυτο θεωρειται ζορισμα...
Επιστροφή στην κορυφή
king207cc (vangelis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207cc 1.6T (2009)

Ένταξη: 10 Μάρ 2009
Τόπος: gotham city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Αύγ 2010, 16:53:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κάτι παρόμοιο έχω και γω ρε παιδιά, κυρίως όταν κουμπώνω 4η και πατάω γκάζι και είμαι ανάμεσα σε 2500 με 3000 στροφές κάνει ένα κόμπιασμα και πολλές φορές ακούγεται ένας ήχος, σαν να τρίβονται μέταλλα! τι να είναι?

1491263 569803449762728 1642393627 o
Επιστροφή στην κορυφή
Alexis22 (Aλεξανδρος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

207 RC

Ένταξη: 17 Ιαν 2009
Τόπος: Σερρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Αύγ 2010, 18:01:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

sakis_rc έγραψε:
Alexis22 έγραψε:
sakis_rc έγραψε:
ολα μαμα ειναι.το ειχα ανεβασει μεχρι αυτη την ταχυτητα σχεδον στους κοφτες 1η 2α 3η αλλα δλδ για 1χμ..δε νομιζω οτι αυτο θεωρειται ζορισμα...
Με τη ζεστη που εχει και ολο το σκηνικο που εγινε με τα καυσιμα ισως σου δημιουργησαν αυτο το προβλημα,ποσσα χλμ εχεις περιπου?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Αύγ 2010, 18:17:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

king207cc έγραψε:
κάτι παρόμοιο έχω και γω ρε παιδιά, κυρίως όταν κουμπώνω 4η και πατάω γκάζι και είμαι ανάμεσα σε 2500 με 3000 στροφές κάνει ένα κόμπιασμα και πολλές φορές ακούγεται ένας ήχος, σαν να τρίβονται μέταλλα! τι να είναι?

πειρακια? Shocked
Επιστροφή στην κορυφή
nikos68 (Νίκος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 RC

Ένταξη: 07 Νοέ 2007
Τόπος: Ρέθυμνο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Αύγ 2010, 18:53:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά πολλές φορές σε απότομο πάτημα μπορεί στιγμιαία να ενεργοποιηθεί το esp και να κόψει τα γκάζια.Το έχω παρατηρήσει κι εγώ κάποιες φορές όμως ένα βράδι είδα ίσα ίσα το άναμμα του esp στο ταμπλό και στη συνέχεια το σχετικό κόμπιασμα.Μόλις πάτησε καλά η ρόδα στο δρόμο συνέχισε την τρελή πορεία του.Δε νομίζω ότι είναι πρόβλημα από τη στιγμή που δε βγάζει καμιά ένδειξη.
Επιστροφή στην κορυφή
bagosgt (Moderator at O.X)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rallye

Ένταξη: 24 Οκτ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Αύγ 2010, 20:18:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

android έγραψε:
king207cc έγραψε:

πειρακια? Shocked

μπορει κ η waste gate.συνηθως πρεπει να στο κανει στα πρωτα ανοιγματα κ απο χαμηλα,αλλα αν το ανοιξεις κανα δυο φορες,μετα στρωνει.σωστα?αν ηταν πυρακια θα συνεχιζε κ θα το εκανε μιας κ ανεβαινει η θερμοκρασια με τα πατηματα.κ τα πυρακια ακουγονται διαφορετικα,βαραγαμε συνεχεια με το 106 Laughing
αυτον τον θορυβο μου τον εκανε κ εμενα με τη μαμα τουρμπινα κ τελικα ηταν η w.g που κολαγε που κ που,οπως κ το κροταλισμα Evil εβαλα γρασο,εστρωσε για λιγο αλλα μετα μου εκανε,στα πρωτα πατηματα απο χαμηλα,αυτον τον ηχο Wink

Μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261
Επιστροφή στην κορυφή
franch_power (teo)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

207 rallye 1.6T

Ένταξη: 10 Ιούν 2010
Τόπος: μαγούλα αττικής

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Αύγ 2010, 20:41:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν μπορώ να φανταστώ πέρα από βενζίνη και την west gate τι άλλο θα μπορούσε να προκαλεί αυτα τα κομπιάσματα Confused όταν το αντιμετώπισα κ εγώ αυτό το πρόβλημα φανταστικά ότι είναι βενζίνη διότι τότε έβγαζα 95άρα κ πήγε το μυαλό μου κατευθείαν στην ποιότητα της βενζίνης τότε λοιπόν άλλαξα βενζινάδικο με καλή 100αρά κ βρήκα την υγεία μου Cool
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης