Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Ivang (Βαγγέλης) Δραστήριο μέλος

206 1.6 16V
Ένταξη: 15 Νοέ 2002 Δημοσιεύσεις: 230 Τόπος: Θεσ/νίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Σεπ 2004, 13:42:38 Θέμα δημοσίευσης: Μπαταρία ... |
|
|
Έχω να βάλω το αυτοκίνητο μπροστά κανά 2μηνο επειδή έχω τη μηχανή το καλοκαίρι, βέβαια κατά καιρούς ανοιξε-κλείσε πόρτα, συναγερμό, την τελευταία φορά θυμάμαι μου έβγαλε το μήνυμα "ECONOMY MODE". Πήγα σήμερα να το πάρω ούτε το τηλεχειριστήριο δουλεύει, άνοιξα με το κλειδί, βάζω το κλειδί στην μηχανή τίποτα - όλα νεκρά, ούτε λαμπάκια.
Τι λέτε να έγινε φόρτισμα η μπαταρία ή πάω για αλλαγή μπαταρίας; Εντύπωση μου κάνει ότι δεν ανάβει ούτε ένα λαμπάκι να μου δείξει ότι έχει πέσει η μπαταρία, εντάξει δεν περιμένω να πάρει μπροστά αλλά τίποτα!

|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Δημήτριος (Δημήτρης) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 XS 1.6 16v (2001)
Ένταξη: 24 Ιαν 2003 Δημοσιεύσεις: 751 Τόπος: Θεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Σεπ 2004, 14:17:56 Θέμα δημοσίευσης: Re: Μπαταρία ... |
|
|
Ivang έγραψε: | Έχω να βάλω το αυτοκίνητο μπροστά κανά 2μηνο επειδή έχω τη μηχανή το καλοκαίρι, βέβαια κατά καιρούς ανοιξε-κλείσε πόρτα, συναγερμό, την τελευταία φορά θυμάμαι μου έβγαλε το μήνυμα "ECONOMY MODE". Πήγα σήμερα να το πάρω ούτε το τηλεχειριστήριο δουλεύει, άνοιξα με το κλειδί, βάζω το κλειδί στην μηχανή τίποτα - όλα νεκρά, ούτε λαμπάκια.
Τι λέτε να έγινε φόρτισμα η μπαταρία ή πάω για αλλαγή μπαταρίας; Εντύπωση μου κάνει ότι δεν ανάβει ούτε ένα λαμπάκι να μου δείξει ότι έχει πέσει η μπαταρία, εντάξει δεν περιμένω να πάρει μπροστά αλλά τίποτα!
 |
Νομίζω ότι δεν υπάρχει λαμπάκι που να σου υποδεικνύει ότι έχει πέσει η μπαταρία. Το γνωστό λαμπάκι υποδεικνύει βλάβη στο δυναμό, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα να μην φορτώνει η μπαταρία κατά την λειτουργία του αυτοκινήτου. Τώρα αν υπάρχει κάποια ένδειξη στην οθονούλα σου, δεν ξέρω.
Πέρα από αυτό όμως καλό είναι να μην αφήνεις το αυτοκίνητο για μεγάλα χρονικά διαστήματα αδούλευτο, αφού μπορεί και το λιπαντικό (ειδικά αν είναι παλιό) και η βενζίνη που έχει μέσα να αλλοιωθούν (με δυσμενείς επιπτώσεις για τα μέταλλα του κινητήρα). Βέβαια αυτά αφορούν μεγάλα χρονικά διαστήματα και μάλλον (το τονίζω : Μάλλον) δεν σε αγγίζουν...
Ένα 206 την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)
Ένταξη: 10 Οκτ 2002 Δημοσιεύσεις: 1865 Τόπος: Αμπελογκάρντεν
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Σεπ 2004, 14:18:04 Θέμα δημοσίευσης: Re: Μπαταρία ... |
|
|
Ivang έγραψε: | Έχω να βάλω το αυτοκίνητο μπροστά κανά 2μηνο............ |
βάλε μπροστά με καλώδια και πήγαινε για αλλαγή μπαταρίας......
εγώ μια βδομάδα το άφησα ακίνητο, με ανοικτό συναγερμό και μου έφαγε την μπαταρία......
  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
kaisaras96 (Κωστας) Δραστήριο μέλος

Ένταξη: 05 Νοέ 2002 Δημοσιεύσεις: 282 Τόπος: ΜΠΡΑΧΑΜΙ
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Σεπ 2004, 15:17:15 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Παιδια η μπατα ρια της πεζο ειναι μαρκα YiaTaBaza....
Εμενα με αφησε ξαφνηκα και απροιδοποιητα 10 μερες μετα τα 2 χρονια -εγγυηση...οποτε εβαλα μια 62αρα κλειστου τυπου και ελπιζω να ησυχασω για αρκετο καιρο 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Touristas (Αργύρης) Τεχνικός Σύμβουλος
Peugeot Geopolis RS 300
Ένταξη: 15 Φεβ 2004 Δημοσιεύσεις: 3273 Τόπος: Νικαια-Περιστέρι
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Σεπ 2004, 16:16:06 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
kaisaras96 έγραψε: | Παιδια η μπατα ρια της πεζο ειναι μαρκα YiaTaBaza....
Εμενα με αφησε ξαφνηκα και απροιδοποιητα 10 μερες μετα τα 2 χρονια -εγγυηση...οποτε εβαλα μια 62αρα κλειστου τυπου και ελπιζω να ησυχασω για αρκετο καιρο  |
Μήπως θα έπρεπε να σου φωνάξει ότι πεθαίνει..!!
Και όσο για την μπαταρία δεν είναι τις PEUGEOT όπως και κανένας κατασκευαστής δεν παράγει μπαταρίες !!
Ακόμα να ξέρεις ότι και μια καινούργια μπαταρία να πάρεις μπορεί κάλλιστα να μην δουλέψει καθόλου !
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
mick206 (Πράσινος Ninja) Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line
Ένταξη: 06 Νοέ 2002 Δημοσιεύσεις: 1302 Τόπος: Άλφα Κένταυρος
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Σεπ 2004, 19:29:55 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εμενα με αφησε ξαφνηκα και απροιδοποιητα 10 μερες μετα τα 2 χρονια -εγγυηση...οποτε εβαλα μια 62αρα κλειστου τυπου και ελπιζω να ησυχασω για αρκετο καιρο  |
Καλά φίλε μου Καίσαρα αυτο ΞΑΝΑΠΕΣ ΤΟ!!!!
3 χρόνια και κάτι ψιλά την έχω τη δικιά μου...
Σταμάτα ξεκίνα συνέχεια μαζί με τον ενισχυτή που παίζει συνέχεια τσίτα...
ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΜΗΝ ΤΗ ΜΑΤΙΑΣΩ!!!! 
Είναι πολύ ωραία η αίσθηση του να πιστεύεις πως ζεις σε μια μικρή Αυστραλία με τόσα καγκούρια που κυκλοφορούν...
Achtung achtung!! Ζουν ανάμεσά μας! Ich bin αλύπητοι und ανελέητοι...
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
PoLiThS (Νικόλας) Τρελλαμένο μέλος

306 Cabriolet 1.6 Full (2001)
Ένταξη: 15 Ιούν 2002 Δημοσιεύσεις: 841 Τόπος: Κατηχώρι Πορταριάς Βόλος
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Σεπ 2004, 22:21:47 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Πρέπει να συνυπολογίσουμε και το γεγονόις οτι οι παρατεταμένς ζέστες κάνανε τις μπαταρίες να τα φτύσουνε.
Le Tavernier....
Η Κουλαρα Ποτε δεν πεθαίνει δεν την σκιάζει φοβέρα καμια.. μονο λίγο καιρο ξαποσταίνει και ξανα προς τα γκαζια τραβα τραβα τραβα και ξανα προς τα γκαζια τραβααααα |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
action_peugeot (Τηλεμαχος) Τρελλαμένο μέλος

406 V6 24VALVE / 207 thp / 207 hdi
Ένταξη: 06 Μάϊ 2003 Δημοσιεύσεις: 696 Τόπος: Νικαια
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Σεπ 2004, 22:58:44 Θέμα δημοσίευσης: Re: Μπαταρία ... |
|
|
Ivang έγραψε: | Έχω να βάλω το αυτοκίνητο μπροστά κανά 2μηνο επειδή έχω τη μηχανή το καλοκαίρι, βέβαια κατά καιρούς ανοιξε-κλείσε πόρτα, συναγερμό, την τελευταία φορά θυμάμαι μου έβγαλε το μήνυμα "ECONOMY MODE". Πήγα σήμερα να το πάρω ούτε το τηλεχειριστήριο δουλεύει, άνοιξα με το κλειδί, βάζω το κλειδί στην μηχανή τίποτα - όλα νεκρά, ούτε λαμπάκια.
 | Η ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΔΕΝ ΛΕΣ ΤΗ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ Η ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ ΣΤΗΝ PEUGEOT ASSISTANS ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ PEUGEOT
ACTION SPORT PEUGEOT CITROEN RENAULT DACIA
ΔΕΛΛΑΠΟΡΤΑΣ ΤΗΛ.& ΝΙΚ.
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ PEUGEOT CITROEN RENAULT DACIA
ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΦΑΝΟΒΑΦΕΙΟ ΕΛΑΣΤΙΚΑ
ΚΑΥΚΑΣΟΥ 51 ΝΙΚΑΙΑ
2105617306 2105697890
6947123587 Τηλέμαχος
Υγραεριοκίνηση |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Ivang (Βαγγέλης) Δραστήριο μέλος

206 1.6 16V
Ένταξη: 15 Νοέ 2002 Δημοσιεύσεις: 230 Τόπος: Θεσ/νίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 24 Σεπ 2004, 08:51:37 Θέμα δημοσίευσης: Re: Μπαταρία ... |
|
|
action_peugeot έγραψε: | Η ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΔΕΝ ΛΕΣ ΤΗ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ Η ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ ΣΤΗΝ PEUGEOT ASSISTANS ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ PEUGEOT |
Μπα δε νομίζω, είμαι στα 2,5 χρόνια και εκτός εγγύησης, μάλλον πάω για καινούρια!
Γνωρίζει κανείς αν βάλω μεγαλύτερη τι επιπτώσεις θα έχει στο αυτοκίνητο? Στο προηγούμενο από 45Ah έβαλα 65Ah με αποτέλεσμα να τα φτύσει το δυναμό και αργότερα να βάλω δυναμό από μεγαλύτερο μοντέλο για να μπορεί να φορτίζει την καινούρια μπαταρία. Ισχύει και για τα Peugeot αύτό?
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Δημήτριος (Δημήτρης) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 XS 1.6 16v (2001)
Ένταξη: 24 Ιαν 2003 Δημοσιεύσεις: 751 Τόπος: Θεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 24 Σεπ 2004, 12:34:55 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Παιδιά εμένα η μπαταρία από την μάνα του είναι Varta!!!
Πρόκειται για πολύ καλή μπαταρία, μιας και το αυτοκίνητο το έχω 3 χρόνια και 1 μήνα χωρίς το παραμικρό πρόβλημα, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά την μπαταρία - ηλεκτρικά (φτου - φτου σκόρδα!).
Φαίνεται ότι η peugeot εκείνη την περίοδο δεν τσιγκουνεύονταν τα λεφτά προς τους προμηθευτές της...
Ένα 206 την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
CC-Gio (Γιώργος) Τρελλαμένο μέλος

CC-PUG ('04)
Ένταξη: 31 Αύγ 2004 Δημοσιεύσεις: 600 Τόπος: Κέντρο-Εξάρχεια
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 24 Σεπ 2004, 15:35:29 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Kαι εμενα μου εγραψε εχθες ECONOMY MODE!
Το ειχα γυρισμενο στον δευτερο διακοπτη,οπου ολα τα ηλεκτρικα ηταν ανοιχτα, και ακουγα μουσικη για κανενα 15 λεπτο και οταν μου γραφει αυτο το μηνυμα μου-σβηνει το ραδιο!!
Μετα πηγα να το βαλω μπροστα και πηρε με δυσκολια!!
Στο βιβλιαρακι γραφει οτι για 30 λεπτα μπορεις, στη θεση πρωτη του διακοπτη ,να εχεις το ραδιο (αξεσουαρ) ανοιχτο,μετα..........ECONOMY MODE!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|