Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
mitsakos106 (dimitris) Μόλις έγραψα

Peugeot 106 1.4 8v Quiksilver
Ένταξη: 18 Αύγ 2010 Δημοσιεύσεις: 37 Τόπος: larisa...
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 25 Αύγ 2010, 09:29:12 Θέμα δημοσίευσης: 106-αλλαγη ρουλεμαν πισω αξονα και φλαντζα κεφαλης |
|
|
γεια σε ολους,
πηγα σε ενα συνεργειο,εδω στη λαρισα, για να μου κοιταξουν τον πισω αξονα, επειδη κανει ενα "τριξιμο" οποτε υπαρχει ανωμαλια στο δρομο. Το λοιπον, μου λεει θελουν αλλαγη τα ρουλεμαν του πισω αξονα,ειναι 4 ρουλεμαν συνολο 80 ευρω + 100 εργασια + 120 για το μηχανουργειο που θα σταλει ο αξονας για να λειανουν τα σημεια που εχουν φαγωθει λογο των χαλασμενων ρουλεμαν. Αλλιως μου λεει, αν δεν θελεις να παει σε μηχανουργειο παμε για καινουριο αξονα.Ολα αυτα τα συμπερανε με το ματι μιας και μονο ακουσε τον θορυβο που κανει ο αξονας,δεν ειδε τιποτα αλλο.
και ρωταω εγω τωρα, ειναι λογικο να μου ζηταει 300 ευρω για να αλλαξω 4 ρουλεμαν????
ΝΕΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ....
Για να μην ανοιγω νεο θεμα, κανω επεξεργασια συτου του θεματος και για ενα αλλο προβλημα που διαπιστωθηκε σημερα. λοιπον, περνανε λαδια στα νερα του ψυγειου. μαλλον απο φλαντζα κεφαλης. το αυτοκινητο ειναι ενα 106 1.4 του 2000. διαπιστωθηκε και μια μικρη διαρροη στην αριστερη γωνια του μοτερ στην ενωση κεφαλης με μπλοκ. ποσο στοιχιζει περιπου η αλλαγη φλαντζας? μου ζητανε 250 ευρω και ενα 50αρικο το ρεκτιφιε για να ελεγξει την κεφαλη. ειναι κανονικη η τιμη ?
βοηθατε παιδια... ευχαριστω...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την mitsakos106 στις Τετ 01 Σεπ 2010, 12:16:08, 2 φορές συνολικά |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
eulo (γιαννης) Μόλις έγραψα

peugeot 106 rallye 8v '97
Ένταξη: 29 Νοέ 2008 Δημοσιεύσεις: 33
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 25 Αύγ 2010, 19:25:47 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Φιλε, εγω πριν 2 χρονια αλλαξα ρουλεμαν πισω αξονα και μου πηραν 60 ευρω.
Δεν ξερω αν λεμε τα ιδια,προσοχη!
Παρε τηλεφωνο τη πεζο και ρωτα ποσο κανουν τα ανταλακτικα να ξερεις.
θα σου πουν και τα παιδια απο δω τι να κανεις...
Του φευγατου η μανα δεν εκλαψε ποτε !!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Αύγ 2010, 09:18:56 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
μηπως θυμασε τι εκανε το αυτοκινητο σου πριν καταλαβεις οτι χρειαζεται ρουλεμαν? ακουγοταν τριξιμο απο πισω? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
eulo (γιαννης) Μόλις έγραψα

peugeot 106 rallye 8v '97
Ένταξη: 29 Νοέ 2008 Δημοσιεύσεις: 33
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Αύγ 2010, 12:26:45 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Οχι, μολις το ειχα παρει και ειχα παει να το δουνε για ενα γενικο συμαζεμα γιατι δεν ειχε βιβλιο service.
Επειδη ηταν χαμηλο πισω,μου σηκωσαν το πισω αξονα και αλλαξαμε και τα ρουλεμαν του.
Το αμαξι το εχω τωρα συνεργειο γιατι εχω αλλο προβλημα (βλεπε : 106 και οι τρομπες). Οταν το παρω,θα κοιταξω στο βιβλιο του να σου πω αν αλλαξα αυτα σιγουρα.
Του φευγατου η μανα δεν εκλαψε ποτε !!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Αύγ 2010, 13:03:36 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
οκ....ευχαριστω... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|