Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
NPIL (NIK) Νέος χρήστης

Peugeot 307 1.6 XT (2007)
Ένταξη: 24 Νοέ 2007 Δημοσιεύσεις: 53
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 14 Ιούλ 2010, 21:31:29 Θέμα δημοσίευσης: a/c 106 problem |
|
|
Καλησπερα παιδια, μια που ειναι καλοκαιρακι εχω ενα θεμα με το αιρ κοντιτιον στο 106 (μοντ.99 1.1cc) που εχω σαν δευτερο αμαξι (και καλα να παθω γιατι μονο καθε καλοκαιρι το ανοιγω).
Πριν απο 1 μηνα δεν μου δουλευε καθολου ,ενω ο ανεμιστηρας ηταν τ6ερμα εβγαζε μονο αερα......ημουν στο αιγιο και αναγκαστηκα και το πηγα σε εναν ηλεκτρολογο εκει εκτακτως γιατι ειχα και ταξιδι.Τελικα του αλλαξε βαλβιδα και μου εβαλε φρεον (80 ευρω) ,,,ερχομαι αθηνα και μετα απο 2 βδομαδεσ παλι τα ιδια ,,,αερα και μονο αερα.....Το παω στο συνεργειο μου , και μου λεει ο τεχνικος οτι δεν μου ειχε βαλει σωστη βαλβιδα (ηταν αλλου μοντελου)με αποτελεσμα να εχω διαρροες,,, τελικα αλλαξα παλι βαλβιδα και αυτη τη φορα και τις δυο οπως ακομα εβαλα παλι φρεον (αφου ειχε αδειασει)( 70€) .Ολα καλα δουλευε ρολοι ,,,,,μεχρι χθες που τα φτυσε παλι και εβγαζε αερα κοπανιστο και ελαχιστη εως καθολου ψυξη.
Καμια βοηθεια βρε παιδια...μου ερχετε να το σπασω......μαλλον στο κεφαλι και των δυο που μου το "φτιαξανε"....
ευχαριστω!!!!!!και καλο καλοκαιρι |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
AlienHack (Alexander) Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002
Ένταξη: 10 Απρ 2008 Δημοσιεύσεις: 4131 Τόπος: Thessaloniki
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 16 Ιούλ 2010, 13:28:01 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
πολύ απλα εχεις διαροή απο αλλου οχι απο τις βαλβίδες...
η κλασική κινηση που κανουν ολοι οι ψυκτικοί ειναι να σου φτιάξουν τις βαλβίδες καθότι 9/10 απο εκει χανει .. αλλα εσυ εισαι τυχερός... εισαι το 1/10 που χανει απο αλλού!! να ξες ειναι δύσκολο να βρεις απο που χανει τωρα, βαζουνε ενα αεριο με χρώμα μεσα στο κύκλωμα του A/C και μετα κοιτάνε όλες τις σωληνώσεις να δουνε που βγαίνει χρωματακι...
LPG |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
SERSEGI (ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ) Δραστήριο μέλος

106 RALLYE 16V
Ένταξη: 15 Ιούν 2010 Δημοσιεύσεις: 263
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Ιούλ 2010, 20:35:38 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
πηγαινε σε μαστορα που επισκευαζει σωληνες a/c.γυρω στα 70ευρω ειναι η ειδικη κολληση για σωληνες a/c γιατι κατα πασα πιθαοτητα οπως τα λες αυτο ειναι.και βαλε και το κοστος του φρεον.
απορω γιατι αφου τους το πας με διαροη δεν βαζουν την χρωματιστη αμπουλα μεσα για να δουν που χανει!!!
τοσο απλο...αλλα σε ξεπετανε για να τα αρπαξουν γρηγορα as usual!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
NPIL (NIK) Νέος χρήστης

Peugeot 307 1.6 XT (2007)
Ένταξη: 24 Νοέ 2007 Δημοσιεύσεις: 53
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Ιούλ 2010, 07:51:05 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
SERSEGI έγραψε: | πηγαινε σε μαστορα που επισκευαζει σωληνες a/c.γυρω στα 70ευρω ειναι η ειδικη κολληση για σωληνες a/c γιατι κατα πασα πιθαοτητα οπως τα λες αυτο ειναι.και βαλε και το κοστος του φρεον.
απορω γιατι αφου τους το πας με διαροη δεν βαζουν την χρωματιστη αμπουλα μεσα για να δουν που χανει!!!
τοσο απλο...αλλα σε ξεπετανε για να τα αρπαξουν γρηγορα as usual!!! |
Αγαπητε ,ευχαριστω για την συμβουλη σου, τελικα το πηγα σετο συνεργειο που μου ειχε αλλαξει τις βαλβιδες ,κια τελικα ειδε με το υγρο ,οτι ειχε διαρροη απο τον σωληνα.Μου αλλαξε σωληνα και εβαλε ενα μεταχειρισμενο οπως ξαναβαλαμε φρεον κτλ. 80€ (αλλαγη σωληνα και φρεον).Την τιμη πως την βλεπετε?
Εχω τρομαξει το ματι μου με αυτα τα συνεργεια ............................ |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

106 RALLYE 16V
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Ιούλ 2010, 14:10:27 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
το κοστος ειναι λογικο αν αναλογιστεις αλλαγη σωληνα,φρεον και εργασια.
10 ευρω πανω..10 ευρω κατω δεν εχει σημασια,αρκει να λυθει μονιμα το προβλημα σου
Garage man...
http://www.karabalisracing.com/ |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

106 RALLYE 16V
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Ιούλ 2010, 14:15:15 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
αν και θα επρεπε ο παπ**ας ο μηχανικος να τα ακουσει για τη λαθος
διαγνωση που εκανε σε κατι τοσο απλο...!!!
καλο δροσερο....καλοκαιρι 
Garage man...
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
teo106 16v 2001 (θεοφιλος) Μέλος

peugeot 106 1600 16v 2001
Ένταξη: 15 Οκτ 2009 Δημοσιεύσεις: 167 Τόπος: κερκυρα
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 23 Ιούλ 2010, 19:30:07 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
καλησπερα και απο εμενα......γραφω εδω αν και δεν ξερω αν ειμαι στο σωστο τοπικ..........εχω ενα 16v 106 τριφυσο.........αποφασισα να του τοποθετησω a/c......το εγχειρημα πετυχε,αλλα ψαχνω να βρω σχεδιαγραμμα για την συνδεσμολογια της καλωδιωσης του a/c,για να το συνδεσω πλεον,αλλα δεν εχω βρει κατι..........υπαρχει καποιο λινκ που να δειχνει που συνδεεται το καθε τι?εχω την πλεξουδα του.Υπαρχει κατι αλλο που να με βοηθησει ξερει κανεις?τιποτα φωτο?εχω το autodata αλλα δεν δειχνει τιποτα........θελω να δω που και πως συνδεεται το καθετί.......μεχρι και τους ρελεδες των βεντιλατερ........αν καποιος ξερει κατι,ευσπροδεκτη η βοηθεια του........(δεν παλευεται αλλο η ζεστη........ειναι και μαυρο......)...ευχαριστω προκαταβολικα.........
στριβω με γαλλο |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 24 Ιούλ 2010, 23:53:05 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
κανεις?μια βοηθεια?.............? 
στριβω με γαλλο |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

106 RALLYE 16V
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 25 Ιούλ 2010, 12:17:22 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
φιλε θεοφιλε εφοσον εχει μπει πανω το a/c και απομενει
η συνδεσμολογια,πηγαινε σε εναν ηλεκτρολογο της
εμπιστοσυνης σου και δωστου 30-40 ευρω να στο συνδεσει,
να το μετρησει,να μονωσει σωστα,ωστε να εχεις το κεφαλι σου
ησυχο...μην το κανεις μονος σου!!
κατσε μαζι του να δεις πανω κατω πως το κανει και να δεις
απο που θα τραβηξει αναμονες για το ταμπλω και τα ρελε που θα αλλαξει.
Garage man...
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 10 Αύγ 2010, 17:09:03 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
καλησπερα και παλι ..........μετα απο τοσες μερες,και τρεις ηλεκτρολογους που το εχω παει,ακουγοντας ποσα της ταξεως των 150 εως 250 ευρω(και αν δουλεψει μου ειπαν.......)ρωταω........το θεμα τοποθετηση ερκοντισιον σε 106,μηπως ειναι θεμα πυρηνικης φυσικης?τοσα χρηματα για 5-6 συνδεσεις ?(εχω την πλεξουδα και τους ρελεδες του ερκοντισιον.....και το ταμπλο θα το τοποθετησω παλι εγω που το εβγαλα,το μονο που θα κανει ο ηλεκτρολογος ειναι οι συνδεσεις...)δηλαδη αν ηταν να κανουν μετατροπη τι θα εκαναν?ποσα θα ηθελαν?αχ αυτη η επαρχια........δραμα η κατασταση......ειναι τοσο δυσκολο πια να τοποθετηθει μετα?μου ζητησαν μεχρι και το πλαισιο απο το αμαξι που φορουσε το a/c,και το πλαισιο απο το αμαξι το δικο μου,για να δουν αν ταιριαζουν......τι να πω.......στο τελος θα το ξηλωσω παλι να υσηχασω 
στριβω με γαλλο |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Pughell (Στελιος) Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6
Ένταξη: 24 Απρ 2003 Δημοσιεύσεις: 11050 Τόπος: Σαλλλονικη...
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 10 Αύγ 2010, 17:43:11 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Αν το αμαξι δεν ειχε εξαρχης a/c,δεν ειναι κατι τοσο απλο,οποτε μην περιμενεις κανεναν να στο κανει με λιγοτερα απο 150Ε...Μια μερα δουλεια ειναι.  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 10 Αύγ 2010, 17:54:50 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
φιλε στελιο,δεν ειχε εξ αρχης a/c το αμαξι....και δεν λεω οτι ειναι απλο να γινει.Το θεμα δεν ειναι τοσο τα χρηματα(ας πληρωσω και ας γινει σωστα),ειναι που λενε¨"και αν δουλεψει"....δηλαδη να δωσω τοσα χρηματα και να μη δουλεψει?και το θελουν τουλαχιστον μιαμιση εβδομαδα.......ευχαριστω για την απαντηση.... 
στριβω με γαλλο |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
AlienHack (Alexander) Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002
Ένταξη: 10 Απρ 2008 Δημοσιεύσεις: 4131 Τόπος: Thessaloniki
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 11 Αύγ 2010, 11:29:02 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
αν το να βαλεις extra aircondition ειναι τοσο δύσκολο για τους ηλεκτρολόγους που να βάλεις στο αμάξι σου μηχανή με αλλη πλεξούδα απο την δικία σου και να ζητήσεις να σου αλαλάξουν εγκέφαλο πλεξούδα ... 1000Ε ΚΑΙ ΑΝ ΔΟΥΛΕΨΕΙ θα σου πουν.. και ενα μήνα να το αφήσεις εκει.. ΕΠιστήμονες ... 
LPG |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|