PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Πλημυρρίσαμε απο το a/c !

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Ιούν 2003, 09:07:25    Θέμα δημοσίευσης: Πλημυρρίσαμε απο το a/c ! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πρωτόγνωρο φαινομενο.
χθες το βραδυ που ηταν μια ζεστη νυχτα μεν αλλα οχι και τοοοσο ζεστη και περι τις 21:00 ξεκινησα με τον πεζουλα για Πειραια.
κατέβασα τα παραθυρα και άνοιξα το a/c στη 2η σκάλα και με ανακύκλωση του αερα. Μη ρωτάται πως συνδιάζονται όλα αυτα γιατι απλά δεν συνδιάζονται αλλά έτσι μου έκατσε και το εκανα.
μετα απο 5 λεπτα κατέβασα την ένταση στην 1η σκάλα και συνεχισα.
έφτασα μεχρι το τζάνειο και πάρκαρα - δηλ. μια διαδρομη με κινηση περι τα 20 λεπτα.
Και ξαφνικα βάζοντας το χερι μου να βγάλω την προσωψη του ραδιοCd πιανω νερο!
Λοιπον απο τους 2 αεραγωγους στο κέντρο του ταμπλώ έβγαινε κρύος αέρας αλλα είχε μαζευτει και πολύ υγρασια. νερό όχι αστεια , σε σημειο να σκουπιζω με χαρτομάντηλα την κονσολα.
σε τι μπορει να οφειλεται αυτο; εχει παρουσιαστεί σε καποιον αλλο;
εχω την εντυπωση οτι εφταιγε πως ειχα κατεβασμενα τα παραθυρα με αποτελεσμα ο κρυος αερας του a/c να ακουμπαει το ζεστο πλαστικο του ταμπλω (λογω της ζεστης που επικρατουσε) και να ...υγροποιειται Exclamation Question Exclamation Idea

για πειτε αν ξερετε κατι καθως και το ποσο καλο η κακο ειναι αυτο για το a/c.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
p206Mike (Μιχάλης)
Αντιπρόεδρος
Επίσημο Μέλος

207 RC Lemans & 107 Trendy

Ένταξη: 29 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Ιούν 2003, 09:12:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν νομίζω να οφείλεται στο ότι είχες ανοιχτά τα παράθυρα Dimip..
Λόγω του ότι καπνίζω πολύ, συνιθίζω να έχω τα παράθυρα ανοιχτά και το a/c ανοιχτό....και ευτύχώς δεν έχω δει κάτι παρόμοιο...
Πιστεύω ότι κάποια βλάβη του a/c σου να ναι πιθανόν η αιτία..
Για πήγαινε το για κανα check up... Wink καλού κακού... Rolling eyes

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Ιούν 2003, 09:57:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

p206mike έγραψε:
Δεν νομίζω να οφείλεται στο ότι είχες ανοιχτά τα παράθυρα Dimip..
Λόγω του ότι καπνίζω πολύ, συνιθίζω να έχω τα παράθυρα ανοιχτά και το a/c ανοιχτό....και ευτύχώς δεν έχω δει κάτι παρόμοιο...
Πιστεύω ότι κάποια βλάβη του a/c σου να ναι πιθανόν η αιτία..
Για πήγαινε το για κανα check up... Wink καλού κακού... Rolling eyes

δεν θέλω να ακουω τέτοια καλοκαιριάτικα....
ας ελπίσουμε να μην ισχυει κατι τετοιο , αλλα σίγουρα θα το κοιταξω!

Επιστροφή στην κορυφή
Ady (Αδριανός)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2001)

Ένταξη: 03 Σεπ 2002
Τόπος: Αθήνα - Ν. Ερυθραία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Ιούν 2003, 10:16:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δημήτρη, αυτό συμβαίνει και σε μένα, αλλά ο αέρας υγροποιείται στο τζάμι.

Τους κεντρικούς αεραγωγούς τους έχω κλειστούς εδώ και πολύ καιρό.

Πάντως δε νομίζω ότι πρέπει να ανησυχείς.

Παρ' όλα αυτά το Α/C θέλει που και που ένα τσεκαρισματάκι.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Slash (Ντάνης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2001)

Ένταξη: 25 Ιούλ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Ιούν 2003, 11:57:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και εμένα μου έχει συμβεί 2-3 φορές που έχω ανοιχτό το κλίμα με κατεβασμένα παράθυρα, και εντάξει δεν πλημμυρίζει, αλλά μια Α υγρασία πιάνει. Την σκουπίζεις (πολύ απλά) και συνεχίζεις. Smile

I live my life a 1/4 mile at a time...for those 10 seconds or less...I'm free
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Ιούν 2003, 12:53:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να πας στην Peugeot και να τους πεις να σου ρυθμίσουν το AC γιατί σου φέρνει μέσα από τους αεραγωγούς και νερό από το ψυγείο ... Το νερό θα έπρεπε σε προηγούμενο στάδιο να είχε ανακυκλωθεί μέσα στις σωληνώσεις ...

Θέλω να πιστεύω ότι δεν έχει διαροή ... σε κάποιο σωλήνα ...
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Ιούν 2003, 13:01:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Old Navy έγραψε:
Να πας στην Peugeot και να τους πεις να σου ρυθμίσουν το AC γιατί σου φέρνει μέσα από τους αεραγωγούς και νερό από το ψυγείο ... Το νερό θα έπρεπε σε προηγούμενο στάδιο να είχε ανακυκλωθεί μέσα στις σωληνώσεις ...

Θέλω να πιστεύω ότι δεν έχει διαροή ... σε κάποιο σωλήνα ...

ωχ ωχ!
λεγε τετοια! Confused Confused Confused Confused

Επιστροφή στην κορυφή
Larry69 (Λάζαρος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 GT 2.0 16V

Ένταξη: 09 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα - Κορυδαλλός

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Ιούν 2003, 19:31:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αντε πάλι ...Πέτα το ρε.

Λές να είναι καμια βίδα? Wink Laughing Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Svstouk (Στέφανος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) Color Line (2002)

Ένταξη: 09 Αύγ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 28 Ιούν 2003, 08:12:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τώρα που το λέτε, κι εγώ έχω παρατηρήσει κάτι.

Μετά από πολύ ώρα λειτουργίας του a/c νιώθω κάποια στιγμή νερό στο πόδι μου. Λέω δεν μπορεί, σταματάω, κοιτάω και βλέπω να υπάρχουν σταγόνες νερό στους αεραγωγούς των ποδιών.

Υποθέτω ότι πρόκειται για συμπύκνωση του κρύου αέρα όταν περνάει από τους συγκεκριμένους αεραγωγούς όταν είναι αυτοί ζεστοί (λογικό δεν είναι; ), αλλά πάλι δεν είμαι σίγουρος

Be ware! Lion within!
Επιστροφή στην κορυφή
ΒΟΥΛΑ - ΒΑΓΓΕΛΗΣ (ΒΟΥΛΑ - ΒΑΓΓΕΛΗΣ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

PEUGEOT 206 CC ROLLAND GARROS

Ένταξη: 11 Ιούν 2003
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 28 Ιούν 2003, 14:40:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πιθανότατα το σωληνάκι της εξαγωγής του νερού του Α/C να έχει τρυπήσει ή να έχει φύγει από τη θέση του και να σου βγάζει τα νερά από τους αεραγωγούς.

Για να το δοκιμάσεις βάλε τον εξαερισμό να δουλεύει μόνο του , χωρίς το Α/C, και δες αν θα εξακολουθήσει το ίδιο.

Πάντως για καλό και για κακό κάνε ένα check από Δευτέρα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Svstouk (Στέφανος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) Color Line (2002)

Ένταξη: 09 Αύγ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 28 Ιούν 2003, 14:48:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΒΟΥΛΑ - ΒΑΓΓΕΛΗΣ έγραψε:
Πιθανότατα το σωληνάκι της εξαγωγής του νερού του Α/C να έχει τρυπήσει ή να έχει φύγει από τη θέση του και να σου βγάζει τα νερά από τους αεραγωγούς.

Για να το δοκιμάσεις βάλε τον εξαερισμό να δουλεύει μόνο του , χωρίς το Α/C, και δες αν θα εξακολουθήσει το ίδιο.

Πάντως για καλό και για κακό κάνε ένα check από Δευτέρα.

Η ποσότητα είναι τόσο μικρή που δεν δικαιολογεί τρυπημένο σωληνάκι.

Πάντως θα το κοιτάξω, ευχαριστώ! Wink

Be ware! Lion within!
Επιστροφή στην κορυφή
...... (ΕΦΗ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

......

Ένταξη: 28 Μάρ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 30 Ιούν 2003, 13:21:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το σαββατο το πρωι καθως ταξιδευα επαθα το ιδιο με σας...
ξαφνικα ενω παλευα να βρω εναν σταθμο στο ραδιο πανω απο την γεφυρα της χαλκιδας ακουμπαω τα μικροσκοπικα δακτυλακια μου πανω στον κεντρικο αεραγωγο...και ειχε νερα...μπλιαχχχ...
φρικαρα...
λεω δε μπορει...διαβασα την προηγουμενη βδομαδα αυτο που επαθε καποιος απο το κλπουμπ και το παθα και γω τωρα...ειναι κολητικο???
ας παει καποιος απο σας στο συνεργειο να μαθουμε τι ειναι γιατι εγω βαριεμαι...
δεν νομιζω να ειναι κατι σοβαρο παντως...ισως ειναι απο την διαφορα θερμοκρασιας...και καθως τρεχω με ιλιγγιωδη ταχυτητα υγροποιειται ο κρυος αερας...απλο...
Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 10 Οκτ 2002
Τόπος: Αμπελογκάρντεν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 30 Ιούν 2003, 14:44:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MR2 έγραψε:
το σαββατο το πρωι καθως ταξιδευα επαθα το ιδιο με σας...
ξαφνικα ενω παλευα να βρω εναν σταθμο στο ραδιο πανω απο την γεφυρα της χαλκιδας ακουμπαω τα μικροσκοπικα δακτυλακια μου πανω στον κεντρικο αεραγωγο...και ειχε νερα...μπλιαχχχ...
φρικαρα...
λεω δε μπορει...διαβασα την προηγουμενη βδομαδα αυτο που επαθε καποιος απο το κλπουμπ και το παθα και γω τωρα...ειναι κολητικο???
ας παει καποιος απο σας στο συνεργειο να μαθουμε τι ειναι γιατι εγω βαριεμαι...
δεν νομιζω να ειναι κατι σοβαρο παντως...ισως ειναι απο την διαφορα θερμοκρασιας...και καθως τρεχω με ιλιγγιωδη ταχυτητα υγροποιειται ο κρυος αερας...απλο...
Wink

Τελικά βρε Έφη, δουλεύει τίποτα σωστά στο αυτοκίνητό σου;;;
Όλο και κάτι καινούργιο παρουσιάζεται....
Αλλά μάλλον πρέπει να έχεις δίκιο, κόψε και λίγο ταχύτητα βρε παιδί μου...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
...... (ΕΦΗ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

......

Ένταξη: 28 Μάρ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 30 Ιούν 2003, 16:08:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οχι οχι οχι τιποτα δεν παει καλα...αφου το αφεντικο του ειναι για τα σιδερα γιατι να ειναι το 206 καλα????
πηγαινα με την τρελη ταχυτητα των 70km/h γιατι δεν ειχε καθολου κινηση...
παραξενο...δεν πηγε κανεις για μπανιο????
εγω παντως ξεπερασα το σοκ της υγρασιας κανοντας γνωριμιες με τα γυρω αυτοκινητα...βρηκαμε πολλα κοινα...μεχρι που...απο την τοση ωρα που μειναμε μαζι στο ιδιο σημειο...αποφασισαμε να γινουμε και κολητοι...
ετσι που λες ξεχασα το κρυο νερακι που εσταζε σαν πηγη...πανω απο το ραδιο που επαιζε καψουροτραγουδα....
Επιστροφή στην κορυφή
chatasos (Τάσος)
Developer - Administrator
Developer - Administrator
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207 1.6 (17V!) GT (2009)

Ένταξη: 12 Απρ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Ιούλ 2003, 22:57:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Svstouk έγραψε:
Τώρα που το λέτε, κι εγώ έχω παρατηρήσει κάτι.

Μετά από πολύ ώρα λειτουργίας του a/c νιώθω κάποια στιγμή νερό στο πόδι μου. Λέω δεν μπορεί, σταματάω, κοιτάω και βλέπω να υπάρχουν σταγόνες νερό στους αεραγωγούς των ποδιών.

Υποθέτω ότι πρόκειται για συμπύκνωση του κρύου αέρα όταν περνάει από τους συγκεκριμένους αεραγωγούς όταν είναι αυτοί ζεστοί (λογικό δεν είναι; ), αλλά πάλι δεν είμαι σίγουρος

Το ίδιο είχα πάθει και εγώ πριν απο καιρό...και το παρατήρησα επειδή έτυχε να οδηγάω με παντόφλες Shocked

Το παράξενο είναι ότι έχει ένα χρόνο να μου εμφανιστεί ξανά....
Μήπως φταίει το ότι δεν φοράω παντόφλες πια? Twisted evil

Ο φορουμάρχης επέστρεψε παντρεμένος & ανανεωμένος!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Αλεξ@νδρος (Αλέξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4(8V) XS 4/2004

Ένταξη: 20 Απρ 2002
Τόπος: Παλαιό Ηράκλειο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 14 Αύγ 2003, 20:06:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το εχει κανει και σε μενα 3-4 φορες.Πρεπει να οφειλεται σε αυξημενη υγρασια περιβαλλοντος οποτε δεν μπορει να διωξει την υγρασια απο το εσωτερικο του αυτοκινητου ο συμπιεστης

Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 15 Αύγ 2003, 07:41:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δεν μου το εχει ξαναπαρουσιασει απο τοτε...

Επιστροφή στην κορυφή
aris ioannina (aris ioannina)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206xs 16v 2002

Ένταξη: 07 Αύγ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Αύγ 2003, 20:42:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλα ρε !!! θα με τρελανετε Shocked 2gunfire εννοειται οτι ειναι διαφορα θερμοκρασιας.

rallye for ever!!krima pou den to pira!!!
Επιστροφή στην κορυφή
nikq (Nikos)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

206 1.4 quiksilver (8/2001)

Ένταξη: 09 Ιούλ 2003
Τόπος: ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 27 Αύγ 2003, 14:46:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σίγουρα είναι η διάφορα θερμοκρασίας. Very happy
Χθες που είχε τρελή υγρασία μου το έκανε και μένα.
κατι τρελο...... Shocked Shocked Exclamation
παρατηρω στο αμάξι από την μπροστινή του μεριά λίγο πιο πριν από τη μηχανή κάτι να σταζει... αμάν λεω έχω ζημία ! Shocked το τράβηξα λίγο πίσω και είδα ότι ήταν καθαρό νεράκι. Έλεγξα το ψυγείο το μπουκαλάκι για τους υαλοκαθαριστήρες τίποτα όλα εντάξει . Very happy αυτό που με παραξένευε όλο και περισσότερο ήταν ότι έσταζε σαν τρελό!(στην αρχη) Και μόνο σε ευθεία! Τι στην κατηφόρα το έβαλα τι στην ανηφόρα σταματούσε! Αυτό συνεχίστηκε για πάνω από 30 λεπτά!! είχα φρικάρει. Όταν πια είχε σταμάτησε εντελώς κάνω την μαγική κίνηση και ανοίγω το air-condition, άρχισε ξανά να τρέχει το νερό (πριν το air-condition ήταν συνεχώς σβηστό όπως και η μηχανή ).... . ερώτηση: το σωληνάκι του air-condition που πετάει το νερό ξέρει κανείς που βρίσκεται?? Το έχει παρατηρήσει κανένας από εσάς αυτό ?? είναι σωστό να συμβαίνει για τόση ώρα? Αμάν τι κάνουμε τώρα?? Evil
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης