PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

308 - Πολλαπλασιαστής

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
mayas (christos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 1.4 16v XS

Ένταξη: 29 Δεκ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 06 Οκτ 2010, 15:49:06    Θέμα δημοσίευσης: 308 - Πολλαπλασιαστής Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα σε ολους,

Σε 308 1.6 κατι λιγότερο απο 2 χρόνια (οριακα εντος εγγυησης) ο πολλαπλασιαστης λειτουργει προβληματικά. Αποτέλεσμα να έχει πρωινα "βηξιματα" κ ασταθη λειτουργια ρελαντί όσο δεν ειναι ζεστό. Σε συνεργείο φίλου το είδα κ ο πολλαπλασιαστής ειναι off!!! Υπόψιν ότι πριν 7 μήνες είχα αλλάξει καταλύτη.... ΌΜΩΣ στην αντιπροσωπεία της πεζο που το πήγα μου λένε ότι δεν μπορούν να αλλάξουν τον πολλαπλασιαστή αφού δε βγαζει κάποια ενδειξη ο εγκέφαλος..... Twisted evil

Ρωταω εγω τώρα, τί σόι ενδειξη περιμένουν να δουν για πολλαπλασιαστή????

Πρέπει να ξαναχαλασει ο καταλύτης κ να τον πληρώσω απόι την τσεπη μου αυτη τη φορα???? Πόσο ασχετοι μπορεί να ειναι??? Evil
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 06 Οκτ 2010, 17:46:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οταν τα παιζει τελιως βγαζει σφαλμα μεχρι κ σε ποιον κυλινδρο ειναι
Επιστροφή στην κορυφή
mechanic (Θανασης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 05 Ιούν 2008
Τόπος: Ελλαδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 06 Οκτ 2010, 18:21:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το γνωστο after sales blexing... Evil

παντως απλα για την ιστορια
μπορει καποιο πρωινο στο δρομο σου για την αντιπροσωπια
και ελαχιστα πριν φθασεις εκει
ξαφνικα να "χαλαγε" τελιως ο πολ/στης
ισως απο καποιο βραχυκυκλωμα
και για τα επομενα 50 με 150 δευτερολεοπτα λειτουργιας του μοτερ
να δουλευει 3κυλινδρο
οποτε αναγκαστικα θα στο αλλαξουν θελοντας και μη...
(καλα ειναι αν σου τυχει τετοιο προβλημα να εχεις καθαρη 100αρα βενζινη)
και εννοειται να μην το ζορισεις... πριν αλλα και για λιγο μετα την επισκευη
Επιστροφή στην κορυφή
vansak (ANTONIS)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

peugeot 207 1.6 GT 2009

Ένταξη: 28 Αύγ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 06 Οκτ 2010, 19:35:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ειδικά σε αυτό το θέμα ξεκίνα να ψάχνεις λύσεις και εκτός αντιπροσωπείας. Ενδεικτικά αναφέρω ότι πρόβλημα στους πολλαπλασιαστες είχαν παρουσιάσει τα renault megane 2001 - 2002.

Κόστος αντιπροσωπείας 150 έκαστος(SAGEM made in tsioutsiou), ενω π.χ. οι BERU είχαν 90-100 και ήταν γερμανικοί.

Και μην ξεχνάμε οτι Lion = Όμιλος Θεοχαράκη... Όσοι έχουν nissan είναι "ενημερωμένοι" επαρκώς!!!
Επιστροφή στην κορυφή
ParisMcridis (paris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4(16v) & 207rc II

Ένταξη: 26 Δεκ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 06 Οκτ 2010, 22:13:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εμενα μου εκανε κουλα στο 206 κ μου δουλευε τρικιλυνδρο...δεν εβγαζε σφαλμα αφου οταν ηταν κρυο δουλευε κανονικα....μετα απο το γνωστο χεσιμο που θελουν γενικα μου τον αλλαξαν κ στην εγγυηση κ ας ειχαν περασει 3 χρονια.πηγαινε εκει κ πες τους να σου βαλουν εναν αλλον κ αν εχει καποιος απο κει 308 ας τον βαλει αυτος να δει τη γλυκα. Twisted evil Twisted evil αν επιμεινεις θα στον αλλαξουν παντως στην εγγυηση.
Επιστροφή στην κορυφή
NoDsl 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 26 Μάϊ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Οκτ 2010, 10:18:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πάρε 220 απο την πρίζα και ρίχτου στη φύσα να σκάσει εντελώς να το δούν με τα μάτια τους να τελειώνεις.

Διαφορετικά κατανόησε οτι έχεις πάρει πεζό και πήγαινε με τα πόδια πάρε έναν πολλαπλασιαστή και άλλαξέ τον να αποφύγεις και το άγχος.

Φιλικά, Διονύσης Wink
Επιστροφή στην κορυφή
mayas (christos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 1.4 16v XS

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Οκτ 2010, 10:56:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ευχαριστω για τις συμβουλες... Απλα για την ιστορία όταν ειναι κρύο μυρίζει βενζίνη εντονα καθόσον καταλαβαινεις ότι λειτουργεί παράξενα... κ προβληματικά.

Αυτό με την πρίζα ήταν καλή ιδέα!!! Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
vagelis207 (Βαγγελης)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207GT 2007

Ένταξη: 04 Δεκ 2009
Τόπος: patra

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Οκτ 2010, 19:32:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φιλε αν σου μυριζει βενζινη κοιτα μηπως εχεις καμια διαρροη απο την αντλια υψηλης.Αν μυριζει βενζινη μπροστα δεξια στο χωρο του κινητηρα οπου ειναι η αντλια, καλου κακου τσεκαρε το.Εχει τυχει σε φιλο να εχει διαρροη εκει απο κατι ταπες που εχει και την αλλαξε εγγυηση.
Επιστροφή στην κορυφή
mayas (christos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 1.4 16v XS

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 08 Οκτ 2010, 16:17:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το πρηξιμο πηγε συννεφο αλλα μαυρο...
Να χαρώ εγώ εγγυησεις κ σιγουρια πεζο Exclamation Exclamation Exclamation

Τελος αλλαγη για να μη πληρωνουμε μετα κ αλλα γ@μ....
Evil
Επιστροφή στην κορυφή
mayas (christos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 1.4 16v XS

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 08 Οκτ 2010, 16:38:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=14778&sid=049c926c33aaeb0131c09f49fa2d0531

απ'οτι ειδα το εχουνε ξανασυζητησει το θεματακι....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης