PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Το 207 μου καταρρέει!
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4, 5  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Τεχνικές - Μηχανολογικές Συζητήσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
climbonice (Θέμης)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 CC 1.6 150hp

Ένταξη: 23 Σεπ 2007
Τόπος: Νέα Σμύρνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Ιούν 2010, 12:02:05    Θέμα δημοσίευσης: Το 207 μου καταρρέει! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το δικό μου 207cc κλείνει τον Νοέμβριο που μας έρχεται τα 3 χρόνια και μέχρι σήμερα έχει διανύσει περίπου 51,500χλμ.

Μέχρι σήμερα δεν είχα κάποιο ιδιαίτερο παράπονο. Κάποια στιγμή (στον ενάμιση χρόνο) είχα αλλάξει μια αντλία νερού κι αυτό ήταν όλο. Εντάξει για τους τριγμούς που ακούγονται από παντού δεν το κάνω θέμα αφού έμαθα πια να ζω με αυτούς. Όταν γίνονται καμιά φορά πολύ ενοχλητικοί δυναμώνω λίγο παραπάνω την ένταση στο JBL και όλα καλά!

Από τα 40,000χλμ όμως και μετά νοιώθω πως το αυτοκίνητο έχει αρχίσει πραγματικά να δείχνει σημάδια κατάρρευσης. Περιγράφω τα όσα έχουν συμβεί τα τελευταία 10.000χλμ με χρονική σειρά:

Αρχικά παρατήρησα μια ραγδαία πτώση στην απόδοση των αμορτισέρ. Λες και με το που το κοντέρ έδειξε τα 40,000χλμ σήμανε η λήξη τους. Το αυτοκίνητο παίρνει μεγάλες κλίσεις, χοροπηδάει, βυθίζεται και ανυψώνεται υπερβολικά. Δεν έδωσα και μεγάλη σημασία, είπα εντάξει είναι λίγο νωρίς για να φτάσουν σε αυτήν την κατάσταση αλλά είναι και βαρύ το αυτοκίνητο οπότε καταπονούνται και περισσότερο.

Στη συνέχεια προέκυψε μια διαρροή λαδιού από την τσιμούχα του στροφάλου. Πήγα την άλλαξα, όλα καλά.

Αμ δε, είναι τώρα δύο εβδομάδες που στο άσχετο μου ανάβει μία ένδειξη "Sidebulb(s) fault". Έλεγξα όλες τις λάμπες, τίποτα. Όλες ανάβουν. Χθες όμως έκανε το εξής ανησυχητικό: καθώς οδηγούσα και για ένα δεκάλεπτο συνεχόμενα η ένδειξη αναβόσβηνε συνέχεια συνοδευόμενη από αυτό το εκνευριστικό "μπιπ". Το μυαλό μου τώρα πάει σε βλάβη στον εγκέφαλο του αυτοκινήτου.

Πάμε τώρα στον άλλο εκνευριστικό ήχο, αυτόν που ακούγεται από τον εμπρός δεξιά τροχό και ο οποίος έκανε την εμφάνισή του τις τελευταίες μέρες. Πρόκειται για ένα εκνευριστικό περιοδικό ήχο ο οποίος μάλιστα είναι μέχρι στιγμής αδύνατο να εντοπιστεί από που ακριβώς προέρχεται. Την Παρασκευή που το πήγα στο συνεργείο αποκλείστηκε το ενδεχόμενο να ακούγεται από τα φρένα ή από τον κινητήρα. Τη Δευτέρα θα το ξαναπάω να δούμε μήπως είναι από κανένα ρουλεμάν στον τροχό και... βλέπουμε.

Τα βάσανα όμως δεν τελειώνουν εδώ. Την περασμένη εβδομάδα μου άναψε ένδειξη για χαμηλή στάθμη λαδιού. Μου φάνηκε περίεργο γιατί είχα συμπληρώσει λάδι πρόσφατα. Ανοίγω το καπό και τι να δω: αναθυμιάσεις (ατμός) καμένου λαδιού έβγαιναν από κάποιο απροσδιόριστο σημείο λίγο κάτω από το καπάκι του κινητήρα (λέω "απροσδιόριστο" γιατί δεν είχα καλή οπτική επαφή. Ξανασυμπλήρωσα λάδι για να το παρακολουθήσω.

Αύριο το πάω για να τα κοιτάξουν όλα αυτά, αλλά η απογοήτευσή μου δεν περιγράφεται. Εν τω μεταξύ την άλλη εβδομάδα φεύγω για διακοπές στη Ζάκυνθο και τον Αύγουστο έχω προγραμματίσει road trip Ιταλία, Γαλλία, Ελβετία. Για καλό και για κακό έκανα μία συνδρομή στην Express Service τουλάχιστον να έχω κάποιον να με μαζέψει σε περίπτωση που μείνω στο δρόμο.

Νομίζω ότι το καλύτερο που έχω να κάνω είναι να το επισκευάσω και μετά τις διακοπές να το δώσω ανταλλαγή και πάμε γι' άλλα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
franch_power (teo)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

207 rallye 1.6T

Ένταξη: 10 Ιούν 2010
Τόπος: μαγούλα αττικής

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Ιούν 2010, 12:48:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

φίλε μου υπομονή όσο σου έχει μείνει! αλλά το τελευταίο που ανέφερες με την στάθμη λαδιού αν δεν κάνω λάθος μπορεί να είναι κ φλάτζα κεφαλής! (αν δεν κάνω λάθος)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
climbonice (Θέμης)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 CC 1.6 150hp

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Ιούν 2010, 12:54:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κι εμένα το μυαλό μου εκεί πηγαίνει (σε καμιά φλάντζα). Θα δούμε αύριο στο συνεργείο.
Επιστροφή στην κορυφή
MAD (Μάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 RALLYE 1.6T

Ένταξη: 14 Μάϊ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Ιούν 2010, 13:03:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλό κουράγιο και περιμένουμε νέα αύριο από τις απαντήσεις που θα σου δώσουν! Rolling eyes

Επιστροφή στην κορυφή
franch_power (teo)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

207 rallye 1.6T

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Ιούν 2010, 14:54:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν είναι τελικά φλάτζα κεφαλής γύρω στα 350Ε! Confused
Επιστροφή στην κορυφή
climbonice (Θέμης)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 CC 1.6 150hp

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Ιούν 2010, 14:59:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γενικά στη σούμα όλων αυτών περιμένω να μου ράψουν καλό κουστουμάκι! Τον Ιούλιο θα του έκανα ούτως ή άλλως και το τρίτο service. Ο κούκος αηδόνι!
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Ιούν 2010, 16:15:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα αμορτισέρ λογικό είναι να πέσουν στα 40.000, εκτός αν αυτά έχουν γίνει σε εθνική οδό. Τότε ναι, είναι λίγα τα χλμ.

Κάποια λάμπα μάλλον είναι έτοιμη να παραδώσει το πνεύμα, ή δεν κάνει επαφή. Δεν είναι τπτ, απλά πρέπει να ασχοληθείς λίγο να δεις ποιά σου κάνει νερά.

Αν έβλεπες αναθυμιάσεις, μήπως έχει ξεκουμπώσει κανένα σωληνάκι αναθυμιάσεων; Τέσπα, αυτό μαζί με τον θόρυβο του τροχού θα τον κοιτάξουν στο συνεργείο.

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
climbonice (Θέμης)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 CC 1.6 150hp

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Ιούν 2010, 21:18:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τελικά ο θόρυβος που ακουγόταν από τον εμπρός δεξιά τροχό, μετά από γρασαρίσματα και ψεκάσματα με σπρέυ, ως δια μαγείας εξαφανίστηκε χωρίς ωστόσο να μάθουμε από που ακριβώς προέρχεται.

Σε ότι αφορά τα λάδια, δεν έχει καεί η φλάντζα ούτε και φαίνεται να υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Μέχρι στιγμής εν τω μεταξύ δεν έχει κάψει σταγόνα. Το πιο πιθανό λέει να είχαν πέσει λάδια στον κινητήρα από την τελευταία αναπλήρωση λαδιού που είχα κάνει και τα οποία κάηκαν προκαλώντας αναθυμιάσεις!(?)

Το σφάλμα "Side lamp(s) fault" συνεχίζει να ανάβει όποτε του καπνίσει αλλά δεν προλάβαμε να το δούμε διεξοδικά γιατί ήθελε χρόνο και δε μπορούσα ν' αφήσω το αυτοκίνητο μέσα.

Οπότε αναχωρώ το Σάββατο για Ζάκυνθο κι ο Θεός βοηθός. Στην επιστροφή ούτως ή άλλως θα το πήγαινα για το τρίτο service οπότε ό,τι είναι θα ελεγχθεί σχολαστικά τότε.
Επιστροφή στην κορυφή
franch_power (teo)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

207 rallye 1.6T

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Ιούν 2010, 21:33:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εύχομαι να μην προκύψει άλλο πρόβλημα!
Επιστροφή στην κορυφή
MAD (Μάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 RALLYE 1.6T

Ένταξη: 14 Μάϊ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Ιούν 2010, 23:04:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το «κουστούμι» που σου εραψαν πόσο είναι; Laughing Εσυ που φοβοσουν....

Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Ιούν 2010, 23:34:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

climbonice έγραψε:

Το σφάλμα "Side lamp(s) fault" συνεχίζει να ανάβει όποτε του καπνίσει αλλά δεν προλάβαμε να το δούμε διεξοδικά γιατί ήθελε χρόνο και δε μπορούσα ν' αφήσω το αυτοκίνητο μέσα.

εχεις βαλει πουθενα led?
Επιστροφή στην κορυφή
climbonice (Θέμης)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 CC 1.6 150hp

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Ιούλ 2010, 07:38:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όχι, δεν έχω βάλει LED.

Ευτυχώς δε με χρέωσαν τίποτα! Σε αυτό δεν έχω παράπονο. Βέβαια ακόμη δεν έχουμε τελειώσει. Μένει να εξηγηθεί που πήγε 1 λίτρο λάδι μέσα σε μία εβδομάδα και να σταματήσει να ανάβει αυτή η εκνευριστική ένδειξη για το λαμπάκι.
Επιστροφή στην κορυφή
GeoMel 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207GT

Ένταξη: 18 Οκτ 2007
Τόπος: θεσσαλονικη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Ιούλ 2010, 15:36:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για την βλαβη ''Side lamp(s) Bulb Faulty'' επειδη μου το εβγαλε και μενα ελεγξε αν τα φωτα των φρενων σου αναβουν κανονικα! Γιατι σε μενα μενουν συνεχεια αναμενα ειτε παταω ειτε οχι φρενο! Στην αρχη νομιζα οτι καηκε καμια λαμπα αλλα ολες ηταν ενταξει μεχρι που καταλαβα οτι ηταν τα φρενα μου.
Επιστροφή στην κορυφή
climbonice (Θέμης)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 CC 1.6 150hp

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Ιούλ 2010, 18:24:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ούτε αυτό είναι. Τα "stop" ανάβουν και σβήνουν κανονικά.
Επιστροφή στην κορυφή
Gr13 (Chris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 3008 Allure

Ένταξη: 07 Μάϊ 2008
Τόπος: Ναύπακτος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Ιούλ 2010, 19:13:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ λέω δεν μαζευόμαστε όλοι με 207 αμάξια που είχαμε και συνεχίζουμε να έχουμε προβλήματα(Και είμαστε και πολλοί) και να κάνουμε μια μήνυση στην πεζό η να στείλουμε ονομαστική λίστα παραπόνων.Μπας και τους ταρακουνήσουμε λίγο με τα χάρβαλα που μας πούλησαν για αμάξια.

Family Racing Team :D
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Ιούλ 2010, 19:29:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Gr13 έγραψε:
Εγώ λέω δεν μαζευόμαστε όλοι με 207 αμάξια που είχαμε και συνεχίζουμε να έχουμε προβλήματα(Και είμαστε και πολλοί) και να κάνουμε μια μήνυση στην πεζό η να στείλουμε ονομαστική λίστα παραπόνων.Μπας και τους ταρακουνήσουμε λίγο με τα χάρβαλα που μας πούλησαν για αμάξια.
Μπας και τους κλ@σετε μια μάντρα?

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Gr13 (Chris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 3008 Allure

Ένταξη: 07 Μάϊ 2008
Τόπος: Ναύπακτος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Ιούλ 2010, 19:34:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
Gr13 έγραψε:

Από το να καθόμαστε άπραγοι κάτι είναι και αυτό.Τουλάχιστον θα το ξανασκεφτούνε.Μια ζωή αυτό πληρώνουμε ότι κανένας δεν κάνει τίποτα για το συμφέρον του.

Family Racing Team :D
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
rallaki-1 (Μike)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 Rallyeee..

Ένταξη: 19 Απρ 2010
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Ιούλ 2010, 20:01:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Gr13 έγραψε:

Εγω είμαι μέσα! Εχουμε και δικηγόρο ΤΣΑΜΠΑ!!

Peugeotναυτης..
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Ιούλ 2010, 20:02:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Gr13 έγραψε:
Από το να καθόμαστε άπραγοι κάτι είναι και αυτό.Τουλάχιστον θα το ξανασκεφτούνε.Μια ζωή αυτό πληρώνουμε ότι κανένας δεν κάνει τίποτα για το συμφέρον του.
Σε ένα αυτοκίνητο το οποίο μέσα στον πρώτο χρόνο κυκλοφορίας του (2007-2008) έκανε ένα εκατομμύριο πωλήσεις πιστεύεις ότι θα κάτσουν να ασχοληθούν με μήνυση? Very happy

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
mechanic (Θανασης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 05 Ιούν 2008
Τόπος: Ελλαδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Ιούλ 2010, 21:33:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Gr13 έγραψε:
Steve έγραψε:
Gr13 έγραψε:

Φιλε μου να σου πω κατι?
καθαρα απο τεχνικης σκοπιας.
το αμαξακι αυτο ειναι αρκετα καλοφτιαγμενο και εχει δωθει μεγαλο βαρος στην ποιοτητα της κατασκευης του (κατα τα γαλλικα μετρα και σταθμα)
Το να πεσεις σε αστοχια υλικου ειναι το μονο ευκολο αλλα οχι βεβαια συχνο φαινομενο.
Απο εκει και επειτα κατα 80% φταιει η συντηρηση του αυτοκινητου
καθως (οχι μονο για την πεζω)
οι εταιριες δεν ακολουθουν το λεγομενο preventing maintenance
αλλα κινουνται (ειδηκα στην ελλαδα) με γνωμονα το πως θα σε χρεωσουν παραπανω.
για παραδειγμα......
ξερουν οτι τα μοτερ βγαλανε προβλημα στο χρονισμο?
δεν κανουν ανακλυση, αλλα περιμενουν να κλεισει η εγγυηση λεγοντας σου οτι ειναι "φυσιολογικο" και μετα οταν φθασει η κατασταση στο "αμην" θα σου πουνε πληρωσε για να στο φτιαξουμε...
εκει ποιος φταιει? το "σαραβαλο" πεζω
η το after sales blexing?
και αυτο ειναι ενα απλο παραδειγμα καθως το πραγμα τραβαει μακρυτερα..........
εδω η ρενω ειχε 2 εκατομυρια ευρω διαθεσει στην ελληνικη αντιπροσωπια
για το προγραμμμα "καλη θεληση"
ωστε αν σε καποιον τελιωνε η εγγυηση αλλα ειτε ηταν "καλος" πελατης
ειτε ειτε ειτε....
του καλυπτε στο 100% το κοστος της επισκευης
(να σου θυμισω τι ειχε γινει με τους διασημους πολλαπλασιαστες?)
τα λεφτα αυτα οπως και πολλα αλλα απλα φαγωθηκαν απο τους γνωστους αγνωστους...
και ειναι και αλλες εταιριες με απλυτα...
το θεμα ειναι οτι δεν υπαρχει αυτοκινητο
και μηχανημα κατ'επεκταση που να μην βγαζει προβληματα.
ειδηκα οσο μεγαλυτερο βαθμο αποδοσης εχουν
η αν εχεις πεσει σε εποχη που η κατασκευαστρια εταιρια θελει να κανει "οικονομια"....
οπως και να εχει παντως σαραβαλα καλως η κακως δεν βγαινουν στην αγορα,
"σαραβαλο" ειναι το αφτερ sales σερβις
που εχει ως γνωμονα το πως θα μας υπερχρεωνει.

τελος...
Very happy
κατα 20% φταιει και το δικο μας χερακι ποδαρακι κτλ.....
τροπος χρησης
ποιοτητες βενζινης, πειραματισμοι με διαφορους τυπους λαδιου πλην του καταληλου, ιταλικο/γαλλικο-κινεζικο στρωσιμο
και φυσικα τυφλη εμπιστοσυνη σε λαθος ατομα ειτε λεγονται μηχανικοι ειτε δεν ξερω και εγω τι αλλο, οι οποιοι ειτε δυναμωνοντας το η απλα συντηρωντας το, το καημενο περνει την κατω βολτα....

Εγω θα ημουν μεσα
σε μια κινηση οσο αναφορα την ποιοτητα του αφτεr sales
και της αντιμετωπισης μας ως πελατες εκει ναι...
αλλα απο εκει και επειτα και χωρις να εχει να κανει αν εχουμε πεζω η καποια αλλη μαρκα,
δεν θεωρω οτι εχουμε σαραβαλα...

το GTR που εχω στο ματι για αργοτερα
αν κανεις εκινηση με απενεργοποιημενο το traction control
υπαρχουν περιπτωσεις που κουρεψε γραναζια στο σασμαν του.....
τι παει να πει?
να σου αναφερω προβληματα που βγαλανε και βγαζουνε ακριβα αμαξια?
μην την ψαχνεις ενα ποιοτικο και δη σπορ αμαξι εχει αμεση αναγκη ενα καλο σερβις
σε τετοιο βαθμο που θα επρεπε να καθοριζει και τον παραγοντα πιθανης αγορας του η οχι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Τεχνικές - Μηχανολογικές Συζητήσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4, 5  Επόμενη
Σελίδα 1 από 5

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης