PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

SOS εσβησε μονο του μετα απο προσκρουση σε λακουβα εν κινηση

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
HORSAKOS (ιωαννης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 206 1.4 8v 2001/6 X5

Ένταξη: 24 Οκτ 2006
Τόπος: thessaloniki menemeni

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Ιούν 2010, 21:10:54    Θέμα δημοσίευσης: SOS εσβησε μονο του μετα απο προσκρουση σε λακουβα εν κινηση Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εκει που οδηγουσα με λαμπακι πολλων χιλιομετρων...επεσα σε μια αρκετα μεγαλη λακουβα (γαμωτοο ) και μετα απο 50 μετρα το αμαξι μου εσβησε μονο του...μολις βγηκα μυριζε λιγο βενζινη..και δεν επαιρνε μπρος ..
εκανε το κλασσικο λοξυγκα..ολα τα οργανα του αυτοκινητου λειτουργουσαν κανονικα...εχει κανεις ιδεα τι μπορει να εχει συμβει...
να σημειωσω οτι σημερα το αμαξι δεν επαιρνε πολυ ευκολα μπρος και πατουσα το γκαζι λιγο.....
Ο οδηγος της οδικης μου ειπε κατι για βαλβιδα ασφαλειας σε περιπτωση προσκρουσης...

αν μπορει να βοηθησει καποιος ευχαριστω προκαταβικα

Οδηγα προσεχτικα....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
teo106 16v 2001 (θεοφιλος)
Μέλος
Μέλος

peugeot 106 1600 16v 2001

Ένταξη: 15 Οκτ 2009
Τόπος: κερκυρα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Ιούν 2010, 21:26:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλησπερα φιλε μου......λογικα θα εχει απενεργοποιηθει η βαλβιδα αδρανειας.........αν ειναι αυτο,δεν ειναι τιποτα σοβαρο,θελει απλα πατημα το καλυμα της(πρεπει να ειναι κοκκινου ή μαυρου χρωματος,και μαλακο σαν λαστιχο)ομως δεν γνωριζω που ακριβως βρισκεται στο 206,αλλα υπολογιζω να ειναι στο χωρο της μηχανης εμπρος λιγο πιο μπροστα απο την αντλια φρενων..........ελπιζω να βοηθησα........καποιος ιδιοκτητης 206 θα σου πει σιγουρα.......

στριβω με γαλλο
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
HORSAKOS (ιωαννης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 206 1.4 8v 2001/6 X5

Ένταξη: 24 Οκτ 2006
Τόπος: thessaloniki menemeni

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Ιούν 2010, 21:29:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και εγω αυτο πιστευω γιατι σου ειπα ολα τα οργανα του αυτοκινητου δουλευουν κανονικοτατα...μονο δεν παιρνει μπρος..σαν να κοπηκε η παροχη...

Οδηγα προσεχτικα....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
dimkeras (Δημοσθένης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

e-tuned

Ένταξη: 18 Ιούλ 2007
Τόπος: Λευκάδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Ιούν 2010, 21:50:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν θυμάμαι καλά, κάπου πίσω από τη μπαταρία πρέπει να είναι, με ένα κόκκινο λαστιχένιο κάλυμμα (από ότι είδα έχεις το 1.4 8V). Το είχα πάθει κι εγώ, πάνω σε προσπέραση Evil

Vroum-vroum!
Επιστροφή στην κορυφή
reselie (Τασος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1.6 GTI (8/2003)

Ένταξη: 07 Σεπ 2009
Τόπος: Aθηνα / Λαμία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Ιούν 2010, 22:00:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

2 φορες το εχω παθει τελευταια προχτες Turn-l

Ανοιξε καπω,κοιτα πανω δεξια(οπως κοιτας την μηχανη) στην πισω δεξια γωνια δηλαδη του μηχανοστασιου εχει μια πιθανοτατα κοκκινη βαλβιδα λαστιχενια ,πιεσε την να πατηθει ο διακοπτεις που εχει κατω απο το λαστιχο και ολα κο-μπο-λε!

θα μου κλασεις την μιση θεσσαλια σε στρουγκες τιμονιερη της φακης
Επιστροφή στην κορυφή
nikos 206cc 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 16V

Ένταξη: 12 Μάρ 2010
Τόπος: thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Ιούν 2010, 09:08:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Horsako μηπως σε λενε και Μητ....γκα??? Laughing Οσον αφορα το προβλημα σου πρεπει να ειναι αυτο που σου λενε τα παιδια και εγω το ειχα παθει παλαιοτερα!!

Υ.Γ:cheeseman Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης