PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Aλλαγη κινητηρα

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
obelixoulis (Takis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 15 Ιούν 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Ιούν 2010, 16:45:10    Θέμα δημοσίευσης: Aλλαγη κινητηρα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γεια σας ξανα. Ειχα και παλαιοτερα εγγραφη στο PSclub αλλα δεν με δεχεται πλεον Crying or Very sad (χρηστης obelix), οποτε εγινα obelixoulis. Wink
Στο θεμα μας ομως....
Σε ενα 206 GT μοντελο 2001 πρεπει να αλλαξω μοτερ (μου το εκλεψαν, εσπασαν το καρτερ σε χωματοδρομο κι εκλεψαν και 2 τραπεζες Rolling eyes )
Θελω να μαθω ποσο ευκολο ειναι απο 2.000 cc που ειναι τωρα, να βαλω κατι σε 1.800 κι οσο ποιο κοντα σε δυναμη διοτι το εχω για ταξιδια (Αθηνα-Καλαματα). Πρωτα με ενδιαφερει αν γινεται και με τι αλλες αλλαγες κι υστερα θα δω και το κοστος της αλλαγης και την διαδικασια να ειναι νομιμο οποσδηποτε.
Ευχαριστω εκ των προτερων
Τακης.

www.braters.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Ιούν 2010, 17:13:26    Θέμα δημοσίευσης: Re: Aλλαγη κινητηρα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

obelixoulis έγραψε:
Γεια σας ξανα. Ειχα και παλαιοτερα εγγραφη στο PSclub αλλα δεν με δεχεται πλεον Crying or Very sad (χρηστης obelix), οποτε εγινα obelixoulis. Wink
Στο θεμα μας ομως....
Σε ενα 206 GT μοντελο 2001 πρεπει να αλλαξω μοτερ (μου το εκλεψαν, εσπασαν το καρτερ σε χωματοδρομο κι εκλεψαν και 2 τραπεζες Rolling eyes )
Θελω να μαθω ποσο ευκολο ειναι απο 2.000 cc που ειναι τωρα, να βαλω κατι σε 1.800 κι οσο ποιο κοντα σε δυναμη διοτι το εχω για ταξιδια (Αθηνα-Καλαματα). Πρωτα με ενδιαφερει αν γινεται και με τι αλλες αλλαγες κι υστερα θα δω και το κοστος της αλλαγης και την διαδικασια να ειναι νομιμο οποσδηποτε.
Ευχαριστω εκ των προτερων
Τακης.

για νόμιμο, δεν κοιτάς καθόλου τα 1.8 κυβικά... ή πας πάλι σε δίλιτρο (ίσως από RC για να είσαι κ πιο δυνατός) ή στα 1.6. κόστος για 1.6 νομίζω κοντά στα 1,5 με 2 χιλιάρικα κομπλέ τιμή να υπολογίζεις.

Επιστροφή στην κορυφή
obelixoulis (Takis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Ιούν 2010, 18:38:09    Θέμα δημοσίευσης: Re: Aλλαγη κινητηρα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SnakeMJK έγραψε:
για νόμιμο, δεν κοιτάς καθόλου τα 1.8 κυβικά... ή πας πάλι σε δίλιτρο (ίσως από RC για να είσαι κ πιο δυνατός) ή στα 1.6. κόστος για 1.6 νομίζω κοντά στα 1,5 με 2 χιλιάρικα κομπλέ τιμή να υπολογίζεις.

Μπορεις να γινεις ποιο συγκεκριμενος για τον 1.8?
Αν βαλω RC θελω κι εγκεφαλο κι αλλες αλλαγες?

www.braters.gr
Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Ιούν 2010, 18:55:12    Θέμα δημοσίευσης: Re: Aλλαγη κινητηρα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

obelixoulis έγραψε:
SnakeMJK έγραψε:

Μπορεις να γινεις ποιο συγκεκριμενος για τον 1.8?
Αν βαλω RC θελω κι εγκεφαλο κι αλλες αλλαγες?

για να είναι νόμιμο θα πρέπει το αυτοκίνητο να βγαίνει απ το εργοστάσιο με το συγκεκριμένο μοτέρ. και το 206 δεν είχε ποτέ 1.8 κινητήρα απ το εργοστάσιο, άρα νομιμότητα δεν υφίσταται.

για το rc καλύτερα να σε διαφωτίσει κάποιος άλλος που ίσως τα ξέρει καλύτερα. λογικά θέλεις πακέτο μοτέρ-εγκέφαλο-σασμάν.
ο Ανδρέας απ το club το πούλησε το 2λιτρο που είχε; αν όχι, ψάξτο στις αγγελίες, είναι σούπερ ευκαιρία σε τρελή τιμή.

Επιστροφή στην κορυφή
obelixoulis (Takis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Ιούν 2010, 19:37:16    Θέμα δημοσίευσης: Re: Aλλαγη κινητηρα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SnakeMJK έγραψε:
για να είναι νόμιμο θα πρέπει το αυτοκίνητο να βγαίνει απ το εργοστάσιο με το συγκεκριμένο μοτέρ. και το 206 δεν είχε ποτέ 1.8 κινητήρα απ το εργοστάσιο, άρα νομιμότητα δεν υφίσταται.

Το +- 25% δεν παιζει αν δεν υπαρχει ο κινητηρας απο το εργοστασιο?
Κι αν τελικα μπορω να το κανω, τοτε ποιο μοτερ ειναι αυτο που ταιριαζει?

www.braters.gr
Επιστροφή στην κορυφή
reselie (Τασος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1.6 GTI (8/2003)

Ένταξη: 07 Σεπ 2009
Τόπος: Aθηνα / Λαμία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Ιούν 2010, 19:50:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

βαλε 2.0 να εισαι υσηχος...γιατι να μπλεξεις με μετατροπες? ουτως ή αλλως και το σημα να γλυτωσεις θα τα πληρωσεις εκει....και ακομα καλυτερα βαλε του rc αν μπορεις..αλλιως παρε σκετο ενα μοτερ 2.0 πχ του αντρεα και ξεμπερδευεις με 1.000

θα μου κλασεις την μιση θεσσαλια σε στρουγκες τιμονιερη της φακης
Επιστροφή στην κορυφή
Nik_psa (Νικόλας)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ZX 16v-ΑΧ GTi-XANTIA TURBO ACTIVA-PONY

Ένταξη: 09 Οκτ 2009
Τόπος: Άνω Μοχανάσιανα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Ιούν 2010, 20:43:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kι εγώ να βάλεις σαν αυτό που είχες θα έλεγα.Για RC θες κανονικά μοτέρ-πλεξούδα-εγκέφαλο εξάτμιση όργανα σασμάν άλλα φρένα εμ, άξονα πίσω για να μην πω για σαλόνι esp κλπ.Βρες ένα ίδιο 2.0 και τέλος...

www.drakonakis.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης