PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Harley-Davidson.....

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
206kwn (kwstas o butcher)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (16v) (2006)

Ένταξη: 14 Σεπ 2007
Τόπος: balearic islands

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 21 Μάϊ 2010, 20:28:26    Θέμα δημοσίευσης: Harley-Davidson..... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://thebest.gr/news/index/viewStory/16868

Ότι και να πούμε είναι λίγο γι αυτό το event...
Καμία σχέση με το PICK
Στο κέντρο ΔΕΝ ΧΩΡΑΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ.....
Είναι χιλιάδες!!!!!!
Περπατάς στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας και ακούς τα μοτέρ των harley-davidson......
Στην Αγίου Νικολάου εχθές το βράδυ με δυσκολία πέρναγες σαν πεζός!!!!!!!!

Είναι τρελή αλητεία!!!!!!! Rambo Rambo Rambo

Θα πάω αύριο να τους δω και να τους φωτογραφίσω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
rallos180 (nikos)
Μέλος
Μέλος

205 t16 evo 2

Ένταξη: 27 Απρ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 21 Μάϊ 2010, 22:26:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

στις ειδησεισ ειπαν πωσ ειχαν παραγγειλει 45.000 σουφλακια... χαχαχαχα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 21 Μάϊ 2010, 22:36:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν αποκλείεται!!!
Είναι απίστευτα πολλοί!!!! Very happy

Επιστροφή στην κορυφή
spyros_rallye (SPYROS)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 207 rallye

Ένταξη: 20 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 22 Μάϊ 2010, 08:45:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κωστα ξερεις τι events θα γινουν και που...μηπως ερθουμε καμμια βολτα?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
kammenos (panagiotis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

PEUGEOT 2

Ένταξη: 24 Ιαν 2007
Τόπος: ΠΑΤΡΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 22 Μάϊ 2010, 09:28:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ένα λέω μόνο. μένεις με ανοιχτό το στόμα με το που βλέπεις τα εργαλεία που έχουν αυτοί οι τύποι!
by far το καλύτερο event που μπορεί να γίνει!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 22 Μάϊ 2010, 11:04:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σήμερα το μεσημέρι θα μαζευτούν όλοι στο Ρίο !!!
Και αυτό που ξέρω είναι το πού τους έχουν μαζεμένους όλους μαζί έτσι ώστε να πηγαίνει όποιος θέλει και να βλέπει τις μοσχαροκατασκευές τις χάρλευ!!!! Laughing

Very happy Very happy Very happy Νίκελο,νέον και άγιος ο Θεός!!!!!! Very happy Very happy Very happy

Επιστροφή στην κορυφή
Sinanai (Κωστής)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) GTi (2006)

Ένταξη: 10 Ιαν 2008
Τόπος: Στις "Κάπα" των παλαιών Ε.Ο.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Μάϊ 2010, 17:53:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ευτυχώς, αυτές τις μέρες δεν πολυήμουνα στην Πάτρα. Razz

Σβέλτα, μαντόνα, μανιβέλα
φρένο, στραπάτσο, καραμπόλα
μόδα, καβάλα, ντόλτσε βίτα
τρόμπα, φιγούρα, σαχλαμάρα κι άρπα-κόλλα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Μάϊ 2010, 18:34:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sinanai έγραψε:
Ευτυχώς, αυτές τις μέρες δεν πολυήμουνα στην Πάτρα. Razz

Μόλις προλάβω θα ανεβάσω φοτο!!!!

Επιστροφή στην κορυφή
mufcpavlos (Pavlos)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 307 XSi

Ένταξη: 08 Σεπ 2009
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Μάϊ 2010, 18:34:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Fags

katoxos 307....
Επιστροφή στην κορυφή
z@ck! (Ζαχαριας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

Citroen AX... soon eurofighter !

Ένταξη: 21 Αύγ 2007
Τόπος: Οπου λαχει ....

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Μάϊ 2010, 18:53:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mufcpavlos έγραψε:
Fags

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Απο τα καλυτερα επεισοδια SOUTH PARK !!!!!!! Τρελο γελιο!!! Big wink Big wink Big wink Big wink Big wink Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

As I lay rubber down the street, I pray for traction I can keep, but if I spin and start to slide, please dear lord protect my ride.!!!
DRIVE IT LIKE YOU STOLE IT!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Μάϊ 2010, 19:39:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.youtube.com/watch?v=G2htsAyMFyo

http://www.youtube.com/watch?v=VvfkStaZ4zU&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=cnTk1uqCwBc&feature=related

Rambo Rambo Rambo

Επιστροφή στην κορυφή
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος)
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

Ένταξη: 27 Νοέ 2005
Τόπος: Pyongyang

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Μάϊ 2010, 21:35:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

z@ck! έγραψε:
mufcpavlos έγραψε:
Fags

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Απο τα καλυτερα επεισοδια SOUTH PARK !!!!!!! Τρελο γελιο!!! Big wink Big wink Big wink Big wink Big wink Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Τελειως ομως...
Τελικα δεν ειμαι ο μονος που βλεπει φανατικα σαουθπαρκ ε?
χααχαχαχαχα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
z@ck! (Ζαχαριας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

Citroen AX... soon eurofighter !

Ένταξη: 21 Αύγ 2007
Τόπος: Οπου λαχει ....

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Μάϊ 2010, 23:16:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τρελος fan κοντα μια 10ετια....!!!!

Οσο αφορα το super Rally πολυ καλη κινηση! Μακαρι να ειχαμε και αλλα τετοια event! καναμε και ενα ρεκορ Γκινες! 2900+ harley περασαν την γεφυρα Ριου - Αντιρριου!!! Exclamation Μια χαρα!!!
Εγω παντως θα μεινω στα πορτοφολια και στα ρουχα τους! Very happy Mr. Green

As I lay rubber down the street, I pray for traction I can keep, but if I spin and start to slide, please dear lord protect my ride.!!!
DRIVE IT LIKE YOU STOLE IT!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
mufcpavlos (Pavlos)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 307 XSi

Ένταξη: 08 Σεπ 2009
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Μάϊ 2010, 23:20:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Road_Runner έγραψε:
z@ck! έγραψε:
mufcpavlos έγραψε:
Fags

Τελειως ομως...
Τελικα δεν ειμαι ο μονος που βλεπει φανατικα σαουθπαρκ ε?
χααχαχαχαχα

μπα φιλε....εγω καθε τεταρτη βραδυ παιζω dirt 2 μεχρι τις 5 για να δω μεσω live streaming το comedy central που εχει το southpark σε 1η μεταδοση. Το κινητο μου χτυπαει με ηχους southpark. Τωρα χτυπαει με τον εξης ηχο : http://www.youtube.com/watch?v=52reZklROc0

ενω τα sms τα ακουω καπως ετσι (Μονο το brbrbrbrbr) : http://www.youtube.com/watch?v=q8eYzMHGjrE

παλαιοτερα ειχα το gayfish και το pokerface για ηχο κλησης και αλλα πολλα. δεν υπαρχουν απλα.

Btw ο κολητος μου παιζει μπασκετ στον ερμη λαγγαδα κ μαζι τα βλεπουμε τα επισοδεια. Κ απο τοτε που βγηκε το επισοδεια με τις harley οταν βλεπαμε στο δρομο harley φωναζαμε fag. Το σαββατο επαιζαν με την ολυμπιαδα πατρων κ στο ξενοδοχειο που εμεναν στη πατρα, ηταν και οι harleαδες και το πρωι του σαββατου τους ξυπνησαν κακην κακως με τις μηχανες τους. Ενας μαλιστα εκτος απο τη κορνα ειχε βαλει κ μια αλλη ντουντουκα οπως ακριβως κ στο southpark και εκανε ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΟΡΥΒΟ. Απ οτι μου ειπαν κοιτουσαν ετσι ακριβως οπως κ στο southpark για να σιγουρευτουν οτι τους κοιταει ο κοσμος. χαχαχαχαχαχαχ δεν υπαρχουν. Ειναι απιθανοι και οι 2 (trey parker, matt stone).

http://www.youtube.com/watch?v=dKMLZXA8LJY&feature=related

katoxos 307....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης