PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

307 - Λαμπάκι στο τασακι στο 307 ?

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Max307 (george)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 307 1.4 (8v) xr-r(2003)

Ένταξη: 15 Σεπ 2009
Τόπος: Γυθειο - λακωνια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Οκτ 2009, 21:53:37    Θέμα δημοσίευσης: 307 - Λαμπάκι στο τασακι στο 307 ? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γεια σας παιδια..εχω ενα μικρο προβλημα...νομιζω οτι εχει καει το λαμπακι στο τασακι μου...επειδη δεν καπνιζω εχω να το ανοιξω απ τον καιρο του....Νωε!...μηπως ξερει κανενας αν πραγματι το λαμπακι λειτουργει η ειναι απλως εφε....και πως γινεται η αντικατασταση του...?
Σας ευχαριστω...

Δεν τρεχω γρηγορα...απλα πεταω αργα!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος)
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

Ένταξη: 27 Νοέ 2005
Τόπος: Pyongyang

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Οκτ 2009, 01:33:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

steile pm ston "fynos"
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Max307 (george)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Δεκ 2009, 18:31:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τελικα ειχε καει το λαμπακι....ολα τα 307 εχουν λαμπακι κοντα στο τασακι....το ελυσα μονος μου τελικα και το αλλαξα....

Επιστροφή στην κορυφή
alekou (Alexis)
Μέλος
Μέλος
Επίσημο Μέλος

BatMobile 1993 6.5L V8

Ένταξη: 24 Φεβ 2007
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 31 Ιαν 2010, 00:30:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φίλε μου μήπως ξέρεις τον τύπο της λάμπας για το τασάκι;

Αν η λάμπα από το τασάκι είναι ίδια σε σχήμα με τις ψείρες που φοράς μπροστά αλλά σε μικρότερο μέγεθος τότε λέγεται T509.

Το γράφω για να το βλέπουν και τα άλλα μέλη, γιατί το δικό μου είχε καεί κάποια στιγμή και δεν έβρικα με τίποτα αλλά ούτε και ήξερα πως λεγόταν.

Στο τέλος κατέληξα να χρησιμοποιήσω λαμπάκι από τα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια (τα οποία ήταν LED). Τώρα περιμένω να μου έρθουν απο Ebay μια 4αδα που παρήγγειλα για να τις βάλω.

Υποστροφή έχουμε οταν χτυπάμε στον τοίχο με τη μούρη...
Υπερστροφή έχουμε οταν χτυπαμε στον τοίχο με τον κώλο...
Ισχύς είναι το ποσο γρηγορα θα πέσουμε πάνω στον τοίχο...
Ροπή είναι το πόσο μακριά θα πάρουμε σβάρνα τον τοίχο μαζί μας...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Max307 (george)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Ιούν 2010, 22:26:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δυστυχως δεν γνωριζω γιατι εβγαλα την καμενη λαμπα και πηρα ακριβως παλι την ιδια απο φιλο μου ηλεκτρολογο αυτοκινητων..δεν ρωτησα τον τυπο γιατι οταν την ζητησα μου εδωσα ακριβως την ιδια και δεν χρειαστηκε να ρωτησω....παντως τον ιδιο τυπο λαμπας φοραει και η οθονη μου καθως προσφατα δεν εδειχναν τα γραματα της στη μεση και ετσι αναγκαστηκα να την ξεκουμπωσω και να δω το προβλημα...η οθονη στα 307 μεχρι το facelift εχει λαμπακια που αντικαθιστονται,ετσι για να γνωριζει καποιος...ειναι ακριβως ο ιδιος τυπος με αυτον που εχει στο τασακι....

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης