PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 - Δείκτης βενζίνης

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
stergios_ath (stergios)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 rallye

Ένταξη: 30 Δεκ 2008
Τόπος: Ο.Χ.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Αύγ 2010, 16:46:27    Θέμα δημοσίευσης: 207 - Δείκτης βενζίνης Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπερά δεν ειδα αντιστοιχο θεμα γιαυτο δημιουργησα αυτο..ειμαι κατοχος ενος 207 rallye..παρατηρησα οτι χτες και σημερα που εβαλα βενζινη ο δεικτης παραμενε στο ιδιο σημειο..δεν ανεβηκε..αλλα οταν κινω το αυτοκινητο πεφτει η σταθμη της βενζινης..εχει ακουσει κατι κανεις για αυτο..ευχαριστω..

Όλα είναι δρόμος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
rallaki-1 (Μike)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 Rallyeee..

Ένταξη: 19 Απρ 2010
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Αύγ 2010, 16:49:46    Θέμα δημοσίευσης: Re: 207 ΔΕΙΚΤΗΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

stergios_ath έγραψε:
Καλησπερά δεν ειδα αντιστοιχο θεμα γιαυτο δημιουργησα αυτο..ειμαι κατοχος ενος 207 rallye..παρατηρησα οτι χτες και σημερα που εβαλα βενζινη ο δεικτης παραμενε στο ιδιο σημειο..δεν ανεβηκε..αλλα οταν κινω το αυτοκινητο πεφτει η σταθμη της βενζινης..εχει ακουσει κατι κανεις για αυτο..ευχαριστω..

Ποσο βενζίνη έβαλες??

Σε ρωτάω γιατί και εγώ μερικές φορές που βάζω 10€ δεν ανεβαίνει καθόλου..

Έχει επεξεργασθεί από τον/την rallaki-1 στις Παρ 20 Αύγ 2010, 18:29:51, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
mathanas 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 rallye 2009

Ένταξη: 08 Φεβ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Αύγ 2010, 17:42:46    Θέμα δημοσίευσης: Re: 207 ΔΕΙΚΤΗΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

rallaki-1 έγραψε:
stergios_ath έγραψε:

Ποσο βενζίνη έβαλες??

Φιλε το ιδιο επαθε και μενα ακριβως τη Δευτερα ενω εβαζα να φουλαρει, ηθελε κανα 15euro, δεν ανεβαινε ενω οσο εκανες km επεφτε κανονικα.....Σημερα που ειχε φτασει λιγο πριν τη κοκκινη περιοχη φουλαρα και ανεβηκε κανονικα μεχρι πανω.
Επιστροφή στην κορυφή
bagosgt (Moderator at O.X)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rallye

Ένταξη: 24 Οκτ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Αύγ 2010, 18:27:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δεν εχει ξανακουστει αλλα το εχει κανει κ το δικο μου Laughing κατι παιζει με το φλοτερ κ μεσα απο το ντεποζιτο αποτι μου ειχε πει ενας φιλος μηχανικος.

Μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261
Επιστροφή στην κορυφή
stergios_ath (stergios)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Αύγ 2010, 18:53:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δεκα ευρω και χτες και σημερα..αλλα αναψε κ λαμπακι..το οποιο σε ανησυχει,αν και ξερεις οτι εχει μεσα..

Όλα είναι δρόμος...
Επιστροφή στην κορυφή
mrkaza (Παναγιώτης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 24 Απρ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Αύγ 2010, 19:17:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μια φορά εβαλα και εγω 10 ευρω ή 5 δε θυμαμε καθως θα το γεμιζα το απογευμα στο βενζινάδικο που παω πάντα αλλα της 4 το πρωι που επρεπε να παω για δουλεια ηταν κλειστο . Εμένα δεν αλαξαν ουτε τα km στο H/Y ταξιδιου. Το απογευμα πιου το γέμισα ανεβικε κανονικα .

κατι πρέπει να πεζει οταν ειναι κατω απο το 1/4 καθως δε μου εχει κανει ποτε προβλημα οταν γεμιζω ως συνηθως καπου εκει

Αν τα γράφω κάπως ακαταλαβίστικα συγνώμη αλα είμαι δυσλεκτικός και τα κάνω μαντάρα στον γραπτό λόγο Sad

Οχι I/C δεν αλάζω ακουτε ??
Επιστροφή στην κορυφή
franch_power (teo)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

207 rallye 1.6T

Ένταξη: 10 Ιούν 2010
Τόπος: μαγούλα αττικής

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Αύγ 2010, 20:13:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παναγιώτη μην ανησυχείς εγώ είχα βάλει 20 ευρώ σε βενζινάδικο ο δίκτης δεν ανέβηκε καθόλου ζήτησα τον λόγο από τον ιδιοκτήτη κ μου έλεγε μ....ίες με τα πολλά πολλά πήγα στα καπάκια σε άλλο βενζινάδικο και έβαλα αλλά 20 ευρώ κ ο δείκτης ανέβηκε! Από τοτε βάζω βενζίνη από βενζινάδικο κολλητού μου και δεν μου το ξανά έκανε! Προσοχή στα βενζινάδικα όσο μπορούμε! Smile
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
mrkaza (Παναγιώτης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 24 Απρ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Αύγ 2010, 21:37:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμένα έπαιξε ιστορία εκει αν θες με pm τα υπόλοιπα

Αν τα γράφω κάπως ακαταλαβίστικα συγνώμη αλα είμαι δυσλεκτικός και τα κάνω μαντάρα στον γραπτό λόγο Sad

Οχι I/C δεν αλάζω ακουτε ??
Επιστροφή στην κορυφή
garrett156 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 09 Σεπ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 21 Αύγ 2010, 03:09:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και εγω το ειχα παθει αυτο με το 206....δεν ειχε βενζινη εβαλα στην λουτσα 20 ευρω (οταν το 20αρικο πηγενε τη βελονα στη μεση) και μεχρι να φτασω γερακα αναψε λαμπακι...δεν προσεξα οτι δεν ανεβηκε ο δεικτης...λαμογια βενζιναδες
Επιστροφή στην κορυφή
stergios_ath (stergios)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Αύγ 2010, 02:20:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εβαλα σημερα 40 ευρω να δω τι θα γινει και το αποτελεσμα μολις γυρναω το διακοπτη σχεδον στο φουλ..μαζι με τα 20 τα προχτεσινα δηλαδη.. Very happy

Όλα είναι δρόμος...
Επιστροφή στην κορυφή
SAKIS-LEMANS (Κώστας)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Lemans

Ένταξη: 16 Αύγ 2008
Τόπος: Φραπεδονίκη!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Αύγ 2010, 08:06:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παρακολούθησε το για κανα μήνα, και αν όντως υπάρχει το πρόβλημα, ο εγκέφαλος θα το έχει καταγράψει, δεν θυμαμαι και τον κωδικό... Πήγαινε στην πεζό και άλλαξε αντλία βενζίνης, περιέχει και το φλοτέρ. Εγώ πρόλαβα πρόσφατα και το άλλαξα στην εγγύηση.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
bagosgt (Moderator at O.X)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rallye

Ένταξη: 24 Οκτ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Αύγ 2010, 17:53:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ετσι εχει γινει κ στο δικο μου,οταν καποτε του εβαζα 10 ευρω,δεν ανεβαινε καθολου,κ την επομενη φορα που εβαζα παλι κανενα 10ρικο,τοτε ανεβαινε ολο μαζι Laughing πλεον εκει που εχει φτασει η βενζινη,για να βαλω τα ιδια λιτρα που εβαζα με 10 ευρω,τωρα βαζω 15 Evil

Μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261
Επιστροφή στην κορυφή
alexandros 207 Rallye (alexandros.K)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Rallye

Ένταξη: 23 Δεκ 2009
Τόπος: Ιωαννινα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Αύγ 2010, 10:42:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγω αυτο που ειδα 2 φορες τελευταια ειναι οτι ηταν αδειο (ρεζερβα)
γεμιζω με αναμενη μηχανη(2ο κλειδι) και ο δεικτης δεν κουνηθηκε καθολου
κανω καμια 10αρια χλμ και τιποτε
παρκαρω,σβηνω ξαναγυρναω τα κλειδια και τοτε ανεβηκε ο δεικτης

αυτο 2 φορες που εβαλα βενζινη με αναμμενη μηχανη Confused
Επιστροφή στην κορυφή
El_Griego (Δημήτρης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

207 1.6Τ Rallye (Aug '08)

Ένταξη: 18 Αύγ 2008
Τόπος: Θεσ/νίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Αύγ 2010, 16:32:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δεν ξέρω αν έχει κάποιο "αισθητήρα" στο καπάκι της βενζίνης να διαβάζει εκ νέου τη στάθμη όταν ανοίξει (καλά μην βαράτε!)...
εμένα μια φορά μόνο που έβαλα με αρκετές ζέστες, το φούλαρα και έφυγα.
έκανα καμιά 2-3χλμ και ξαφνικά βλέπω τον δείκτη εκεί που τον είχα αφήσει.
σταματάω και εκεί που σκεφτόμουν να γυρίσω πίσω και να γίνω μπίλιες με τον άγνωστο βενζινα, σκέφτηκα μην παίζει τίποτα με την τάπα (1000χλμ τότε στο 207).
Άνοιξα την τάπα, την έκλεισα, γύρισα μίζα και όλα καλά, ο δείκτης στο φουλ.
φυσικά μπορεί να ήταν και εσωτερικά κολλημένο κάτι σχετικα με τον δείκτη και απλά να ξεκόλλησε όταν σταμάτησα.

εσύ όταν ξέρεις πχ ότι παίρνει περίπου 25 λίτρα ακόμα (δείκτης περίπου μέση), και βάζεις ένα 20άρικο και δεν ανεβαίνει, έχεις δοκιμάσει να πάς για φουλάρισμα και να δεις αν θα πάρει καμιά 25αριά ή καμιά 10αριά λίτρα επιπλέον;
απλά για να δεις ότι δεν παίζει τίποτα με την αντλία στο βενζινάδικο...
το να βάλεις 20ευρώ να μην ανέβει και μετά άλλα 20 και να ανέβει, δεν λέει τίποτα αν δεν ξέρεις αν έχει τελικά 20 ή 40 ευρώ μέσα! Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης