Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
slainor (harris) Μόλις έγραψα

Ένταξη: 08 Ιαν 2009 Δημοσιεύσεις: 2
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 28 Μάϊ 2010, 16:42:10 Θέμα δημοσίευσης: Ερώτηση φανοποιιας ανταλλακτικων |
|
|
Λοιπον, εχω τρακαρει το 206 μου και ειμαι απο φανοποιο σε φανοποιο να βρω καποιον που δεν προσπαθει να με κλεψει,
θελει σιγουρα αλλαγη πορτας συνοδηγου και μαρσπιε,
αλλαγη πορτας λοιπον (μεταχειρισμενη) - βαφη - τοποθετηση !
Για αυτα τα τρια θελω να μου πειτε ποσο περιπου θα υπολογιζατε |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
mufcpavlos (Pavlos) Μέλος

Peugeot 307 XSi
Ένταξη: 08 Σεπ 2009 Δημοσιεύσεις: 157 Τόπος: Thessaloniki
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 28 Μάϊ 2010, 17:04:41 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ερώτηση φανοποιιας ανταλλακτικων |
|
|
slainor έγραψε: | Λοιπον, εχω τρακαρει το 206 μου και ειμαι απο φανοποιο σε φανοποιο να βρω καποιον που δεν προσπαθει να με κλεψει,
θελει σιγουρα αλλαγη πορτας συνοδηγου και μαρσπιε,
αλλαγη πορτας λοιπον (μεταχειρισμενη) - βαφη - τοποθετηση !
Για αυτα τα τρια θελω να μου πειτε ποσο περιπου θα υπολογιζατε |
κοιτα...εξαρταται ποιο 206 εχεις κατ αρχας. Αν ειναι 5θυρο ή 3θυρο. Ο μαρσπιες ειναι κ**οσημειο, γτ ο φαναρτζης αν εχει μερακι κ χρονο θα καθισει κ θα τον χτυπαει ωρες μεχρι να ερθει στα ισια του αλλα μετα θα σε χρεωσει κ αναλογα. Για αλλαγη δε ξερω τι παιζει. Εχω την εντυπωση παντως οτι ο μαρσπιες ειναι ολοκληρο κομματι κ πιανει απο κατω χαμηλα πισω πλαινα κ ανεβαινει πανω απο τη πορτα. Οποτε θα σου βγει ακομα περισσοτερα η αλλαγη.
Κοιτα μια βαφη κοστιζει ~120 ευρω για μια πορτα οποτε να υπολογιζεις μονο για βαφη κανα 300αρι??? Τι να πω δε μπορω να σου υπολογισω με ακριβεια γτ δεν ειμαι της δουλειας. Κατα τα αλλα σιγουρεψου οτι δεν επισκευαζεται η πορτα κ μετα πηγαινε στις μαντρες κ παζαρευε τιμες
Το ιδιο κ για το μαρσπιε.
Παντως εγω αν του πηγαινα πορτα κ μαρσπιε θα υπολογιζα 400-500 ευρω εξτρα. Με το δικο μου το μυαλο κ οχι με το τι ισχυει παλι στο ξαναλεω.
katoxos 307....
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
slainor (harris) Μόλις έγραψα

Ένταξη: 08 Ιαν 2009 Δημοσιεύσεις: 2
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 28 Μάϊ 2010, 17:19:50 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
206 μοντελο 2005 ειναι 3Θ .
αμα του πηγαινες λες τα ανταλλακτικα θα σε χρεωνε και 400-500? οποτε οντως ειναι τσιμπιμενες οι τιμες των φανοποιιων , για να σου δωσω να καταλαβεις εμενα μου ειπαν περιπου 350 ανταλακτικα και αλλα 400 βαφη τοποθετηση , οποτε πανω κατω καλα μου ειπαν δηλαδη , αλλα δεν ξερω ενα χιλιαρικο για αυτη τη ζημεια μου φαινεται παραλογο λιγο ... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
reselie (Τασος) Τρελλαμένο μέλος

206 1.6 GTI (8/2003)
Ένταξη: 07 Σεπ 2009 Δημοσιεύσεις: 635 Τόπος: Aθηνα / Λαμία
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 28 Μάϊ 2010, 19:27:55 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
δυστηχως παραλογο φαινεται αλλα ετσι ειναι...!
ψαξε σε διαφορα και οπου βρεις καλυτερη τιμη(να ειναι ομως και ποιοτικη δουλεια ,εκει δεν παιρνει τσιγκουνιες..)καντο..
θα μου κλασεις την μιση θεσσαλια σε στρουγκες τιμονιερη της φακης |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
mufcpavlos (Pavlos) Μέλος

Peugeot 307 XSi
Ένταξη: 08 Σεπ 2009 Δημοσιεύσεις: 157 Τόπος: Thessaloniki
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 29 Μάϊ 2010, 02:19:42 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
slainor έγραψε: | 206 μοντελο 2005 ειναι 3Θ .
αμα του πηγαινες λες τα ανταλλακτικα θα σε χρεωνε και 400-500? οποτε οντως ειναι τσιμπιμενες οι τιμες των φανοποιιων , για να σου δωσω να καταλαβεις εμενα μου ειπαν περιπου 350 ανταλακτικα και αλλα 400 βαφη τοποθετηση , οποτε πανω κατω καλα μου ειπαν δηλαδη , αλλα δεν ξερω ενα χιλιαρικο για αυτη τη ζημεια μου φαινεται παραλογο λιγο ... |
μονο οι μπογιες του βαφεα για μια πορτα ειναι 20-30 ευρω. Στη καλυτερη περιπτωση να σου βαψει τη πορτα με 80ευρω (το ξερω αυτο de facto). Οποτε υπολογισε κ τη δουλεια του λαμαρινα (αν δε βαλεις καινουργια) κλπ κλπ. Αν ειναι ευκολο βαλε κανα 2 φωτος να δουμε τι παιζει. Ετσι θα εχουμε καλυτερη αποψη. Αν δε θες public στειλε μου με πμ να σου πω το email. Παντως δε βγαινει χιλιαρικο σιγουρο. Σου ειπα για τα ανταλλακτικα κανε 2-3 βολτες σε μερικες μαντρες κ κανε παζαρια με τους εκει περα
ΥΓ : Παντως σου ξανα λεω αν μπορουσες να το φερεις θεσσ. θα ειχες εγγυημενη δουλεια! 
katoxos 307....
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Giannis307 (Giannis???) Έχω ξεφύγει !!!

308 Thp130
Ένταξη: 05 Δεκ 2006 Δημοσιεύσεις: 3967 Τόπος: Nikaia/Argyroupoli
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 29 Μάϊ 2010, 06:44:22 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
File to μαρσπιε για να γτιαχτει η θα πεσει κοψε ραψε η σφυροκαλεμο μεχρι να ερθει σε υποφερτα και καλυψημα επιπεδα με στοκαρισμα....απο κει και περα η πορτα ειναι 300-400 ευρω δουλεια .... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
kovac (Χρήστος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 masturbisio!!!
Ένταξη: 13 Ιούλ 2003 Δημοσιεύσεις: 1201 Τόπος: Νίκαια
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 29 Μάϊ 2010, 13:00:43 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Δες μήπως και βρεις μεταχειρισμένη πόρτα στο χρώμα σου, την κουμπώσεις πάνω και γλιτώσεις τα λεφτά του βαψίματος. 
Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|