Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
DimiP Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT
Ένταξη: 16 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 5259 Τόπος: Πειραιάς
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Μάϊ 2010, 00:48:37 Θέμα δημοσίευσης: "Στην υγειά των κορόιδων...!!!" |
|
|
"Στην χώρα όπου το να κλέβεις το κράτος είναι μαγκιά και άξιο προς μίμηση κάτι πάει να αλλάξει.Γιατί αρκετοί Έλληνες πλέον συνειδητοποιούν ότι το νά'σαι λαμόγιο είναι αντικοινωνική συμπεριφορά και τα σπασμένα θα καλεστούν να τα πληρώσουν οι υπόλοιποι...
Ο συγκεκριμένος ανάπηρος πολέμου (δεν θυμάμαι άλλον πόλεμο από τον Β' παγκόσμιο) θα είναι γύρω στα 80
και αντί να του πάρουν το δίπλωμα του επιδοτούν και την κούρσα?
Ερώτηση: Σε ποιόν πόλεμο έμεινε ανάπηρος και τι βαθμό αναπηρίας έχει ώστε το Ελληνικό Κράτος να του δικαιολογεί αδασμολόγητο αυτοκίνητο με τελική ταχύτητα 300+ χλμ./ώρα ???"
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
απo: http://troktiko.blogspot.com/2010/05/blog-post_6705.html
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
'Andy'-lag (ΑΝΔΡΕΑΣ) Moderator

207 RALLYE
Ένταξη: 06 Οκτ 2008 Δημοσιεύσεις: 1643 Τόπος: Μαζί με τοn ΜΕΜsound στην Endo land...........
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Μάϊ 2010, 01:49:22 Θέμα δημοσίευσης: Re: "Στην υγειά των κορόιδων...!!!" |
|
|
DimiP έγραψε: | "Στην χώρα όπου το να κλέβεις το κράτος είναι μαγκιά και άξιο προς μίμηση κάτι πάει να αλλάξει.Γιατί αρκετοί Έλληνες πλέον συνειδητοποιούν ότι το νά'σαι λαμόγιο είναι αντικοινωνική συμπεριφορά και τα σπασμένα θα καλεστούν να τα πληρώσουν οι υπόλοιποι...
Ο συγκεκριμένος ανάπηρος πολέμου (δεν θυμάμαι άλλον πόλεμο από τον Β' παγκόσμιο) θα είναι γύρω στα 80
και αντί να του πάρουν το δίπλωμα του επιδοτούν και την κούρσα?
Ερώτηση: Σε ποιόν πόλεμο έμεινε ανάπηρος και τι βαθμό αναπηρίας έχει ώστε το Ελληνικό Κράτος να του δικαιολογεί αδασμολόγητο αυτοκίνητο με τελική ταχύτητα 300+ χλμ./ώρα ???"
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
απo: http://troktiko.blogspot.com/2010/05/blog-post_6705.html |
Αδερφέ μου σε πληροφορώ πως ο οδηγός του συγκεκριμένου αυτοκινήτου δεν είναι καθόλου 80 χρονών. Τον έχω πετύχει ουκ ολίγες φορές να σουλατσάρει στα Βριλήσσια που μένω. Ο συγκεκριμένος μένει λιγο κάτω από το σπίτι μου και χωρίς να θέλω να γίνω καχύποπτος, δεν ξέρω καν εαν δικαιολογεί την ιδιαιτερότητα που αναγράφεται στις πινακίδες του.....!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
kolok (kwstas) Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.4 (8V) XT
Ένταξη: 11 Νοέ 2009 Δημοσιεύσεις: 9 Τόπος: Thessaloniki
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Μάϊ 2010, 01:57:36 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Παιδια μη ξεχναμε και την............ΚΥΠΡΟ!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ironman02 (Giorgos) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 1.6T Rallye (2009)
Ένταξη: 29 Δεκ 2008 Δημοσιεύσεις: 1284 Τόπος: Λονδίνο, Αγγλία
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Μάϊ 2010, 08:35:02 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Το είχα πετύχει και εγώ στην κηφισιά και μου είχε κάνει τρελή εντύπωση..Τώρα αν είναι πραγματικά ανάπηρος πολέμου δε ξέρω.Τι να πώ..
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Pughell (Στελιος) Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6
Ένταξη: 24 Απρ 2003 Δημοσιεύσεις: 11050 Τόπος: Σαλλλονικη...
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Μάϊ 2010, 09:04:58 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Οι αναπηροι πολεμου,ξερετε τι ηλικια εχουν πια;  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
mez (Isidοros) Φανατικό μέλος

Peugeot 207 ήταν-κάποτε-Rallye
Ένταξη: 15 Μάϊ 2006 Δημοσιεύσεις: 306 Τόπος: Αθήνα Β.Π.
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Μάϊ 2010, 09:20:58 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Κακώς κοροϊδεύεται χωρίς να ξέρετε, ο άνθρωπος που έχει το αμάξι στο όνομά του είναι όντως ανάπηρος(σε καροτσάκι). Και έχει μαγαζί με πρόσθετα μέλη στα Βριλήσσια. Τώρα αν έχει και γιο που το οδηγεί, ας μην το σχολιάσω καλύτερα, γιατί δεν νομίζω κανένας να μην οδηγούσε το αμάξι του μπαμπά και δη αν πρόκειται για κάτι τέτοιο.
Μου θυμίζει την ατάκα που λένε για τις γυναίκες με καλά αμάξια "ποιος την γά**σε για να της το πάρει"!!!
"It's all about balance"
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ironman02 (Giorgos) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 1.6T Rallye (2009)
Ένταξη: 29 Δεκ 2008 Δημοσιεύσεις: 1284 Τόπος: Λονδίνο, Αγγλία
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Μάϊ 2010, 09:23:24 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
mez έγραψε: | Κακώς κοροϊδεύεται χωρίς να ξέρετε, ο άνθρωπος που έχει το αμάξι στο όνομά του είναι όντως ανάπηρος(σε καροτσάκι). Και έχει μαγαζί με πρόσθετα μέλη στα Βριλήσσια. Τώρα αν έχει και γιο που το οδηγεί, ας μην το σχολιάσω καλύτερα, γιατί δεν νομίζω κανένας να μην οδηγούσε το αμάξι του μπαμπά και δη αν πρόκειται για κάτι τέτοιο.
Μου θυμίζει την ατάκα που λένε για τις γυναίκες με καλά αμάξια "ποιος την γά**σε για να της το πάρει"!!! |
Γι'αυτό είπα δεν ξέρω και δεν εκφέρω γνώμη..Απλά μου έκανε εντύπωση.. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

106 XSi 1.6
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Μάϊ 2010, 09:44:11 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ξαναλεω,ο αναπηρος πολεμου,ξερετε ποσο χρονων θα ειναι τωρα;  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Μάϊ 2010, 10:19:01 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Pughell έγραψε: | Ξαναλεω,ο αναπηρος πολεμου,ξερετε ποσο χρονων θα ειναι τωρα;  |
Σε νοιάζει αν είναι πολέμου ή ειρήνης, ή αν είναι ανάπηρος ή όχι; Και όχι μόνο είναι ανάπηρος, αλλά αυτά τα ανθρωπάρια οι δημοσιογράφοι του κώλου τολμάνε και τον κάνουν ρεζίλι χωρίς να ξέρουν τι τους γίνεται.
"It's all about balance"
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

106 XSi 1.6
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Μάϊ 2010, 10:23:17 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Καταρχην εγω δεν αναφερθηκα σε δημοσιογραφους και λοιπες π@π@ριες.
Απο εκει και περα,ενας αναπηρος πολεμου την σημερινη εποχη ειναι κατα 99,9% καπου 85 χρονων,κοινως δεν ειναι σε θεση ουτε να οδηγησει,ουτε να εργαστει(για το καταστημα που ανεφερες),ουτε να κανει απειρα πραγματα οχι μονον λογο αναπηριας αλλα και ηλικιας.
Οποτε να λειπει η υπερασπιση του καθε κωλοπαιδιου που ωφελειται απο μια κατασταση και κυκλοφορει με supercar.
Δικος μου ανθρωπος εχει παραπληγικη αδερφη και εκει τους δικαιολογουνε μεχρι 2000 κυβικα και με ενα σκασμο επιπλεον περιορισμους(αν δεν ειναι η αδερφη του μεσα,του κοβουν κανονικα κληση).
Αντε γιατι το εχουμε παραχεσει το πραγμα... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Μάϊ 2010, 10:25:55 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Pughell έγραψε: |
Αντε γιατι το εχουμε παραχεσει το πραγμα... |
Να μιλάς για τον εαυτό σου πάντα
"It's all about balance"
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

106 XSi 1.6
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Μάϊ 2010, 10:34:29 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ναι,ε;
Δεν το εγραψα εγω παντως το παρακατω...
mez έγραψε: | Κακώς κοροϊδεύεται χωρίς να ξέρετε, ο άνθρωπος που έχει το αμάξι στο όνομά του είναι όντως ανάπηρος(σε καροτσάκι). Και έχει μαγαζί με πρόσθετα μέλη στα Βριλήσσια... |
Εκτος και αν η συγκεκριμενη vette ειναι 2λιτρη,4θεσια και ο πιτσιρικας βγαινει βολτα μονον με τον πατερα του μαζι.
Κατα τα αλλα,γκρινιαζουμε ελεω κρισης και για τα χαλια που μας φτασανε...
Εμεις ουτε που βαλαμε το χερακι μας.  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Μάϊ 2010, 10:42:55 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Είπαμε είσαι ανίκητος εσύ 
"It's all about balance"
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

106 XSi 1.6
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Μάϊ 2010, 10:49:35 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Σιγουρα...Μαζι με ολους τους υπολοιπους που ανεχονται αυτην την κατασταση.
Καλα που υπαρχουν και κατι εξυπνοι σαν τον παραπανω με την Corvette και μας θυμιζουν ποσο ζωα ειμαστε και τι μας περιμενει ακομα...  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DimiP Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT
Ένταξη: 16 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 5259 Τόπος: Πειραιάς
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Μάϊ 2010, 12:02:11 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
o αναπηρος πολεμου εχει καθε δικαιωμα να αγορασει ενα αυτοκινητο για να εξυπηρετειται και να τυχαινει των νομιμων εκπτωσεων και απαλλαγων απο το κρατος.
εκτος της βοηθειας λογω της αναπηριας του ειναι και ενας φορος τιμης απο το κρατος προς το προσωπο του για την θυσια του εν καιρω πολεμου.
αυτα ομως τι σχεση εχουν με την αγορα μιας corvette ;;;
οι αναπηροι ΠΟΛΕΜΟΥ (και οχι οι αναπηροι μαιμου) σας πληροφωρω οτι ειναι 99.9999% ΤΙΜΙΟΙ και ΗΘΙΚΟΙ ανθρωποι οι οποιοι αγοραζουν ενα αυτοκινητο (συνηθως ειδικα τροποποιημενο) για να τους βολευει και να τους εξυπηρετει στη μετακινηση.
ειδικοτερα επειδη το βολευονται και γιατι ισως δεν επιτρεπεται να το αλλαξουν πριν περασουν καποια χρονια (δεν το ξερω ακριβως) το κρατανε για πολλα χρονια χωρις να τους ενδιαφερουν πραγματα οπως οι ζαντες και οι αεροτομες ή το ποσα αλογα ειναι ή ποσο καλα χωνεται σε μια στροφη
ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ δεν ενδιαφερονται για super cars οπως αυτο !
απλα θελουν ενα αυτοκινητο να μετακινουνται
Οσοι λοιπον βιαζεστε να κατακρινεται τους κακους δημοσιογραφους που χωρις να ξερουν για τι αναπηρο μιλαμε , αρχιζουν να γραφουν και να ξεφτιλιζουν τον ανθρωπο....
ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ, βγειτε απο το πεπλο της ψευτο προοδευτικοτητας σας και καταλαβετε πως το παραπανω super car βγηκε ΑΝΠ γιατι εδω ειναι ΕΛΛΑΝΤΑ !!!
το ποιος το χρησιμοποιει δεν το ξερω αλλα μπορω να το φανταστω !
ηθελα να ηξερα μονο ποιος εγκεφαλος επετρεψε σε τετοιο αυτοκινητο να βγαλει πινακιδες ΑΝΠ.
καλη νυχτα μας 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
volvos (volvos) Άντε γεια !!!

Ένταξη: 08 Απρ 2004 Δημοσιεύσεις: 15542
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Μάϊ 2010, 12:25:01 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
+1000000
τι σχεση εχει ο αναπηρος πολεμου
με το τσο#$#%΅#γλανι το γιο του?
ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΑΝΑΠΗΡΙΚΗ ΚΟΡΒΕΤ ΠΑΣ ΚΑΛΑ ΑΓΟΡΙΝΑ ΜΟΥ?
και απο τη στιγμη που ο νομος ειναι σαφης για κατω απο ποιες προυποθεσεις οδηγει ατομο πρωτου βαθμου συγγενειας το αμαξι του αναπηρου και πως μπορει να τον μεταφερει και που ποτε κλπ τον αναπηρο με το αμαξι που του επετρεψαν να αγορασει οποιαδηποτε προσπαθεια mez να τον δικαιολογησεις σε καθιστα γραφικο
εκτος αν τις προαλλες που ηταν πολιτεια παρκαρισμενο 2 το πρωι και το χαζευαμε με τη κοπελα μου ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΤΟ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑΚΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΓΓΕΝΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΠΟΤΑΚΙ |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Μάϊ 2010, 12:38:24 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ρε την παλεύεται, ο άνθρωπος που έχει το αμάξι είναι ανάπηρος, με γκάζι και φρένο στο τιμόνι!!!
Τώρα αν είναι τόσο μαλ**ας ώστε να δίνει το γαμημένο το αμάξι σε άλλους είναι άλλο θέμα.
[/b]
"It's all about balance"
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
vamvakoolas (kostis) Τρελλαμένο μέλος

307cc
Ένταξη: 30 Ιούν 2008 Δημοσιεύσεις: 979 Τόπος: Athens
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Μάϊ 2010, 12:44:51 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Παιδια τα πραγματα ειναι απλα ειναι ΛΑΜΟΓΙΟ
http://www.gsis.gr/teloneia/xrisimes_plirofories_teloneia/apal_diefkol/anapiroi.htm
Αυτο που εξοργιζει τη κοινη γνωμη δεν ειναι οτι υπαρχουν ακομα αναπηρικες πινακιδες αλλα η επιδειξη αλλαζωνιας και νεοπλουτισμου. Μαλιστα ειναι τοσο προκλητικο που ο διοκτητης για να γλιτωσει ενα ποσο π.χ 2000 -9000 ευρα βαζει τετοιες πινακιδες (δεδομενου οτι ειχε χρηματα για να αγορασει τοσο ακριβο αυτοκινητο)
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
rallos180 (nikos) Μέλος

205 t16 evo 2
Ένταξη: 27 Απρ 2010 Δημοσιεύσεις: 179
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Μάϊ 2010, 13:23:54 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
εμενα με εξοργιζει το οτι προσπαθουμε ολοι ναμαστε οκ απεναντι στουσ αλλουσ για ενα σωστο συνολο και μια σωστη ελλαδα... και συνεχιζουμε ναμαστε ενω βλεπουμε τετοια πραγματα ... και οχι μονο αυτα... βλεπουμε τι γινεται καθε μερα τριγυρο μασ ... τι να πεις .. μαλλον πρεπει να γινουμε και εμεισ λαμογια.... αλλα αυτο εξαρταται απτην αξιοπρεπεια του καθενος.. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

106 XSi 1.6
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Μάϊ 2010, 13:28:32 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
mez έγραψε: | Ρε την παλεύεται, ο άνθρωπος που έχει το αμάξι είναι ανάπηρος, με γκάζι και φρένο στο τιμόνι!!!
Τώρα αν είναι τόσο μαλ**ας ώστε να δίνει το γαμημένο το αμάξι σε άλλους είναι άλλο θέμα.
|
Τωρα το ποιος την παλευει...
Εδω στα 80 χρονια τους αρτιμελη ατομα δεν μπορουν να οδηγησουν καλα-καλα αλλα ο συγκεκριμενος αναπηρος οδηγαει με χειρογκαζο και μαλιστα αυτοκινητο των 250 ιππων...
Ενταξει,ειπαμε,η vette ειναι τεχνολογικα εξελιγμενο οχημα αλλα σε λιγο θα μας πεις οτι εχει και καλη ορατοτητα πισω,δεν εχει αγριο γκαζι οποτε ολα αυτα διευκολυνουν τον αναπηρο γεροντα στο παρκαρισμα...
Ανικητος ειπαμε,ε;  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|