Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
argiris207rallye (Argiris) Μόλις έγραψα

Peuzeot 207 rallye 2009
Ένταξη: 07 Μάρ 2010 Δημοσιεύσεις: 2
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 02 Μάϊ 2010, 16:40:58 Θέμα δημοσίευσης: 207 - Φύσιγμα στο πάτημα του γκαζιού |
|
|
ρε παιδια ειμαι κατοχος ενος 207 ραλλιε και εχω ενα προβλημα και δεν ξερω τι παιζει με αυτο.εχω παει σε συνεργεια και στην πεζο και αλλα μου λεει ο ενας και αλλα ο αλλος.το προβλημα μου ειναι οτι νομιζω οτι ακουω ενα ψηλο φυσιγμα (μπορει να ειναι και η ιδεα μου) στο πατημα το γκαζιου(οχι της τουρμπινας)σαν να χανει απο καπου και δεν μπορω να καταλαβω τι ειναι αυτο.αυτο το ολο συμβαν με προβληματισε οταν ειδα το πυρομετρο να ανεβοκατεβαινει τρελα στα ξαφνηκα!αν εχει γινει αυτο και σε καποιον απο εσας παρακαλω βοη8εια!ΥΓ.Το αυτοκινητο ανεβαζει κανονικα πιεση και παει το ιδιο οπως πριν!μου ειπαν οτι παιζει να εχει ξεβιδωθει η τουρμπινα πανω απο την πολαπλη παιζει τετοιο πραγμα? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
bagosgt (Moderator at O.X) Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rallye
Ένταξη: 24 Οκτ 2007 Δημοσιεύσεις: 3075
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 02 Μάϊ 2010, 17:46:43 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
αν ειχε ξεβιδωθει η πολαπλη δε θα σηκωνε πιεση κανονικα,μιας κ θα εχανε μερικα καυσαερια απο εκει οποτε αν σηκωνει κανονικα πιεση κ η αποδοση του ειναι ιδια με πριν,τοτε δεν ειναι αυτο.εφοσον εχεις πυρομετρο,μηπως σου χανει απο εκει?για κοιταξε το...
Μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
argiris207rallye (Argiris) Μόλις έγραψα

Peuzeot 207 rallye 2009
Ένταξη: 07 Μάρ 2010 Δημοσιεύσεις: 2
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 02 Μάϊ 2010, 19:00:44 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
το εχω κοιταξει δεν χανει απο εκει!υπαρχει περιπτωση να τα εχει παιξει το πυρομετρο?παιζει να εχει σκιστει νο downpipe εχει ξανα γινει αυτο?το αυτοκινητο ειναι τελειως μαμα μονο μπαρομετρο+πυρομετρο apex-i εχει + μνημη. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
NOS KOS (kosmas) Νέος χρήστης

Ένταξη: 13 Απρ 2007 Δημοσιεύσεις: 85 Τόπος: peiraias
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 07 Μάϊ 2010, 16:36:33 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
argiris207rallye έγραψε: | το εχω κοιταξει δεν χανει απο εκει!υπαρχει περιπτωση να τα εχει παιξει το πυρομετρο?παιζει να εχει σκιστει νο downpipe εχει ξανα γινει αυτο?το αυτοκινητο ειναι τελειως μαμα μονο μπαρομετρο+πυρομετρο apex-i εχει + μνημη. | μηπως εχει τα εχει φυσει το πυρομετρο?η μηπως εχει φυγει κανας αισθητηρας?
http://www.youtube.com/watch?v=cZmJVCSzEqc |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|