PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206cc προβλημα

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
AlexisArta (Alexis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206cc

Ένταξη: 18 Νοέ 2009
Τόπος: Arta

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Νοέ 2009, 23:52:51    Θέμα δημοσίευσης: 206cc προβλημα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλησπερα σε ολους.εχω ενα 206 cc το 2002 κ εδω κ 2 εβδομαδες εχω ενα προβλημα.καθε πρωι οταν βαζω μπροστα το αυτοκινητο δπουλευει στισ 1200 στροφες κ δεν ανεβαζει πανω απο 2500 χιλ.το πηγα στην πεζο κ μου ρυθμησαν την πεταλουδα.αλλα μετα απο 2 ημερες παλι τα ιδια.οταν γινεται αυτο μενει το λαμπακι του κινητηρα αναμμενο κ βγαζει στην οθονη το εξης μηνυμα.antipollution fault.ξερει κανεισ τι γινεται
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Νοέ 2009, 13:30:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σε πρωτη φαση μπορεις να το πας να σου κανουν τηλεφωρτοση με νεωτερο λογισμικο....
Αν παλι δεεεν....κοιτας αισθητηρες....(Map ή λ)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
AlexisArta (Alexis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Νοέ 2009, 14:50:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στην peugeot μου ειπαν οτι περασαν καιωουργιο προγραμμα για την πεταλουδα..κατα ποσο μπορει κατι τετοιο να ισχυει δεν ξερω.παντως το προβλημα εξακολουθει να υπαρχει..το καλο ειναι οτι μονο πρωι γινεται αυτο.μετα απο ωρες μπορει να φτιαξει μονο τοθ κ ολα μια χαρα..μεχρι την επομενη ημερα!!!
Επιστροφή στην κορυφή
BILLY. (ΒΑΣΙΛΗΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

PEUGEOT 206 1.6(16v) XS (2003)

Ένταξη: 16 Οκτ 2007
Τόπος: ΚΑΛΛΙΘΕΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Νοέ 2009, 22:03:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θα διακυνδινεύσω να πώ οτι έχει κάποιο πρόβλημα η πεταλούδα. Ο εγκέφαλος όταν λαμβάνει σήματα απο την πεταλούδα τα οποία είναι εκτός ορίων, μπαίνει σε downgraded mode και ρυθμίζει τις στροφές του κινητήρα μόνο μέσω της ποσότητας καυσίμου απο τα μπέκ και απο την προπορεία της ανάφλεξης. Τις 1200rpm που έχεις στο ρελαντί τις έχεις διότι ο εγκέφαλος θέλει να μπορέσεις να βάλεις πρώτη ταχύτητα και να ξεκινήσεις χωρίς να σου σβήσει ο κινητήρας. Απο την άλλη οι 2500rpm είναι το άνω όριο του downgraded mode.
Επιστροφή στην κορυφή
AlexisArta (Alexis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Νοέ 2009, 16:37:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για την πεταλουδα μου ειπαν οτι κοστιζει 500 με 600 ευρω.ειναι οντως ετσι?
Επιστροφή στην κορυφή
IAKOVOS (iakovos)
Μέλος
Μέλος

307CC 1.6 16 V 2007

Ένταξη: 03 Ιαν 2008
Τόπος: ΚΡΗΤΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Νοέ 2009, 17:01:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

AlexisArta έγραψε:
Για την πεταλουδα μου ειπαν οτι κοστιζει 500 με 600 ευρω.ειναι οντως ετσι?

κανε ενα καθαρισμα στην πεταλουδα εχεισ πολλεσ πιθανοτητες να διορθωθει το προβλημα

ΓΙΑ ΟΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
WrcOne69 (Νικήτας)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 Gti 1.6 (6/2004)

Ένταξη: 09 Σεπ 2004
Τόπος: ΔΙΟΝΥΣΟΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 02 Ιαν 2010, 14:45:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλησπέρα και καλή χρονιά !!

Κατ'αρχάς οι στροφες του κινητήρα δεν ανεβαίνουν μετα τις 3.000 rpm ???
Αν Ναί τοτε.. θελει αλλαγή ο καταλύτης σου

Υ.Γ αν ποτέ θελησεις να αλλάξεις πεταλούδα βάλε μεταχειρισμενη το ίδιο κάνει ( γύρω στα 200 $ πληροφοριακά )
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
AlexisArta (Alexis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 27 Ιαν 2010, 17:23:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλησπερα σας.μετα απο τοσο καιρο το προβλημα εξακολουθει να υπαρχει.αλλα πλεον εχω βρει κατι κ μπορω να ξεκινησω το αυτοκινητο.οταν το βαζω μπροστα κ κραταει στροφες 1000 κ δεν ανεβαζει πανω απο 2500 τοτε στιγμιαια ανοιγωκλεινω τον διακοπτη κ το αμαξι δουλευει μια χαρα.καμια φορα δεν προλαβαινει να σβησει κ το προβλημα λυνεται.οι στροφες πεφτουν κ δινει κανονικα γκαζι.ειτε στη πεζο ειτε σε εξωτερικο συνεργειο δεν ξερουν γιατι κανει ετσι.μηπως μπορειτε να με βοηθησετε?? Sad
Επιστροφή στην κορυφή
nikos 206cc 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 16V

Ένταξη: 12 Μάρ 2010
Τόπος: thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Μάϊ 2010, 21:26:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ειχα παθει κατι παρομοιο και τελικα διαπιστωσα οτι εφταιγε ο maf ειχε φυγει ενα καλωδιακι...για ριξε μια ματια ειναι μπροστα απο την εισαγωγη σου Wink
Επιστροφή στην κορυφή
AlexisArta (Alexis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Μάϊ 2010, 21:29:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εμενα ειχε κοπει πριν καιρο ενα καλωδιο απο τον map...το ειχα φτιαξει αλλα το προβλημα υπηρχε...κ το λεω υπηρχε γιατι οσο τρελο κ αν ακουγετε τωρα που δεν βρεχει κ κανει ζεστες δεν μ το κανει..μονο χειμωνα..καλοκαιρι ποτε... Cool
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης