PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Καλύμματα

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
mrkaza (Παναγιώτης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 24 Απρ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 13 Ιούν 2009, 10:29:51    Θέμα δημοσίευσης: Καλύμματα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καθως στο προηγούμενο μου 207 είχα καταστρέψει το σαλόνι (φερμουάρ πίσω τσέπη) 2 φορές μάλιστα τωρρα που ερρχετε το καινούργιο λεω να βάλω καλυματα που δεν εβαλα λογο αερόσακων παλιά .

Το θέμα είναι ποια και απο που μπορώ να βάλω χωρίς να έχω θέμα με τους αερόσακους ??

Γράψτε οτι έχετε Links – καταστήματα απο Ελλάδα και απο έξω καθώς δεν εχω πρόβλημα με αγορές μέσω Internet ή με το αν είναι εκτός ευρωπαϊκής ένωσης .

PS κατά προτίμηση μαύρο με μπλε να παει με το μπλε Neysa του αμαξιού :D

Ευχαριστώ

Αν τα γράφω κάπως ακαταλαβίστικα συγνώμη αλα είμαι δυσλεκτικός και τα κάνω μαντάρα στον γραπτό λόγο Sad

Οχι I/C δεν αλάζω ακουτε ??
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 1.6T Rallye (2009)

Ένταξη: 29 Δεκ 2008
Τόπος: Λονδίνο, Αγγλία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 13 Ιούν 2009, 12:53:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ξέρω ενα καλό μαγαζί σε ένα στενό κάθετο στην κατεχάκη που έχει βάλει ενας φίλος μου εκεί πολύ ωραία καλύμματα που εφαρμόζουν γύρω γύρω στο κάθισμα, αλλά δεν ξέρω με τους αερόσακους τι πέζει. Εκείνος δεν έχει αερόσακους στο κάθισμα. Θέλω και εγώ να πάω να ρωτήσω για να βάλω αλλά δεν θυμάμαι το όνομα του μαγαζιού. Μόνο πως να πάω...Κάποια στιγμή ευελπιστώ να περάσω αλλά δεν έχω προλάβει ακόμα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
dimkeras (Δημοσθένης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

e-tuned

Ένταξη: 18 Ιούλ 2007
Τόπος: Λευκάδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 13 Ιούν 2009, 22:36:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έβαλα κι εγώ στο δικό μου πριν λίγες ημέρες (αν και διετίας πλέον) με μόνο σκοπό τη δροσιά το καλοκαίρι. Γιατί το δέρμα δεν πολυπαλεύεται με τη ζέστη.

Πιάνουν περιμετρικά το κάθισμα και μπροστά - πλάι την πλάτη, χωρίς να εμποδίζουν τους αερόσακους. Επίσης, έχουν και πρόσθετο που μπαίνει στο προσκέφαλο.

Σε πολύωρο ταξίδι που δοκιμάστηκαν με κανένα 35άρι βαθμούς θερμοκρασία ήταν άψογα.

Μάρκες κλπ δε ξέρω.

42€ τα έβαλα, στα Γιάννενα.

Vroum-vroum!
Επιστροφή στην κορυφή
giannis27 (Σερραίος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rc !!

Ένταξη: 18 Νοέ 2007
Τόπος: serres

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 14 Ιούν 2009, 02:11:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

υπάρχουν βιοτεχνίες που φτιάχνουν καλύμματα ,μπορούν να σου φτιάξουν καλύμματα αποκλειστικά για το αμάξι σου τα οποία θα έχουν τέλεια εφαρμογή κ είναι ραμμένα/σχεδιασμένα έτσι ώστε να μην εμποδίζουν τους αερόσακους,με μια καλή τοποθέτηση θα γίνουν ένα με το κάθισμα σε σημείο που θα αναρωτιέται όποιος το βλέπει αν φοράς όντως καλύμματα!
οι τιμές τους παίζουν από 120€ κ ανεβαίνουν ανάλογα με το ύφασμα που θα διαλέξεις!

those who can Do
those who can't teach or that they think..............
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
mrkaza (Παναγιώτης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 24 Απρ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 14 Ιούν 2009, 14:16:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν ξερεις καποιο καλο Αθηνα περιμενω PM ωστε να μην εχουμε θεμα διαφημισης .

επισης αυτα τα βαζω μονος μου και τα βγαζω για πλυσιμο ή ειναι σαν ταπετσαρια ?

Ευχαριστω

Αν τα γράφω κάπως ακαταλαβίστικα συγνώμη αλα είμαι δυσλεκτικός και τα κάνω μαντάρα στον γραπτό λόγο Sad

Οχι I/C δεν αλάζω ακουτε ??
Επιστροφή στην κορυφή
giannis27 (Σερραίος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rc !!

Ένταξη: 18 Νοέ 2007
Τόπος: serres

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Ιούν 2009, 15:16:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δυστυχώς δεν είμαι από αθήνα κ ναι τα βγάζεις κ τα πλένεις όποτε θέλεις.

those who can Do
those who can't teach or that they think..............
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
vamvakoolas (kostis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

307cc

Ένταξη: 30 Ιούν 2008
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Ιούν 2009, 13:48:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγω στο praktiker ειχα βρει (για την αδελφη μου) πολυ καλα και με εσοχες για αεροσακους

Επιστροφή στην κορυφή
Fotis_207 (Fotis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 1.4 95hp (2009)

Ένταξη: 04 Μάϊ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Μάϊ 2010, 08:57:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά για να μην ανοιγω νέο τόπικ.

Μιας και έρχετε το καλοκαιράκι λέω να βάλω στο 207 καλλύματα στα καθίσματα.
Ξέρετε κανα καλό μαγαζί να μου προτείνετε?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης