PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Williams Ceramic Coat - προστασία αντί για κέρωμα

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 1.6T Rallye (2009)

Ένταξη: 29 Δεκ 2008
Τόπος: Λονδίνο, Αγγλία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Απρ 2010, 13:40:57    Θέμα δημοσίευσης: Williams Ceramic Coat - προστασία αντί για κέρωμα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έχει κανείς υπό'ψιν για το συγκεκριμένο προιόν?

http://www.apahellas.gr/gr/car-ceramic-coat.php

Πήρα τηλέφωνο και ρώτησα από περιέργεια στα παιδιά από την microrepairs που συνεργάζονται και το βάζουν και μου είπαν οτι το έχουν δοκιμάσει και όντως κάνει δουλειά (κουτσουλιές κτλ) και έχει και γραπτή εγγύηση.
Η williams λέει οτι διαρκεί 5 χρόνια. Είναι πολύ υποσχόμενο υποτίθεται και καινοτομικό. Το κόστος για το 207 μου είπαν είναι 350 ευρώ αλλά τα μέλη έχουν και 15% έκπτωση. Μετά λεέι δεν θέλει ούτε κερώματα ούτε τίποτα άλλο. Ο χρόνος φαντάζομαι θα το δείξει αυτό..

Σημείωση: Δεν μπορείς να το πάρεις και να το βάλεις μόνος σου. Μόνο σε συνεργαζόμενες εταιρίες.

Δεν είναι και λίγα τα χρήματα αλλά ίσως κάποιοι να ενδιαφέρονται...!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Driver ///M (Άρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 1.4 90hp sport

Ένταξη: 16 Νοέ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 01 Μάϊ 2010, 10:42:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έχω ενημερωθεί κι εγώ για το προϊόν αυτό. Παράγεται από τη williams, την εταιρεία που μετέχει στη F1 και αυτό από πρώτη άποψη είναι θετικό. Από εκεί και πέρα, η εταιρεία υπόσχεται ότι προσφέρει ένα αδιαπέραστο στρώμα προστασίας ενάντια στις κουτσουλιές, την οξείδωση, τα ρετσίνια, την πίσσα και ό,τι άλλο μπορεί να πέσει πάνω στο αμάξωμα και να προκαλέσει ζημιά στο βερνίκι. Επίσης, το αυτοκίνητο δε χρειάζεται ούτε κέρωμα, ούτε γυάλισμα τα χρόνια αυτά, παρά μόνο πλύσιμο.

Τέλος, έχει και 5 χρόνια γραπτή εγγύηση με αριθμό πλαισίου του αυτοκινήτου μας, που στέλνεται απευθείας από τον επαγγελματία που θα το τοποθετήσει στη williams.

Χωρίς να είμαι σίγουρος αν το προϊόν αντέχει πράγματι 5 χρόνια (αφού οι εισαγωγείς το εισάγουν στη χώρα μας εδώ και κάποιους μήνες, οπότε δεν έχει περάσει το χρονικό διάστημα αυτό και γενικά το προϊόν δε νομίζω ότι έχει περισσότερο από 2-3 χρόνια που κυκλοφορεί), μέχρι στιγμής ακούω τα καλύτερα και το κόστος εφαρμογής, χωρίς να είναι χαμηλό, σίγουρα δεν είναι και μεγάλο αν τα όσα υπόσχεται αληθεύουν. Εκτός αυτού, το να μην χρησιμοποιείται κερί και γυαλιστικό για έστω 3-4 χρόνια, σημαίνει μια καλή εξοικονόμηση χρημάτων. Προσωπικά, θα περιμένω λίγο διάστημα ακόμα, μήπως πέσουν και λιγάκι οι τιμές και πιθανόν να το τοποθετήσω κι εγώ, αλλιώς θα με φάει η περιέργεια...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 01 Μάϊ 2010, 11:13:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όλα καλά φαίνονται...

Τι γίνεται όμως στην περίπτωση που πρέπει να γίνει τοπική βαφή ή επιδιόρθωση;

Θυμάμαι που είχα περάσει με AURI GOLD το κουπέ που είχα και είχα πάει για κάτι τοπικές επιδιορθώσεις στην CHIPS AWAY.
Παραλίγο να με λιντσάρουν... Προσπαθούσαν επί 2 ώρες να απομακρύνουν το AURI GOLD πάνω από το βερνίκι ώστε να συνεχίσουν την διαδικασία τοπικής βαφής...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 01 Μάϊ 2010, 21:59:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vini έγραψε:
Όλα καλά φαίνονται...

Τι γίνεται όμως στην περίπτωση που πρέπει να γίνει τοπική βαφή ή επιδιόρθωση;

Θυμάμαι που είχα περάσει με AURI GOLD το κουπέ που είχα και είχα πάει για κάτι τοπικές επιδιορθώσεις στην CHIPS AWAY.
Παραλίγο να με λιντσάρουν... Προσπαθούσαν επί 2 ώρες να απομακρύνουν το AURI GOLD πάνω από το βερνίκι ώστε να συνεχίσουν την διαδικασία τοπικής βαφής...

αν διαβασεις λιγο τις συχνες ερωτησεις για το προιον , θα σου λυθουν οι αποριες.
http://www.apahellas.gr/pdf/Williams_Ceramic_Coat_faq.pdf

λεει καθαρα πως αν ειναι να γινιε τοπικη βαφη , ξαναπερνας το προιον μονο σε εκεινο το σημειο.
πιο κατω αναφερει πως αν θελεις να το βγαλεις απο καποιο σημειο , αυτο γινεται με επαγγελματικο τριψιμο και ειδικες αλοιφες !

αν τρακαρεις δεν εχεις προβλημα γιατι θα χρειαστεις φανοποιεια και ανταλλακτικα οποτε θα ξαναβαφτει το μερος εκεινο και μετα περνας το προιον.
αν τωρα θελεις να κανεις βαφη chips away τοτε ειναι προβλημα σου

δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα δικα μας. Wink

παντως υπαρχει ανταγωνιστικο προιον (δεν θυμαμαι το ονομα) που κρατα μινιμουμ 1 χρονο περιπου (οχι 5) με πολυ χαμηλοτερη τιμη γυρω στα 70 Ευρω και απο οτι λενε κανει επισης πολυ καλη δουλεια αν οχι την ιδια

Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 02 Μάϊ 2010, 11:38:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:
αν διαβασεις λιγο τις συχνες ερωτησεις για το προιον , θα σου λυθουν οι αποριες.

λεει καθαρα πως αν ειναι να γινιε τοπικη βαφη , ξαναπερνας το προιον μονο σε εκεινο το σημειο.
πιο κατω αναφερει πως αν θελεις να το βγαλεις απο καποιο σημειο , αυτο γινεται με επαγγελματικο τριψιμο και ειδικες αλοιφες !

αν τρακαρεις δεν εχεις προβλημα γιατι θα χρειαστεις φανοποιεια και ανταλλακτικα οποτε θα ξαναβαφτει το μερος εκεινο και μετα περνας το προιον.

...

To διάβασα το FAQ απλά επιβεβαιώνει ότι η τοπική βαφή είναι ταλαιπωρία αν έχει μπει πάνω στο αμάξωμα αυτή η προστασία...
Σε κάποιες περιπτώσεις σε χρεώνουν και παραπάνω αν πας σε τρίτο μαγαζί για κάποια τοπική επιδιόρθωση.

Προσωπικά προτιμώ ένα απλό κέρωμα και το πολύ-πολύ ένα πέρασμα με AURI GOLD και μια χαρά όλα...
Επιστροφή στην κορυφή
Driver ///M (Άρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 1.4 90hp sport

Ένταξη: 16 Νοέ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 02 Μάϊ 2010, 22:45:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vini έγραψε:
DimiP έγραψε:

...

To διάβασα το FAQ απλά επιβεβαιώνει ότι η τοπική βαφή είναι ταλαιπωρία αν έχει μπει πάνω στο αμάξωμα αυτή η προστασία...
Σε κάποιες περιπτώσεις σε χρεώνουν και παραπάνω αν πας σε τρίτο μαγαζί για κάποια τοπική επιδιόρθωση.

Προσωπικά προτιμώ ένα απλό κέρωμα και το πολύ-πολύ ένα πέρασμα με AURI GOLD και μια χαρά όλα...

Το auri gold για sealant (σφραγιστικό) πάνω στο κερί το περνάς?? Στο εμπόρια πάντως υπάρχουν δεκάδες πιο ποιοτικά και ανθεκτικά προϊόντα, οπότε θα σου συνιστούσα να πας σε κάτι άλλο, αφού όσους ξέρω που έχουν χρησιμοποιήσει auri gold, είχαν από μέτρια ως κακά αποτελέσματα σε σχέση με άλλα sealants, πολύ γνωστά σε όσους ασχολούνται με το car detailing (όπως τα collinite 845, τα meguiars ΝΧΤ κλπ). Πάντως, αν περνάς ανθεκτικό κερί, το sealant δεν προσφέρει και τίποτα ιδιαίτερο. Καλύτερο είναι να περνάς μετά από κάθε πλύσιμο κάποιο κερί σε σπρέυ, ώστε να τονώνεται το σκληρό κερί (πάστα ή υγρό) που περνιέται ανα τρίμηνο περίπου.

Από εκεί και πέρα, το ceramic coat είναι πολύ ανθεκτικότερο από ένα κερί, οπότε δε συγκρίνονται άμεσα. Το κερί, το διαπερνούν (πιο δύσκολα από το ακέρωτο αμάξωμα, αλλά και πάλι) οι κουτσουλιές, οι οξειδώσεις κλπ, σε αντίθεση με το προϊόν της williams που απ'ό,τι λέει η εταιρεία (αλλά και ένας γνωστός μου που το έχει δοκιμάσει), είναι αδιαπέραστο. Τέλος, το κερί θέλει ανα 3, το πολύ 4 μήνες (αν είναι πολύ ανθεκτικό) πέρασμα, ενώ το ceramic coat διαρκεί για χρόνια. Δε συγκρίνεται λοιπόν το απλό κέρωμα με το προϊόν αυτό, αν κάνει τα όσα υπόσχεται η εταιρεία. Βέβαια δε συγκρίνεται και το κόστος, αλλά αν για 5 χρόνια γλιτώνεις τόσο κόπο και χρήματα για κεριά και γυαλιστικά, τότε μάλλον αξίζει. Ίδωμεν...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Μάϊ 2010, 10:51:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Driver ///M έγραψε:

Το auri gold για sealant (σφραγιστικό) πάνω στο κερί το περνάς?? Στο εμπόρια πάντως υπάρχουν δεκάδες πιο ποιοτικά και ανθεκτικά προϊόντα, οπότε θα σου συνιστούσα να πας σε κάτι άλλο, αφού όσους ξέρω που έχουν χρησιμοποιήσει auri gold, είχαν από μέτρια ως κακά αποτελέσματα σε σχέση με άλλα sealants, πολύ γνωστά σε όσους ασχολούνται με το car detailing (όπως τα collinite 845, τα meguiars ΝΧΤ κλπ). ...

Είμαι σίγουρος ότι θα υπάρχουν καλύτερα προϊόντα σε σύγκριση με το AURI GOLD. Απλά αγόρασα κάποια στιγμή το συγκεκριμένο προϊόν και το χρησιμοποίησα. Το 207 δεν το έχω περάσει ακόμα.

Είχα περάσει το HYUNDAI COUPE (που είχα πριν) και προσωπικά είχα μείνει αρκετά ευχαριστημένος (χωρίς όμως να έχω εμπειρία από άλλα προϊόντα!).
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης