PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Παραξενος ηχος σε 206 1400 8v

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
stefanos patra (Στέφανος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 (2002)

Ένταξη: 25 Μάρ 2010
Τόπος: Πάτρα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Μάϊ 2010, 21:18:30    Θέμα δημοσίευσης: Παραξενος ηχος σε 206 1400 8v Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ειναι ενας θορυβος σαν ενα στιγμιαιο τακ τακ, που ακουγετε αφηνοντας το γκαζι απο τις 3500 χιλ.στροφες. (δηλαδη γκαζαρεις με νεκρα μεχρι τις 3500 και οταν το αφηνεις, περιπου στις 2000 ακους ενα μικρο τακ τακ.
Το κανει και οταν πατας αποτομα το γκαζι, (ανεβαζοντας στροφες απο το ρελαντι εως τις 3500). Το ακους περιπου στις 2000.
Εαν ανεβασεις στροφες πατοντας το γκαζι σταδιακα, δεν ακους τιποτα, παρα μονον οταν αφησεις το γκαζι και παει να επιστρεψει προς το ρελαντι.
Το κανει μονον οταν ειναι ζεστο, με θερμοκρασια απο 70 βαθμους και πανω. Κρυο δεν ακουγετε τιποτα.
Το μοτερακι μου ειναι 11 χρονων και δεν καιει λαδια.
Δεν ξερω ποσα χιλιομετρα εχει κανει, γιατι το πηρα μεταχειρισμενο.
Πηγα στην αντιπροσωπια και μου ειπαν οτι μαλλον ειναι τα μεταλα στροφαλου, αλλα δεν ειναι τιποτα, γιατι το κανουν σχεδον ολα τα peugeot 10ετιας!!!
Ισχυει κατι τετοιο?
Μπορει να ειναι κατι αλλο και να μου λενε μπαρουφες.
Μηπως πρεπει να αλλαξω λαδακι απο 10-40 σε 15 - 50?
Το κανει σε κανεναν απο εσας?
Οταν εβαλα το μοτερ, αλλαξα ιμαντα , αντλια νερου, μπουζι.
Επειδη εκαναν λιγο θορυβο οι βαλβιδες, δεν τον ακουγα το θορυβο και ειπαμε οτι δουλευουν ολα οκ.
Προχτες λοιπον ρυθμισαμε τις βαλβιδες και τωρα που το μοτερ δουλευει αθορυβα και ρολοι, ακουσαμε αυτον το θορυβο.
Τι λετε?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
nikolas206gti (Nikos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 16V Gti (2005) Kitcar

Ένταξη: 10 Σεπ 2009
Τόπος: Πύργος-Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Μάϊ 2010, 21:26:30    Θέμα δημοσίευσης: Re: Παραξενος ηχος σε 206 1400 8v Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

stefanos patra έγραψε:
Ειναι ενας θορυβος σαν ενα στιγμιαιο τακ τακ, που ακουγετε αφηνοντας το γκαζι απο τις 3500 χιλ.στροφες. (δηλαδη γκαζαρεις με νεκρα μεχρι τις 3500 και οταν το αφηνεις, περιπου στις 2000 ακους ενα μικρο τακ τακ.
Το κανει και οταν πατας αποτομα το γκαζι, (ανεβαζοντας στροφες απο το ρελαντι εως τις 3500). Το ακους περιπου στις 2000.
Εαν ανεβασεις στροφες πατοντας το γκαζι σταδιακα, δεν ακους τιποτα, παρα μονον οταν αφησεις το γκαζι και παει να επιστρεψει προς το ρελαντι.
Το κανει μονον οταν ειναι ζεστο, με θερμοκρασια απο 70 βαθμους και πανω. Κρυο δεν ακουγετε τιποτα.
Το μοτερακι μου ειναι 11 χρονων και δεν καιει λαδια.
Δεν ξερω ποσα χιλιομετρα εχει κανει, γιατι το πηρα μεταχειρισμενο.
Πηγα στην αντιπροσωπια και μου ειπαν οτι μαλλον ειναι τα μεταλα στροφαλου, αλλα δεν ειναι τιποτα, γιατι το κανουν σχεδον ολα τα peugeot 10ετιας!!!
Ισχυει κατι τετοιο?
Μπορει να ειναι κατι αλλο και να μου λενε μπαρουφες.
Μηπως πρεπει να αλλαξω λαδακι απο 10-40 σε 15 - 50?
Το κανει σε κανεναν απο εσας?
Οταν εβαλα το μοτερ, αλλαξα ιμαντα , αντλια νερου, μπουζι.
Επειδη εκαναν λιγο θορυβο οι βαλβιδες, δεν τον ακουγα το θορυβο και ειπαμε οτι δουλευουν ολα οκ.
Προχτες λοιπον ρυθμισαμε τις βαλβιδες και τωρα που το μοτερ δουλευει αθορυβα και ρολοι, ακουσαμε αυτον το θορυβο.
Τι λετε?

Λογικά ή καταλύτης είναι κάποιο καζανάκι από κάτω. Πήγαινε σε μία ράμπα και χτύπα με το χέρι σου τα καζανάκια. Θα το καταλάβεις αν κάποιο είναι στα τελευταία του Wink

Κυνηγώντας τα Saxoralla με Φ.Π.Ε. (Όχι Φλάτζα. Πρόγραμμα. Εκκεντροφόροι) - E-tuners !
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
stefanos patra (Στέφανος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 (2002)

Ένταξη: 25 Μάρ 2010
Τόπος: Πάτρα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Μάϊ 2010, 21:32:02    Θέμα δημοσίευσης: Re: Παραξενος ηχος σε 206 1400 8v Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nikolas206gti έγραψε:

Λογικά ή καταλύτης είναι κάποιο καζανάκι από κάτω. Πήγαινε σε μία ράμπα και χτύπα με το χέρι σου τα καζανάκια. Θα το καταλάβεις αν κάποιο είναι στα τελευταία του Wink

Λες ρε φιλαρακι?
Μακαρι!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
nikolas206gti (Nikos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 16V Gti (2005) Kitcar

Ένταξη: 10 Σεπ 2009
Τόπος: Πύργος-Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Μάϊ 2010, 21:36:55    Θέμα δημοσίευσης: Re: Παραξενος ηχος σε 206 1400 8v Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

stefanos patra έγραψε:
nikolas206gti έγραψε:

Λες ρε φιλαρακι?
Μακαρι!!

Δεν έχεις να χάσεις τίποτα. Πήγαινε σε μία ράμπα σε ένα βενζινάδικο και δες το μόνος σου. Wink

Κυνηγώντας τα Saxoralla με Φ.Π.Ε. (Όχι Φλάτζα. Πρόγραμμα. Εκκεντροφόροι) - E-tuners !
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης