PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Ατύχημα σε βενζιναδικο

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Φεβ 2004, 09:13:30    Θέμα δημοσίευσης: Ατύχημα σε βενζιναδικο Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

χτες το βράδυ μου συνεβη κατι άσχημο. σταμάτησα να βάλω βενζίνη σε ενα βενζιναδικο και ο βενζινάς βγάζοντας την μάνικα με την βενζίνη μου έλουσε όλο το 206!!!! δε το είχε κλείσει και ήταν πατημένη η σκανδάλη με αποτέλεσμα με το που το τράβηξε να με λούσει!!! βέβαια μετά μου έκανε ένα δωρεάν πλύσιμο αλλά φοβάμαι μήπως χαλάσει το χρώμα... τι λέτε?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
zzzleepy (Μαύρος Χέλωνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 06 Ιούλ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Φεβ 2004, 09:31:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αφού στο ξέπλυνε κατευθείαν μη στεναχωριέσαι... Εμένα έχει τύχει πολλές φορές να χυθεί βενζίνη την ώρα που ο βενζινάς βγάζει τη μάνικα, αλλά μέχρι τώρα το χρώμα δεν έχει πάθει τίποτα (εμφανές τουλάχιστον)...

Ααααχ, καινούριο κοσκινάκι μου και που να σε κρεμάσω.... Laughing
Μου θυμίζεις εμένα όταν είχα πρωτοπάρει τον πεζούλη... Μες το άγχος για το παραμικρό... Θα σου περάσει πιστεύω... Very happy

Για όλο τον κόσμο είσαι κάποιος... για κάποιον είσαι όλος ο κόσμος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Ady (Αδριανός)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2001)

Ένταξη: 03 Σεπ 2002
Τόπος: Αθήνα - Ν. Ερυθραία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Φεβ 2004, 09:36:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν υπάρχει πρόβλημα.....μην ανησυχείς.

Τσαφ...τσουφ...τσαφ...τσουφ...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Φεβ 2004, 09:39:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κανενα προβλημα, μην ανησυχεις.
καλου κακου ομως αλλαξε βενζινα για να μη σε λουσει κιεσενα καμια μερα Laughing Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Φεβ 2004, 09:43:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

βασικά είχε πολύ δουλειά εκείνη την ώρα και ήρθε ο παππούς-ιδιοκτήτης να μου βάλει κι όχι το παιδι που βαζει κανονικα. γι αυτο έγινε η πατατιά. δεν τον αλλάζω, είναι πολύ εξυπηρετικός και φθηνός. Ανησυχησα γιατι δεν μου εριξε απλά λιγη βενζίνη... με ελουσε κυριολεκτικα! οροφή, τζάμια...ήμουν κομπλέ μετά...ένα σπίρτο και μπάμ!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Φεβ 2004, 10:06:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

petrskar έγραψε:
βασικά είχε πολύ δουλειά εκείνη την ώρα και ήρθε ο παππούς-ιδιοκτήτης να μου βάλει κι όχι το παιδι που βαζει κανονικα. γι αυτο έγινε η πατατιά. δεν τον αλλάζω, είναι πολύ εξυπηρετικός και φθηνός. Ανησυχησα γιατι δεν μου εριξε απλά λιγη βενζίνη... με ελουσε κυριολεκτικα! οροφή, τζάμια...ήμουν κομπλέ μετά...ένα σπίρτο και μπάμ!

δεν του ελεγες να σου ριξει και λιγο στο δοχειο του νερου των υαλοκαθαριστηρων...εκει να δεις γυαλαδες μετα σε καθε ψεκασμα! Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Επιστροφή στην κορυφή
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002

Ένταξη: 09 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Φεβ 2004, 10:24:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

θα σου προτεινα να βαζεις μονο σου απο την επομενη φορα...ειναι πιο σιγουρο τελικα... Onfire

"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..."
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
StAkIS (Χρήστος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 29 Σεπ 2002
Τόπος: Αργυρούπολη,Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Φεβ 2004, 11:33:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

...σκέψου το και αλλιώς! Μετά το αμάξι γυαλίζει καλύτερα και αν θες κάνεις και μία εξωτερική απολύμανση! Ένα σπίτο αρκεί!! Twisted evil Very happy Very happy

206 Θαύματα Του Κόσμου Σε Ενα!
Επιστροφή στην κορυφή
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 masturbisio!!!

Ένταξη: 13 Ιούλ 2003
Τόπος: Νίκαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Φεβ 2004, 17:27:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σε όλων μας έχουν στάξει τη βενζίνη καθώς βγάζουν τη μάνικα. Δεν έχουν πάθει τίποτα!

Εσένα όμως έκανε μπανάκι κανονικό, δηλαδή όχι 3-4 σταγόνες, αλλά 3-4 λίτρα!!!! Αλλά για να το λένε τα παιδιά, κάτι θα ξέρουν. Wink

Shit happens Πέτρο, κι ελπίζω να μην έπαθε τίποτα. Wink

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Φεβ 2004, 18:06:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπανιο με βενζινη ε??? Στο "χρεωσε" η ηταν τζαμπα τουλαχιστον??? Very happy Περα απτην πλακα τωρα δεν υπαρχει προβλημα!!! Σκεψου οτι η βενζινη εξατμιζεται πολυ γρηγορα (δεν ειχει το χρονο να διαυρωσει-η οτιδηποτε αλλο-το χρωμα) και επισης το επλυνες αμεσως!!! Επισης, το ενδεδειγμενο καθαριστικο για την αφαιρεση πισσας απτο αμαξωμα ειναι η βενζινη!!! Το δικο μου τουτου ειναι 11 χρονων και εχει υποστει αυτη τη διαδικασια καθαρισμου αρκετες φορες και εντουτις το χρωματακι του ειναι jet ακομα!!!

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης