PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

308 1,6 GT 175 - Το ΠΗΡΑ!... σχόλια...
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Fotigos (Φώτης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

308 1.6 GT 175HP

Ένταξη: 30 Δεκ 2008
Τόπος: Σπάρτη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Ιαν 2009, 15:49:30    Θέμα δημοσίευσης: 308 1,6 GT 175 - Το ΠΗΡΑ!... σχόλια... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γειά και χαρά σε όλους
Χτές απέκτησα το νέο μου τουτου 308GT περικαλώ Laughing
Μέχρι να το παραλάβω κυκλοφορούσα για 20 μέρες με ένα test drive πάλι 308 με τα 150 άλογα κ ο λόγος μην πληρώσω τα τέλη του 08' για 20 μέρες.
Το προηγούμενο αμάξι μου ήταν ένα DATSUN (πλάκα κάνω) αν κ είχε σχεδόν τα ίδια πλεονεκτήματα με το παλιό μου 307cc δλδ άνοιγε η καρότσα Very happy .
Η πρώτη μου εντύπωση στο δρόμο από την αντ/πεια μέχρι το σπίτι είναι ο πιο μπάσος θόρυβος από το 150αρι κ η πιο σκληρή ανάρτηση καθώς κ ο θόρυβος που πέρναγε απο τις ανωμαλίες του δρόμου στην καμπίνα.
Είναι αισθητή η διαφορά που κάνει το 6χυτο απο το 5χυτο.
Τώρα για επιδόσεις ακόμα δεν μπορώ να πώ καθότι θα το στρώσω άσχετα με το τι λένε για έτοιμα μοτέρ.
Το 150άρι μου είχε δώσει καλές εντυπόσεις αλλά δεν τρελάθηκα κι όλας Confused
Για να δούμε το καμάρι μου... Laughing

¶ντε και καλή χρονιά σε όλους Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Ιαν 2009, 15:59:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μεγειες και καλοταξιδος! Cool

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
lem-x24 (Θανάσης)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 307 1.4 (16 V)

Ένταξη: 02 Ιούν 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Ιαν 2009, 16:49:02    Θέμα δημοσίευσης: Re: Το ΠΗΡΑ! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Fotigos έγραψε:
Γειά και χαρά σε όλους
Χτές απέκτησα το νέο μου τουτου 308GT περικαλώ Laughing
Μέχρι να το παραλάβω κυκλοφορούσα για 20 μέρες με ένα test drive πάλι 308 με τα 150 άλογα κ ο λόγος μην πληρώσω τα τέλη του 08' για 20 μέρες.
Το προηγούμενο αμάξι μου ήταν ένα DATSUN (πλάκα κάνω) αν κ είχε σχεδόν τα ίδια πλεονεκτήματα με το παλιό μου 307cc δλδ άνοιγε η καρότσα Very happy .
Η πρώτη μου εντύπωση στο δρόμο από την αντ/πεια μέχρι το σπίτι είναι ο πιο μπάσος θόρυβος από το 150αρι κ η πιο σκληρή ανάρτηση καθώς κ ο θόρυβος που πέρναγε απο τις ανωμαλίες του δρόμου στην καμπίνα.
Είναι αισθητή η διαφορά που κάνει το 6χυτο απο το 5χυτο.
Τώρα για επιδόσεις ακόμα δεν μπορώ να πώ καθότι θα το στρώσω άσχετα με το τι λένε για έτοιμα μοτέρ.
Το 150άρι μου είχε δώσει καλές εντυπόσεις αλλά δεν τρελάθηκα κι όλας Confused
Για να δούμε το καμάρι μου... Laughing

¶ντε και καλή χρονιά σε όλους Very happy

καλοτάξιδο φίλε μου και ασφαλή ταξιδια εύχομαι. όταν το στρώσεις πια πες μας εντυπώσεις (οδήγηση, κιβώτιο, αναρτήσεις)

όλα τα καινούρια αμάξια είναι ψεύτικα !.!.!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
xrisa-xs (ΧΡΥΣΑ)
Moderator
Επίσημο Μέλος

206xs 1.4 (2002) & 207 GT 1.6 (2009)

Ένταξη: 25 Οκτ 2005
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Ιαν 2009, 16:52:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλοτάξιδο και σιδερένιο Very happy

Watch out!!! Red demoness on the loose!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

Ένταξη: 10 Μάϊ 2004
Τόπος: Fathercare

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Ιαν 2009, 16:54:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλορίζικο...

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Athens (Αθηνά)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206cc 1.6

Ένταξη: 11 Μάϊ 2008
Τόπος: Αιγάλεω

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Ιαν 2009, 16:55:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλοτάξιδο και με ασφαλή χιλιόμετρα Wink

Επιστροφή στην κορυφή
abaleo (stathis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Pug 206 1.6 (16V) GTi (2005)

Ένταξη: 04 Οκτ 2006
Τόπος: Καλλιθέα - Πάτρα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Ιαν 2009, 17:06:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

με γειες! καλές και απολαυστικές βόλτες!

---
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
mikerrgp (Μιχάλης ο ποδαρατος)
Τμήμα Εξυπηρέτησης Μελών
Επίσημο Μέλος

999cm

Ένταξη: 18 Απρ 2007
Τόπος: επιδαυρος motodrome

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Ιαν 2009, 18:04:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Athens έγραψε:
Καλοτάξιδο και με ασφαλή χιλιόμετρα Wink

+1

http://hrisikos-tires.car.gr/contact/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
panos 206 (Πάνος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 1.6 (16V)

Ένταξη: 29 Μάρ 2006
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Ιαν 2009, 18:08:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλοτάξιδο...αγρατζούνιστο και ασφαλή χλμ! Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
206kwn (kwstas o butcher)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (16v) (2006)

Ένταξη: 14 Σεπ 2007
Τόπος: balearic islands

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Ιαν 2009, 20:49:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλοταξιδο και καλοριζικο φιλος.....
και καλη υπομονη στο στρωσιμο Laughing Laughing ....

Επιστροφή στην κορυφή
kostas207rc (kostakis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 RC 1.6T

Ένταξη: 02 Ιούλ 2008
Τόπος: Αθήνα-Καρδίτσα...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Ιαν 2009, 23:52:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλοτάξιδο και να το χαρείς και μην μας ξεχάσεις μετά το στρώσιμο περιμένουμε εντυπώσεις του σασμαν...

Sex,πούδρα,πτυσσόμενο κρεβάτι και χρησιμοποιημένες πετσέτες για λίγες μέρες μόνο 15e
Επιστροφή στην κορυφή
Fotigos (Φώτης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

308 1.6 GT 175HP

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Ιαν 2009, 00:04:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για τις ευχές σας εύχομαι καλά χιλιόμετρα να έχετε Smile

¶υριο θα κάνω μια διαδρομή Αθήνα-Σπάρτη Σπάρτη-Αθήνα (αυθημερών)
Το πρώτο που παρατήρησα μάλλον δυσάρεστο είναι ότι πρέπει να του αρέσει αρκετά η βενζίνη καθώς με 35χλμ που έχω διανύσει κ οδήγηση πολύ ήπια εντός πόλης έπεσε ο δείκτης της βελόνας στην πρώτη γραμούλα απο γεμάτο ρεζερβουάρ Confused
Θα δείξει...

Ήμουν κάποτε σε 2 ρόδες,,,
Επιστροφή στην κορυφή
Jim207GT (Δημήτρης)
Τμήμα Κοινωνικών Εκδηλώσεων
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207GT 2007

Ένταξη: 23 Οκτ 2007
Τόπος: Βύρωνας Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Ιαν 2009, 01:49:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Fotigos έγραψε:
Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για τις ευχές σας εύχομαι καλά χιλιόμετρα να έχετε Smile

¶υριο θα κάνω μια διαδρομή Αθήνα-Σπάρτη Σπάρτη-Αθήνα (αυθημερών)
Το πρώτο που παρατήρησα μάλλον δυσάρεστο είναι ότι πρέπει να του αρέσει αρκετά η βενζίνη καθώς με 35χλμ που έχω διανύσει κ οδήγηση πολύ ήπια εντός πόλης έπεσε ο δείκτης της βελόνας στην πρώτη γραμούλα απο γεμάτο ρεζερβουάρ Confused
Θα δείξει...

Καλοτάξιδο φίλε και πάντα αγρατσούνιστο!!!
Όσο για την κατανάλωση εμμμ άστρωτο μοτεράκι ακόμα, μετα τα 6.000-7.000χλμ θα δεις να πέφτει η κατανάλωση βέβαια μην περιμένεις τρελά πράγματα, 175 άλογα τουρμπο και 1500+ κιλά γύρο στο 10.8-11 λιτρα/100 μέση με νορμάλ οδήγηση και πάνω από 12,5 στην πόλη.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Fotigos (Φώτης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

308 1.6 GT 175HP

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Ιαν 2009, 06:57:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δημήτρη μήπως είσαι κατάσκοπος Question
Πράγματι τόσο μου έγραψε ο υπ.ταξιδιού 11lt/100.. Rolling eyes
Τέσπα τώρα δεν μιλάω δεν λαλάω γιατί αν ακούσει η σύζυγος θα αρχίσει η μουρμούρα Razz
Φεύγω για Σπάρτη Smile

Επιστροφή στην κορυφή
MTerry 
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

320 si

Ένταξη: 09 Ιούλ 2008
Τόπος: Λευκάδα-Ιωάννινα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Ιαν 2009, 08:32:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να το χαρείς ΜΕ ΥΓΕΙΑ και καλό σου ταξιδι !!!
Μόλις γυρίσεις , ειμαι σίγουρος , ότι θα μας πείς . . . "τελικά δεν καίει και πολύ" !!!!! Very happy
(Α και πόσα χλμ έχει η 6η με . . . 4000 σ.α.λ ας πούμε ?)

. . .
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Fotigos (Φώτης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

308 1.6 GT 175HP

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Ιαν 2009, 17:05:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για την κατανάλωση θα πώ ότι ναι πράγματι "πίνει" θα πώ όμως οτι και δίνει δύναμη παντού Ε δεν γίνετε να τα χουμε όλα Razz .
Είχα την τύχη να κυκλοφορήσω με το ίδιο αμάξι πριν πάρω το δικό μου αλλά με τα λιγότερα άλογα.
Εκεί που στο 150άρι έβαζα 4η για να μην πω καμιά φορά κ 3η ταχ. στο δικό μου απλά είχα πάντα 5η σε κομάτια επαρχιακού δρόμου,καθώς πήγαινα Τριπολη για Σπαρτη με άλλα λόγια η 5η έχει δύναμη.
Η 6η σχέση είναι πραγματικά η απόλαυση για τις ευθείες βάζοντας το cruise control ξεχνας ότι είσαι ο οδηγός του οχήματος με 4000σαλ πορεία όχι δεν πήγα,πήγα όμως με 3200-3300σαλ κ επαιζα με το +- το cruise που και που κ με αυτές τις στροφές πήγαινε 135 χιλ αν και το GPS μου διέψευδε το κοντερ δλδ πραγματικα 127-129(δεν κράτούσα μπλοκάκι για λεπτομέρειες)
Η εικόνα απο το νέο μου αμάξι ,αν και νωρίς,είναι ότι πράγματι καταναλώνει εντός πόλης,μετά τα διόδια όμως η κατανάλωση πάει περίπατο αφού υπάρχει η 6η χωρίς βέβαια να είναι κ cub 50άρι.Ανάρτηση ή κρατήματα κτλ για τις δικές μου απαιτήσεις* μιλάω πάντα είναι σαν χειρουργικό εργαλείο στρίβεις κ αλλάζεις κομάτι στο mp3 σαν να παίζεις PS3.To ρεμπριζ που έκανα σε 3-4 περιπτώσεις για προσπέρασμα είναι σαν να βγάζεις magnum και να πυροβολάς αφου αν κάνεις κατέβασμα κ βάλεις 3η το αμάξι μόλις βγεις στο αντίθετο ρεύμα κ πατήσεις κατα λάθος την ασπρη διαχωριστική λωρίδα σπινιάρη πάνω της!Ό θόρυβος στην καμπίνα απο τον δρόμο περνάει έντονα ίσως κ γιατί έχω 18'' τροχόυς.Τα καθισματάκια του (ημιδερμάτινα) στηρίζουν πολυ ικανοποιητηκά.Τα φρένα του είναι σαν να πετάς άγκυρα αν πατήσεις κατα λάθος με βία,θέλουν χάδια τα πετάλ του γενικά.
Ταξίδεψα με συνεφιασμένο καιρό,στο ¶ργος είχε πολύ ομίχλη,συνάντησα βροχή σε πολλά κομάτια και η θερμοκρασία ηταν 8-11C ξανά λέω για τις δικές μου απαιτήσεις* δεν πρόκειται να με δείτε στα Μέγαρα.
Είμαι ευχαριστημένος._
ΑΑ! ξέχασα το ESP απενεργοποιείτε πλήρος και δεν μπένει μετα τα 50χλμ/ω μέχρις ότου να το βάλεις Smile

*Απαιτήσεις παντρεμένου πρώην μοτοσυκλετιστή χωρτάτος από πολλά 3ψήφια νούμερα στο κοντερ,με συνοδεία πάντα 2 VIP ατόμων που χρειάζοντε ειδικά καθήσματα τοποθετημένα στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου (βλ.Chicco,port bebe κτλ)

Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 11 Ιαν 2009, 02:38:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

18αρες ε; Τι λάστιχο φοράει; Μην μου πεις Re50...

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
Scotty308 (Σωτηρης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

308 1.6T Tuned by "Salex"

Ένταξη: 28 Νοέ 2008
Τόπος: Αθηνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 11 Ιαν 2009, 12:10:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλοριζικο φωτη , αντε και ενα 308 ακομη , αντε να δουμε τον επομενο να γινουμε πολλοι ...
Στο θεμα μας τωρα ...εγω δεν προτιμησα το GT για τους παρακατω λογους , και για τα δικα μου δεδομενα ...

1) σκληροτερη αναρτηση καθως με τις 17αρες και ακομη χειροτερα με τις 18αρες δεν ρουφα καμμια ανωμαλια και σε λιγο περιεργο δρομο κρατας τα νεφρα σου ..βεβαια το αμαξι ειναι τρενο και δεν καταλαβαινεις πως στριβεις ..αλλα ειπαμε δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα ..
2) Η καταναλωση οταν το ψιλοκυνηγας ανεβαινει στο 12αρι ανετα καθως και στην πολη ..
3) Τα 3χιλιαρικα παραπανω (περιπου) στην τιμη , καθως με το προγραμα του στελιου ανεβαζει ακομα περισσοτερο αλογα και κυριως ροπη..αυτα θα τα δουμε και στο δυναμομετρο μεσα στην βδομαδα..

Αυτοι ηταν οι κυριωτεροι λογοι μια και εγω δεν ειμαι της πιστας και μιας και προερχομαι απο τον κοσμο των 2 τροχων και ακομη ειμαι και εκει , ηθελα κατι πιο οιοκογενιακο , εκεινο που ειναι το μεγαλο + στο Gt ειναι το 6αρι σασμαν.. αλλα ισως να ειναι ομως και εκεινο που το κανει τοσο αδιφαγο με την βενζινη...
Το δικο μου τωρα με την αναβαθμιση εχω την εντυπωση οτι καιει και λιγοτερο ..δεν ειμαι σιγουρος 100% αλλα θα το τσεκαρω και στα επομενα χιλιομετρα..Συγκεκριμενα εχθες που εχα παει χαλκιδα στο πηγαινε και στο ελα στα πατηματα που εκανα με δυο ατομα μεσα και κατι ψιλοκυνηγητα με αλλους , και με τα χυτητες 190-220 δεν εγραψς πανω απο 10.1 μεση ταχυτητα ο υπολογιστης ..
Τεσπα ..λοιπον φωτη , οταν με το καλο κανεις τα χιλιομετρακια σου που ειναι σιγουρο οτι θα κανεις ποιο μπροστα απο μενα μια και εγω δεν το πολυκινω , να κανουμε κανενα πατημα να δουμε την διαφορα του Gt νορμαλ απο ενα 308 tuned ...εεε πως το βλεπεις ?? ετσι για την ιστορια να δουμε αν τελικα το προγραμμα του στελιου ειναι ολα τα λεφτα
Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
volvos (volvos)
¶ντε γεια !!!
¶ντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 11 Ιαν 2009, 12:37:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καταγγελω δακτυλο και δολοπλοκια

ο στελιος πειραζει τα τριπ κομπιουτερ για να δειχνουν λιγοτερο Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

γκεστ σταρ του εγκληματος ο κρυτωνας Very happy

παντως εγω αν επαιρνα ποτε 308 gt θα το σκεφτομουνα πολυ σοβαρα να παω να ανταλλαξω τις 18αρες με μια καλη 17αρα (π.χ οζ λεγκερα)
θεωρω οτι οι 18αρες ελλαδα ειναι μονο μουρη και τιποτα αλλο
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 11 Ιαν 2009, 12:40:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οι 18αρες έξτρα είναι Τάκη... Αν και στο Drive το αμάξι έσκισε στα τεστ ενεργητικής ασφάλειας... Laughing Laughing Laughing

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενη
Σελίδα 1 από 6

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης