PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

ΑΞΙΖΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ 206 ΜΑΣ???

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
GeorgeD (Γιώργος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 ΧΤ 1.4 5D

Ένταξη: 18 Αύγ 2003
Τόπος: ΧΑΛΚΙΔΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Αύγ 2003, 12:18:08    Θέμα δημοσίευσης: ΑΞΙΖΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ 206 ΜΑΣ??? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Είμαι νέος στο club και νέος χρήστης ενός 206.
Μετά από τόσα προβλήματα που έχω διαβάσει από τα forum και με το πρόβλημα με το σβήσιμο του κινητήρα στο δικό μου, μέσα σε τρεις μήνες και με 4000 km, σας ρωτάω άν τελικά αξίζει να έχουμε το 206.
Έχει αντοχή στο χρόνο;;; Shocked Confused

Περιμένω τις απαντήσεις σας.
Ευχαριστώ και καλώς σας βρήκα.

GEORGE 206 XT 1.4
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
pezomania (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16V

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Mandra

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Αύγ 2003, 13:07:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φίλε Γιώργο, αν παρατήρησες τα περισσότερα προβλήματα που έχουν τα 206 είναι απλα προβληματάκια, που αν υπήρχε ένα συνεργείο σοβαρό με Μηχανικούς που να έχουν όρεξη για δουλειά(και να ξέρουν την δουλειά τους), θα λυνόντουσαν χωρίς να το πάρουμε χαμπάρι!!!

Το 206 είναι ένα πολύ καλό αυτοκίνητο (το δικό μου έχει 57.000χλμ σε 2 χρόνια και το μόνο πρόβλημα που έχω είναι το ΖΟΥΑΝ) που το μονο που θέλει είναι ένα συνεργείο, το οποίο να ξέρει την δουλειά του!!!!!

Γενικά η Peugeot το πρόβλημα που έχει είναι το after sales services και ΌΧΙ η αξιοπιστία των αυτοκινήτων τους!!!!

Η ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΕΛΚΕΙ ΤΗΝ ΑΤΕΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Svstouk (Στέφανος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) Color Line (2002)

Ένταξη: 09 Αύγ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Αύγ 2003, 13:44:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Συμφωνώ με το Γιώργο (pezomania). Μας λείπει το καλό συνεργείο, σε γενικές γραμμές το αμάξι είναι αξιόπιστο. Κι εγώ έχω 48.000 χλμ σε ενάμιση χρόνο και ελάχιστα προβλήματα είχα, σοβαρό δε κανένα. Wink

Be ware! Lion within!
Επιστροφή στην κορυφή
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 10 Οκτ 2002
Τόπος: Αμπελογκάρντεν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Αύγ 2003, 13:51:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κανένας δεν είναι τέλειος....
Αυτοκίνητο είναι, όλο και κάτι θα ζητήσει.....
Αν δεν θάλεις να έχεις προβλήματα, κλείστο σε ένα γκαράζ και μην το ξανακουνήσεις ποτέ....
Τότε σίγουρα δεν θα ξαναέχεις πρόβλημα...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
pezomania (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16V

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Mandra

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Αύγ 2003, 15:14:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vaggelis έγραψε:
Αν δεν θάλεις να έχεις προβλήματα, κλείστο σε ένα γκαράζ και μην το ξανακουνήσεις ποτέ....

Θα έχεις!!!! Χαλάνε τα λάστιχα Razz Razz Razz Razz Razz

Η ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΕΛΚΕΙ ΤΗΝ ΑΤΕΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.
Επιστροφή στην κορυφή
Αντώνης 
Μέλος
Μέλος

Ένταξη: 25 Ιαν 2003
Τόπος: Σαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Αύγ 2003, 15:56:36    Θέμα δημοσίευσης: Re: ΑΞΙΖΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ 206 ΜΑΣ??? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

GeorgeD έγραψε:
, σας ρωτάω άν τελικά αξίζει να έχουμε το 206.

Περιμένω τις απαντήσεις σας.
Ευχαριστώ και καλώς σας βρήκα.

ασχολεισαι με κατι μονο οταν το αξιζει.....
για να ασχολεισαι με το 206 σου σημαινει οτι τ'αξιζει Wink

η εμπειρια της peugeotζωης μου
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Δημήτριος (Δημήτρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 XS 1.6 16v (2001)

Ένταξη: 24 Ιαν 2003
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Αύγ 2003, 20:29:23    Θέμα δημοσίευσης: Re: ΑΞΙΖΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ 206 ΜΑΣ??? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βασικά είναι γεγονός πως τα μικροπροβλήματα δεν λείπουν.
Από την άλλη βέβαια πιστεύω πως τα peugeot είναι πολύ αξιόπιστα...

Αν καταμετρήσεις όλα τα μέλη του club θα δείς πως το ποσοστό αυτών που ανέφεραν σοβαρά προβλήματα (όπως σβήσιμο του κινητήρα) είναι πολύ μικρό...

Εξάλλου δεν θα μπορούσε να είναι και αλλιώς αφού ο έντονος ανταγωνισμός δεν συγχωρεί παρατυπίες ως προς την ποιότητα της παραγωγής...

Ένα 206 την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 10 Οκτ 2002
Τόπος: Αμπελογκάρντεν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 22 Αύγ 2003, 08:28:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pezomania έγραψε:
Vaggelis έγραψε:

Θα έχεις!!!! Χαλάνε τα λάστιχα Razz Razz Razz Razz Razz

......ναι και πέφτει και η μπαταρία..... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad παθών...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Νικόλαος (Νίκος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

307 xsi

Ένταξη: 09 Απρ 2003
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 22 Αύγ 2003, 09:23:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι έτσι είναι φίλοιμου δίκιο έχετε. Τι να πουν όμως όσοι έχουν ALFA ROM...ή LANC..FIA..Και κλαιν με μαύρο δάκρυ.Η άλλοι με τα τάχα ποιοτικά Γερμα.. ΡΟLO GOLF ή ποιά 318 δεν έχει πρόβλημα με τα παράθυρα που έχουν δώσει και του κόσμου τα λευτά.

Τίποτα δεν γίνεται χωρίς το τίποτε..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης