PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - Σφύριγμα ιμάντα όταν βρέχει

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
HORSAKOS (ιωαννης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 206 1.4 8v 2001/6 X5

Ένταξη: 24 Οκτ 2006
Τόπος: thessaloniki menemeni

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Φεβ 2010, 20:11:05    Θέμα δημοσίευσης: 206 - Σφύριγμα ιμάντα όταν βρέχει Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΒΡΕΧΕΙ ..ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΕΝΑ ΕΝΤΟΝΟ ΣΦΥΡΙΓΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ...ΤΟΝΙΖΩ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΒΡΕΧΕΙ..
ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΜΑΝΤΑΣ ??ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΩ Κ ΠΟΛΛΑ ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ..
Κ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΗ 2α KAΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΑΝ ΝΑ ΠΑΤΙΝΑΡΕΙ ....
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ..

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ..

Οδηγα προσεχτικα....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
RoadRunner122 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106RallyeS2/206XS/C4II

Ένταξη: 30 Οκτ 2008
Τόπος: Δροσοπηγή

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Φεβ 2010, 20:31:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα. Καταρχήν γράφε με μικρούς χαρακτήρες γιατί με τα κεφαλαια φαίνεται σαν να φωνάζεις Smile

Έχω το ίδιο θέμα. Προέρχεται απ'τον ιμάντα που δίνει κίνηση στο δυναμό. Υπάρχει κάποιο σπρέι το οποίο ψεκάζεις σε 2-3 δόσεις και σταματάει (αδιαβροχοποιεί την τροχαλία-ιμάντα προσφέροντας καλύτερο grip).

Δεν το χω ψάξει ακόμα αλλά μόλις έχω νεότερα θα σ πω Wink

3rioStooges-Motorsport Team
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
HORSAKOS (ιωαννης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Φεβ 2010, 20:33:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αμα δεν το κανω αμεσα δεν υπαρχει καποιο προβλημα ετσι ????

Οδηγα προσεχτικα....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
RoadRunner122 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106RallyeS2/206XS/C4II

Ένταξη: 30 Οκτ 2008
Τόπος: Δροσοπηγή

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Φεβ 2010, 21:19:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

HORSAKOS έγραψε:
αμα δεν το κανω αμεσα δεν υπαρχει καποιο προβλημα ετσι ????

Όχι, δεν είναι κάτι σημαντικό. Εκτώς κι αν ο ιμάντας σου είναι τόσο καμένος και στο κάνει πλέον όχι λόγω υγρασίας αλλά γιατί δεν έχει ελαστικότητα και γλιστράει πάνω στην μεταλλική τροχαλία....

3rioStooges-Motorsport Team
Επιστροφή στην κορυφή
HORSAKOS (ιωαννης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Φεβ 2010, 21:25:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οχι ιμαντα εχει το πολυ 5000 χλμ που το αλλαξα.....κ πριν καμια εβδομαδα το ειχα μεσα για σερβις κ διαφορα προβληματα οποτε..

θα ψαξω αυτο με το σπρει παντως που ειπες..

ευχαριστω Smile

Οδηγα προσεχτικα....
Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Φεβ 2010, 21:36:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

απ όσο ξέρω κ εγώ δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, εφόσον ο ιμάντας είναι στην ώρα του αλλαγμένος...

Επιστροφή στην κορυφή
shiba (giwrgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

shiba cc

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Φεβ 2010, 09:14:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και στου πατερα μου το εκανε αυτο χτες ενω εβρεχε..σημερα παντως δεν ακουστηκε κιχ..ποιο σπρευ ειναι αυτο ομως?

Επιστροφή στην κορυφή
z@ck! (Ζαχαριας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

Citroen AX... soon eurofighter !

Ένταξη: 21 Αύγ 2007
Τόπος: Οπου λαχει ....

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Φεβ 2010, 18:21:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

του Γιαννη σφυριζει το "I'm singing in the rain" Razz Mr. Green Ha Ha

Το σπρεϊ λεγεται "ΣΠΡΕ'Ι' ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΗΤΙΚΟ ΙΜΑΝΤΩΝ"

Μερικα δειγματα, ...

http://www.fl-hoses.com/katalogos/102LOCTITE.htm

http://www.standardresins.gr/lubricants.htm

http://www.intertrade.gr/productdetails.php?id=1183460167

Λογικα σε μεγαλα καταστηματα, πχ, Λαμπριανηδης εχει σιγουρα, δεν ξερω αν ειναι και αυτο
http://www.trade-wind.gr/index.php?page=shop.browse&category_id=59&option=com_virtuemart&Itemid=57&lang=el
(λογικα οχι)

Wink

As I lay rubber down the street, I pray for traction I can keep, but if I spin and start to slide, please dear lord protect my ride.!!!
DRIVE IT LIKE YOU STOLE IT!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
dimkeras (Δημοσθένης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

e-tuned

Ένταξη: 18 Ιούλ 2007
Τόπος: Λευκάδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 10 Φεβ 2010, 00:46:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οποιοδήποτε γραφιτούχο σπρέυ θα κάνει δουλειά. Ψεκάζεις τον ιμάντα και εσωτερικά και εξωτερικά και κόβει μαχαίρι ο θόρυβος.

Σε περίπτωση που έχεις προβληματικό ρουλεμάν τεντωτήρα βέβαια, πας για αλλαγή όλου του σετ... Confused

Vroum-vroum!
Επιστροφή στην κορυφή
Chris_206_90hp (Xristos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 206 1.4(16v)xt (2004)

Ένταξη: 22 Απρ 2005
Τόπος: Salonica

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Απρ 2010, 22:18:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

99% einai rouleman tentwthra kai mena to idio ekane kai kanei kai me broxes alla kai me ladia otan eixa problhma me thn flatza kefalhs alla synithws me nero broxhs stamataei mono tou se kamia bdomada an den synexisei na brexetai an oxi pas gia allagh....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης