Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
vamvakoolas (kostis) Τρελλαμένο μέλος

307cc
Ένταξη: 30 Ιούν 2008 Δημοσιεύσεις: 979 Τόπος: Athens
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Οκτ 2009, 11:27:51 Θέμα δημοσίευσης: Tρακα με ανηλικο, και τωρα? |
|
|
Ο πατερας μου το σ/κ τρακαρε με ανηλικο. Εφταιγε (παραβιασε στοπ)το πιτσιρικι, ειχε παρει τα κλειδια απο ΙΧ της μανας του και ξεχειθηκε (και οποιον παρει ο χαρος).
Αποτελεσμα? Το αμαξι του πατερα μου εμεινε μισο (τον βρηκε σχεδον μετωπικα ψυγεια προφυλακτηρες φτερα κοκ) ο πατερας μου νοσοκομειο (ευτηχως κατι ραμματα) και τρελη ταλαιπωρια. Επειδη ομως ο ανθρωπος δε ξερει απο αυτα (Ελλαδα για παραδειγμα μενει 7 μερες το μηνα) δε ξερει τι να κανει. Το καλο ειναι οτι ηρθε Τροχαια και θα γινουν δικαστηρια.
Ερωτηματα
1)Τι να κανει να φτιαξει το οχημα και θα παρει τα λεφτα μετα?
2)Αυτο το καιρο που ταλαιπωρειται μπορει ο ανθρωπος να νοικιασει αμαξι και να του το επιδικασουν οι αρχες τα εξοδα?
3)Θα αποζημιωθει εντελει?
Αν γινεται να γραψει καποιος που εχει γνωση ή εμπειρια παρομοια (για να μη κανουμε το θεμα @#$#$)
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
SnakeMJK (Ζήσης) Άντε γεια !!!

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)
Ένταξη: 27 Φεβ 2003 Δημοσιεύσεις: 5109 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Οκτ 2009, 11:41:12 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
φτιάχνεις το όχημα και παίρνεις τα λεφτά μετά από 2 χρόνια όταν γίνει το δικαστήριο
για νοικιάρικο αμάξι δεν γνωρίζω...
καλύτερα να ρωτήσεις κ την ασφαλιστική σου... κ ελπίζω να χεις νομική προστασία στο ασφάλιστρο, βοηθάει σε κάτι τέτοια.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος) Ειδ. Γραμματέας

Peugeot 206 OMG
Ένταξη: 27 Νοέ 2005 Δημοσιεύσεις: 7131 Τόπος: Pyongyang
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Οκτ 2009, 11:49:08 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Για να εισαι 100% σιγουρος παρε τον ασφαλιστη τηλεφωνο να σου πει ακριβως τι γινεται...
Αν η ασφάλεια σου και πιθανων και της μανας του μουλικου ανηκουν στις εταιριες που δεχονται τον φιλικο διακανονισμο, τοτε πιθανων να αποζημιωθεις απο την δικη σου εταιρια και μετα αυτη να τους κυνηγήσει δικαστικα κλπ...
Αλλα για να εισαι σιγουρος σου ειπα τι να κανεις...
Περαστικα στον πατερα σου... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

307cc
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Οκτ 2009, 11:52:54 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Aποτι διαβασα (πριν λιγο ημουν νομικη) πρεπει να πληρωσει
1)Νοσοκομεια/νοσηλεια
2)Ημερες απουσιας
3)Μετακινησεις με ταξι και αλλα μεσα
4)Ηθικη βλαβη
Αυτα ολα ειναι θεωρια βεβαια...
Εχει νομικη καλυψη αλλα ο ασφαλιστης του εχει αδεια και μια αλλη δε βλεπω να ξερει τι της γινεται (π.χ το αμαξι ακομα απειραχτο ειναι χθες ηρθε πραγματονομονας, ενω για δικηγορο δεν ειπε:πηγε στο πρωτο δικαστηριο μονος μου ο πατερας μου!!!!)
.Αποτι καταλαβα θα το φτιαξει με λεφτααπο τη τσεπη του?Να τα παγωσει μεχρι να δει τι θα γινει με ασφαλιστη?
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
stamatis_vts (σταματης) Φανατικό μέλος

saxo '98
Ένταξη: 14 Αύγ 2007 Δημοσιεύσεις: 337 Τόπος: attiki
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Οκτ 2009, 12:21:53 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
απο την στιγμη που το οχημα του θυτη ειναι ασφαλισμενο, αποζημιωνεσαι κανονικα, και μετα η ασφαλιστικη κυνηγαει τον οδηγο...
για εξοδα μετακινησης χρειαζεσαι αποδειξεις απο τα ταξι κτλ...
να υποθεσω οτι ο πιτσιρικας εκανε θετικη δηλωση...
περαστικα στον μπαμπα... και υπομονη, γτ οι ΅γεροι΅ γινονται παραξενοι τα περασα περσυ τον χειμωνα....
Don't Trust Anybody... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
geo106xs (Γιώργος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 106 s16 (2000)
Ένταξη: 26 Φεβ 2009 Δημοσιεύσεις: 1140
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Οκτ 2009, 12:29:49 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
stamatis_vts έγραψε: | απο την στιγμη που το οχημα του θυτη ειναι ασφαλισμενο, αποζημιωνεσαι κανονικα, και μετα η ασφαλιστικη κυνηγαει τον οδηγο...
για εξοδα μετακινησης χρειαζεσαι αποδειξεις απο τα ταξι κτλ...
να υποθεσω οτι ο πιτσιρικας εκανε θετικη δηλωση...
περαστικα στον μπαμπα... και υπομονη, γτ οι ΅γεροι΅ γινονται παραξενοι τα περασα περσυ τον χειμωνα.... |
Νομιζω οτι απο τη στιγμη που ο οδηγος ειναι ανηλικος η ασφαλιστικη κυνηγαει τον ιδιοκτητη του αυτοκινητου,δηλαδη στην προκειμενη τη μητερα του πιτσιρικα στην οποια ανηκει η ευθυνη αφου δεν προσεχε το παιδι της ή τουλαχιστον τα κλειδια του αυτοκινητου...Περαστικα στον πατερα σου και απο εμενα.
....Αλλοτινές μου εποχές... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

307cc
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Οκτ 2009, 12:30:13 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ευχαριστω για τις ευχες και
1)Η ασφαλεια του ειναι στο φιλικο διακανονισμο
2)Η νομικη καλυψη που εχει (κορυφαια ασφαλιστικη) ειναι για κλαματα (μη το χαρακτηρισω αλλιως) εχει παει κανεις να δει "δικηγορους"ΝΤΡΟΠΗ
3)Κραταει αποδειξεις για ταξι
4)Το αμαξι για φτιαξιμο θελουν τουλαχιστον 6000 και μτχ κανει 3000-4000!!! τι θα γινει?
5)Το κερασακι στη τουρτα ειναι οτι υπαρχει εγκαταλειψη θυματος (πατερας μου)!
6)Αποτι διαβασα (στο τελος θα το γυρισω σε νομικη ) ο ανηλικος δε καλυπτεται απο ασφαλιστικη (δε νομιζω να τον ειχε δηλωσει ο πατερας του)
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
orfanos mulopotamos (giorgos) Δραστήριο μέλος

207 rallye (2008)
Ένταξη: 19 Σεπ 2009 Δημοσιεύσεις: 222
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Οκτ 2009, 12:59:50 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
φιλε μου με το αμαξι που το εχω κανει και εγω με το αυτοκινητο του πατερα μου οταν τον τρακαραν εκανα το εξης... το αυτοκινητο πουλιοταν 2500 ευρω τοτε και η ζημια ηταν 5000... πηγα στην αντιπροσοπεια πηρα την προσφορα επισημα απο ανταλακτικα μεχρι τελευται βιδα και την εργασια.. βαλαμε λιγη σαλτσα παραπανω(αν εχεις γνωστο μεσα) και βγαλαμε ενα κοστουμι 6.000... πηγα στην ασφαλεια και τους ειπα το αυτοκινητο πουλιεται 2500... η ζημια ειναι 6000... δεν συμφερει να το φτιαξω... μου δινετα 6000 και το παω για παλιο σιδερα η αν θελετε ερχεστε και το παιρνεται.. η παω και το φτιαχνω... εμενα μου τα δωσανε και μπορουσα να πουλησω και το αμαξι 1000 αλλα δεν το εκανα... αρα θα ειχα 7000... αντι για 2500...ορισμενες ασφαλειες ερχονται και το παιρνουν... τωρα για τα αλλα δεν μπορω να βοηθησω... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

307cc
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Οκτ 2009, 13:12:49 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
αποτι καταλαβα:
του πατερα μου τωρα δε κοστιζει ΤΙΠΟΤΑ (για τροπετο ισως κανενα 1000). Αν παει καποιος εξω να το αγορασει (ειναι 10ετιας) κανει οπως εγραψα 3000-4000.
Η ζημια ειναι απο 6000 και ανω.
Οποτε τι?θα του δωσουν 3000-4000?
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti
Ένταξη: 07 Ιαν 2005 Δημοσιεύσεις: 3142 Τόπος: στους αγωνες
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Οκτ 2009, 13:16:15 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εχω βρεθει στην θεση του . . . θυτη οταν ημουν 17, αλλα ευτυχως τοτε το αλλο αυτοκινητο ειχε παθει μικρη ζημια (βαψιμο προφυλακτηρα) και ειχαν πληρωσει κατευθειαν οι γονεις μου χωρις να επεμβουν ασφαλιστικες.
Προσωπικα θα σου προτεινα να μιλησεις με την οικογενεια του θυτη και να βρειτε ακρη χωρις να μπλεξουν ασφαλιστικες γιατι λογικα αυτη η ιστορια θα παει στα δικαστηρια που συνηθως αποζημιωνεσαι μετα απο πολυ καιρο.
Αν οι αλλοι δεν κουβεντιαζουν τοτε κυνηγισε το νομικα και οπου παει.
Περισσοτερα μπορει να σου πει ο volvos νομιζω.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

307cc
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Οκτ 2009, 13:19:54 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Η αλλη μερια λεει δεν υπαρχει προβλημα θα σας αποζημιωσουμε, θα, θα (στη πραξη τπτ βεβαια)
Μετα απο προτροπη δικια μου πηγε σε σοβαρο δικηγορο και αυτη τη στιγμη εχουν συζητηση
(Δε συζηταμε ταλαιπωρια εξοδα που εχει φαει ο ανθρωπος και το τραγικο ειναι οτι πριν μια μερα ειχε ερθει απο portsmouth (Αγγλια) οδικως και δεν ειχε θεμα και το επαθε απο ενα #@$@#νο!!!)
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
kane (Σταύρος) Έχω ξεφύγει !!!

SL 55 AMG
Ένταξη: 01 Δεκ 2006 Δημοσιεύσεις: 3238 Τόπος: στο συνεργείο...
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Οκτ 2009, 13:54:24 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Λευτερη,στην περιπτωση μιας ζημιας των 100-200-500ε,συφμωνω μαζι σου.
Αλλα στν συγκεκριμμένη περίπτωση,δεν χωρανε συζητησεις,και υποσχεσεις.
Πρεπει να κινηθει ο πατερας του κωστα,νομικα,και οτι αλλο χρειαζεται.
Απτο να παρει υποσχεσεις και φουμαρα,καλύτερα ας παρει τα χρηματα του 2 χρονια μετα.
Στο θεμα μας,αν το αυτοκινητο εχει εμπορική αξια 4000, και κοστιζει για να επισκευαστεί 5000 οπως σου ειπαν,τοτε βγαινει ολική και παιρνεις τα χρηματα της εμπορικής του αξίας.
Τωρα το τι αλλο θα ζητησεις απτο δικαστηριο,εινια δικό σου θεμα,και του δικηγορου σου/σας.
Θα σου προτεινα να βρεις εξιδευκευμένο δικηγορο για να αναλαβει την περιπτωση σου.
Kane + Steve VS 2kg αρνίσιο παϊδάκι, σημειώσατε 1 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
WilDuck (Γιώργος) Τρελλαμένο μέλος

sound of boxer
Ένταξη: 02 Ιούν 2006 Δημοσιεύσεις: 562 Τόπος: ΡΟΔΟΣ
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Οκτ 2009, 15:27:20 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
kane έγραψε: | Θα σου προτεινα να βρεις εξιδευκευμένο δικηγορο για να αναλαβει την περιπτωση σου. |
+ 1600
Uploaded with ImageShack.us |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
STELIOS Moderator
 Little Bastard
Ένταξη: 18 Οκτ 2003 Δημοσιεύσεις: 2664
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Οκτ 2009, 15:59:08 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
1 - Απο τη στιγμη που υπηρξε τραυματισμος και πηγε ο πατερας σου στο νοσοκομειο (περαστικα του), εμπλεκεται και η τροχαια οποτε τον ξεχναμε τον "φιλικο διακανονισμο" (εξαλου νομιζω το παιδι θα διοχθει ποινικα ουτος ή αλλος)
2 - Υπαρχει το "Επικουρικό Κεφάλαιο Ασφάλισης Ευθύνης από Ατυχήματα" και το οποιο εχουν ολες οι Ευρωπαϊκες χωρες (ακομα και η Ελλαδα...) για να καλυπτει τετοιες περιπτοσεις.
Φιλος μου πριν μερικα χρονια ειχε ατυχημα (το αμαξι ολικη, για πεταμα) με Αλβανο χωρις διπλωμα, χωρις ασφαλεια, χωρις τιποτα, ο οποιος ουτε καν εμφανηστικε στο δικατσηριο. Το εν λογο ταμειο του καλυψε ενα μεγαλο μερος της ζημιας του.
Ισως να μη καλυπτει 100% τη δικια σου περιπτωση, αλλα καλο ειναι να το ξερει ο κοσμος.
http://www.epikef.gr/default.html
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

307cc
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Οκτ 2009, 16:32:06 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
το σιγουρο ειναι οτι θα γινει σειρα δικων (ηδη αυτη για παραμεληση ανηλικου εγινε απο εισαγγελεια)
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Giannis307 (Giannis???) Έχω ξεφύγει !!!

308 Thp130
Ένταξη: 05 Δεκ 2006 Δημοσιεύσεις: 3967 Τόπος: Nikaia/Argyroupoli
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Οκτ 2009, 18:12:34 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
orfanos mulopotamos έγραψε: | φιλε μου με το αμαξι που το εχω κανει και εγω με το αυτοκινητο του πατερα μου οταν τον τρακαραν εκανα το εξης... το αυτοκινητο πουλιοταν 2500 ευρω τοτε και η ζημια ηταν 5000... πηγα στην αντιπροσοπεια πηρα την προσφορα επισημα απο ανταλακτικα μεχρι τελευται βιδα και την εργασια.. βαλαμε λιγη σαλτσα παραπανω(αν εχεις γνωστο μεσα) και βγαλαμε ενα κοστουμι 6.000... πηγα στην ασφαλεια και τους ειπα το αυτοκινητο πουλιεται 2500... η ζημια ειναι 6000... δεν συμφερει να το φτιαξω... μου δινετα 6000 και το παω για παλιο σιδερα η αν θελετε ερχεστε και το παιρνεται.. η παω και το φτιαχνω... εμενα μου τα δωσανε και μπορουσα να πουλησω και το αμαξι 1000 αλλα δεν το εκανα... αρα θα ειχα 7000... αντι για 2500...ορισμενες ασφαλειες ερχονται και το παιρνουν... τωρα για τα αλλα δεν μπορω να βοηθησω... |
Αυτο που λες δεν παιζει με την καμια.....το πολυ να σου δωσουν την αξια του οχημοτος την στιγμη που βγηκε οφ...Σιγα μην σου δωσουν και το κοστος της ζημιας.....μαλ**ες? ειναι?σου λεει πες οτι πουληθηκε παρε τα λευτα της αξιας και τελος..! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
WilDuck (Γιώργος) Τρελλαμένο μέλος

sound of boxer
Ένταξη: 02 Ιούν 2006 Δημοσιεύσεις: 562 Τόπος: ΡΟΔΟΣ
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Οκτ 2009, 18:57:03 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
STELIOS έγραψε: |
2 - Υπαρχει το "Επικουρικό Κεφάλαιο Ασφάλισης Ευθύνης από Ατυχήματα" και το οποιο εχουν ολες οι Ευρωπαϊκες χωρες (ακομα και η Ελλαδα...) για να καλυπτει τετοιες περιπτοσεις.
Φιλος μου πριν μερικα χρονια ειχε ατυχημα (το αμαξι ολικη, για πεταμα) με Αλβανο χωρις διπλωμα, χωρις ασφαλεια, χωρις τιποτα, ο οποιος ουτε καν εμφανηστικε στο δικατσηριο. Το εν λογο ταμειο του καλυψε ενα μεγαλο μερος της ζημιας του.
Ισως να μη καλυπτει 100% τη δικια σου περιπτωση, αλλα καλο ειναι να το ξερει ο κοσμος. |
Επιβεβαιώνω.
Πριν 6 χρόνια μου έκλεισε το δρόμο, με ανάγκασε να πέσω και με εγκατέλειψε αυτοκίνητο στον Κηφισό.
Εγώ με μηχανάκι.
Υπήρχε αυτόπτης μάρτυρας ο οποίος κατέθεσε.
Πινακίδες/μάρκα/χρώμα αυτοκινήτου δεν είδε κανείς.
Για το Επικουρικό Ταμείο έμαθα εντελώς από σπόντα.
Στο ΚΑΤ, ξάπλα, να περιμένω τους γιατρούς και με πλησιάζει ένα παλληκάρι γύρω στα 20 και μου λέει αν δέχομαι να συμπληρώσω ένα ερωτηματολόγιο με το πώς έγινε το ατύχημα.
Για στατιστικούς λόγους, είπε.
Προφανώς, ήταν από το δικηγορικό γραφείο και έψαχνε πελάτες.
Δε με χάλασε.
Μην τα πολυλογώ, ήρθε σε επαφή μαζί μου η δικηγόρος (ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ) ,
είπε ότι θέλει να αναλάβει την υπόθεση (μιας και υπήρχε και αυτόπτης μάρτυρας).
Οι γονείς σκεπτικοί έως αρνητικοί.
Η γιαγιά κλασσικά: "ΜΗ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ !!! ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΝΕ ΤΟ ΣΠΙΙΙΙΤΙΙΙ !!!"
Εγώ: Πάμε. Προχωράμε.
---
Μετά από 3 χρόνια περίπου έγινε δικαστήριο.
12.500 περίπου.
Αμοιβή δικηγόρου 20%.
Πήρα ζεστά 10.000.
---
Βέβαια, ΜΟΝΟ οι εγχειρήσεις στο Ιατρικό κόστισαν 12.000.
Ευτυχώς, είχα ιδιωτική ασφάλεια και μας τα κάλυψε.
---
Αλλά, το Επικουρικό σε καλύπτει σε περίπτωση ατυχήματος με ανασφάλιστο ή εγκατάλειψη.
Ουσιαστικά, είναι ένα ταμείο που συντηρείται από όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες με το σκεπτικό ότι "δε μπορεί, σε κάποια από εμάς θα ήταν ασφαλισμένος αυτός που σε εγκατέλειψε".
Κάπως έτσι τέλος πάντων... 
Uploaded with ImageShack.us |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

307cc
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 23 Οκτ 2009, 09:36:27 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Νεοτερα:
Χθες βρηκαμε δικηγορο εξιδικευμενο σε παρομοια (αμοιβη 16%)
Σημερα επισκεψη ιατροδικαστη για εξεταση!!
Εννοειται οτι η αλλη μερια που την αλλη μερα του ατυχηματος ελεγε θα και θα....εξαφανιστηκε!
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
volvos (volvos) Άντε γεια !!!

Ένταξη: 08 Απρ 2004 Δημοσιεύσεις: 15542
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 23 Οκτ 2009, 09:51:20 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Milhsa με πραγματογνωμονα...
η ασφαλιστικη ειναι υποχρεωμενη να πληρωσει αφου φταιει ο πελατης της ακομα και αν ειναι απο τη ζιμπαμπουε...
μετα στρεφεται εναντιον πατερα και γιου και τα παιρνει...
οποτε ψαξε το και τραμπουκισε την ασφαλεια του βριζοντας και ζητωντας να το δει πραγματογνωμονας απο αυτους... καλοι οι δικηγοροι αλλα καποιες φορες γεννουν υποθεσεις χωρις λογο...
επισης επειδη το εχω ζησει το σεναριο. ΜΗ ΔΩΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ πολλα στοιχεια δικηγορο. εχει τυχει να παιρνει τετοιος σε εταιρεια να μας βαλει να σαμποταρουμε υποθεση για να παει δικαστηρια και να μη χασει την δικη........... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

307cc
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 23 Οκτ 2009, 12:24:05 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Παναγιωτη εχεις δικιο αλλα ο μονος πραγματονωμονας που εχει δει το στουκαρισμενο ειναι της δικιας μας ασφαλιστικης...
Τις 2 τελευταιες σειρες δε τις επιασα (ειμαι πολυ αγαθος/αθωος?)
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|