PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Tρακα με ανηλικο, και τωρα?
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
vamvakoolas (kostis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

307cc

Ένταξη: 30 Ιούν 2008
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Οκτ 2009, 11:27:51    Θέμα δημοσίευσης: Tρακα με ανηλικο, και τωρα? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο πατερας μου το σ/κ τρακαρε με ανηλικο. Εφταιγε (παραβιασε στοπ)το πιτσιρικι, ειχε παρει τα κλειδια απο ΙΧ της μανας του και ξεχειθηκε (και οποιον παρει ο χαρος).
Αποτελεσμα? Το αμαξι του πατερα μου εμεινε μισο (τον βρηκε σχεδον μετωπικα ψυγεια προφυλακτηρες φτερα κοκ) ο πατερας μου νοσοκομειο (ευτηχως κατι ραμματα) και τρελη ταλαιπωρια. Επειδη ομως ο ανθρωπος δε ξερει απο αυτα (Ελλαδα για παραδειγμα μενει 7 μερες το μηνα) δε ξερει τι να κανει. Το καλο ειναι οτι ηρθε Τροχαια και θα γινουν δικαστηρια.
Ερωτηματα
1)Τι να κανει να φτιαξει το οχημα και θα παρει τα λεφτα μετα?
2)Αυτο το καιρο που ταλαιπωρειται μπορει ο ανθρωπος να νοικιασει αμαξι και να του το επιδικασουν οι αρχες τα εξοδα?
3)Θα αποζημιωθει εντελει?

Αν γινεται να γραψει καποιος που εχει γνωση ή εμπειρια παρομοια (για να μη κανουμε το θεμα @#$#$)

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Οκτ 2009, 11:41:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

φτιάχνεις το όχημα και παίρνεις τα λεφτά μετά από 2 χρόνια όταν γίνει το δικαστήριο
για νοικιάρικο αμάξι δεν γνωρίζω...

καλύτερα να ρωτήσεις κ την ασφαλιστική σου... κ ελπίζω να χεις νομική προστασία στο ασφάλιστρο, βοηθάει σε κάτι τέτοια.

Επιστροφή στην κορυφή
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος)
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

Ένταξη: 27 Νοέ 2005
Τόπος: Pyongyang

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Οκτ 2009, 11:49:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για να εισαι 100% σιγουρος παρε τον ασφαλιστη τηλεφωνο να σου πει ακριβως τι γινεται...
Αν η ασφάλεια σου και πιθανων και της μανας του μουλικου ανηκουν στις εταιριες που δεχονται τον φιλικο διακανονισμο, τοτε πιθανων να αποζημιωθεις απο την δικη σου εταιρια και μετα αυτη να τους κυνηγήσει δικαστικα κλπ...

Αλλα για να εισαι σιγουρος σου ειπα τι να κανεις...

Περαστικα στον πατερα σου...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
vamvakoolas (kostis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

307cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Οκτ 2009, 11:52:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Aποτι διαβασα (πριν λιγο ημουν νομικη) πρεπει να πληρωσει
1)Νοσοκομεια/νοσηλεια
2)Ημερες απουσιας
3)Μετακινησεις με ταξι και αλλα μεσα
4)Ηθικη βλαβη
Αυτα ολα ειναι θεωρια βεβαια...

Εχει νομικη καλυψη αλλα ο ασφαλιστης του εχει αδεια και μια αλλη δε βλεπω να ξερει τι της γινεται (π.χ το αμαξι ακομα απειραχτο ειναι χθες ηρθε πραγματονομονας, ενω για δικηγορο δεν ειπε:πηγε στο πρωτο δικαστηριο μονος μου ο πατερας μου!!!!)

.Αποτι καταλαβα θα το φτιαξει με λεφτααπο τη τσεπη του?Να τα παγωσει μεχρι να δει τι θα γινει με ασφαλιστη?

Επιστροφή στην κορυφή
stamatis_vts (σταματης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

saxo '98

Ένταξη: 14 Αύγ 2007
Τόπος: attiki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Οκτ 2009, 12:21:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

απο την στιγμη που το οχημα του θυτη ειναι ασφαλισμενο, αποζημιωνεσαι κανονικα, και μετα η ασφαλιστικη κυνηγαει τον οδηγο...
για εξοδα μετακινησης χρειαζεσαι αποδειξεις απο τα ταξι κτλ...
να υποθεσω οτι ο πιτσιρικας εκανε θετικη δηλωση...
περαστικα στον μπαμπα... και υπομονη, γτ οι ΅γεροι΅ γινονται παραξενοι Laughing τα περασα περσυ τον χειμωνα....

Don't Trust Anybody...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
geo106xs (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 106 s16 (2000)

Ένταξη: 26 Φεβ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Οκτ 2009, 12:29:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

stamatis_vts έγραψε:
απο την στιγμη που το οχημα του θυτη ειναι ασφαλισμενο, αποζημιωνεσαι κανονικα, και μετα η ασφαλιστικη κυνηγαει τον οδηγο...
για εξοδα μετακινησης χρειαζεσαι αποδειξεις απο τα ταξι κτλ...
να υποθεσω οτι ο πιτσιρικας εκανε θετικη δηλωση...
περαστικα στον μπαμπα... και υπομονη, γτ οι ΅γεροι΅ γινονται παραξενοι Laughing τα περασα περσυ τον χειμωνα....

Νομιζω οτι απο τη στιγμη που ο οδηγος ειναι ανηλικος η ασφαλιστικη κυνηγαει τον ιδιοκτητη του αυτοκινητου,δηλαδη στην προκειμενη τη μητερα του πιτσιρικα στην οποια ανηκει η ευθυνη αφου δεν προσεχε το παιδι της ή τουλαχιστον τα κλειδια του αυτοκινητου...Περαστικα στον πατερα σου και απο εμενα.

....Αλλοτινές μου εποχές...
Επιστροφή στην κορυφή
vamvakoolas (kostis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

307cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Οκτ 2009, 12:30:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ευχαριστω για τις ευχες και
1)Η ασφαλεια του ειναι στο φιλικο διακανονισμο
2)Η νομικη καλυψη που εχει (κορυφαια ασφαλιστικη) ειναι για κλαματα (μη το χαρακτηρισω αλλιως) εχει παει κανεις να δει "δικηγορους"ΝΤΡΟΠΗ
3)Κραταει αποδειξεις για ταξι
4)Το αμαξι για φτιαξιμο θελουν τουλαχιστον 6000 Shocked και μτχ κανει 3000-4000!!! τι θα γινει?
5)Το κερασακι στη τουρτα ειναι οτι υπαρχει εγκαταλειψη θυματος (πατερας μου)!
6)Αποτι διαβασα (στο τελος θα το γυρισω σε νομικη Laughing ) ο ανηλικος δε καλυπτεται απο ασφαλιστικη (δε νομιζω να τον ειχε δηλωσει ο πατερας του)

Επιστροφή στην κορυφή
orfanos mulopotamos (giorgos)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

207 rallye (2008)

Ένταξη: 19 Σεπ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Οκτ 2009, 12:59:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

φιλε μου με το αμαξι που το εχω κανει και εγω με το αυτοκινητο του πατερα μου οταν τον τρακαραν εκανα το εξης... το αυτοκινητο πουλιοταν 2500 ευρω τοτε και η ζημια ηταν 5000... πηγα στην αντιπροσοπεια πηρα την προσφορα επισημα απο ανταλακτικα μεχρι τελευται βιδα και την εργασια.. βαλαμε λιγη σαλτσα παραπανω(αν εχεις γνωστο μεσα) και βγαλαμε ενα κοστουμι 6.000... πηγα στην ασφαλεια και τους ειπα το αυτοκινητο πουλιεται 2500... η ζημια ειναι 6000... δεν συμφερει να το φτιαξω... μου δινετα 6000 και το παω για παλιο σιδερα η αν θελετε ερχεστε και το παιρνεται.. η παω και το φτιαχνω... εμενα μου τα δωσανε και μπορουσα να πουλησω και το αμαξι 1000 αλλα δεν το εκανα... αρα θα ειχα 7000... αντι για 2500...ορισμενες ασφαλειες ερχονται και το παιρνουν... τωρα για τα αλλα δεν μπορω να βοηθησω...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος AIM διεύθυνση
vamvakoolas (kostis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

307cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Οκτ 2009, 13:12:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αποτι καταλαβα:
του πατερα μου τωρα δε κοστιζει ΤΙΠΟΤΑ (για τροπετο ισως κανενα 1000). Αν παει καποιος εξω να το αγορασει (ειναι 10ετιας) κανει οπως εγραψα 3000-4000.
Η ζημια ειναι απο 6000 και ανω.

Οποτε τι?θα του δωσουν 3000-4000?

Επιστροφή στην κορυφή
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Οκτ 2009, 13:16:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εχω βρεθει στην θεση του . . . θυτη οταν ημουν 17, αλλα ευτυχως τοτε το αλλο αυτοκινητο ειχε παθει μικρη ζημια (βαψιμο προφυλακτηρα) και ειχαν πληρωσει κατευθειαν οι γονεις μου χωρις να επεμβουν ασφαλιστικες.
Προσωπικα θα σου προτεινα να μιλησεις με την οικογενεια του θυτη και να βρειτε ακρη χωρις να μπλεξουν ασφαλιστικες γιατι λογικα αυτη η ιστορια θα παει στα δικαστηρια που συνηθως αποζημιωνεσαι μετα απο πολυ καιρο.
Αν οι αλλοι δεν κουβεντιαζουν τοτε κυνηγισε το νομικα και οπου παει.
Περισσοτερα μπορει να σου πει ο volvos νομιζω.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
vamvakoolas (kostis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

307cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Οκτ 2009, 13:19:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η αλλη μερια λεει δεν υπαρχει προβλημα θα σας αποζημιωσουμε, θα, θα (στη πραξη τπτ βεβαια)

Μετα απο προτροπη δικια μου πηγε σε σοβαρο δικηγορο και αυτη τη στιγμη εχουν συζητηση

(Δε συζηταμε ταλαιπωρια εξοδα που εχει φαει ο ανθρωπος και το τραγικο ειναι οτι πριν μια μερα ειχε ερθει απο portsmouth (Αγγλια) οδικως και δεν ειχε θεμα και το επαθε απο ενα #@$@#νο!!!)

Επιστροφή στην κορυφή
kane (Σταύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

SL 55 AMG

Ένταξη: 01 Δεκ 2006
Τόπος: στο συνεργείο...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Οκτ 2009, 13:54:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λευτερη,στην περιπτωση μιας ζημιας των 100-200-500ε,συφμωνω μαζι σου.

Αλλα στν συγκεκριμμένη περίπτωση,δεν χωρανε συζητησεις,και υποσχεσεις.

Πρεπει να κινηθει ο πατερας του κωστα,νομικα,και οτι αλλο χρειαζεται.

Απτο να παρει υποσχεσεις και φουμαρα,καλύτερα ας παρει τα χρηματα του 2 χρονια μετα.

Στο θεμα μας,αν το αυτοκινητο εχει εμπορική αξια 4000, και κοστιζει για να επισκευαστεί 5000 οπως σου ειπαν,τοτε βγαινει ολική και παιρνεις τα χρηματα της εμπορικής του αξίας.

Τωρα το τι αλλο θα ζητησεις απτο δικαστηριο,εινια δικό σου θεμα,και του δικηγορου σου/σας.

Θα σου προτεινα να βρεις εξιδευκευμένο δικηγορο για να αναλαβει την περιπτωση σου.

Kane + Steve VS 2kg αρνίσιο παϊδάκι, σημειώσατε 1
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
WilDuck (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

sound of boxer

Ένταξη: 02 Ιούν 2006
Τόπος: ΡΟΔΟΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Οκτ 2009, 15:27:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kane έγραψε:
Θα σου προτεινα να βρεις εξιδευκευμένο δικηγορο για να αναλαβει την περιπτωση σου.

+ 1600

Uploaded with ImageShack.us
Επιστροφή στην κορυφή
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Οκτ 2009, 15:59:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

1 - Απο τη στιγμη που υπηρξε τραυματισμος και πηγε ο πατερας σου στο νοσοκομειο (περαστικα του), εμπλεκεται και η τροχαια οποτε τον ξεχναμε τον "φιλικο διακανονισμο" (εξαλου νομιζω το παιδι θα διοχθει ποινικα ουτος ή αλλος)

2 - Υπαρχει το "Επικουρικό Κεφάλαιο Ασφάλισης Ευθύνης από Ατυχήματα" και το οποιο εχουν ολες οι Ευρωπαϊκες χωρες (ακομα και η Ελλαδα...) για να καλυπτει τετοιες περιπτοσεις.
Φιλος μου πριν μερικα χρονια ειχε ατυχημα (το αμαξι ολικη, για πεταμα) με Αλβανο χωρις διπλωμα, χωρις ασφαλεια, χωρις τιποτα, ο οποιος ουτε καν εμφανηστικε στο δικατσηριο. Το εν λογο ταμειο του καλυψε ενα μεγαλο μερος της ζημιας του.

Ισως να μη καλυπτει 100% τη δικια σου περιπτωση, αλλα καλο ειναι να το ξερει ο κοσμος.

http://www.epikef.gr/default.html

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
vamvakoolas (kostis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

307cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Οκτ 2009, 16:32:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το σιγουρο ειναι οτι θα γινει σειρα δικων (ηδη αυτη για παραμεληση ανηλικου εγινε απο εισαγγελεια)

Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Οκτ 2009, 18:12:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

orfanos mulopotamos έγραψε:
φιλε μου με το αμαξι που το εχω κανει και εγω με το αυτοκινητο του πατερα μου οταν τον τρακαραν εκανα το εξης... το αυτοκινητο πουλιοταν 2500 ευρω τοτε και η ζημια ηταν 5000... πηγα στην αντιπροσοπεια πηρα την προσφορα επισημα απο ανταλακτικα μεχρι τελευται βιδα και την εργασια.. βαλαμε λιγη σαλτσα παραπανω(αν εχεις γνωστο μεσα) και βγαλαμε ενα κοστουμι 6.000... πηγα στην ασφαλεια και τους ειπα το αυτοκινητο πουλιεται 2500... η ζημια ειναι 6000... δεν συμφερει να το φτιαξω... μου δινετα 6000 και το παω για παλιο σιδερα η αν θελετε ερχεστε και το παιρνεται.. η παω και το φτιαχνω... εμενα μου τα δωσανε και μπορουσα να πουλησω και το αμαξι 1000 αλλα δεν το εκανα... αρα θα ειχα 7000... αντι για 2500...ορισμενες ασφαλειες ερχονται και το παιρνουν... τωρα για τα αλλα δεν μπορω να βοηθησω...

Αυτο που λες δεν παιζει με την καμια.....το πολυ να σου δωσουν την αξια του οχημοτος την στιγμη που βγηκε οφ...Σιγα μην σου δωσουν και το κοστος της ζημιας.....μαλ**ες? ειναι?σου λεει πες οτι πουληθηκε παρε τα λευτα της αξιας και τελος..!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
WilDuck (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

sound of boxer

Ένταξη: 02 Ιούν 2006
Τόπος: ΡΟΔΟΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Οκτ 2009, 18:57:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

STELIOS έγραψε:

2 - Υπαρχει το "Επικουρικό Κεφάλαιο Ασφάλισης Ευθύνης από Ατυχήματα" και το οποιο εχουν ολες οι Ευρωπαϊκες χωρες (ακομα και η Ελλαδα...) για να καλυπτει τετοιες περιπτοσεις.
Φιλος μου πριν μερικα χρονια ειχε ατυχημα (το αμαξι ολικη, για πεταμα) με Αλβανο χωρις διπλωμα, χωρις ασφαλεια, χωρις τιποτα, ο οποιος ουτε καν εμφανηστικε στο δικατσηριο. Το εν λογο ταμειο του καλυψε ενα μεγαλο μερος της ζημιας του.

Ισως να μη καλυπτει 100% τη δικια σου περιπτωση, αλλα καλο ειναι να το ξερει ο κοσμος.

Επιβεβαιώνω.

Πριν 6 χρόνια μου έκλεισε το δρόμο, με ανάγκασε να πέσω και με εγκατέλειψε αυτοκίνητο στον Κηφισό.
Εγώ με μηχανάκι.

Υπήρχε αυτόπτης μάρτυρας ο οποίος κατέθεσε.

Πινακίδες/μάρκα/χρώμα αυτοκινήτου δεν είδε κανείς.

Για το Επικουρικό Ταμείο έμαθα εντελώς από σπόντα.

Στο ΚΑΤ, ξάπλα, να περιμένω τους γιατρούς και με πλησιάζει ένα παλληκάρι γύρω στα 20 και μου λέει αν δέχομαι να συμπληρώσω ένα ερωτηματολόγιο με το πώς έγινε το ατύχημα.
Για στατιστικούς λόγους, είπε.

Προφανώς, ήταν από το δικηγορικό γραφείο και έψαχνε πελάτες.
Δε με χάλασε. Laughing

Μην τα πολυλογώ, ήρθε σε επαφή μαζί μου η δικηγόρος (ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ) Laughing ,
είπε ότι θέλει να αναλάβει την υπόθεση (μιας και υπήρχε και αυτόπτης μάρτυρας).

Οι γονείς σκεπτικοί έως αρνητικοί.
Η γιαγιά κλασσικά: "ΜΗ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ !!! ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΝΕ ΤΟ ΣΠΙΙΙΙΤΙΙΙ !!!" Laughing Laughing Laughing

Εγώ: Πάμε. Προχωράμε.

---

Μετά από 3 χρόνια περίπου έγινε δικαστήριο.

12.500 περίπου.

Αμοιβή δικηγόρου 20%.

Πήρα ζεστά 10.000.

---

Βέβαια, ΜΟΝΟ οι εγχειρήσεις στο Ιατρικό κόστισαν 12.000.
Ευτυχώς, είχα ιδιωτική ασφάλεια και μας τα κάλυψε. Wink

---

Αλλά, το Επικουρικό σε καλύπτει σε περίπτωση ατυχήματος με ανασφάλιστο ή εγκατάλειψη.
Ουσιαστικά, είναι ένα ταμείο που συντηρείται από όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες με το σκεπτικό ότι "δε μπορεί, σε κάποια από εμάς θα ήταν ασφαλισμένος αυτός που σε εγκατέλειψε".

Κάπως έτσι τέλος πάντων... Laughing

Uploaded with ImageShack.us
Επιστροφή στην κορυφή
vamvakoolas (kostis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

307cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Οκτ 2009, 09:36:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Νεοτερα:
Χθες βρηκαμε δικηγορο εξιδικευμενο σε παρομοια (αμοιβη 16%)
Σημερα επισκεψη ιατροδικαστη για εξεταση!!

Εννοειται οτι η αλλη μερια που την αλλη μερα του ατυχηματος ελεγε θα και θα....εξαφανιστηκε!

Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Οκτ 2009, 09:51:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Milhsa με πραγματογνωμονα...
η ασφαλιστικη ειναι υποχρεωμενη να πληρωσει αφου φταιει ο πελατης της ακομα και αν ειναι απο τη ζιμπαμπουε...

μετα στρεφεται εναντιον πατερα και γιου και τα παιρνει...

οποτε ψαξε το και τραμπουκισε την ασφαλεια του βριζοντας και ζητωντας να το δει πραγματογνωμονας απο αυτους... καλοι οι δικηγοροι αλλα καποιες φορες γεννουν υποθεσεις χωρις λογο...

επισης επειδη το εχω ζησει το σεναριο. ΜΗ ΔΩΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ πολλα στοιχεια δικηγορο. εχει τυχει να παιρνει τετοιος σε εταιρεια να μας βαλει να σαμποταρουμε υποθεση για να παει δικαστηρια και να μη χασει την δικη...........
Επιστροφή στην κορυφή
vamvakoolas (kostis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

307cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Οκτ 2009, 12:24:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παναγιωτη εχεις δικιο αλλα ο μονος πραγματονωμονας που εχει δει το στουκαρισμενο ειναι της δικιας μας ασφαλιστικης...

Τις 2 τελευταιες σειρες δε τις επιασα (ειμαι πολυ αγαθος/αθωος?)

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 1 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης