PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Καινούριο 207 1.4 VTi

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
agis (Agis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 1.4 (16v) VTi (2010)

Ένταξη: 07 Φεβ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Φεβ 2010, 14:27:10    Θέμα δημοσίευσης: Καινούριο 207 1.4 VTi Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kalispera kai apo mena. Eimai neos stin parea sas kai aurio tha paw na parageilo to neo mou autokinito. Ena Peugeot 207 1.4 VTi. Tha ithela opoios exei tin kalosini na mou pei kana duo pragmatakia tis teleutaias stigmis, ti na prosexw, ti extra proteinetai na balw, pws einai oi entipwseis sas apo to autokinito.. Lew na to parw me tin sunroof kai eimai anamesa se aspro kai gri skouro, ti mou proteinetai??

Euxaristw ek twn proterwn.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
stamatis_vts (σταματης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

saxo '98

Ένταξη: 14 Αύγ 2007
Τόπος: attiki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Φεβ 2010, 14:42:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγω θα σε συμβουλευα να γραφεις με ελληνικα να το παρεις γκρι σκουρο(ποντικι) και να του βαλεις οπωσδηποτε ηλιοροφη... Laughing Laughing Laughing

Don't Trust Anybody...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
sonermgb (Αρης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

peugeot 307 1.6xs 2007 facelift

Ένταξη: 04 Δεκ 2009
Τόπος: αθηνα.χαλανδρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Φεβ 2010, 15:21:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για εμενα οντως η ηλιοροφη αλλα η γυαλινη θα ητανα τελεια οπως και το cruise control.......οπως και για χρωμα η ασπρο η πορτοκαλι.......σαν το δικο μου 307 Laughing
απο εκει και οπερα να εχεις το νου σου λιγο και στο κιβωτιο ταχυτητων για τις λιγο μακριες σχεσεις που εχει.......ολα τα αλλα απλα ειναι κουκλα το αμαξι

Χαμογέλα ρε!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
agis (Agis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Φεβ 2010, 15:29:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στην γυάλινη οροφή αναφερόμουν. Ισχύει ότι είναι αρκετά βαρή αυτοκίνητο και δεν θα τραβάει. Λέω μπας και του βαλω και την αεροτομή πισω γιατι το είδα σε photo και είναι υπέροχο. thanks για τις άμεσες απαντήσεις.

Υ.Γ. συγνώμη για τα greeklish στο πρώτο μου post. Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
king207cc (vangelis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207cc 1.6T (2009)

Ένταξη: 10 Μάρ 2009
Τόπος: gotham city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Φεβ 2010, 15:47:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ότι είναι βαρή αυτοκίνητο είναι, αλλά μία αεροτομή δεν θα σώσει κάτι.
Βάλε γυαλ. οροφή δεν θα το μετανιώσεις κ η αεροτομή ομορφαίνει το αμάξι.
επίσης στα δώρα να δώσεις έμφαση, τουλάχιστον δύο Wink

Πέρνα και απο δώ μία βόλτα
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=59
Επιστροφή στην κορυφή
xrisa-xs (ΧΡΥΣΑ)
Moderator
Επίσημο Μέλος

206xs 1.4 (2002) & 207 GT 1.6 (2009)

Ένταξη: 25 Οκτ 2005
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Φεβ 2010, 16:12:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=16460

δες εδώ για καμιά συμβουλή τότε που είχα ρωτήσει και γω Very happy

Watch out!!! Red demoness on the loose!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Φεβ 2010, 19:45:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ουτως η αλλως δεν πας σε αυτοκινητο επιδοσεων οποτε βαλε οτι γουσταρεις πραγματικα ωστε να σαρεσει εσεν ακαι να νιωθεις ομορφα εσυ οταν το οδηγας...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
mechanic (Θανασης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 05 Ιούν 2008
Τόπος: Ελλαδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Φεβ 2010, 20:42:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Giannis307 έγραψε:
Ουτως η αλλως δεν πας σε αυτοκινητο επιδοσεων οποτε βαλε οτι γουσταρεις πραγματικα ωστε να σαρεσει εσεν ακαι να νιωθεις ομορφα εσυ οταν το οδηγας...

+1
Επιστροφή στην κορυφή
tasos207RC (Tasos)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 RC

Ένταξη: 24 Ιούλ 2008
Τόπος: Σαλαμίνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Φεβ 2010, 23:25:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μετα απο συζητηση που ειχα με πωλητη σε επισημη αντιπροσωπια της Peugeot,καταλαβα οτι με αρκετο μπλα μπλα,λογω του οτι εχουν πεσει οι πωλησεις,μπορεις να τσεπωσεις αρκετα δωρακια!Ζητα να σου βαλουν parktronic δωρο.Ειναι πολυ βολικο κ καθολου κουραστικο οπως καποια αλλα.Ακομα κ την αεροτομη μπορεις να την ζητησεις σαν δωρο!Αν σου πουν οτι εχουν κοπει τα δωρα,μην μασησεις,πες τους οτι σε αλλες αντιπροσωπιες δινουν κ στην χειροτερη φυγε κ πηγαινε αλλου! Wink
Επιστροφή στην κορυφή
panos 206 (Πάνος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 1.6 (16V)

Ένταξη: 29 Μάρ 2006
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Φεβ 2010, 08:52:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θα συμφωνήσω με τον Taso απο πάνω μου.....
Να ζητησεις δωράκια και μάλιστα 2-3!Όσο για τα χρώματα θα ακούσεις πολλές απόψεις, εγω θα προτείνω άσπρο (απλά γιατί και εμένα μου αρέσει σε άσπρο!!!!!! Yahoo! ).
+1000 η Αεροτομή +1000 Πανοραμική! Άντε με το καλό!
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Φεβ 2010, 08:57:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και φυσικα με ζαντες οχι με τασια
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
tasos207RC (Tasos)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 RC

Ένταξη: 24 Ιούλ 2008
Τόπος: Σαλαμίνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Φεβ 2010, 13:55:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Α τωρα που ο Γιαννης ειπε για ζαντες.Εχει μια προσφορα η peugeot κ με 300 ευρω σου βαζουν ζαντες ακτινωτες στις μαμα διαστασεις για να μην αλλαξεις λαστιχα.Τις ειδα τις ζαντουλες κ ειναι αρκετα ωραιες.Εγω με την πανοραμικη,θα το επαιρνα σε ασπρο γιατι κανει ωραια αντιθεση.Αλλιως αν θες διακριτικοτητα τοτε το γκρι ειναι πολυ καλο!
Επιστροφή στην κορυφή
agis (Agis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Φεβ 2010, 14:32:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σας ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές σας. ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΕΚΛΕΙΣΑ!!!!!! Σε γκρί Shark με ζαντες αλουμινίου, inox μαρσπιέ, πανοραμική οροφή, με parktronik και αεροτομή. Μου εκανε δώρο τον συναγερμο και την αεροτομή. Ρώτησα για τα πατακια που μου είπες, και μου είπαν ότι αν τους ερθουν επειδή τους εχουν τελειώσει θα μου τα βάλει. Μόλις το παραλάβω θα σας ανεβάσω photo.
Επιστροφή στην κορυφή
sonermgb (Αρης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

peugeot 307 1.6xs 2007 facelift

Ένταξη: 04 Δεκ 2009
Τόπος: αθηνα.χαλανδρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Φεβ 2010, 19:42:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Περιμενουμε..... Wink

Χαμογέλα ρε!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Φεβ 2010, 19:54:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

agis έγραψε:
Σας ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές σας. ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΕΚΛΕΙΣΑ!!!!!! Σε γκρί Shark με ζαντες αλουμινίου, inox μαρσπιέ, πανοραμική οροφή, με parktronik και αεροτομή. Μου εκανε δώρο τον συναγερμο και την αεροτομή. Ρώτησα για τα πατακια που μου είπες, και μου είπαν ότι αν τους ερθουν επειδή τους εχουν τελειώσει θα μου τα βάλει. Μόλις το παραλάβω θα σας ανεβάσω photo.

μια χαρα ακουγεται
καλώς να σου ρθει και καλές βολτες Cool Cool Cool

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
206kwn (kwstas o butcher)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (16v) (2006)

Ένταξη: 14 Σεπ 2007
Τόπος: balearic islands

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Φεβ 2010, 20:02:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλορίζικο!!!!! Very happy Laughing Very happy Laughing Very happy Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
agis (Agis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Μάρ 2010, 23:16:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kalotaxido na einai. Sas euxaristw olous!! Razz

Επιστροφή στην κορυφή
mechanic (Θανασης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 05 Ιούν 2008
Τόπος: Ελλαδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Μάρ 2010, 23:47:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kaloriziko file kai kalotaksido !!!

PS:
ego grafo me greekenglish giati eimai sto eksoteriko
kai xoris elliniko pliktrologio.
esy pou eisai ellada kai apolamvaneis kai to kainourgio
(koukli poly omorfo) aytokinito sou Cool
nomizo kalytera na grafeis me ellinika Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
p206Mike (Μιχάλης)
Αντιπρόεδρος
Επίσημο Μέλος

207 RC Lemans & 107 Trendy

Ένταξη: 29 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Μάρ 2010, 23:54:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλορίζικο και καλοτάξιδο,
ωραία επιλογή χρώματος!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης