PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Πρόβλημα στο 207 μου
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Gr13 (Chris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 3008 Allure

Ένταξη: 07 Μάϊ 2008
Τόπος: Ναύπακτος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Μάρ 2010, 23:07:35    Θέμα δημοσίευσης: Πρόβλημα στο 207 μου Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα έχω πρόβλημα με το αμάξι.Να αναφέρω πρώτα ότι είχα ξεχάσει το βυσματάκι που ενώνεται με το αισθητήρα στον σωλήνα από το η/c ξεκούμπωτο,το βάζω μπροστά και βγάζει Depolution,το σβήνω και ανοίγω μπροστά και το κουμπώνω,φεύγω πάω σε μια δουλειά και ήταν όλα εντάξει Ούτε λαμπάκι ούτε Depolution.Καθώς γύρναγα σπίτι έκανα 2-3 ανοίγματα από τι 3000 μέχρι 4000 στροφές για προσπέράσει,όλα καλά μέχρι εδώ ξαφνικά μου βγάζει Depolution System Fulty και εκεί αρχίζουν όλα.Πιάνω άκρη και πηγαίνω σιγά-σιγά,το αμάξι δεν τραβούσε λογικά είχε μπει σε safe mode αλλα το χειρότερο είναι ότι ακούω από μπροστά ένα σαν κομπρεσέρ πράμα ένα trrrr ntrrrr και ισα που δεν έσβηνε.
Σταματάω εντελώς το αφήνω λίγο να δουλέψει και μετά το σβήνω,με το που το σβήνω ανάβουν βεντιλατέρ και το βεντιλατέρ από το ιντερκούλερ στο τέρμα,κοιτάω τις θερμοκρασίες και ήταν όλα ok σε φυσιολογικά επίπεδα.Ξαναξεκινάω να φτάσω σπίτι, σιγά σιγά χωρίς θόρυβο αλλα να τρεμοπαίζει να σβήσει πάω να ανεβώ την ανηφόρα προς το σπίτι μου δεν ανέβαινε,το αφήνω κάτω και το σβήνω.Το αφήνω κάνα 10 λεπτό και το ανεβάζω σιγά σιγά,ανέβαζε στροφές αλλα σε safe mode.Το σβήνω και αρχίζουν πάλι τα βεντιλατέρ στο τέρμα με κανονικές θερμοκρασίες.Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει?

Family Racing Team :D
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
king207cc (vangelis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207cc 1.6T (2009)

Ένταξη: 10 Μάρ 2009
Τόπος: gotham city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Μάρ 2010, 23:26:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εμένα όταν μου έβγαλε depollution system faulty και μπήκε σε safe mode, ήταν αντλία υψηλής πίεσης, πάντως καλά έκανε κ σου έκοψε για το καλό του κινητήρα αλλα κ της εγγύησης... Exclamation

υ.γ. ας το μεταφέρει κάποιος εδώ http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=11153&postdays=0&postorder=asc&start=220

1491263 569803449762728 1642393627 o
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 10 Μάρ 2010, 00:06:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μπας κ δουλευε 3κυλινδρο κ θες πολλαπλασιαστη?
Επιστροφή στην κορυφή
Gr13 (Chris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 3008 Allure

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 10 Μάρ 2010, 09:12:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τίποτα μια από τα ίδια και σήμερα το πρωί βεβαια δεν κάνει τον θόρυβο ,αλλα τα βεντιλατέρ δουλεύουν υπερωρία.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
akis23 (AKIS)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

Fabia RS DSG etuned

Ένταξη: 01 Ιούν 2008
Τόπος: SALONICA

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 10 Μάρ 2010, 09:22:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπορει να φανει βλακεια, αλλα βγαλε τους πολους της μπαταριας για λιγα λεπτα ετσι ωστε να κανει reset o εγκεφαλος.
Επιστροφή στην κορυφή
Gr13 (Chris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 3008 Allure

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 10 Μάρ 2010, 09:26:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

akis23 έγραψε:
Μπορει να φανει βλακεια, αλλα βγαλε τους πολους της μπαταριας για λιγα λεπτα ετσι ωστε να κανει reset o εγκεφαλος.

Το σκέφτηκα και εγώ Ακη ,αλλα φοβάμαι μην χρειάζεται καμια ρύθμιση μετά ,γνωρίζεις κάτι?

Επιστροφή στην κορυφή
akis23 (AKIS)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

Fabia RS DSG etuned

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 10 Μάρ 2010, 09:57:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν χρειαζεται τιποτα. Καντο αφοβα.
Επιστροφή στην κορυφή
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

Ένταξη: 18 Νοέ 2004
Τόπος: Β.Π.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 10 Μάρ 2010, 10:31:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλό είναι να το πας για διάγνωση ώστε να μάθεις τι τελικά το προκάλεσε . . . . αν βγάλεις μπαταρία δεν θα μάθει ποτέ κανένας τπτ !
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
akis23 (AKIS)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

Fabia RS DSG etuned

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 10 Μάρ 2010, 10:40:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εχεις δικιο Γιαννη. Εμενα οταν μου δουλευε φουλ το βεντιλατερ εφταιγε ο θερμοστατης, και πιστεψε με θελει μεγαλη μανουρα για να αντικατασταθει.
Επιστροφή στην κορυφή
Gr13 (Chris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 3008 Allure

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 10 Μάρ 2010, 10:53:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το θέμα είναι ότι το αμάξι είναι στην εγγύηση ακόμα,αλλα φοράει πρόγραμμα και "σκαστρα" vag και φοβάμαι μην μου τα ρίξουν όλα εκεί και χάσω την εγγύηση.

Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 10 Μάρ 2010, 11:49:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το πρόγραμμα δεν "φαίνεται". ξήλωσε την σκάστρα κ πήγαινε το... Cool

Επιστροφή στην κορυφή
Gr13 (Chris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 3008 Allure

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 10 Μάρ 2010, 12:06:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SnakeMJK έγραψε:
το πρόγραμμα δεν "φαίνεται". ξήλωσε την σκάστρα κ πήγαινε το... Cool

Και το μπαρόμετρο γιατί αν δουν 1,2 ,Αντε γεια!!!
Τεσπά βρήκα έναν γνωστό που έχει OBD2 και θα δω τι θα δίξει αυτό πρώτα και μετα βλέπω. Shocked

Επιστροφή στην κορυφή
SAKIS-LEMANS (Κώστας)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Lemans

Ένταξη: 16 Αύγ 2008
Τόπος: Φραπεδονίκη!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 10 Μάρ 2010, 13:28:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Gr13 έγραψε:
akis23 έγραψε:

Το σκέφτηκα και εγώ Ακη ,αλλα φοβάμαι μην χρειάζεται καμια ρύθμιση μετά ,γνωρίζεις κάτι?

όχι δεν χρειαζεται τιποτα, ακομα και το cd player βρίσκει μόνο του τους κωδικούς, τουλαχστον στον med 17,4 του RC
καλυτερα όμως να κανεις αυτό που λέει ο fynos

Έχει επεξεργασθεί από τον/την SAKIS-LEMANS στις Τετ 10 Μάρ 2010, 13:29:28, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
m@kis 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

207 RC Le Mans (2009)

Ένταξη: 02 Μάϊ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 10 Μάρ 2010, 13:29:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

android έγραψε:
μπας κ δουλευε 3κυλινδρο κ θες πολλαπλασιαστη?

+1 Wink
Επιστροφή στην κορυφή
king207cc (vangelis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207cc 1.6T (2009)

Ένταξη: 10 Μάρ 2009
Τόπος: gotham city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 10 Μάρ 2010, 18:22:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αφου σου κόβει, σιγά μη σηκώσει 1,2. Ετσι κι άλλιως μόνο του δεν φτιάχνει και να βρείς τη βλάβη τι θα κάνεις? πρέπει να το πάς.

1491263 569803449762728 1642393627 o
Επιστροφή στην κορυφή
lionking(t) (anestis)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 1.6 (16v) GT (2007)

Ένταξη: 25 Ιούν 2007
Τόπος: Βέροια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 10 Μάρ 2010, 22:55:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το βεντιλατερ δουλευει γιατι μπαινει σε safe mode.
Δες πολλαπλασιαστη,μπουζι,αντλια βενζινης.

Επιστροφή στην κορυφή
Gr13 (Chris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 3008 Allure

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 10 Μάρ 2010, 23:33:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αύριο θα το πάω να δω τι σφάλματα θα βγάλει και μετά αν είναι θα περάσω από πεζό.
Αλλιώς θα το αφήσω ανοιχτό στη βροχή θα βάλω ψαρια και θα το κάνω ενυδρείο Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
tammy (stamatis)
Μέλος
Μέλος

Ένταξη: 12 Μάϊ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Μάρ 2010, 01:59:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

φιλε σε ποια πεζο το πηγαινεις?
Επιστροφή στην κορυφή
Gr13 (Chris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 3008 Allure

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Μάρ 2010, 02:35:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

tammy έγραψε:
φιλε σε ποια πεζο το πηγαινεις?

Στην Πάτρα,γιατί?

Επιστροφή στην κορυφή
tammy (stamatis)
Μέλος
Μέλος

Ένταξη: 12 Μάϊ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Μάρ 2010, 02:48:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

γιατι εχουμε αρχισει ολοι να ''φακελωνουμε'' τις αντιπροσωπειες με σκοπο να βρεθει η καλυτερη .

καταλαβαινεις.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης