κωστας40698 Μόλις έγραψα

Peugeot 406 1.6 4dr
Ένταξη: 19 Νοέ 2017 Δημοσιεύσεις: 12
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 14 Ιαν 2019, 17:45:05 Θέμα δημοσίευσης: Τουρμπισμα ;;; xu10j4r |
|
|
Πηρα κ εγω την αποφαση μου σαν γνησιος καγκουρας,να κρατησω το παλιο μου αυτοκινητο και να μην αγορασω ενα καινουριο .. πειτε με χαζο ή οτι αλλο θελετε αλλα σαν την βαβω του '98 δεν επιασα αλλο τιμονι .. κρατημα μεχρι τελους, φθηνα ανταλλακτικα, σαλοναρα μεσα και πολλα αλλα .. δεν το αλλαζω !!
Το μονο αρνητικο ειναι γκαζακι που του λειπει .. ειμαι αρκετα βαρυς και δεν εχω πολυ ροπη απ οτι εχω καταλαβει για να τσουλουσει καλα η καροτσα .. αφου πηρα την αποφαση να το κρατησω λεω να το τουρμπισω .. ΑΛΛΑ δεν εχω ιδεα απο πειραγματα αυτοκινητου κ το κοστος αυτων κ πολυ φοβαμαι οτι τα λεφτακια που μαζευω με πολυ ιδρωτα κ κοπο, θα πανε χαμενα και δεν θα εχω και το αποτελεσμα που θελω ..
Ο κινητηρας ειναι 2.0L 16v με 130-135 αλογα .. εχει γυρω στις 60-70.000 χλμ ο κινητηρας .. το μονο που εχει το μοτερ ειναι ενα φιλτρο ..
Θα ηθελα να ακουμπησω τα 200 αλογα βολτισια ..
Τι ακριβως θα χρειαστω απο ανταλλακτικα για μια τετοια μετατροπη ;;; και ποσο θα κοστισει στο περιπου .. δεν με νοιαζει να πιασω τους καλυτερους δυνατους αριθμους αλλα να εχω 200 αξιοπρεπει και οσο το δυνατον ασπαστα αλογακια ..
Γνωριζω καποια πραγματα αλλα οχι αρκετα, ποσο μαλλον για τουρμπισματα ..
Και αν υπαρχει καποιο turbo kit για το συγκεκριμενο κινητηρα , ποιο ειναι ;
Συγνωμη για το σεντονι αλλα δεν γνωριζω πολλα και θα ακτιμουσα πολυ αν καποιος μπορει να διαθεσει λιγο απο τον χρονο του για να μου εξηγησει 5-10 πραγματα ..
Peugeot 406 |
|