Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
johny6 (johny) Μόλις έγραψα

Ένταξη: 03 Φεβ 2015 Δημοσιεύσεις: 4
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 03 Φεβ 2015, 18:20:21 Θέμα δημοσίευσης: προβλημα με στροφες κινητηρα. |
|
|
καλησπέρα είμαι κάτοχος ενος peugeot 106 του 98 1.1.το προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι οτι οταν ξεκιναω το αμαξι οι στροφες καποιες φορες στο ρελαντι πανε 1100 και αλλες 800(ίσως ειναι λογικο αυτο αναλογα το κρυο)ωστοσο οταν βαζω πρωτη και επειτα δευτερα στην δευτερα παταω γκαζι και το αμαξι απλα δεν τραβαει και οι στροφες πεφτουν στο ελαχιστο σημειο χωρις να σβησει το αμαξι.Αυτο σημβανει για ελαχιστα λεπτα αφοτου βαλω μπρος .μιας και δεν εχω μηχανολιγικες γνωσεις μηπως εχετε καποια ιδεα σχετικα με το τι μπορει να συμβανει?  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DRAKE (ΚΥΡΙΑΚΟΣ) Τρελλαμένο μέλος

207 Le Mans No 0638, 106 1,1
Ένταξη: 29 Αύγ 2003 Δημοσιεύσεις: 516 Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 03 Φεβ 2015, 21:16:00 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Δες μήπως είναι το μοτεράκι της πεταλούδας του ρελαντί στην εισαγωγή , το ίδιο έκανε και το δικό μου, το καθάρισε ο μηχανικός και είναι ΟΚ.
Πάρα πολύ κ@λ@παιδο ο Κυριάκος ρε Κούλα... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 03 Φεβ 2015, 21:24:10 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
DRAKE έγραψε: | Δες μήπως είναι το μοτεράκι της πεταλούδας του ρελαντί στην εισαγωγή , το ίδιο έκανε και το δικό μου, το καθάρισε ο μηχανικός και είναι ΟΚ. |
αυτο μπορω να το ελεγξω μονος μου(εαν εχει καποια σημαδια εννοω). |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Tzive (Λουκας) Τρελλαμένο μέλος

Citroen AX 1800cc Kit-Car + 207rallye
Ένταξη: 10 Οκτ 2007 Δημοσιεύσεις: 647 Τόπος: on tracks
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 03 Φεβ 2015, 23:04:14 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Βρώμα θα έχει. Όχι σημάδια... Βέβαια βγάλε βάλε καθάρισε μπορεί μετά να γίνει και χειρότερο... Πολλά έχουν δει τα μάτια μου με τα βαρελάκια στην πεταλουδα...
Citroen AX 1,800cc
Fastest production car @ kartodromo 52.506
Megara Curcuit 1.07.642 και εχει ακομα ΠΟΛΥ! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Φεβ 2015, 22:42:06 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Tzive έγραψε: | Βρώμα θα έχει. Όχι σημάδια... Βέβαια βγάλε βάλε καθάρισε μπορεί μετά να γίνει και χειρότερο... Πολλά έχουν δει τα μάτια μου με τα βαρελάκια στην πεταλουδα... |
Θα ηθελα να ρωτησω αν αυτο το προσθετο καυσιμου θα μπορεσει να καθαρεσει το συστημα .http://www.autopartscenter.gr/instore/files/photos/products/1818.jpg |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|