PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Σεξ στο αυτοκίνητο

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
chatasos (Τάσος)
Developer - Administrator
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207 1.6 (17V!) GT (2009)

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 05 Αύγ 2003, 19:21:54    Θέμα δημοσίευσης: Σεξ στο αυτοκίνητο Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σεξ στο αυτοκίνητο παραδέχθηκε ότι κάνει το 87% των νεαρών γυναικών που συμμετείχαν σε πρόσφατη έρευνα της Honda. Το ποσοστό αυτό των γυναικών παραδέχθηκε ότι το αυτοκίνητο είναι αναπόσπαστο μάλιστα, μέρος της ερωτικής τους ζωής.

Η ίδια έρευνα απέδειξε επίσης ότι το 68% των γυναικών θεωρεί απαραίτητη τη μουσική στο αυτοκίνητο. Παράλληλα, τα αξεσουάρ που υπάρχουν στα αυτοκίνητα των περισσοτέρων γυναικών είναι γυαλιά ηλίου, κινητά τηλέφωνα και φυσικά το μέικ-απ.

Χαρακτηριστικό είναι επίσης, ότι αρκετές παραδέχθηκαν πως χάνουν την ψυχραιμία τους όταν βρίσκονται πίσω από το τιμόνι. Ουσιαστικά το ποσοστό των γυναικών αυτών είναι το 28%, οι οποίες απάντησαν πως δεν μπορούν να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους την ώρα της οδήγησης. Η Honda έκανε την σχετική έρευνα με σκοπό να βρει τι είναι αυτό που ζητούν οι γυναίκες από το αυτοκίνητο.

Δεν είναι λίγες οι φορές που ζευγάρια που χαίρονταν τον έρωτα τους μέσα σε αυτοκίνητο ενεπλάκησαν σε ατύχημα.

Η πλέον πρόσφατη περίπτωση, στις ΗΠΑ, είναι ενός 23χρονου άνδρα και μίας 22χρονης γυναίκας που βρέθηκαν νεκροί και γυμνοί στο γκαράζ της οικογένειας του πρώτου.

Οι δύο νέοι είχαν κλείσει την πόρτα του γκαράζ αλλά είχαν αφήσει αναμμένη την μηχανή για να δουλεύει το air condition με αποτέλεσμα να βρουν τον θάνατο από τις αναθυμιάσεις.

Πηγή : autopress.gr

Ο φορουμάρχης επέστρεψε παντρεμένος & ανανεωμένος!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
mick206 (Πράσινος Ninja)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line

Ένταξη: 06 Νοέ 2002
Τόπος: Άλφα Κένταυρος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 05 Αύγ 2003, 21:44:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

autotriti.gr έγραψε:
Σεξ στο αυτοκίνητο παραδέχθηκε ότι κάνει το 87% των νεαρών γυναικών που συμμετείχαν σε πρόσφατη έρευνα της Honda. Το ποσοστό αυτό των γυναικών παραδέχθηκε ότι το αυτοκίνητο είναι αναπόσπαστο μάλιστα, μέρος της ερωτικής τους ζωής.

Αυτή η έρευνα που έκανε η Honda είναι για την Ελλάδα;;; Rolling eyes
Πάντως δεν είναι κακό να "διευρύνεις" τους ορίζοντες σου... LaughingLaughingLaughing

Και άσε τον Τουρνά να λέει πως δεν το ξανακάνει σε Autobianchi(αμάξι που βρήκε και αυτός να το κάνει...) LaughingLaughingLaughingLaughingLaughing

Παράθεση:
Δεν είναι λίγες οι φορές που ζευγάρια που χαίρονταν τον έρωτα τους μέσα σε αυτοκίνητο ενεπλάκησαν σε ατύχημα.

Που πάτε ρεεεεεεεε! Rolling eyes Τόσα πάρκινγκ έχει στην εθνική... Κάντε μια στάση για... την ανάγκη σας! Rolling eyes

Είναι πολύ ωραία η αίσθηση του να πιστεύεις πως ζεις σε μια μικρή Αυστραλία με τόσα καγκούρια που κυκλοφορούν...
Achtung achtung!! Ζουν ανάμεσά μας! Ich bin αλύπητοι und ανελέητοι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Slash (Ντάνης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2001)

Ένταξη: 25 Ιούλ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 06 Αύγ 2003, 00:07:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για καμιά καινούργια στάση λέει τίποτα; Very happy

I live my life a 1/4 mile at a time...for those 10 seconds or less...I'm free
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
alemao (Αριστείδης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 28 Δεκ 2002
Τόπος: Γλυκα Νερα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 06 Αύγ 2003, 06:31:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε παιδιά έχει δοκιμάσει να "τεκνοποιήσει" Laughing Laughing κανείς μέσα στο νέο peugeot 807 Question πρέπει να έχει καλούς χώρους. Very happy
Αλλιώς να αγοράσουμε μια Maybach για το club Laughing Laughing Laughing

Top Fuel Racing Club ...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
chatasos (Τάσος)
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207 1.6 (17V!) GT (2009)

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 11 Αύγ 2003, 15:05:46    Θέμα δημοσίευσης: Τι manual για σεξ ... τι manual για αυτοκίνητο Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η εκδοτική εταιρεία Haynes Publishing η οποία ειδικεύεται στην συγγραφή και κυκλοφορία οδηγών επισκευής αυτοκινήτων αποφάσισε να εκδόσει ένα manual για το Sex.

Ο νέος "οδηγός" θα γραφτεί στο ίδιο στυλ με τα manual αυτοκινήτων και αναμένεται να σημειώσει ρεκόρ πωλήσεων.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η εταιρεία επιχειρεί τέτοιο "άνοιγμα". Πέρυσι κυκλοφόρησε τον "Οδηγό του Άντρα" που σημείωσε τεράστια εμπορική επιτυχία.

Πηγή : autopress.gr

Ο φορουμάρχης επέστρεψε παντρεμένος & ανανεωμένος!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!

Ένταξη: 09 Νοέ 2002
Τόπος: Were the Eagles fly higher

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 11 Αύγ 2003, 20:38:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σεξ στο αυτοκινητο Question Question Question Καποτε ναι αλλα τωρα δεν γινετε τιποτα. Sad

Παντως οποιος με ρωτησει γιατι ας ερθει να του το δωσω και αν μπορεσει εστω και να γλυψει κοκαλακι του το χαριζω Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
Ady (Αδριανός)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2001)

Ένταξη: 03 Σεπ 2002
Τόπος: Αθήνα - Ν. Ερυθραία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 12 Αύγ 2003, 07:33:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Σεξ στο αυτοκινητο Question Question Question Καποτε ναι αλλα τωρα δεν γινετε τιποτα. Sad

Παντως οποιος με ρωτησει γιατι ας ερθει να του το δωσω και αν μπορεσει εστω και να γλυψει κοκαλακι του το χαριζω Laughing Laughing Laughing

Πρόσεξε τι λες, Νικόλα !!

Υπάρχουν και αιλουροειδή εδώ μέσα......!! Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
mick206 (Πράσινος Ninja)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 12 Αύγ 2003, 07:34:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Παντως οποιος με ρωτησει γιατι ας ερθει να του το δωσω και αν μπορεσει εστω και να γλυψει κοκαλακι του το χαριζω LaughingLaughingLaughing

Όταν θα ανέβω θα δώ και θα σου πώ... Rolling eyes LaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughing
Παλιά διάβαζα Τιραμόλα(όσοι θυμούνται και ξέρουν)... LaughingLaughingLaughing
Αλλα απο την άλλη όμως για να το λες εσύ κάτι θα ξέρεις... Rolling eyes
Anyway! Επιφυλάσσομαι... Laughing

Είναι πολύ ωραία η αίσθηση του να πιστεύεις πως ζεις σε μια μικρή Αυστραλία με τόσα καγκούρια που κυκλοφορούν...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 12 Αύγ 2003, 20:54:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οποις θελει ας δοκιμασει.Ο μονος τροπος που υπαρχει και τον δοκιμασα ειναι.......Περνεις το Αλεν και ξεβιδωνεις τα καθισματα.8 Βιδες και εισαι οκ.Βεβαια μετα μεχρι να δω που μπαινει η καθεμια μεσα στο σκοταδι ειδα και επαθα.Στο τελος το αποτελεσμα ηταν να βαλω του οδηγου τοσο μπροστα που εβρισκε το σουρουκι στην κορυφη του τιμονιου. Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
mick206 (Πράσινος Ninja)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 12 Αύγ 2003, 21:42:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ξεβίδωνες βίδες για να ....;;;; Rolling eyes
LaughingLaughingLaughingLaughing
Είσαι απίστευτος! Laughing
Καλό καλό! Μου έφτιαξες τη διάθεση βραδυάτικα Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 12 Αύγ 2003, 22:29:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Οποις θελει ας δοκιμασει.Ο μονος τροπος που υπαρχει και τον δοκιμασα ειναι.......Περνεις το Αλεν και ξεβιδωνεις τα καθισματα.8 Βιδες και εισαι οκ.Βεβαια μετα μεχρι να δω που μπαινει η καθεμια μεσα στο σκοταδι ειδα και επαθα.Στο τελος το αποτελεσμα ηταν να βαλω του οδηγου τοσο μπροστα που εβρισκε το σουρουκι στην κορυφη του τιμονιου. Laughing

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
NICK (ΝΙΚΟΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 XT Premium 1.4 (2000)

Ένταξη: 05 Φεβ 2003
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 12 Αύγ 2003, 23:52:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΝΙΚΟΣ έγραψε:

Τι να πούμε κι εμείς οι ψηλοί που πλησιάζουμε τα δύο μέτρα και το προηγούμενο αυτοκίνητο ήταν..Citroen ΑΧ Roll eyes
ΥΓ. Θυμάστε το τραγούδι του Κηλαϊδόνη αν θυμάμαι κι εγώ καλά ``Βρε δεν το ξανακάνω σε Autobianchi...``.Kάπως έτσι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Αύγ 2003, 01:25:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mick206 έγραψε:
Ξεβίδωνες βίδες για να ....;;;; Rolling eyes
LaughingLaughingLaughingLaughing
Είσαι απίστευτος! Laughing Laughing

Αν εχεις το V.K σε γυναικια εκδοση διπλα σου και σου πει ΦΥΓΑΜΕ μεχρι και το μοτερ λυνεις και δενεις.Μην το συζητας Wink Laughing Laughing

Να ναι καλα το CLIO του μπαμπα ωρες ωρες να μας βγαζει απο την δυσκολη θεση.(Θεση και αυτην...ουτε εμπρος ουτε πισω Confused Laughing )

Επιστροφή στην κορυφή
glf (Νίκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106 16v rallye

Ένταξη: 01 Ιαν 2003
Τόπος: Κοζάνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Αύγ 2003, 02:16:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τώρα ένα μυστήριο πράμα, αλλά θυμήθηκα το.. mondeo . steison vagon ολε!! χεχεχε

Επιστροφή στην κορυφή
Ady (Αδριανός)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Αύγ 2003, 08:17:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Οποις θελει ας δοκιμασει.

Κοπέλα υπάρχει;
Επιστροφή στην κορυφή
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Αύγ 2003, 13:08:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

NICK έγραψε:

Τι να πούμε κι εμείς οι ψηλοί που πλησιάζουμε τα δύο μέτρα και το προηγούμενο αυτοκίνητο ήταν..Citroen ΑΧ Roll eyes

Και δεν έπεφταν και τα καθίσματα εντελώς πίσω Confused Κάπου στις 120 μοίρες,σαν οκτάρι ένα πράγμα Laughing Laughing
Βέβαια μας πρόσφερε άλλου είδους εμπειρίες Wink

Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο...
Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Αύγ 2003, 20:58:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ady έγραψε:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Οποις θελει ας δοκιμασει.

Κοπέλα υπάρχει;

Φυσικα.Εχει να διαλεξεις απο Ρουμανες-Βουλγαρες...Ρωσιδες μεχρι και Ντοπιες Κυριες Laughing Laughing Laughing Laughing

Καλες τιμες και με εγγυηση επιστροφης χρηματων σε περιπτωση αστοχιας υλικου Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Αύγ 2003, 21:00:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

glf έγραψε:
τώρα ένα μυστήριο πράμα, αλλά θυμήθηκα το.. mondeo . steison vagon ολε!! χεχεχε

Εσενα φιλαρακι θα σε εχω στα υποψιν σε περιπτωση που βρεθει καμια 2μετρη πληθωρικη με ξανθια μακρια μαλλια με μπουκλες Razz

Επιστροφή στην κορυφή
Ady (Αδριανός)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 14 Αύγ 2003, 07:26:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Φυσικα.Εχει να διαλεξεις απο Ρουμανες-Βουλγαρες...Ρωσιδες μεχρι και Ντοπιες Κυριες Laughing Laughing Laughing Laughing

Καλες τιμες και με εγγυηση επιστροφης χρηματων σε περιπτωση αστοχιας υλικου Laughing

Very happy Laughing Very happy Laughing Very happy Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης