PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - Δεν κλείνει ο κλιματισμός!!!

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
grey_fox (Giwrgos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206cc 1.6

Ένταξη: 27 Αύγ 2009
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 23 Φεβ 2010, 14:23:06    Θέμα δημοσίευσης: 206 - Δεν κλείνει ο κλιματισμός!!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα σε όλους.

Ανοίγω σήμερα το πρωί τον κλιματισμό πατάω το off μετά από λίγη ώρα και δεν έκλεινε, συνέχιζε να βγάζει αέρα αν και είχα ένδειξη στον οθόνη του κλιματισμού off!!
Σβήνω το αυτοκίνητο βάζω μπρος ξανα τα ίδια.
Πάω σε ένα συνεργείο που βρήκα στο δρόμο μου, εκεί μου ξεσύνδεσε αρχικά τη μπαταρία και μετά από λίγο, τα ίδια, δεν έκλεινε!!! Τελικά αποσύνδεσε γενικώς το a/c και μου είπε ότι έχει κολλήσει το μοτεράκι και θέλει αλλαγή (ένα στρογγυλό που μοίαζει με ανεμιστηράκι μου το έδειξε).
Κόστος μου είπε 180 ευρώ μόνο το ανταλλακτικό και με εργασία κάνα 200αρι περίπου σύνολο.

Είναι λογικά όλα αυτά ρε παιδιά;
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
reselie (Τασος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1.6 GTI (8/2003)

Ένταξη: 07 Σεπ 2009
Τόπος: Aθηνα / Λαμία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 23 Φεβ 2010, 15:04:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Υπαρχει ιδιο προβλημα σε αλλο τοπικ!
Βλεπε http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=19255

θα μου κλασεις την μιση θεσσαλια σε στρουγκες τιμονιερη της φακης
Επιστροφή στην κορυφή
sonermgb (Αρης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

peugeot 307 1.6xs 2007 facelift

Ένταξη: 04 Δεκ 2009
Τόπος: αθηνα.χαλανδρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 23 Φεβ 2010, 17:32:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κοιτα γενικα εχω παρατηρησει και στο δικο μου οτι αφου το αναψω και το κλεισω ριχνει ενα ψιλο αερακι.....αλλα ως που να το σβησω και να το ξανααναψω......μετα τελος

Χαμογέλα ρε!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
reselie (Τασος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1.6 GTI (8/2003)

Ένταξη: 07 Σεπ 2009
Τόπος: Aθηνα / Λαμία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 23 Φεβ 2010, 20:14:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν νομιζω να εννοει αυτο..εννοει(υποθετω) οτι εχει κολησει στο τερμα το ανεμηστιρι.......!

θα μου κλασεις την μιση θεσσαλια σε στρουγκες τιμονιερη της φακης
Επιστροφή στην κορυφή
sonermgb (Αρης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

peugeot 307 1.6xs 2007 facelift

Ένταξη: 04 Δεκ 2009
Τόπος: αθηνα.χαλανδρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 23 Φεβ 2010, 21:42:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

reselie έγραψε:
Δεν νομιζω να εννοει αυτο..εννοει(υποθετω) οτι εχει κολησει στο τερμα το ανεμηστιρι.......!

Απλα το αναφερω μην τυχον και ειναι τπτ τετοιο καια ανυσηχει.....γιατι....δεν ειναι τπτ..... Wink

Χαμογέλα ρε!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
grey_fox (Giwrgos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206cc 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 23 Φεβ 2010, 22:34:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι, εννοώ ότι έχει κολλήσει στο τέρμα! ΈΒγαζε αέρα στη μεγάλη σκάλα όσο και να το μειωνα και φυσικά δεν έκλεινε. Έμενε μόνιμα ανοιχτό εκτός και αν έσβηνα το αμάξι!! Τουλάχιστον μπορούσα να ρυθμίσω θερμοκρασία!
Δεν είχε ποτέ κανείς παρόμοιο πρόβλημα εκτός απ το παιδί με το 106;
Επιστροφή στην κορυφή
grey_fox (Giwrgos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206cc 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 28 Μάρ 2010, 03:47:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tελικά όπως δείχνουν τα πράγματα έχει βγει off το μοτερ του καλοριφέρ που φέρνει τον αέρα, κάποιο εγκεφαλάκι του ή κάτι τέτοιο μου είπε ο μάστορας.
Να ρωτήσω κάτι όμως επειδή δεν το κατέχω. Πρέπει μετά την αλλαγή του παλιού να περαστεί στον εγκέφαλο του αυτοκινήτου το καινούριο μοτέρ;
Γιατί το έχω ακούσει και αυτό σε άλλη περίπτωση βέβαβια. Και ψιλοφοβάμαι γιατί δεν θα το πάω σε peugeot αλλά σε μάστορα που ασχολείται με a/c.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης