Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
grey_fox (Giwrgos) Νέος χρήστης

206cc 1.6
Ένταξη: 27 Αύγ 2009 Δημοσιεύσεις: 52 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 23 Φεβ 2010, 14:23:06 Θέμα δημοσίευσης: 206 - Δεν κλείνει ο κλιματισμός!!! |
|
|
Καλησπέρα σε όλους.
Ανοίγω σήμερα το πρωί τον κλιματισμό πατάω το off μετά από λίγη ώρα και δεν έκλεινε, συνέχιζε να βγάζει αέρα αν και είχα ένδειξη στον οθόνη του κλιματισμού off!!
Σβήνω το αυτοκίνητο βάζω μπρος ξανα τα ίδια.
Πάω σε ένα συνεργείο που βρήκα στο δρόμο μου, εκεί μου ξεσύνδεσε αρχικά τη μπαταρία και μετά από λίγο, τα ίδια, δεν έκλεινε!!! Τελικά αποσύνδεσε γενικώς το a/c και μου είπε ότι έχει κολλήσει το μοτεράκι και θέλει αλλαγή (ένα στρογγυλό που μοίαζει με ανεμιστηράκι μου το έδειξε).
Κόστος μου είπε 180 ευρώ μόνο το ανταλλακτικό και με εργασία κάνα 200αρι περίπου σύνολο.
Είναι λογικά όλα αυτά ρε παιδιά; |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
reselie (Τασος) Τρελλαμένο μέλος

206 1.6 GTI (8/2003)
Ένταξη: 07 Σεπ 2009 Δημοσιεύσεις: 635 Τόπος: Aθηνα / Λαμία
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
sonermgb (Αρης) Φανατικό μέλος

peugeot 307 1.6xs 2007 facelift
Ένταξη: 04 Δεκ 2009 Δημοσιεύσεις: 350 Τόπος: αθηνα.χαλανδρι
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 23 Φεβ 2010, 17:32:55 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Κοιτα γενικα εχω παρατηρησει και στο δικο μου οτι αφου το αναψω και το κλεισω ριχνει ενα ψιλο αερακι.....αλλα ως που να το σβησω και να το ξανααναψω......μετα τελος

Χαμογέλα ρε! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
reselie (Τασος) Τρελλαμένο μέλος

206 1.6 GTI (8/2003)
Ένταξη: 07 Σεπ 2009 Δημοσιεύσεις: 635 Τόπος: Aθηνα / Λαμία
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 23 Φεβ 2010, 20:14:38 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Δεν νομιζω να εννοει αυτο..εννοει(υποθετω) οτι εχει κολησει στο τερμα το ανεμηστιρι.......!
θα μου κλασεις την μιση θεσσαλια σε στρουγκες τιμονιερη της φακης |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
sonermgb (Αρης) Φανατικό μέλος

peugeot 307 1.6xs 2007 facelift
Ένταξη: 04 Δεκ 2009 Δημοσιεύσεις: 350 Τόπος: αθηνα.χαλανδρι
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 23 Φεβ 2010, 21:42:47 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
reselie έγραψε: | Δεν νομιζω να εννοει αυτο..εννοει(υποθετω) οτι εχει κολησει στο τερμα το ανεμηστιρι.......! |
Απλα το αναφερω μην τυχον και ειναι τπτ τετοιο καια ανυσηχει.....γιατι....δεν ειναι τπτ..... 

Χαμογέλα ρε! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206cc 1.6
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 23 Φεβ 2010, 22:34:00 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ναι, εννοώ ότι έχει κολλήσει στο τέρμα! ΈΒγαζε αέρα στη μεγάλη σκάλα όσο και να το μειωνα και φυσικά δεν έκλεινε. Έμενε μόνιμα ανοιχτό εκτός και αν έσβηνα το αμάξι!! Τουλάχιστον μπορούσα να ρυθμίσω θερμοκρασία!
Δεν είχε ποτέ κανείς παρόμοιο πρόβλημα εκτός απ το παιδί με το 106; |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206cc 1.6
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 28 Μάρ 2010, 03:47:29 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Tελικά όπως δείχνουν τα πράγματα έχει βγει off το μοτερ του καλοριφέρ που φέρνει τον αέρα, κάποιο εγκεφαλάκι του ή κάτι τέτοιο μου είπε ο μάστορας.
Να ρωτήσω κάτι όμως επειδή δεν το κατέχω. Πρέπει μετά την αλλαγή του παλιού να περαστεί στον εγκέφαλο του αυτοκινήτου το καινούριο μοτέρ;
Γιατί το έχω ακούσει και αυτό σε άλλη περίπτωση βέβαβια. Και ψιλοφοβάμαι γιατί δεν θα το πάω σε peugeot αλλά σε μάστορα που ασχολείται με a/c. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|