Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Kouzman (Yiannis) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 CC RG
Ένταξη: 26 Μάϊ 2003 Δημοσιεύσεις: 710 Τόπος: Piraeus, Nea Smyrni, NYC
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 28 Ιούλ 2003, 14:08:33 Θέμα δημοσίευσης: Dipollution Error - Λαμπακι μηχανής |
|
|
απο την παρασκευη το καρο βγαζει ενα μυνημα στο computer... Dipollution Error...
Εχει αρυθμίες στο ρελαντι και πολλες φορές δεν το κραταει καθολου σκαι σβηνει. Επισης αναβει ενα πορτοκαλι λαμπακι απο την δεξια μερια που συμβολιζει την μηχανη...
Ρωτησα το παιδι που το φτιαχνει και λεει πως ειναι ο καταλυτης... Προφανως πεθανε και μπερδευει τον δευτερο λ και αυτος κανει τα δικα του...
Μαλλον παει το καρο αμεσα για χταποδι, αγωνιστικο καταλυτη και βλεπουμε...
Ξερει κανεις τι παιζει? εχει συμβει σε άλλον????????
2006 Wicked White Mitsubishi Evolution IX GSR |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
mick206 (Πράσινος Ninja) Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line
Ένταξη: 06 Νοέ 2002 Δημοσιεύσεις: 1302 Τόπος: Άλφα Κένταυρος
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 29 Ιούλ 2003, 02:10:35 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Kouzman έγραψε: | Επισης αναβει ενα πορτοκαλι λαμπακι απο την δεξια μερια που συμβολιζει την μηχανη... |
Αυτό το έπαθα εγώ την πρώτη μέρα που πήρα το αμάξι... 
Τί έκανα και πώς τα κατάφερα;Άστο αυτό είναι άλλη ιστορία...  
Λύση:
Πήγα στην αντιπροσωπεία και κάνανε μαγικά με το laptop...  
Μπορεί όμως η περιπτωσή σου να είναι διαφορετική απο τη δικιά μου...
Εγώ είμαι περιπτωσάρα...   
Είναι πολύ ωραία η αίσθηση του να πιστεύεις πως ζεις σε μια μικρή Αυστραλία με τόσα καγκούρια που κυκλοφορούν...
Achtung achtung!! Ζουν ανάμεσά μας! Ich bin αλύπητοι und ανελέητοι...
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
vk (Vassilis) Μόλις έγραψα

206GT
Ένταξη: 17 Ιούλ 2003 Δημοσιεύσεις: 11 Τόπος: ΑΘΗΝΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 29 Ιούλ 2003, 09:57:47 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ "antipollution fault" σε αρκετα 307 1.6 ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΔΗΓΙΑ ΤΗΣ PEUGEOT ΝΑ ΦΩΡΤΟΝΟΥΝ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ SOFTWARE ΜΕ ΤΟ LAPTOP ΣΤΗΝ BSI.
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟ. 
|
 |
Kouzman (Yiannis) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 CC RG
Ένταξη: 26 Μάϊ 2003 Δημοσιεύσεις: 710 Τόπος: Piraeus, Nea Smyrni, NYC
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 08 Αύγ 2003, 09:04:18 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Νεοτερα για την βλαβη. Ακομα δεν μπορουμε να το βαλουμε σε εγκεφαλο να δουμε τι παιζει καθως η Superchips ειναι κλειστη λογω διακοπων. Πιστευω οτι θα βρούμε λύση με αυτον καθώς εχω και επισημη γραπτη εγγυηση για το προγραμμα.
Λοιπον...το μοτερ εχει μπει σε safe mode και δεν τραβαει μια. Εχει αταθες ρελαντι απο 500-2000 στροφες, και στρωνει λιγο μολις ζεσταθει καλα. Την πεμπτη το αυοκινητο παει πατρα για γενικο ελεγχο και μαλλον σασμαν.
Απο οσο ρωτησα τι παιζει... Λογω αναβαθμισης του μοτερ (και εχει τρελη συμπιεση να δειτε πως πεταει τα καυσαερια απο πισω) μαλλον εσπασε ο καταλυτης. Ετσι ο δευτερος λ διαβαζει λαθος οπως επισης και το emission control unit και γι αυτο ριξανε το μοτερ σε safe mode. Επισης με το που ξεκινα και κινειται το καρο κανει ενα σπαστικο ηχο οπως οταν εχουμε ξεχασει πορτα ανοιχτη.
Μαλλον μεχρι να μαζευτουν τα λεφτα για το χταποδι και τον αγωνιστικο καταλυτη θα μπει σωληνας στην θέση του μαμα με καποιο scrambler για τον δευτερο λ ωστε για μπει δινει error.
Εν αναμονη μαγκες μολις παει το καρο στον γιατρο να δουμε τι παιζει.... 
2006 Wicked White Mitsubishi Evolution IX GSR |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|